NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 3 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 620 — I like the Texans, I like who we are
Világ kedvenc trackerje idén is elindul.

Denver Broncos:
HC:

Ejiro Evero Broncos DC - interjúra érkezik
Sean Payton ex-Saints HC - engedélyt kértek az interjúra
Dan Quinn Cowboys DC
DeMeco Ryans 49ers DC
Jim Harbaugh Michigan HC

Indianapolis Colts:
HC:

Jim Harbaugh Michigan HC
Leslie Frazier Bills DC

Carolina Panthers:
HC:

Frank Reich ex-Colts HC
Jim Caldwell ex-Colts HC
empty taxi
Houston Texans:
HC:
Jonathan Gannon Eagles DC
DeMeco Ryans Texans ILB (49ers DC)
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 291 — NFL bracket champion '26

Denver Broncos:
HC:

Dan Quinn Cowboys DC
DeMeco Ryans 49ers DC
Jim Harbaugh Michigan HC

Indianapolis Colts:
HC:

Jim Harbaugh Michigan HC
Leslie Frazier Bills DC

Carolina Panthers:
HC:

Frank Reich ex-Colts HC
Jim Caldwell ex-Colts HC
empty taxi
Ezt nem a HC-s topikba szoktad vezetni? 😀
Löfli
Egyébként de 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 936 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

Denver Broncos:
HC:

Dan Quinn Cowboys DC
DeMeco Ryans 49ers DC
Jim Harbaugh Michigan HC

Indianapolis Colts:
HC:

Jim Harbaugh Michigan HC
Leslie Frazier Bills DC

Carolina Panthers:
HC:

Frank Reich ex-Colts HC
Jim Caldwell ex-Colts HC
empty taxi
Ezt nem a HC-s topikba szoktad vezetni? 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 291 — NFL bracket champion '26

Denver Broncos:
HC:

Dan Quinn Cowboys DC
DeMeco Ryans 49ers DC
Jim Harbaugh Michigan HC

Indianapolis Colts:
HC:

Jim Harbaugh Michigan HC
Leslie Frazier Bills DC

Carolina Panthers:
HC:

Frank Reich ex-Colts HC
Jim Caldwell ex-Colts HC

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
várható volt, hogy a sima liba BUF-MIA meccs emberi időben lesz, persze, hogy a jó meccsek lesznek későn 😕

NB2
na, tudom h nem valószinü de lehet h buffalo megszorongat majd minket...

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 513 — nabege2@yahoo.com
várható volt, hogy a sima liba BUF-MIA meccs emberi időben lesz, persze, hogy a jó meccsek lesznek későn 😕
több mint 3 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 631
Lovie-t gondolom kivágják. Az jutott eszembe, hogy ezután sose fog új esélyt kapni HC-ként. Kellett volna az I/1 erre még azt is elrontja az egója miatt.
több mint 3 éve
hater time 😊
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 354 — Keep pounding
Aki a Buffalot idén le akarja győzni 18 ember ellen megy fel.
NB2
Jó azért ez vicces tőled. Tudjuk hogy az egész ligát a showbiznisz, a storymesélés adja el.
Amíg a ti sztoritokat mesélte a liga a GOAT-tal, addig ez nem zavart, most igen? 😀
Tony Adams
No para, kamerafelvétele van arról ahogy a bírókat vesztegetik 🤣🤣🤣

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 980 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
NB2
Amíg nem kerül ki egy videó ahogy valaki labdákat ereszt le, miközben a háttérben sérülés riportokat hamisítanak addig nincs gáz!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 857 — Colts Fan
NB2
Jó azért ez vicces tőled. Tudjuk hogy az egész ligát a showbiznisz, a storymesélés adja el.
Amíg a ti sztoritokat mesélte a liga a GOAT-tal, addig ez nem zavart, most igen? 😀
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 475
Tényleg annyira egyértelmű volt a hajnali meccsen a meccsdöntő fumble, hogy szinte vissza sem kellett nézni?

