Edzőkeringő 2026

10 feliratkozó

22 napja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 203 — Lájkold a zsűrit!
Közkívánatra.

Miami Dolphins
GM:
Jon-Eric Sullivan (Packers VP of player personnel)
HC:
Jeff Hafley (Packers DC)

Atlanta Falcons
GM:
Ian Cunningham (Bears assistant GM) - 2. interjúra érkezik
James Liipfert (Texans assistant GM) - 2. interjúra érkezik

Josh Williams (49ers director of scouting and football operations) - interjú lezajlott
Brandt Tilis (Panthers executive vice president of football operations) - interjú lezajlott
Andy Weidl (Steelers assistant GM) - interjú lezajlott
Mike Bradway (Chiefs assistant GM) - interjú lezajlott
Joe Douglas (Eagles senior personnel director) - interjú lezajlott

HC:
Kevin Stefanski (ex-Browns HC)

New York Giants
HC:
John Harbaugh (ex-Ravens HC)

Tennessee Titans
HC:
Robert Saleh (49ers DC)

Arizona Cardinals
HC:
Anthony Campanile (Jaguars DC) - 2. interjú lezajlott
Anthony Weaver (Dolphins DC) - 2. interjú lezajlott
Mike LaFleur (Rams OC) - 2. interjú lezajlott

Matt Nagy (Chiefs OC) - interjú lezajlott
Vance Joseph (Broncos DC) - interjú lezajlott
Joe Brady (Bills OC) - interjú lezajlott
Raheem Morris (ex-Falcons HC) - interjú lezajlott
Ron Rivera (ex-Panthers HC) - interjú lezajlott

Robert Saleh (49ers DC) - interjúra érkezik
Klint Kubiak (Seahawks OC) - interjúra érkezik
Jeff Hafley (Packers DC) - interjúra érkezik
Thomas Brown (Patriots TE-edző) - interjúra érkezik

Chris Shula (Rams DC) - interjú kérvényezve
Jesse Minter (Chargers DC) - interjú kérvényezve
Arthur Smith (Steelers OC) - interjú kérvényezve
Matt Burke (Texans DC) - interjú kérvényezve

Las Vegas Raiders
HC:
Ejiro Evero (Panthers DC) - 2. interjú lezajlott
Jesse Minter (Chargers DC) - 2. interjú lezajlott
Joe Brady (Bills OC) - 2. interjú lezajlott

Davis Webb (Broncos QB-edző) - 2. interjú lezajlott
Brian Daboll (ex-Giants HC) - 2. interjú lezajlott

Vance Joseph (Broncos DC) - interjú lezajlott
Matt Nagy (Chiefs OC) - interjú lezajlott
Kevin Stefanski (ex-Browns HC) - interjú lezajlott
Klint Kubiak (Seahawks OC) - interjú lezajlott
Klay Kubiak (49ers OC) - interjú lezajlott
Mike LaFleur (Rams OC) - interjú lezajlott
Nathan Scheelhaase (Rams PGC) - interjú lezajlott
Chris Shula (Rams DC) - interjú lezajlott
Mike McDaniel (Chargers OC) - interjú lezajlott

Jeff Hafley (Packers DC) - interjúra érkezik
Brian Flores (Vikings DC)

Cleveland Browns
HC:
Jim Schwartz (Browns DC) - 2. interjú lezajlott
Todd Monken (Ravens OC) - 2. interjú lezajlott
Grant Udinski (Jaguars OC) - 2. interjú lezajlott visszalépett
Nathan Scheelhaase (Rams PGC) - 2. interjú lezajlott

Mike McDaniel (Chargers OC) - 2. interjúra érkezik visszalépett
Jesse Minter (Chargers DC) - 2. interjúra érkezik
Anthony Lynn (Commanders RB-edző) - 2. interjúra érkezik

Tommy Rees (Browns OC) - interjú lezajlott Falcons OC lett
Dan Pitcher (Bengals OC) - interjú lezajlott
Aden Durde (Seahawks DC) - interjú lezajott

John Harbaugh (ex-Ravens HC) - interjú kérvényezve
Chris Shula (Rams DC) - interjú kérvényezve

Baltimore Ravens
HC:
Jesse Minter (Chargers DC)

Pittsburgh Steelers
HC:
Mike McCarthy (ex-Packers HC)

Buffalo Bills
HC:
Joe Brady (Bills OC)

Szerkesztette: empty taxi
9 napja
Nandito Tennessee Titans 3 310 — Titans fan
Nálunk elvileg ők a finalisták a 2. körben: Saleh, Nagy és Hafley. (McCarthyról is írtak ilyet, de nem egyértelmű, hogy szombaton első vagy második interjúját teljesítette).

