Mock draftok
30 feliratkozó
2 napja
www.nfl.com/news/daniel-jeremiah-2026-nfl-mock-draft-1-0Jeremiah mennyi mockot tolt xdd
Cruyffista
Poloska vagyok.
2 napja
5 napja
12 napja
de en univerzalis vagyok. karrierem elejen meg boven edge rusher lettem volna, most mar inkabb DT. marpedig a jelenlegi NFLben sokat szamit az, hogy tobb poszton is bevetheto vagyok.5 NFL kezdő szintű WR-je van a Chargersnek. Minek kéne még1? Az OL közepén meg Iktriad, Warrb és Löfli a kezdő hármas. A DL-ben meg Csebi meg Zacknorb. De persze kell egy 6. WR inkább.Mondjuk szerintem is luxus, de én a 26-os szezonon túl csak 2 db kezdőt látok jelenleg rosteren, Ladd és Tre azok. De valóban van 4-5 másik poszt, ami sokkal ésszerűbb. Amúgy is hülyeség egy mock, főleg március vége előtt.
Sixo
szaba
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
13 napja
Amúgy valaki el is olvasta, hogy ez egy Jets special mock volt?Az egy dolog, hogy a poént ne értettétek/túl komolyan vettétek, de oda van írva hogy mock a Jetsnek
Poloska vagyok.
13 napja
Nekünk S minek? Tavaly a 3. körben hoztunk el egy jónak tűnőt, aki sérülés miatt csúszott, és van két használható veteránunk is. Ellenben az elkapó sorban és passzsiettetőben akkor hiányunk van, hogy az még a Holdról is látszik. 😀
Szerkesztette: Nandito
Music City Miracle
13 napja
Ki lehet a legjobb CB 1. körben? Vagy van ilyen egyáltalán?Jermod McCoy messze a legjobb de ő a teljes szezont kiülte egy térdsérülés miatt. A másik Tennessee CB, Colton Hood fasza idényt hozott, esélyes első körre, illetve mellette még Mansoor Delane a LSU-ról, Avieon Terrell a Clemsonról és Chris Johnson a San Diego Stateről. Személyes sleeper kedvencem Tacario Davis (Washington).
danyly
13 napja
Ki lehet a legjobb CB 1. körben? Vagy van ilyen egyáltalán?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
13 napja
5 NFL kezdő szintű WR-je van a Chargersnek. Minek kéne még1? Az OL közepén meg Iktriad, Warrb és Löfli a kezdő hármas. A DL-ben meg Csebi meg Zacknorb. De persze kell egy 6. WR inkább.Mondjuk szerintem is luxus, de én a 26-os szezonon túl csak 2 db kezdőt látok jelenleg rosteren, Ladd és Tre azok. De valóban van 4-5 másik poszt, ami sokkal ésszerűbb. Amúgy is hülyeség egy mock, főleg március vége előtt.
Sixo
13 napja
5 NFL kezdő szintű WR-je van a Chargersnek. Minek kéne még1? Az OL közepén meg Iktriad, Warrb és Löfli a kezdő hármas. A DL-ben meg Csebi meg Zacknorb. De persze kell egy 6. WR inkább.
13 napja
Viszont ez nem csak az irányítókra hanem kollektíven a classra igaz (ismét), sokak szerint Mendoza Shough mögött lett volna a tavalyi classban. Márpedig ha ez igaz, akkor Ty Simpson 1. körös pick lesz, és lehet Trinidad is magasan megy el (2-3. kör mondjuk), hiába lenne minden idők legpálcikább irányítója.Egyetlen QB egy draft első körében?tekintve hogy kukának van tartva a class, nem lepne meg
Michael Vick óta (amikor Drew Brees csak a második elején ment ki) kétszer volt ilyen.
Kizárt, hogy egyirányítős első nap legyen.
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
13 napja
Egyetlen QB egy draft első körében?tekintve hogy kukának van tartva a class, nem lepne meg
Michael Vick óta (amikor Drew Brees csak a második elején ment ki) kétszer volt ilyen.
Őszentsége Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
13 napja
Egyetlen QB egy draft első körében?Michael Vick óta (amikor Drew Brees csak a második elején ment ki) kétszer volt ilyen.
13 napja
Adom a Jets pickeket 😀
13 napja
Miènk lehetne OLben a MaMa páros óvnàk Hurtst mint kisgyermeket 😏?
13 napja
őszintén meglepne ha LB-t húznánk az első körben
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
13 napja
Shout out to @PFF for getting their mock draft simulator updated so quickly after the huge Dante Moore news. Allows fans to jump right in and come up with some wacky scenarios for the Jets at 2nd overall.
— I Don’t Watch Film (Football Analytics) (@NoFilm_Analysis) January 14, 2026
Check out my post-Dante Moore news 1st-round mock draft for the Jets! pic.twitter.com/hsPAtLiMVM
Poloska vagyok.
1 hónapja
Még addig van egy év, nagyon-nagyon sok minden változhat, de én azt mondom Manninget be fogján tolni 1/1re egy Heismann győzelem után, viszont utána szerintem Smith lesz a következő játékos.
Olvastam máshol is, és a saját irányom is ez, miszerint a Giants tradeeljen le, és első körben Carnell Tate.
Nyilván jó lenne minél lejjebb menni, akár több cserével is.
(u.i.: Vicces lenne, ha végül Tate a saját draftján előbb menne ki, mint Jeremiah Smith)
zacknorb
Ha jövőre is hozza ezt a játékot, és nem jön a semmiből egy Burrow féle QB teljesítmény a kvázi semmiből, nem tudom elképzelni, Smith körül ne legyen olyan hype, hogy bizony ő rookie évében is már top10es WR lesz a profi ligában.
Szerintem rá legalább olyan prospectként fognak tekinteni mint idén Hunterrel, akár megér egy felcserét is. Hunter a sokoldalúsága, playmaking both side miatt volt értékes, Smith meg egy kibebaszottmegagiga WR prospect lesz, egy day1 WR1 grade-del ellátott játékos.
Nagyon meglepődnék ha nem lesz top3as.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
1 hónapja

