Edzőkeringő 2026
10 feliratkozó
22 napja
Közkívánatra.Miami Dolphins
GM:
Jon-Eric Sullivan (Packers VP of player personnel)
HC:
Jeff Hafley (Packers DC)
Atlanta Falcons
GM:
Ian Cunningham (Bears assistant GM) - 2. interjúra érkezik
James Liipfert (Texans assistant GM) - 2. interjúra érkezik
Josh Williams (49ers director of scouting and football operations) - interjú lezajlott
Brandt Tilis (Panthers executive vice president of football operations) - interjú lezajlott
Andy Weidl (Steelers assistant GM) - interjú lezajlott
Mike Bradway (Chiefs assistant GM) - interjú lezajlott
Joe Douglas (Eagles senior personnel director) - interjú lezajlott
HC:
Kevin Stefanski (ex-Browns HC)
New York Giants
HC:
John Harbaugh (ex-Ravens HC)
Tennessee Titans
HC:
Robert Saleh (49ers DC)
Arizona Cardinals
HC:
Anthony Campanile (Jaguars DC) - 2. interjú lezajlott
Anthony Weaver (Dolphins DC) - 2. interjú lezajlott
Mike LaFleur (Rams OC) - 2. interjú lezajlott
Matt Nagy (Chiefs OC) - interjú lezajlott
Vance Joseph (Broncos DC) - interjú lezajlott
Raheem Morris (ex-Falcons HC) - interjú lezajlott
Ron Rivera (ex-Panthers HC) - interjú lezajlott
Klint Kubiak (Seahawks OC) - interjúra érkezik
Thomas Brown (Patriots TE-edző) - interjúra érkezik
Chris Shula (Rams DC) - interjú kérvényezve
Arthur Smith (Steelers OC) - interjú kérvényezve
Matt Burke (Texans DC) - interjú kérvényezve
Las Vegas Raiders
HC:
Ejiro Evero (Panthers DC) - 2. interjú lezajlott
Joe Brady (Bills OC) - 2. interjú lezajlott
Davis Webb (Broncos QB-edző) - 2. interjú lezajlott
Brian Daboll (ex-Giants HC) - 2. interjú lezajlott
Vance Joseph (Broncos DC) - interjú lezajlott
Matt Nagy (Chiefs OC) - interjú lezajlott
Klint Kubiak (Seahawks OC) - interjú lezajlott
Klay Kubiak (49ers OC) - interjú lezajlott
Mike LaFleur (Rams OC) - interjú lezajlott
Nathan Scheelhaase (Rams PGC) - interjú lezajlott
Chris Shula (Rams DC) - interjú lezajlott
Mike McDaniel (Chargers OC) - interjú lezajlott
Brian Flores (Vikings DC)
Cleveland Browns
HC:
Jim Schwartz (Browns DC) - 2. interjú lezajlott
Todd Monken (Ravens OC) - 2. interjú lezajlott
Nathan Scheelhaase (Rams PGC) - 2. interjú lezajlott
Anthony Lynn (Commanders RB-edző) - 2. interjúra érkezik
Dan Pitcher (Bengals OC) - interjú lezajlott
Aden Durde (Seahawks DC) - interjú lezajott
Chris Shula (Rams DC) - interjú kérvényezve
Baltimore Ravens
HC:
Jesse Minter (Chargers DC)
Pittsburgh Steelers
HC:
Mike McCarthy (ex-Packers HC)
Buffalo Bills
HC:
Joe Brady (Bills OC)
Szerkesztette: empty taxi
14 napja
Ha nem jön álom a szemedre,A lezajlott az interjút Morrishoz, Hafleyhoz és Minterhez is be lehet írni.
nézzél rá a legjobb trackerre!
empty taxi
A további biztos interjúk: A. Smith (szerda), McDaniel (szerda), Daboll (péntek), McCarthy (szombat), Gannon (vasárnap), Saleh (vasárnap).
Music City Miracle
14 napja
Jah.Ha nem jön álom a szemedre,Én ránéztem, és nem találtam a Piccbörgöt.
empty taxi
Állítólag oda is keresnek valami edző félét. 😊
Jan
Csak még hírek nincsenek nagyon róla, hogy kit kerestek meg.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
14 napja
Ha nem jön álom a szemedre,Én ránéztem, és nem találtam a Piccbörgöt.
empty taxi
Állítólag oda is keresnek valami edző félét. 😊
14 napja
Ha nem jön álom a szemedre,nézzél rá a legjobb trackerre!