Music City Miracle
9 napja
peach Atlanta Falcons 15 752 — a new hope (again)
több napos már a sötét talány,
empty taxi vajon merre jár?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
10 napja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 921 — Keep pounding
Stefa meg Falcons
zacknorb
@DMRussini·41 min
Miami, Baltimore and Tennessee all showed very strong interest in Kevin Stefanski, per sources. He also chose to drop out of the Las Vegas search last week.

Úgy néz ki a Falcons állás tényleg mindenkit ütött ebben a körben, Haribó is csak azért nem hozzájuk írt alá, mert nem kapott elég kulcsot az épülethez.
Cruyffista
Stefában mit látnak vajon, hogy ekkora kreditje van?

6 év alatt két pozitiv szezonja volt, az össz mérlege is negatív. Az utolsó két szezonja 8-26.
Amíg HC volt, mind a három másik csapat megnyerte a csoportot, csak egyedül ő nem tudta.

Mi olyan ígéretes ebben a fasziban, hogy ennyien akarták?
Jan
Nálan sztem benne van, hogy a körülmények áldozata lett... A kérdés, hogy ő okozta-e a körülményeket.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
10 napja
Jan Pittsburgh Steelers 5 505 — Steelers fan
Stefa meg Falcons
zacknorb
@DMRussini·41 min
Miami, Baltimore and Tennessee all showed very strong interest in Kevin Stefanski, per sources. He also chose to drop out of the Las Vegas search last week.

Úgy néz ki a Falcons állás tényleg mindenkit ütött ebben a körben, Haribó is csak azért nem hozzájuk írt alá, mert nem kapott elég kulcsot az épülethez.
Cruyffista
Stefában mit látnak vajon, hogy ekkora kreditje van?

6 év alatt két pozitiv szezonja volt, az össz mérlege is negatív. Az utolsó két szezonja 8-26.
Amíg HC volt, mind a három másik csapat megnyerte a csoportot, csak egyedül ő nem tudta.

Mi olyan ígéretes ebben a fasziban, hogy ennyien akarták?
10 napja
tenorx 14 034 — fő libsi
Nem meglepő, jó roster, jó tulaj, jó város
10 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 888
Stefa meg Falcons
zacknorb
@DMRussini·41 min

10 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 727 — Kinek mit intézett a kormánya
Stefa meg Falcons

Poloska vagyok.
11 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 727 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
12 napja
Snagal Baltimore Ravens 1 128
najó, de most együttműködés ide vagy oda, előbb rak ki egy külföldi szagértőt, mint hogy oda köhögje, hogy amúgy a itt is követhető? Gondolom a hivatkozott X felhasználóval sincs együttműködés.
Na mindegy, nem akartam offolni csak kicsit felcseszett.
12 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 867 — Így remélem megfelelek nektek.....
kicsit off, de csak nekem böki a szemem, hogy a FK tracker hírben nem fért bele, hogy megemlítsék a Bowl.hu-s topikot?

Lehet lemradtam valamiről, de így elég egyoldalú, hogy az FK kb tudomást sem vesz a Bowl-ról, de innen meg linkelve van az FK.
Snagal
Nem igazán van együttműködés, csak azért van szerintem linkelve mert senki nem szedte le
tenorx
De ki rakta ki?
szaba
Anno jópár éve volt egy olyan időszak, amikor nálunk kint volt a fórum, nálunk meg az ő logójuk. Akkor itt már nem igazán születtek cikkek, így a bowl,hu főoldal tulajdonképpen megszűnt működni, és mi lettünk az FK fóruma.
somoskovig
Aztán ők úgy döntöttek, hogy mi már "nem kellünk" és leválaszottak magukról, de azért ha csak simán annyit írsz be hogy bowl.hu fórum nélkül még mindig az ő oldalukon találod magad.........de cikk/írás ötelteket továbbra is szívesen vesznek egy-egy topic hozzászólásból illetve simán pateron mögé raknak olyan írásokat amely tizede annak (értékben, mindőségben), amit pl Bleedingreen összerak nálunk az Eagles topicban ingyen szeretetből...hát ennyi 😉
12 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 681 — Chiefs GM
kicsit off, de csak nekem böki a szemem, hogy a FK tracker hírben nem fért bele, hogy megemlítsék a Bowl.hu-s topikot?