Ti hogy láttátok?
Szokol
Titans szurkolokent is mondom, hogy szerintem is fumble volt. A fontosabb dolog, hogy maskor is ugyanigy legyen fumble, es ugyanigy menjen tovabb a jatek. Eros a gyanum, hogy bizonyos csapatok ellen, ha nem is mondjuk elveszik a fumblet, de belesipolnak a jatekba, es nem scoring a vege (khm Myles Jack).
Duff
Szerintem a Vikings-Colts botrányok után szóltak, hogy központi dirketívaként csak akkor sípolj bele, ha egyértelmű. Inkább visszanézés után módosítanak, ha szükséges.
zacknorb
Nem tudom hany eve volt mar, de egy Jags-Pats PO meccsen (talan afc donto is volt) volt egy ugyanolyan eset, mint a Vikings-Coltson, es egy kicsit nagyobb sulya volt annak a hibas dontesnek. Nem tunik ugy, hogy akkor kiadtak volna valami kozponti utasitast, mert akkor a legutobbi se tortent vna meg. Sztem most se adtak.
Duff
A 2011-12-es playoffban a Lionst is megszivatták így a Saints ellen.
Kampman
Oh, a legnagyobb NFL rivalizálás, Lions vs Zebras

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 129
Tényleg annyira egyértelmű volt a hajnali meccsen a meccsdöntő fumble, hogy szinte vissza sem kellett nézni?

Ti hogy láttátok?
Szokol
Titans szurkolokent is mondom, hogy szerintem is fumble volt. A fontosabb dolog, hogy maskor is ugyanigy legyen fumble, es ugyanigy menjen tovabb a jatek. Eros a gyanum, hogy bizonyos csapatok ellen, ha nem is mondjuk elveszik a fumblet, de belesipolnak a jatekba, es nem scoring a vege (khm Myles Jack).
Duff
Szerintem a Vikings-Colts botrányok után szóltak, hogy központi dirketívaként csak akkor sípolj bele, ha egyértelmű. Inkább visszanézés után módosítanak, ha szükséges.
zacknorb
Nem tudom hany eve volt mar, de egy Jags-Pats PO meccsen (talan afc donto is volt) volt egy ugyanolyan eset, mint a Vikings-Coltson, es egy kicsit nagyobb sulya volt annak a hibas dontesnek. Nem tunik ugy, hogy akkor kiadtak volna valami kozponti utasitast, mert akkor a legutobbi se tortent vna meg. Sztem most se adtak.
Duff
A 2011-12-es playoffban a Lionst is megszivatták így a Saints ellen.

több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 707
srácok kéne kiemelt poszt az interjúknak, erős lesz a black monday úgy fest.
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 415 — Steelers fan

Ti hogy láttátok?
Szokol
scoring play volt, visszanézték
Kúrfürst briareos
Szinte! Kb 20 másodpercre rá TD-t ítéltek. Szerintem nem volt egyértelmű ennyire.
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 353 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nem tudom hany eve volt mar, de egy Jags-Pats PO meccsen (talan afc donto is volt) volt egy ugyanolyan eset, mint a Vikings-Coltson, es egy kicsit nagyobb sulya volt annak a hibas dontesnek.
Duff
Pontosan 5 éve volt, jövő hétvégéig az volt az utolsó Jags playoff meccse.
több mint 3 éve
Duff Seattle Seahawks 3 489

Ti hogy láttátok?
Szokol
Duff
zacknorb
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 909 — Kinek mit intézett a kormánya

Ti hogy láttátok?
Szokol
Duff

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Duff Seattle Seahawks 3 489

Ti hogy láttátok?
Szokol
több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

Ti hogy láttátok?
Szokol
scoring play volt, visszanézték

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 353 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az idei utolsókból divízió első versenyt a Jags nyerte, grat.
zacknorb
A mostani szezonban 3× annyi meccset nyertünk, mint tavaly. És az elmúlt 5 meccsen többet(5), mint az elmúlt 2 szezon 33 találkozóján együttvéve.(4).
Pedersonnak jár egy Top 3-as helyezés az év edzője szavazáson.
több mint 3 éve
Egon bá New England Patriots 1 236 — Saints GM

Ti hogy láttátok?
Szokol
Nem néztem élőben, de az NFL-es összefoglalóban benne volt, hogy visszanézték. Egyébként nálam is inkább fumble volt, mint nem.

Szerkesztette: Egon bá

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 936 — Így remélem megfelelek nektek.....

Ti hogy láttátok?
Szokol
Szvsz inkabb igen, mint nem, 😊 mert már előbb elèrte kezdte lefele húzni a kezèt ès csak a csuklója mozdult, de akkor már a labda is jött ki.
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 415 — Steelers fan

Ti hogy láttátok?