Edzőkeringő 2026
8 feliratkozó
2 napja
Közkívánatra.Miami Dolphins
GM:
Champ Kelly (Dolphins ideiglenes GM) - Finalista
Jon-Eric Sullivan (Packers VP of player personnel) - Finalista
Josh Williams (49ers director of scouting and football operations) - Finalista
Chad Alexander (Chargers assistant GM) - Finalista
Alec Halaby (Eagles assistant general manager) - interjú kérvényezve
Tariq Ahmad (49ers VP of player personnel) - interjú kérvényezve
John McKay (Rams assistant general manager) - interjú kérvényezve
RJ Gillen (49ers assistant general manager) - interjú kérvényezve
Atlanta Falcons
GM:
Ian Cunningham (Bears assistant GM) - interjú kérvényezve
Josh Williams (49ers director of scouting and football operations) - interjú kérvényezve
HC:
Klint Kubiak (Seahawks OC) - interjúra érkezik
Anthony Weaver (Dolphins DC) - interjúra érkezik
Kevin Stefanski (ex-Browns HC) - interjúra érkezik
Vance Joseph (Broncos DC) - interjú kérvényezve
John Harbaugh (ex-Ravens HC)
New York Giants
HC:
Mike Kafka (Giants OC) - interjú lezajlott
Kevin Stefanski (ex-Browns HC) - interjú lezajlott
Mike McCarthy (ex-Packers HC) - interjúra érkezik
Raheem Morris (ex-Falcons HC) - interjúra érkezik
Lou Anarumo (Colts DC) - interjúra érkezik
Vance Joseph (Broncos DC) - interjúra érkezik
Kliff Kingsbury (ex-Cardinals HC) - interjú kérvényezve
Joe Brady (Bills OC)
Jeff Hafley (Packers DC)
Matt Nagy (Chiefs OC)
Antonio Pierce (ex-Raiders HC)
Chris Shula (Rams DC)
Arthur Smith (Steelers OC)
Steve Spagnuolo (Chiefs DC)
Davis Webb (Broncos QB-edző)
Tennessee Titans
HC:
Vance Joseph (Broncos DC) - interjú lezajlott
Kevin Stefanski (ex-Browns HC) - interjúra érkezik
Matt Nagy (Chiefs OC) - interjúra érkezik
Lou Anarumo (Colts DC) - interjúra érkezik
Jason Garrett (ex-Cowboys HC) - interjúra érkezik
Mike McCoy (Titans ideiglenes HC) - interjúra érkezik
Steve Spagnuolo (Chiefs DC) - interjú kérvényezve
Kliff Kingsbury (ex-Cardinals HC) - interjú kérvényezve
Anthony Campanile (Jaguars DC)
Klint Kubiak (Seahawks OC)
Mike McCarthy (ex-Packers HC)
Jesse Minter (Chargers DC)
Robert Saleh (49ers DC)
Steve Sarkisian (Texas HC)
Chris Shula (Rams DC)
Arthur Smith (Steelers OC)
Arizona Cardinals
HC:
Robert Saleh (49ers DC) - interjúra érkezik
Thomas Brown (Patriots TE-edző) - interjú kérvényezve
Las Vegas Raiders
HC:
Davis Webb (Broncos QB-edző) - interjú lezajlott
Brian Flores (Vikings DC)
Cleveland Browns
HC:
Dan Pitcher (Bengals OC) - interjúra érkezik
Tommy Rees (Browns OC) - interjúra érkezik
Jim Schwartz (Browns DC) - interjúra érkezik
Todd Monken (Ravens OC) - interjú kérvényezve
Aden Durde (Seahawks DC) - interjú kérvényezve
Baltimore Ravens
Kliff Kingsbury (ex-Cardinals HC)
Szerkesztette: empty taxi
1 napja
Frissült a tracker.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
1 napja
Nekem ez egy új topic bowl fórumos pályafutásom alatt, izgatott vagyok.Fiatal, innovatív edző, egyetemi bajnok, édesapja a liga egyik legjobb vezetőedzője, családi háttere SB győztes HC-t is ad. A liga legjobb egysége az övé idén. Seattle Seahawks ST koordinátort tudom ajánlani.
Sok évet késtünk vele és nem is látok jelenleg olyan OC-t akibe biztos lehet az ember a dolgába mint Ben Johnson pl.
Kíváncsi vagyok ki lesz, de szerintem Baltimore vonzó hely, itt a türelem végtelen.
Akiket én követek többnyire Flores vagy Minter neveket favorizálja.
