Edzőkeringő 2026
10 feliratkozó
22 napja
Közkívánatra.Miami Dolphins
GM:
Jon-Eric Sullivan (Packers VP of player personnel)
HC:
Jeff Hafley (Packers DC)
Atlanta Falcons
GM:
Ian Cunningham (Bears assistant GM) - 2. interjúra érkezik
James Liipfert (Texans assistant GM) - 2. interjúra érkezik
Josh Williams (49ers director of scouting and football operations) - interjú lezajlott
Brandt Tilis (Panthers executive vice president of football operations) - interjú lezajlott
Andy Weidl (Steelers assistant GM) - interjú lezajlott
Mike Bradway (Chiefs assistant GM) - interjú lezajlott
Joe Douglas (Eagles senior personnel director) - interjú lezajlott
HC:
Kevin Stefanski (ex-Browns HC)
New York Giants
HC:
John Harbaugh (ex-Ravens HC)
Tennessee Titans
HC:
Robert Saleh (49ers DC)
Arizona Cardinals
HC:
Anthony Campanile (Jaguars DC) - 2. interjú lezajlott
Anthony Weaver (Dolphins DC) - 2. interjú lezajlott
Mike LaFleur (Rams OC) - 2. interjú lezajlott
Matt Nagy (Chiefs OC) - interjú lezajlott
Vance Joseph (Broncos DC) - interjú lezajlott
Raheem Morris (ex-Falcons HC) - interjú lezajlott
Ron Rivera (ex-Panthers HC) - interjú lezajlott
Klint Kubiak (Seahawks OC) - interjúra érkezik
Thomas Brown (Patriots TE-edző) - interjúra érkezik
Chris Shula (Rams DC) - interjú kérvényezve
Arthur Smith (Steelers OC) - interjú kérvényezve
Matt Burke (Texans DC) - interjú kérvényezve
Las Vegas Raiders
HC:
Ejiro Evero (Panthers DC) - 2. interjú lezajlott
Joe Brady (Bills OC) - 2. interjú lezajlott
Davis Webb (Broncos QB-edző) - 2. interjú lezajlott
Brian Daboll (ex-Giants HC) - 2. interjú lezajlott
Vance Joseph (Broncos DC) - interjú lezajlott
Matt Nagy (Chiefs OC) - interjú lezajlott
Klint Kubiak (Seahawks OC) - interjú lezajlott
Klay Kubiak (49ers OC) - interjú lezajlott
Mike LaFleur (Rams OC) - interjú lezajlott
Nathan Scheelhaase (Rams PGC) - interjú lezajlott
Chris Shula (Rams DC) - interjú lezajlott
Mike McDaniel (Chargers OC) - interjú lezajlott
Brian Flores (Vikings DC)
Cleveland Browns
HC:
Jim Schwartz (Browns DC) - 2. interjú lezajlott
Todd Monken (Ravens OC) - 2. interjú lezajlott
Nathan Scheelhaase (Rams PGC) - 2. interjú lezajlott
Anthony Lynn (Commanders RB-edző) - 2. interjúra érkezik
Dan Pitcher (Bengals OC) - interjú lezajlott
Aden Durde (Seahawks DC) - interjú lezajott
Chris Shula (Rams DC) - interjú kérvényezve
Baltimore Ravens
HC:
Jesse Minter (Chargers DC)
Pittsburgh Steelers
HC:
Mike McCarthy (ex-Packers HC)
Buffalo Bills
HC:
Joe Brady (Bills OC)
Szerkesztette: empty taxi
16 napja
Here are the top 3 favorites for each NFL head coach opening:erdekes h csak nalunk van minuszos HC jelolt.
ARI: Vance Joseph (+225); Mike McCarthy (+500); Klint Kubiak (+600)
ATL: Kevin Stefanski (+200); Klint Kubiak (+225); Kliff Kingsbury (+800)
BAL: Jesse Minter (+125); Brian Flores (+350); Klint Kubiak (+425)
CLE: Jim Schwartz (+250); Mike McDaniel (+500); Klint Kubiak (+600)
LV: Brian Flores (+150); Klint Kubiak (+400); John Harbaugh (+700)
MIA: Jeff Hafley (+150); John Harbaugh (+200); Vance Joseph (+500)
NYG: John Harbaugh (-175); Kevin Stefanski (+200); Mike McCarthy (+750)
TEN: Matt Nagy (+110); Kevin Stefanski (+550); Mike McDaniel (+700)
[odds via @BetOnline_ag]
ozibozi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
16 napja
Here are the top 3 favorites for each NFL head coach opening:ARI: Vance Joseph (+225); Mike McCarthy (+500); Klint Kubiak (+600)
ATL: Kevin Stefanski (+200); Klint Kubiak (+225); Kliff Kingsbury (+800)
BAL: Jesse Minter (+125); Brian Flores (+350); Klint Kubiak (+425)
CLE: Jim Schwartz (+250); Mike McDaniel (+500); Klint Kubiak (+600)
LV: Brian Flores (+150); Klint Kubiak (+400); John Harbaugh (+700)
MIA: Jeff Hafley (+150); John Harbaugh (+200); Vance Joseph (+500)
NYG: John Harbaugh (-175); Kevin Stefanski (+200); Mike McCarthy (+750)
TEN: Matt Nagy (+110); Kevin Stefanski (+550); Mike McDaniel (+700)
[odds via @BetOnline_ag]
16 napja
Megemlítem itten félőn,hogy a tracker frissült hétfőn.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
16 napja
Azt hiszem Saleh Seattle és Philly elleni teljesítménye után (mégha Darnold és Hurts is volt a QB) kicsit mehetnek hátrább a listákon az előző meccseken látott újvonalas D arc jelöltek. Nézzük Minter mit mutat a Ravens állásért.
17 napja
Frissítés történt.