Olvastam máshol is, és a saját irányom is ez, miszerint a Giants tradeeljen le, és első körben Carnell Tate.
Nyilván jó lenne minél lejjebb menni, akár több cserével is.
(u.i.: Vicces lenne, ha végül Tate a saját draftján előbb menne ki, mint Jeremiah Smith)
Poloska vagyok.
3 hónapja
Ország legjobb vedőjátékosa, tény hogy a S nem a legértékesebb poszt, de az a vezéregyéniség ami neki van meghatározhat egy egész védelmet. Első körből akkor sem fog kicsúszni ahogy a mockban 😁Azért egy Caleb Downst kihagyni aki 100% hogy top 5 pick lesz 😁Több helyen látom, hogy hasonlóan gyenge classszal számolnak, mint tavaly (ami még változhat), ha így is van, akkor is nagyon meglepne, ha BÁRMILYEN safety kimenne a modern éra ezen szakaszán top5-ben. Még a mindent játszani tudó Isaiah Simmons sem volt top5, Kyle Hamilton még tovább csúszott. Egyszerűen kizárt. Ráadásul akik ott húzni fognak, azon GM-ek az állásukat teszik fel, ha egy bottom5 csapatot safetyvel erősítenek.
kapitnono
Cruyffista

3 hónapja
Azért egy Caleb Downst kihagyni aki 100% hogy top 5 pick lesz 😁Több helyen látom, hogy hasonlóan gyenge classszal számolnak, mint tavaly (ami még változhat), ha így is van, akkor is nagyon meglepne, ha BÁRMILYEN safety kimenne a modern éra ezen szakaszán top5-ben. Még a mindent játszani tudó Isaiah Simmons sem volt top5, Kyle Hamilton még tovább csúszott. Egyszerűen kizárt. Ráadásul akik ott húzni fognak, azon GM-ek az állásukat teszik fel, ha egy bottom5 csapatot safetyvel erősítenek.
kapitnono
3 hónapja
Az a baj kinézem a kupak fejéből.Mondjuk én a helyében inkább eltradelnem azt az első kört egy már bizonyított veterán safety-re, nem baj, ha már nem rookie contracton van, minek kockáztatni. 😊Ilyet poénból se, ha EDC olvassa a fórumot elhiszi.És pont egy újabb első körös safety-re vannak a bajnoki címtől. 😀Főleg, hogy a jelenlegi sorrend alapján a Ravens top 5-ben húz 😊Az elég komoly fit lenne neki szerintem
somoskovig
kapitnono
somoskovig
KeyG
somoskovig
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
3 hónapja
Mondjuk én a helyében inkább eltradelnem azt az első kört egy már bizonyított veterán safety-re, nem baj, ha már nem rookie contracton van, minek kockáztatni. 😊Ilyet poénból se, ha EDC olvassa a fórumot elhiszi.És pont egy újabb első körös safety-re vannak a bajnoki címtől. 😀Főleg, hogy a jelenlegi sorrend alapján a Ravens top 5-ben húz 😊Az elég komoly fit lenne neki szerintem
somoskovig
kapitnono
somoskovig
KeyG
3 hónapja
Allarról többen írják, hogy perpill UDFA lesz, ami azért komoly, mert 1/1 sansszal indult neki az idény. Fernando Mandozába ástam bele magam kicsit, a faszi elég komoly alapanyag, de nem tudom 1/1 szint-e, nekem szimpi, látom benne a korszakos játékos esélyét kis mintán. Nekem kéne. Ty Simpson a Heisman frontrunner, Bama QB-ról én nem mondok semmit. Bármi lehet.Idei Classból én szezon előtt Manninget meg Nussmeierben láttam azt hogy első körös lehet. Manning ahogy játszik hülye lenne ha kijönne, Nussmeier szintén zenész max 2-3 körös matéria. Allarről én előtte is azt gondoltam hogy overhyped az egész ember aztán nagyjából így is lesz. Ha nagyon bele kellene mondani jelenleg ki lesz első körös, én is Mendozát mondanám, másban nem nagyon látom, bár mindig felhypeolnak elég sok qbt szóval ez biztosan nőni fog. De nekem az ilyen Moore,Mateer, Sellers, Iamaelava a viccnek is rossz kategória.
Cruyffista

3 hónapja
Ilyet poénból se, ha EDC olvassa a fórumot elhiszi.És pont egy újabb első körös safety-re vannak a bajnoki címtől. 😀Főleg, hogy a jelenlegi sorrend alapján a Ravens top 5-ben húz 😊Az elég komoly fit lenne neki szerintem
somoskovig
kapitnono
somoskovig
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!