KeyG
1 napja
Valójában én is nevetek, csak inkább kínomban... Rem azért Haribót is hívjuk, hogy legalább egy értelmes név legyen ezen semmirevaló jelöltek között.Nyilván megértem hogy neked nem vicces, de kívülről nehéz máshogy látniPer sources, former Cowboys coach Jason Garrett will interview with the Tennessee Titans for their vacant head coach position.Érthetetlen. Állítólag olyan HC-t akarnak, akinek volt már ilyen tapasztalata. De azt nem tudom megfejteni, hogy ezekbe az emberekbe mit lát bele Borgonzi vagy Brinker vagy mindkettő. Mindenesetre ezen én nem szórakozok olyan jól, mint itt egyesek.
csapkodok
ravens meg rárepült kliffre
Negritis, a vajda
Nandito
Negritis, a vajda
Music City Miracle
1 napja
Nyilván megértem hogy neked nem vicces, de kívülről nehéz máshogy látniPer sources, former Cowboys coach Jason Garrett will interview with the Tennessee Titans for their vacant head coach position.Érthetetlen. Állítólag olyan HC-t akarnak, akinek volt már ilyen tapasztalata. De azt nem tudom megfejteni, hogy ezekbe az emberekbe mit lát bele Borgonzi vagy Brinker vagy mindkettő. Mindenesetre ezen én nem szórakozok olyan jól, mint itt egyesek.
csapkodok
Negritis, a vajda
Nandito
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 napja
Per sources, former Cowboys coach Jason Garrett will interview with the Tennessee Titans for their vacant head coach position.Érthetetlen. Állítólag olyan HC-t akarnak, akinek volt már ilyen tapasztalata. De azt nem tudom megfejteni, hogy ezekbe az emberekbe mit lát bele Borgonzi vagy Brinker vagy mindkettő. Mindenesetre ezen én nem szórakozok olyan jól, mint itt egyesek.
csapkodok
Negritis, a vajda
Szerkesztette: Nandito
Music City Miracle
1 napja
Mondjuk mókás olvasni ahogy Ravens fanok mit össze nem imádkoztak hogy küldjèk már el JHt ès mindenki mád meg rá nyladzik 😃😃😃😃🤣 tudom ez liga ilyen de akkor is.....ugye en topikban Tomlinra irtam, hogy bmikor alairnam, ahogy Haribot is.
dande2
egyszeru az indokom: akkora posvany volt nalunk az utobbi 14 evben, hogy rohadtul orulnek annak, ha kb minden evben harcolhatnank a PO-ert. ott meg ha bejutsz mar bmi lehet.
Per sources, former Cowboys coach Jason Garrett will interview with the Tennessee Titans for their vacant head coach position.
csapkodok
Cruyffista
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 napja
Mondjuk mókás olvasni ahogy Ravens fanok mit össze nem imádkoztak hogy küldjèk már el JHt ès mindenki mád meg rá nyladzik 😃😃😃😃🤣 tudom ez liga ilyen de akkor is.....
1 napja
Nekem ez egy új topic bowl fórumos pályafutásom alatt, izgatott vagyok. Sok évet késtünk vele és nem is látok jelenleg olyan OC-t akibe biztos lehet az ember a dolgába mint Ben Johnson pl.
Kíváncsi vagyok ki lesz, de szerintem Baltimore vonzó hely, itt a türelem végtelen.
Akiket én követek többnyire Flores vagy Minter neveket favorizálja.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 napja
www.reddit.com/r/NFLv2/comments/1q5x2ej/brian_flores_spotted_getting_on_flight_from/?utm_source=share&utm_medium=mweb3x&utm_name=mweb3xcss&utm_term=1&utm_content=share_buttonEz egy Steelerses mém (asszem onnan indult) ha megnézed a képet, ugyanezt a képet betolják minden egyes emberhez poénból, asszem az az eredete hogy egyszer valaki belelátott valami játékost ebbe a képbe.
Negritis, a vajda
Ha megvan a mém akkor nvm 😀
1 napja
www.reddit.com/r/NFLv2/comments/1q5x2ej/brian_flores_spotted_getting_on_flight_from/?utm_source=share&utm_medium=mweb3x&utm_name=mweb3xcss&utm_term=1&utm_content=share_button
1 napja
tehát a ravens kidobott egy értékes picket a kukábaIn the first 45 minutes after John Harbaugh was fired this afternoon, his agent Bryan Harlan said he received calls from seven NFL teams expressing interest in his client.