Madden hates me.
14 napja
Kérdés, hogy mondjuk a Ravens esetén a féket vagy a gázt szerelték ki éppen a kocsiból.mert fillérbaszó. de kivételesen nagy előny lehet ez jövőreafc northban megbukott mindenki egy kivétellel?Ő is megbukott csak a tulaj mèg engedett egy pótvizsgát. Mièrt? Jó kèrdès 🤷
wow
resistance is futile
dande2
resistance is futile
14 napja
mert fillérbaszó. de kivételesen nagy előny lehet ez jövőreafc northban megbukott mindenki egy kivétellel?Ő is megbukott csak a tulaj mèg engedett egy pótvizsgát. Mièrt? Jó kèrdès 🤷
wow
resistance is futile
dande2
15 napja
Lehet az NCAA Steelers-ére, az Iowára gondoltál, ahol Kirk Ferentz 1999 óta HC és még 2026-ban is az lesz 😉Damn, my bad 😀 Azt hittem 1-2 évvel megelőzteAmikor legutóbb Steelers fanként követni lehetett volna ezt a topicot, akkor még nem volt bowl.hu (meg nfl.hu se) 😀Fake news, én pl 2006 decemberében regisztráltam, Tomlint pedig 2007 januárjában nevezték ki
tenorx
r.baggio
tenorx
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
15 napja
Damn, my bad 😀 Azt hittem 1-2 évvel megelőzteAmikor legutóbb Steelers fanként követni lehetett volna ezt a topicot, akkor még nem volt bowl.hu (meg nfl.hu se) 😀Fake news, én pl 2006 decemberében regisztráltam, Tomlint pedig 2007 januárjában nevezték ki
tenorx
r.baggio
15 napja
Amikor legutóbb Steelers fanként követni lehetett volna ezt a topicot, akkor még nem volt bowl.hu (meg nfl.hu se) 😀Fake news, én pl 2006 decemberében regisztráltam, Tomlint pedig 2007 januárjában nevezték ki
tenorx

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
15 napja
Empty szerintem kioffolta az internetet mára és leszaladt a kocsmába
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
15 napja
Tomlin voluntarily left the Steelers with his decision to step down as the head coach, he was not fired by the team. With that, the Steelers still maintain Tomlin’s contractual rights.So if any of the other teams wanted to interview and potentially hire Tomlin, they would have to potentially work a trade with the Steelers to get Tomlin.
It is still widely expected that Tomlin may take the 2026 season off from coaching to join a TV network. FOX Sports is considered one of Tomlin’s possible landing spots.
15 napja
AFC North has a chance to do the funniest thing ever:Nem lenne vicces
zacknorb
15 napja
AFC North has a chance to do the funniest thing ever:
Poloska vagyok.
15 napja
Amikor legutóbb Steelers fanként követni lehetett volna ezt a topicot, akkor még nem volt bowl.hu (meg nfl.hu se) 😀
15 napja
Adják itt a csapatok a munkát Emptynek, lassan küldhetnè a számlát 😉😏
15 napja
A lezajlott az interjút Morrishoz is be lehet írni.A további biztos interjúk: Hafley (ma, kedd), Minter (ma, kedd), A. Smith (szerda), McDaniel (szerda), Daboll (péntek), McCarthy (szombat), Gannon (vasárnap), Saleh (vasárnap).
Music City Miracle
15 napja
Former Giants HC Brian Daboll will interview for the Titans’ HC job, per Jordan Schultz.Daboll is also being considered for multiple offensive coordinator openings, per Dianna Russini of The Athletic.
15 napja
Friss a tracker.

Madden hates me.
15 napja
Szép 30. születésnapi ajándékot kapott az OC-nk. 😀The Browns requested an interview with Jaguars OC Grant Udinski for their head coaching job, per source.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) January 12, 2026
Just 30 years old, Udinski has risen rapidly through the coaching ranks. Now, his first look for a HC job. pic.twitter.com/oZ9Pof8PzP
16 napja
The Falcons have announced that they have completed an interview with former Ravens head coach John Harbaugh.Atlanta is the first team to get an interview with Harbaugh. We await to see which other teams Harbaugh interviews with, which many expect that one of which, will be the Giants.
16 napja
@AdamSchefterRams pass game coordinator Nate Scheelhaase has head coach interview requests from the Ravens, Browns and Raiders.
Rams defensive coordinator Chris Shula has head coach interview requests from Miami, Tennessee, the NY Giants, Las Vegas and Arizona.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
16 napja
erdekes h csak nalunk van minuszos HC jelolt.Mert a Giants az egyetlen csapat, ahol ki van mondva, hogy van főjelölt akiért all in mennek. A többi helyen pl Nagy-Titans, Schwartz/Rees-Browns, Flores-Raiders hiába tartja őket a média befutónak, alakulhat úgy hogy egy nem várt nagyobb név jelentkezik, hogy vállalja és akkor gyorsan változhat a csapat álláspontja. Példa: a Miaminál Mintert akarják, nem Hafleyt, de Minter valszeg nem lesz nekik elérhető, ezért Hafley a favorit.
csebi
A Ravensnél Kliff fura hogy nincs, mindenhol azt írják Minter vagy Kliff, vagy Minter és Kliff. Arizonánál Joseph mellett Saleh és Arthur Smith is játszhat. Attól függ Joseph vagy Saleh elvállalná-e egyáltalán vagy visszalépnének.