NFL csevegő
The #Texans remain unwilling to discuss QB Deshaun Watson with other teams, some of whom have resorted to leaving voicemails with trade offers, per sources.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) February 25, 2021
Watson spoke briefly to coach David Culley recently, but the two still haven’t met in person. Houston not budging.
Elképzelem azt a rögzítőre mondott üzenetet.
"Ön a szélhámos plébánost hívta. A franchise QB-nk nem eladó, ha ez ügyben keres, tegye le a telefont. Más esetben a bikabőgés után hagyjon üzenetet!"
"Jó napot kívánok, érdeklődni szeretnék, hogy az NDK turmixgép, a leszedhető ajtajú, megérkezett-e már. Ha az még nincs, akkor esetleg DeShaun Watson is jó lesz."
Russell Wilson has told the Seahawks he wants to play in Seattle but, if a trade were considered, the only teams he would go to are the Cowboys, Saints, Raiders and Bears, his agent Mark Rodgers said to ESPN.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) February 25, 2021
Pace helyében 2027-ig felajánlanám az összes első körösömet érte.
Mindeközben Houstonban.
Per sources, Texans QB Deshaun Watson met with new Texans head coach David Culley last Friday. In that meeting Watson reiterated that he wants to be traded and told Culley he has no intention of playing for the Texans again. No change from Watson's end. He remains dug in.
— Dan Graziano (@DanGrazianoESPN) February 25, 2021
FitzMagic 😅wentzVan az már négy isOké egyre jobban hol a kandikamera érzésem van ezzel az offseason-nel kapcsolatban 😀mer mi történt most?
Wester
NegritisRussell Wilson's camp has approached the Seattle Seahawks for a potential trade, per @MikeDugar, @SandoNFL and @JaysonJenks
— PFF (@PFF) February 25, 2021
Potential destinations include: Dolphins, Jets, Saints, and Raiders.
Wilson was PFF's 6th highest-graded QB in 2020 (90.5) pic.twitter.com/u6neuHS6cb
Ez nyilván még nem jelenti azt, hogy el is cserélik, de az a tény, hogy egy offseason alatt nem egy, hanem két franchise qb is cserét kér elég szürreális
Wester
Wyatt
watson
wilson
ki a 4.? Staffordnál nem közös megegyezés volt?
Negritis
ezért wisszatér 😀Warner játszik még? 😊Wolford meg Jameis Winston még beállhatna a sorba.wentzVan az már négy isOké egyre jobban hol a kandikamera érzésem van ezzel az offseason-nel kapcsolatban 😀mer mi történt most?
Wester
Ez nyilván még nem jelenti azt, hogy el is cserélik, de az a tény, hogy egy offseason alatt nem egy, hanem két franchise qb is cserét kér elég szürreális
Negritis
Wester
watson
wilson
Wyatt
warr_b
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Warner játszik még? 😊Wolford meg Jameis Winston még beállhatna a sorba.wentzVan az már négy isOké egyre jobban hol a kandikamera érzésem van ezzel az offseason-nel kapcsolatban 😀mer mi történt most?
Wester
Negritis
Wester
watson
wilson
Wyatt
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Wolford meg Jameis Winston még beállhatna a sorba.wentzVan az már négy isOké egyre jobban hol a kandikamera érzésem van ezzel az offseason-nel kapcsolatban 😀mer mi történt most?
Wester
Negritis
Wester
watson
wilson
Wyatt

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"

wentzVan az már négy isOké egyre jobban hol a kandikamera érzésem van ezzel az offseason-nel kapcsolatban 😀mer mi történt most?
Wester
NegritisRussell Wilson's camp has approached the Seattle Seahawks for a potential trade, per @MikeDugar, @SandoNFL and @JaysonJenks
Wilson was PFF's 6th highest-graded QB in 2020 (90.5) pic.twitter.com/u6neuHS6cb
Wester
Wyatt
watson
wilson
Van az már négy isOké egyre jobban hol a kandikamera érzésem van ezzel az offseason-nel kapcsolatban 😀mer mi történt most?
Wester
Wester

Oké egyre jobban hol a kandikamera érzésem van ezzel az offseason-nel kapcsolatban 😀mer mi történt most?
Wester
Negritis
Russell Wilson's camp has approached the Seattle Seahawks for a potential trade, per @MikeDugar, @SandoNFL and @JaysonJenks
Lesz ez még így se!
Oké egyre jobban hol a kandikamera érzésem van ezzel az offseason-nel kapcsolatban 😀mer mi történt most?
Wester
Lesz ez még így se!
Salary Cap Space vs Free Agent Snaps
— Jason_OTC (@Jason_OTC) February 25, 2021
Top right- Many free agents, decent salary cap position
Top left- Few free agents, decent salary cap position
Bottom left- Few free agents, limited cap space
Bottom right- Many free agents, limited cap space pic.twitter.com/TzETTJn789
egyébként az nfc east roncsderbik szórakoztató faktora magas volt 😀Végre egy műértő 😊 😀
Negritis

A csoport tobbet veszitett mint ő😀Sokat veszítettél. 😀Bevallom töredelmesen, nem sok olyan meccset láttam tavaly, aminél NFC East csapat érintett volt.Ne viccelj, kezdő is volt a Giantsben, legyőzték vele a Seahawkst 😊Én most tudtam meg, hogy még a ligában van.Tegyék meg tétjeiket 😛Hehh, kötve hiszem, hogy Colt bárhol kezdő lesz.
dande
warr_b
Beszarok, ha kiderül, hogy még Brady Quinn is padozik valahol.
Kampman
Mármint McCoy 😀
warr_b
Kampman
warr_b
Sokat veszítettél. 😀Bevallom töredelmesen, nem sok olyan meccset láttam tavaly, aminél NFC East csapat érintett volt.Ne viccelj, kezdő is volt a Giantsben, legyőzték vele a Seahawkst 😊Én most tudtam meg, hogy még a ligában van.Tegyék meg tétjeiket 😛Hehh, kötve hiszem, hogy Colt bárhol kezdő lesz.
dande
warr_b
Kampman
Mármint McCoy 😀
warr_b
Kampman

Bevallom töredelmesen, nem sok olyan meccset láttam tavaly, aminél NFC East csapat érintett volt.Ne viccelj, kezdő is volt a Giantsben, legyőzték vele a Seahawkst 😊Én most tudtam meg, hogy még a ligában van.Tegyék meg tétjeiket 😛Hehh, kötve hiszem, hogy Colt bárhol kezdő lesz.
dande
warr_b
Kampman
Mármint McCoy 😀
warr_b
Ne viccelj, kezdő is volt a Giantsben, legyőzték vele a Seahawkst 😊Én most tudtam meg, hogy még a ligában van.Tegyék meg tétjeiket 😛Hehh, kötve hiszem, hogy Colt bárhol kezdő lesz.
dande
warr_b
Kampman
Mármint McCoy 😀
Szerkesztette: warr_b

Tegyék meg tétjeiket 😛Hehh, kötve hiszem, hogy Colt bárhol kezdő lesz.
dande

Just got a sports betting email that says Colt McCoy (#Giants free agent) has 20/1 odds to be the Patriots’ Week 1 starter.
— Zack Rosenblatt (@ZackBlatt) February 24, 2021
The same odds as Ryan Fitzpatrick and Tyrod Taylor.
So, yeah.