There currently are seven NFL head coach openings, including Baltimore’s.
Schefter szerint több csapatról van szó.Schultz szerint Haribó olyan csapatoknál is játszik akiknek jelenleg szerződés alatt áll a HC-ja.Szerintem ez a Dolphins lesz
Cruyffista
Wester
Szerkesztette: Cruyffista
1 napja
Egyél egy Snickerst, igyál egy Hellt.Koordinátorok nem lesznek trackelve? Üres így a tracker 😜Energiám véges.
warr_b
empty taxi
Vagy fogd be bérmunkába Iktriadot, neki tengernyi ideje van írogatni 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 napja
Koordinátorok nem lesznek trackelve? Üres így a tracker 😜Energiám véges.
warr_b

Madden hates me.
1 napja
Per sources, former Cowboys coach Jason Garrett will interview with the Tennessee Titans for their vacant head coach position.Titans teljesen hülye
csapkodok
Cruyffista
x.com/AdamSchefter/status/2008672987483115783?s=20
1 napja
Per sources, former Cowboys coach Jason Garrett will interview with the Tennessee Titans for their vacant head coach position.csapkodok
1 napja
Schultz szerint Haribó olyan csapatoknál is játszik akiknek jelenleg szerződés alatt áll a HC-ja.Szerintem ez a Dolphins lesz
Cruyffista
Lesz ez még így se!
1 napja
Schultz szerint Haribó olyan csapatoknál is játszik akiknek jelenleg szerződés alatt áll a HC-ja.
1 napja
Koordinátorok nem lesznek trackelve? Üres így a tracker 😜

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 napja
Ez egyértelmű, de ami még fontosabb kérdés, ki a tök lesz a Ravens edzője? Elképzelhetetlen számomra, hogy - amennyiben Lamar marad / meg akarják tartani - ne valami meglepő college archoz nyúljanak, ligán belül annyira nem látni alkalmas személyt. Multiple teams with head coach openings now will readjust their boards, and are expected to pursue the newest head coaching free agent, John Harbaugh.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 6, 2026
1 napja
Harbough után várható még valaki?
2 napja
@AdamSchefterAz kemény hogy mi is. Pedig hat eléggé kitomtuk az egyseget pontokkal
Broncos defensive coordinator Vance Joseph is expected to interview this week for the Raiders, Cardinals, Giants and Titans head coaching vacancies, per sources.
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 napja
@AdamSchefterBroncos defensive coordinator Vance Joseph is expected to interview this week for the Raiders, Cardinals, Giants and Titans head coaching vacancies, per sources.
2 napja
Wilks nagyon rossz DC volt nem véletlenül repült és elmondások alapján a D teljesen az ő kezében volt. Glenn CEO HC szóval egyszer el lehet nézni neki hogy szar koordinátort hozott, ha a védelem kövi évben is szar akkor nincs mentség.Csak annak durva aki nem követte a Jets-et. Amíg nem tankoltunk csak egy simán szar csapat voltunk, a tankolás ami ennyire torzítja az eredményt. Meg ahogy te is állítod, szar a mostani HC class, úgyhogy számunkra az a legjobb hogy Glenn lehúz még egy évet így nem lesz rajtunk az a red flag hogy 1 év után kibasztunk valakit akinek értelmes QB próbálkozás sem adatott ( Fields nem számít annak ). Ha Glenn jó jövőre akkor fasza, ha nem akkor kibasszuk lesz 3 első körünk, amiből valszeg a saját top 5-ös és miénk lesz az egyik legattraktívabb HC állás. Most meg egy szar HC felhozatal közül lennénk szar opció.Nyilván tank kommanderség szempontból igen, főleg hogy a Colts pick is lehet nagyon jó ha a Jax és a Texans nem omlik össze. Ami viszont fontos kérdés, hogy ilyen OL-nal, és ilyen védelemmel (amíg meg nem bontották) lehet-e ennyire rossznak lenni? Szerintem megengedhetetlen QB kilététől függetlenül. Főleg a D oldal. Ez az a szint, hogy előbb néznék meg helyette valami random 30 éves edzőtálentumot. Nagyobb eséllyel lesz belőle valami. Amúgy a Jetsre is érvényes, hogy szerintem próbálkozni minimum érdemes Tomlinért pickkel. Ha mást nem, ada csapatnak kultúrát és erősebb koordinátorok jönnének hozzátok dolgozni.
Wester
Cruyffista
Lesz ez még így se!
2 napja
Frissítettem a trackert.

Madden hates me.