Lehet lemradtam valamiről, de így elég egyoldalú, hogy az FK kb tudomást sem vesz a Bowl-ról, de innen meg linkelve van az FK.
Snagal
Nem igazán van együttműködés, csak azért van szerintem linkelve mert senki nem szedte le
tenorx
De ki rakta ki?
szaba
Anno jópár éve volt egy olyan időszak, amikor nálunk kint volt a fórum, nálunk meg az ő logójuk. Akkor itt már nem igazán születtek cikkek, így a bowl,hu főoldal tulajdonképpen megszűnt működni, és mi lettünk az FK fóruma.

12 napja
szaba Los Angeles Chargers 12 138

Snagal
tenorx
De ki rakta ki?
12 napja
tenorx 14 034 — fő libsi

Snagal
12 napja
Snagal Baltimore Ravens 1 128

12 napja
Vége van már a hétnek,
trackerre büszkén nézek.
A frissítés megtörtént,
tekints reá eszközként!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
13 napja
Giants edző John Harbaugh,
Escobar meg drogbáró.
Ha érdekelnek a részletek,
a tracker felé nézzetek.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
13 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 450 — Lucas Scott
Art Stapleton szerint kozben megvan a megegyezes. John Harbaugh az uj HC a Giantsnel.

Szerkesztette: csebi

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
13 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 450 — Lucas Scott
Giants Schultz szerint ma nem akarja kiengedni Haribót az épületből.
Cruyffista
Elég forró a helyzet, elvileg mindképp be akarja ma jelenteni a Giants.

Flores közben DC interjúkat vállal, valid HC jelölt ritkán intejúzik DC-nek ebben a szakaszban.... Ráadásul a WSH-val interjúzik, akik állományilag sem jó védelem. Mondjuk megy a Steelershez is. Fura.
Cruyffista
Haribo: 1 oraja jott az, hogy mostmar konkret szerzodes targyalas van, elvileg nem ment haza, hanem 2 SB gyoztessel vacsorazott New Yorkban. sztem nem fog o mar mas csapattal talalkozni.

Flores: en amugy nem ertem, hogy miert nem kell senkinek HCnek (igen, anno lehet nalunk is biztosabb dontes volt), es hat a lateral move sem feltetlenul jo neki.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
14 napja
Cruyffista
Elég forró a helyzet, elvileg mindképp be akarja ma jelenteni a Giants.

Flores közben DC interjúkat vállal, valid HC jelölt ritkán intejúzik DC-nek ebben a szakaszban.... Ráadásul a WSH-val interjúzik, akik állományilag sem jó védelem. Mondjuk megy a Steelershez is. Fura.
14 napja
jr79 New England Patriots 117
Tomlin -> TV, nem edzősködik egy szezont.
Cruyffista
Kinézem belőle, hogy nem is jön vissza.
szaba
Cowher se jött.
14 napja
szaba Los Angeles Chargers 12 138
Cruyffista
Kinézem belőle, hogy nem is jön vissza.
14 napja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 696 — no es importante
Azt tudom hogy Arthur Smith óriási előrelépés az előző, teljesen világtalan Steelers OC-hoz képest, de ő liga szinten is ekkora spílernek számít, hogy komolyan gondolnak rá mint HC?
Jan
Jók a kapcsolatai

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
14 napja
Jan Pittsburgh Steelers 5 505 — Steelers fan
Arizonánál Joseph mellett Saleh és Arthur Smith is játszhat. Attól függ Joseph vagy Saleh elvállalná-e egyáltalán vagy visszalépnének.
Cruyffista
ott is van az artúrsmisz cards interjú kérvény

Cruyffista
Azt tudom hogy Arthur Smith óriási előrelépés az előző, teljesen világtalan Steelers OC-hoz képest, de ő liga szinten is ekkora spílernek számít, hogy komolyan gondolnak rá mint HC?
14 napja
14 napja
Arizonánál Joseph mellett Saleh és Arthur Smith is játszhat. Attól függ Joseph vagy Saleh elvállalná-e egyáltalán vagy visszalépnének.
Cruyffista
ott is van az artúrsmisz cards interjú kérvény