Fantasy Football
15 feliratkozó
3 napja
ozibozi
17 460
Caleb Williams vs. DETPenix csávó. Nem tud hibázni, bármennyire is szar lenne/vagy jó/
Justin Herbert vs. DEN
Michael Penix Jr. vs. NYG
ki legyen a kezdő?
törölt kristof
, a Giants feljavítja, mert ők tuti nem akarnak nyerni és nem is fognak.
Jó döntés a váltásra, nincs benne sok rizikó😉
Szerkesztette: ozibozi
3 napja
Caleb Williams vs. DETÉn Herbertet mondanám.
Justin Herbert vs. DEN
ki legyen a kezdő?
törölt kristof
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 napja
Caleb Williams vs. DETJustin Herbert vs. DEN
ki legyen a kezdő?
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
18 napja
I just witnessed the craziest fantasy football matchup ending in fantasy football history.
— The Kitchen Pickleball 👨🏻🍳 (@TheKitchenPB) December 3, 2024
Brad’s Best Team had Jameis Winston. Boondock Saints had Bo Nix.
Brad’s was up 1.9 points before Jameis interception. He was then down .01. Bo Nix takes a knee and and then loses by… pic.twitter.com/I25us046Yc
23 napja
Willie Parker
15 501
Na, akkor összefoglaltátok a problémáimat. 😀Az lenne a jó, ha a fantasy QB-d passzolhatna Nabersnek.
somoskovig
23 napja
Cruyffista
3 408
A Chargers a liga egyik legjobban futó csapata, a Falcons a liga kb legszarabb védelme, Edwards pedig RB1 lesz egy run first csapatban, érdemi csere nélkül. Nálam ő fix kezdő
23 napja
ozibozi
17 460
Ki fog Nabersnek passzolni?
23 napja
Na okosok, most segítsetek, mert én már túlgondolkodtam a dolgot. 😊McConkey fix, és inkább Nabers
Baráti half PPR liga (0,5 pont elkapásonként, 0,25 pont futásonként), a kérdés, hogy Nabers vagy Gus Edwards legyen-e a flex opcióm (illetve még McConkey is szóba jöhet, tulajdonképpen ebből a 3-ből kellene kettőt választani). Én már minden verzió mellett és ellen is tudtam 10-10 érvet mondani kb., úgyhogy döntsetek Ti. 😀
somoskovig
23 napja
Na okosok, most segítsetek, mert én már túlgondolkodtam a dolgot. 😊Nabers és McConkey
Baráti half PPR liga (0,5 pont elkapásonként, 0,25 pont futásonként), a kérdés, hogy Nabers vagy Gus Edwards legyen-e a flex opcióm (illetve még McConkey is szóba jöhet, tulajdonképpen ebből a 3-ből kellene kettőt választani). Én már minden verzió mellett és ellen is tudtam 10-10 érvet mondani kb., úgyhogy döntsetek Ti. 😀
somoskovig
23 napja
Na okosok, most segítsetek, mert én már túlgondolkodtam a dolgot. 😊Mindegy, válassz random.
somoskovig
Csak 33.3* százalék az esélye, hogy a legrosszabb szcenáriót választod, és ugyanennyi, hogy a legjobbat. Vagyis 66.6*, százalék, hogyha véletlenszerűen választasz, akkor nem bánod meg. De ha túlgondolod, ráadásul a legeredménytelebb verzió történik, akkor meg majd rosszul alszol. 😊
23 napja
Na okosok, most segítsetek, mert én már túlgondolkodtam a dolgot. 😊Baráti half PPR liga (0,5 pont elkapásonként, 0,25 pont futásonként), a kérdés, hogy Nabers vagy Gus Edwards legyen-e a flex opcióm (illetve még McConkey is szóba jöhet, tulajdonképpen ebből a 3-ből kellene kettőt választani). Én már minden verzió mellett és ellen is tudtam 10-10 érvet mondani kb., úgyhogy döntsetek Ti. 😀
1 hónapja
Én: Tua over GoffEllenfelem TE-je: Taysom
😀😕
2 hónapja
dugo93
4 246
Én olyannal játszottam, aki benthagyott 2 sérültet. Nem gondoltam, hogy ezt tudom fokozni, de Etienne és Olave még szépen beminuszolt 1,6 pontot, majd utána sérültek le. 😀
zacknorb
2 hónapja
3 hónapja
Mondjuk ez a liga amúgy is durva lesz nekem idén, múlt héten correction miatt lett +3ról -3 (második legtöbb ponttal) és a héten is a második legtöbb ponttal kaptam ki xdd.AJ Brown kiesik, választani kell, hogy Mooneyt vagy Dotsont hozom még be. Mivel nálam van London, utóbbi mellet döntök.
19 pont vs 1 pont, és 16.8 ponttal kaptam ki 😕
Ráadásul először Mooneyt tettem be, csak inkább cseréltem.
zacknorb
3 hónapja
AJ Brown kiesik, választani kell, hogy Mooneyt vagy Dotsont hozom még be. Mivel nálam van London, utóbbi mellet döntök.19 pont vs 1 pont, és 16.8 ponttal kaptam ki 😕
Ráadásul először Mooneyt tettem be, csak inkább cseréltem.
Szerkesztette: zacknorb
3 hónapja
Chuba Hubbard vs. NOWaddle Hubbardot választanék és JSN szerezné a legtöbb pontot😂
Brandon Aiyuk vs. NYJ
Jaylen Waddle vs. JAX
Jaxon Smith-Njigba vs. DEN
(Jalin Hyatt vs. MIN)
a fenti listából kéne kettőt választani, egyelőre a Hubbard-Waddle duó felé hajlok.
ti mivel mennétek?
törölt kristof
3 hónapja
Chuba Hubbard vs. NOBrandon Aiyuk vs. NYJ
Jaylen Waddle vs. JAX
Jaxon Smith-Njigba vs. DEN
(Jalin Hyatt vs. MIN)
a fenti listából kéne kettőt választani, egyelőre a Hubbard-Waddle duó felé hajlok.
ti mivel mennétek?
Szerkesztette: törölt kristof
több mint 1 éve
Jaa, baszki. Ma már másodszor voltam funkcionális analfabéta, úgyhogy be is fejezem mára.Múlt idő sajnos.Na, az Engram, Njoku, Ferguson trióból vajon melyiket raktam be szerintetek? 🤣🤣🤣Engram, nem kérdés számomra
warr_b
dancogo
Engram 32.5 pont
Njoku 27.1
Én meg persze Fergusont raktam be 12.2 pontért 🤣
Projektedben 0.7 pontot belül voltak mindhárman...
warr_b
több mint 1 éve
Múlt idő sajnos.Na, az Engram, Njoku, Ferguson trióból vajon melyiket raktam be szerintetek? 🤣🤣🤣Engram, nem kérdés számomra
warr_b
dancogo
Engram 32.5 pont
Njoku 27.1
Én meg persze Fergusont raktam be 12.2 pontért 🤣
Projektedben 0.7 pontot belül voltak mindhárman...
több mint 1 éve
Na, az Engram, Njoku, Ferguson trióból vajon melyiket raktam be szerintetek? 🤣🤣🤣Engram, nem kérdés számomra
warr_b
több mint 1 éve
Na, az Engram, Njoku, Ferguson trióból vajon melyiket raktam be szerintetek? 🤣🤣🤣