Újra működünk, köszi a türelmet!

Fantasy Football

15 feliratkozó

3 napja
ozibozi New York Giants 17 460
Caleb Williams vs. DET
Justin Herbert vs. DEN
Michael Penix Jr. vs. NYG

ki legyen a kezdő?
törölt kristof
Penix csávó. Nem tud hibázni, bármennyire is szar lenne/vagy jó/
, a Giants feljavítja, mert ők tuti nem akarnak nyerni és nem is fognak.
Jó döntés a váltásra, nincs benne sok rizikó😉

Szerkesztette: ozibozi
3 napja
warr_b Washington Commanders 24 503 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Caleb Williams vs. DET
Justin Herbert vs. DEN

ki legyen a kezdő?
törölt kristof
Én Herbertet mondanám.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 napja
törölt kristof New York Giants USC Trojans 974 — Browns GM
Caleb Williams vs. DET
Justin Herbert vs. DEN

ki legyen a kezdő?

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
18 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 13 461 — Kinek mit intézett a kormánya
23 napja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 501
Na, akkor összefoglaltátok a problémáimat. 😀
somoskovig
Az lenne a jó, ha a fantasy QB-d passzolhatna Nabersnek.
23 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 349 — 49ers GM
Na, akkor összefoglaltátok a problémáimat. 😀

23 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 408
A Chargers a liga egyik legjobban futó csapata, a Falcons a liga kb legszarabb védelme, Edwards pedig RB1 lesz egy run first csapatban, érdemi csere nélkül. Nálam ő fix kezdő
23 napja
ozibozi New York Giants 17 460
Ki fog Nabersnek passzolni?
23 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 13 461 — Kinek mit intézett a kormánya
Na okosok, most segítsetek, mert én már túlgondolkodtam a dolgot. 😊

Baráti half PPR liga (0,5 pont elkapásonként, 0,25 pont futásonként), a kérdés, hogy Nabers vagy Gus Edwards legyen-e a flex opcióm (illetve még McConkey is szóba jöhet, tulajdonképpen ebből a 3-ből kellene kettőt választani). Én már minden verzió mellett és ellen is tudtam 10-10 érvet mondani kb., úgyhogy döntsetek Ti. 😀
somoskovig
McConkey fix, és inkább Nabers
23 napja

Baráti half PPR liga (0,5 pont elkapásonként, 0,25 pont futásonként), a kérdés, hogy Nabers vagy Gus Edwards legyen-e a flex opcióm (illetve még McConkey is szóba jöhet, tulajdonképpen ebből a 3-ből kellene kettőt választani). Én már minden verzió mellett és ellen is tudtam 10-10 érvet mondani kb., úgyhogy döntsetek Ti. 😀
somoskovig
Nabers és McConkey

23 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 611 — #NoStress

somoskovig
Mindegy, válassz random.
Csak 33.3* százalék az esélye, hogy a legrosszabb szcenáriót választod, és ugyanennyi, hogy a legjobbat. Vagyis 66.6*, százalék, hogyha véletlenszerűen választasz, akkor nem bánod meg. De ha túlgondolod, ráadásul a legeredménytelebb verzió történik, akkor meg majd rosszul alszol. 😊

23 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 349 — 49ers GM

1 hónapja
Toto21 Chicago Bears 5 988
Én: Tua over Goff
Ellenfelem TE-je: Taysom
😀😕
zacknorb
uhhh.. részvétem
1 hónapja
Én: Tua over Goff
Ellenfelem TE-je: Taysom
😀😕
2 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 246

zacknorb
Én olyannal játszottam, aki benthagyott 2 sérültet. Nem gondoltam, hogy ezt tudom fokozni, de Etienne és Olave még szépen beminuszolt 1,6 pontot, majd utána sérültek le. 😀

2 hónapja
3 hónapja

PAIN
3 hónapja
Mondjuk ez a liga amúgy is durva lesz nekem idén, múlt héten correction miatt lett +3ról -3 (második legtöbb ponttal) és a héten is a második legtöbb ponttal kaptam ki xdd.
AJ Brown kiesik, választani kell, hogy Mooneyt vagy Dotsont hozom még be. Mivel nálam van London, utóbbi mellet döntök.
19 pont vs 1 pont, és 16.8 ponttal kaptam ki 😕

Ráadásul először Mooneyt tettem be, csak inkább cseréltem.
zacknorb
3 hónapja
AJ Brown kiesik, választani kell, hogy Mooneyt vagy Dotsont hozom még be. Mivel nálam van London, utóbbi mellet döntök.
19 pont vs 1 pont, és 16.8 ponttal kaptam ki 😕

Ráadásul először Mooneyt tettem be, csak inkább cseréltem.

Szerkesztette: zacknorb
3 hónapja
Chuba Hubbard vs. NO
Brandon Aiyuk vs. NYJ
Jaylen Waddle vs. JAX
Jaxon Smith-Njigba vs. DEN
(Jalin Hyatt vs. MIN)

a fenti listából kéne kettőt választani, egyelőre a Hubbard-Waddle duó felé hajlok.
ti mivel mennétek?
törölt kristof
Waddle Hubbardot választanék és JSN szerezné a legtöbb pontot😂
3 hónapja
Chuba Hubbard vs. NO
Brandon Aiyuk vs. NYJ
Jaylen Waddle vs. JAX
Jaxon Smith-Njigba vs. DEN
(Jalin Hyatt vs. MIN)

a fenti listából kéne kettőt választani, egyelőre a Hubbard-Waddle duó felé hajlok.
ti mivel mennétek?

Szerkesztette: törölt kristof

több mint 1 éve
dancogo Minnesota Vikings San Jose State Spartans 2 106 — Big Penix Energy
Na, az Engram, Njoku, Ferguson trióból vajon melyiket raktam be szerintetek? 🤣🤣🤣
warr_b
Engram, nem kérdés számomra
dancogo
Múlt idő sajnos.

Engram 32.5 pont
Njoku 27.1

Én meg persze Fergusont raktam be 12.2 pontért 🤣
Projektedben 0.7 pontot belül voltak mindhárman...
warr_b
Jaa, baszki. Ma már másodszor voltam funkcionális analfabéta, úgyhogy be is fejezem mára.

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 24 503 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Na, az Engram, Njoku, Ferguson trióból vajon melyiket raktam be szerintetek? 🤣🤣🤣
warr_b
dancogo
Múlt idő sajnos.

Engram 32.5 pont
Njoku 27.1

Én meg persze Fergusont raktam be 12.2 pontért 🤣
Projektedben 0.7 pontot belül voltak mindhárman...

több mint 1 éve
dancogo Minnesota Vikings San Jose State Spartans 2 106 — Big Penix Energy
warr_b

több mint 1 éve