NFL eredménykövetés - 5 aktív topik
Washington Commodores - Pittsburgh Steelers
180
26
19:00, Arena4
NFL Redzone - week 10
60
10
19 órától, NET4+
Arizona Cardinals - New York Jets
1
1
22:25
Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
1
1
22:25, Arena4
Los Angeles Chargers - Tennessee Titans
1
1
22:05
NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 12 éve
Mike Martin milyen #vót ?
több mint 12 éve
Dwayne Allen a nem tul impressziv combineos performansza utan meddig csuszhat? Masodik kor vege, harmadik eleje vagy a harmadik kor vege se tulzas?salanderFél kört max, ANNYIRA rossz nem volt mint pl. Burfict, aki majdnem minden felmérésben utolsó lett, Kuechly viszont bizonyított
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Dwayne Allen a nem tul impressziv combineos performansza utan meddig csuszhat? Masodik kor vege, harmadik eleje vagy a harmadik kor vege se tulzas?
több mint 12 éve
A védőfalemberek nagy része jobbat futott nála, ez elég kemény.Burfict lassabb, mint Poe, de még Stillnél is, 5.09kíváncsi leszek rá, én lassan még a 2-3. körön is meglepődnék nála, teljesen szétesett az emberStez
ráadásul az interjúi se alakultak valami fényesen, innentől nem szeretném sehol az 1. körben látnijjncaa
több mint 12 éve
Burfict lassabb, mint Poe, de még Stillnél is, 5.09kíváncsi leszek rá, én lassan még a 2-3. körön is meglepődnék nála, teljesen szétesett az ember
ráadásul az interjúi se alakultak valami fényesen, innentől nem szeretném sehol az 1. körben látnijjncaa
több mint 12 éve
Burfict lassabb, mint Poe, de még Stillnél is, 5.09ráadásul az interjúi se alakultak valami fényesen, innentől nem szeretném sehol az 1. körben látni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Coples sansztalan 1/23-raVan e olyan igazi gyilkos ösztönű passrusher DE akit a Lions be tudna húzni 1/23nál és illene is a 4-3as sémába?BazzaniQuinton Coples, Courtney Upshaw (bár őt én inkább 3-4-es OLB-nek tekintem), Melvin Ingram igazi gyilkos ösztönű, nálam ők a kiemelt pass rusherek. Közülük valaki leeshet, főleg, ha ma gyengébben teljesítenek.Deny
több mint 12 éve
Poe szintén 4-3-ban nyomta.Viszont tavaly Phil Taylort is a top NT-nek tartotta mindenki, mégis a 4-3-at játszó Browns vitte el. Nem tartom kizártnak, hogy a ma mutatott atletikussága miatt Poe-val is megesik ugyanez.vassadiViszont Taylor előtte végig 4-3-as DT-t játszott az egyetemeken. Senior szezonja alatt nőtt akkorára. Úgy gondolta, így nagyobb esélye van egy jó draft pozícióra.Shawn84
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Szvsz a mai nap után ennek is nagyon lecsökkent az esélye. Perry addigra már nem lesz bent.Van e olyan igazi gyilkos ösztönű passrusher DE akit a Lions be tudna húzni 1/23nál és illene is a 4-3as sémába?Bazzanitavaly kellett volna fairley helyett quinnt húzni. 😛
egyébként nick perry lehet ott a legjobb opció nektek.DoM
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Viszont tavaly Phil Taylort is a top NT-nek tartotta mindenki, mégis a 4-3-at játszó Browns vitte el. Nem tartom kizártnak, hogy a ma mutatott atletikussága miatt Poe-val is megesik ugyanez.vassadiViszont Taylor előtte végig 4-3-as DT-t játszott az egyetemeken. Senior szezonja alatt nőtt akkorára. Úgy gondolta, így nagyobb esélye van egy jó draft pozícióra.
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Viszont tavaly Phil Taylort is a top NT-nek tartotta mindenki, mégis a 4-3-at játszó Browns vitte el. Nem tartom kizártnak, hogy a ma mutatott atletikussága miatt Poe-val is megesik ugyanez.
több mint 12 éve
a Dolphins topikban nincs akkora aktivitás, hogy ott tegyem fel a kérdésemet, meg itt amúgy is szakértőbb választ kaphatok.mennyire reális, azt nem tudom, de én biztos nem tenném. inkább olyat olvastam, hogy 43 lesz, de még ha marad is a 34 (Odrick, McDaniel, Starks és RFA Merling) luxuspick lenne egy run-stuffing NT korai körben. Különösen, hogy 60-70 százalékban már szinte minden csapat sub felállásban játszik.