Madden hates me.
17 napja
Wild Card elé frissítés történt.

Madden hates me.
18 napja
Volt némi frissítés.

Madden hates me.
19 napja
Dolphins GM lett Sullivan,1. Akkor ideje indulni oda xdd
nem bíznak ám meg bárkiben.
A trackerben a részletek,
kocsmában meg a részegek.
empty taxi
2. Az NFL csevegőben is vannak.
Poloska vagyok.
19 napja
Dolphins GM lett Sullivan,nem bíznak ám meg bárkiben.
A trackerben a részletek,
kocsmában meg a részegek.

Madden hates me.
19 napja
Mondjuk érdekes, hogy volt még 4 kandidáns a posztra, de Sullivan akkorát dobhatott, hogy azokat az interjúkat vissza is vonták.Bár szerintem az van benne, hogy a nagy esélyes HC-nak esélyes a jó munka az új GM-el (vagy fordítva).
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
19 napja
A Dolphins-nál miért nincsenek HC jelöltek felsorolva? Ez ennyire lefutott?Amíg nem volt GM, nem kezdtek el HC-t keresni.
Vannak interjúk kérve stb.?
danyly
19 napja
A Dolphins-nál miért nincsenek HC jelöltek felsorolva? Ez ennyire lefutott?Vannak interjúk kérve stb.?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
19 napja
A new GM in Miami: Dolphins are finalizing a deal to hire Packers VP of Player Personnel Jon-Eric Sullivan as their general manager, per sources.
Poloska vagyok.
19 napja
Számon kérik az embert,hogy frissítse a trackert.
Ezzel én most elkészültem,
itt a tracker megszépülten.

Madden hates me.
19 napja
ok, mert en csak olyan dolgokkal jottem szembe, hogy Dartrol a ligan belul szinte csak nagyon jokat mondanak, hogy ijeszto mennyire egyben van (dobas, futas es az jatekIQ is).russini hozta asszem még lamar felszabadulása előtt, hogy a giants inkább blucsip playerek miatt vonzó, k1 és ward magasabb szintű irányítóként van számon tartva a körben, mint dartNálam nem az, de a jelölteknél igen, gondolom a csoport a legnagyobb faktor. Szerintem a Ravens mellett a Giants jóféle: márka, az opciók közül a legjobb irányító (bár azt olvasom a jelöltek annyira nem rajonganak Dartért, de olcsó)ezt hol?
Cruyffista
csebi
Cruyffista
oke, tartsak Wardot magasabbra hiszen nem veletlen lett 1/1, de hosszutavon meglatjuk.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
19 napja
Nálunk a nevek közül hiányzik Haffley. Nála, Salehnál és Arthur Smithnél kérvényeztünk interjút.Nagynál és Anarumonál az interjú elvileg lezajlott.
Music City Miracle
20 napja
@AdamSchefterBrowns announced they are interviewing DC Jim Schwartz for their head coach opening.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
20 napja
russini hozta asszem még lamar felszabadulása előtt, hogy a giants inkább blucsip playerek miatt vonzó, k1 és ward magasabb szintű irányítóként van számon tartva a körben, mint dartNálam nem az, de a jelölteknél igen, gondolom a csoport a legnagyobb faktor. Szerintem a Ravens mellett a Giants jóféle: márka, az opciók közül a legjobb irányító (bár azt olvasom a jelöltek annyira nem rajonganak Dartért, de olcsó)ezt hol?
Cruyffista
csebi
Na akkor gumicukor megy Miami-ba szerintemjaja, az alexanderes szálat egyből a kirúgása után hozták, de miamiban vj is játszhat, a tulaj imádja és 2022-ben is ki akarta nevezni. illetve van egy hc jelölt koordijuk végül is, ő is képben lehet. a keret mindenesetre borzasztó mélyen van, szóval nagyon szeretni kell a florida vibe-ot annak ki bevállalja
Wester
20 napja
Na akkor gumicukor megy Miami-ba szerintem
Lesz ez még így se!
20 napja
inkább a kikérőket hiányoltam, de empty felhomályosított. köszi neked isjoe brady kit ölt meg, hogy sehova se hívják?Nem interjúzhat, mert a csapata még versenyben van. A Hawks és a Broncos edzők kaptak engedélyt interjúra a bye week miatt, de ők is csak ezen a héten.
peach
Sebii
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
20 napja
Nálam nem az, de a jelölteknél igen, gondolom a csoport a legnagyobb faktor. Szerintem a Ravens mellett a Giants jóféle: márka, az opciók közül a legjobb irányító (bár azt olvasom a jelöltek annyira nem rajonganak Dartért, de olcsó)ezt hol?
Cruyffista
20 napja
joe brady kit ölt meg, hogy sehova se hívják?Nem interjúzhat, mert a csapata még versenyben van. A Hawks és a Broncos edzők kaptak engedélyt interjúra a bye week miatt, de ők is csak ezen a héten.
peach
20 napja
Ha valaki csak be van írva egy csapathoz, az mit jelent? Hogy felmerült a neve, de semmi hivatalos nem történt még?Jah egyelőre pletykaszint
Jan
joe brady kit ölt meg, hogy sehova se hívják?Ha megnézed nagyon kevés olyan edző jött szóba akik érintettek a wild card hétvégén, sztem még bőven a hullám elejénél tartunk.
peach

Madden hates me.
20 napja
Ha valaki csak be van írva egy csapathoz, az mit jelent? Hogy felmerült a neve, de semmi hivatalos nem történt még?
20 napja
joe brady kit ölt meg, hogy sehova se hívják?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...