mennyire reális, hogy maradunk 3-4nél, Soliai-t elengedjük (úgyis szar volt idén, ProBowl nem jelent semmit) és első körrel elhozzuk Poe-t?kristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a Dolphins topikban nincs akkora aktivitás, hogy ott tegyem fel a kérdésemet, meg itt amúgy is szakértőbb választ kaphatok.mennyire reális, hogy maradunk 3-4nél, Soliai-t elengedjük (úgyis szar volt idén, ProBowl nem jelent semmit) és első körrel elhozzuk Poe-t?
több mint 12 éve
Van e olyan igazi gyilkos ösztönű passrusher DE akit a Lions be tudna húzni 1/23nál és illene is a 4-3as sémába?Bazzanitavaly kellett volna fairley helyett quinnt húzni. 😛
egyébként nick perry lehet ott a legjobb opció nektek.
több mint 12 éve
Tényleg nem lesz ma liveblog?már megy
Bíztam benne, hogy JJ csak viccel és a két legérdekesebbet nem hagyja ki. 😕Sanco
bocs, nem voltam itthon és azt hittem mások is meg tudják nyitni
---
több mint 12 éve
Tényleg nem lesz ma liveblog?Bíztam benne, hogy JJ csak viccel és a két legérdekesebbet nem hagyja ki. 😕
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Coples szvsz inkább run-stopper, helyette Mercilust mondanám, ő pedig még le is eshet a Lionsnak (Nick Perry is jó lehet 4-3as DE-nek ő pedig eléggé univerzális, szal pass rush-al se lenne gondja)
több mint 12 éve
Van e olyan igazi gyilkos ösztönű passrusher DE akit a Lions be tudna húzni 1/23nál és illene is a 4-3as sémába?BazzaniQuinton Coples, Courtney Upshaw (bár őt én inkább 3-4-es OLB-nek tekintem), Melvin Ingram igazi gyilkos ösztönű, nálam ők a kiemelt pass rusherek. Közülük valaki leeshet, főleg, ha ma gyengébben teljesítenek.
több mint 12 éve
Van e olyan igazi gyilkos ösztönű passrusher DE akit a Lions be tudna húzni 1/23nál és illene is a 4-3as sémába?
több mint 12 éve
örök darabbár az alap gondolatot nem értem rg3nál
több mint 12 éve
Láb nélkül is kihúz egy döntetlent.http://www.youtube.com/watch?v=dhRUe-gz690
Fekete Lovag: Legyőzhetetlen vagyok! (de már se keze, se lába)
Arthur: Hülye vagy.
Fekete Lovag: Na jó, belemegyek a döntetlenbe!Húsrágó
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Sztem az úgy volt pontosan, hogy "egyezzünk ki döntetlenben". De utána is mondta tovább, hogy fut a gyáva stb.Viszont így egy jobb csapat feltrade-el RG3-ért. Így akkor nem lesz kuka a karrierje a következő szezon végére, mert leesik a lába és a feje. Tehát igenis nagy nyertes lehet. 😀ulpianusLáb nélkül is kihúz egy döntetlent.
Fekete Lovag: Na jó, belemegyek a döntetlenbe!Húsrágó
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Viszont így egy jobb csapat feltrade-el RG3-ért. Így akkor nem lesz kuka a karrierje a következő szezon végére, mert leesik a lába és a feje. Tehát igenis nagy nyertes lehet. 😀ulpianusLáb nélkül is kihúz egy döntetlent.
Fekete Lovag: Na jó, belemegyek a döntetlenbe!
több mint 12 éve
Viszont így egy jobb csapat feltrade-el RG3-ért. Így akkor nem lesz kuka a karrierje a következő szezon végére, mert leesik a lába és a feje. Tehát igenis nagy nyertes lehet. 😀
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Mindenhol azt írják, hogy RGIII a combine abszolút nyertese.Tény, hogy a QB közül ő volt a leggyorsabb és neki volt a legjobb súlypont emelkedése is, de a helyből távolugrásban Luck jobb volt, ráadásul RGIII kihagyta a 3 cone drillt és a 20 yard shuttle-t is, amiket Luck, ha nem is kiemelkedő eredménnyel, de megcsinált.Ennyire dominál a megítélésben a 40 yard?aztecAbszolút nyertest hirdetni 2 nap után kemény. Szerintem ma lehet nagy nyerő, ha Zach Brown ezzel a súllyal száguld egy jó 40-et, akkor ő a legnagyobb nyertes.
Griffin meg nagyon nem is lehet nyertes, elvégre Combine előtt is simán top5 pick, de inkább 1/2 volt, az meg most se javult 1/1-re.