NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
Annyira egyértelmű kb, hogy igen a Volkanovski-Holloway meccset Volkanovski nyerte pontozással, de a bunyót magát Holloway nyerte meg.Védő egyik sem csinált semmi kiemelkedő extrát, amivel annak lehetett volna adni, csapatként dolgoztak fantasztikusan. Gronk meg 67 yard 2 TD szintén nem egy MVP-t érő csodateljesítmény. Brady meg azért csak 3 TD hiba nélkül. Ez se nagy extra a 200 yarddal, de ilyeneknél mikor nincs valami nagyon kiemelkedő más, alap hogy a QB kapja. Nekem most ez így egyértelmű volt.igen de a cím neve MVP nem pedig MVT v MVGOP.Gronknak adtam volna én is, vagy egy védőnek, de semmiképpen se Bradynek. A passzai átlagosan szerintem nem töltöttek 5 yardnál többet a levegőben.
egyéni díj, nem csoportos.
gronknak adtam volna
briareos
Heisman
zavi27
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Egy nagy öreg, akit már mi is "ismertünk" elment az égi pályákra RIp 😕RIP to Marty Schottenheimer and prayers to his family. Schottenheimer died Monday at age 77; he was a longtime resident of Charlotte and a legendary NFL coach. From his family: pic.twitter.com/VZqtKjmNnT
— Scott Fowler (@scott_fowler) February 9, 2021
Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Én valamelyik LB-nek adtam volna levették Kelce-t teljesen
több mint 5 éve
Nem volt igazán kiemelkedő teljesítmény, ha úgy vesszük tán még a 3TD 0INT a legkiemelkedőbb. PFM se csinált semmi extrát a Bears ellen, nem kellett.Nem mindig az irányító kapja ilyenkor (pl Wilson), de szerintem igazán fölösleges belekötni, mert nincs olyan teljesítmény, amit szentségtörés nem MVP címmel honorálni, Gronké se az. Kaphatta volna akár ő is, ahogy Brady is, meg esetleg más is. Én nem érzem úgy hogy valakit megfosztottak volna egy MVP címtől
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 518
biztos h nyomtak, mert a st louis-os super bowl kb 20+ eve volt.eszembe jutott a st louis rams - patriots dontorol egy "mic'd up" bevagas.Ez az is so overrated a House of Cards-ból jön vagy már előtte is nyomták a népek? 😊
" tom brady? overrated" 😀
az egyik rams jatekos mondta ezt a kis padon
YoungZeeZee
www.youtube.com/watch?v=QeKoBtMd_vw
FLZOLI
több mint 5 éve
Védő egyik sem csinált semmi kiemelkedő extrát, amivel annak lehetett volna adni, csapatként dolgoztak fantasztikusan. Gronk meg 67 yard 2 TD szintén nem egy MVP-t érő csodateljesítmény. Brady meg azért csak 3 TD hiba nélkül. Ez se nagy extra a 200 yarddal, de ilyeneknél mikor nincs valami nagyon kiemelkedő más, alap hogy a QB kapja. Nekem most ez így egyértelmű volt.igen de a cím neve MVP nem pedig MVT v MVGOP.Gronknak adtam volna én is, vagy egy védőnek, de semmiképpen se Bradynek. A passzai átlagosan szerintem nem töltöttek 5 yardnál többet a levegőben.
gronknak adtam volna
briareos
Heisman
több mint 5 éve
igen de a cím neve MVP nem pedig MVT v MVGOP.Gronknak adtam volna én is, vagy egy védőnek, de semmiképpen se Bradynek. A passzai átlagosan szerintem nem töltöttek 5 yardnál többet a levegőben.
gronknak adtam volna
briareos
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Apropó, Árpa. Miért ő volt a host? A fazon egész este úgy nézett ki, mint aki egy 70 munkaórás héten van túl, a háta közepére nem kívánja azt ami folyik, és már semmi másra nem vágyik, mint arra, hogy minél hamarabb ágyba kerülhessen. Lehet, hogy tényleg erről volt szó 😊, nem tudom, de lehangoló volt nézni / hallgatni.Nem volt túl színvonalas műsorvezetés és a csak angol kifejezéseknél előjövő erős akcentus sem segített a dolgon. Kövezzetek meg, de nekem még mindig feláll a szőr a hátamon, ha azt hallom, h "járd", egy magyar közvetítésben.
(Viszont az itt-ott estére meglepően jól összeszedte magát. Reggel még pocsék volt a minőség és nagyon szaggatott, a meccs előtt és alatt viszont ha nem is vette fel a versenyt a gamepass minőséggel, de a nézhetőt átvitte. Good for them.)
peterk2005
GO JETS!!!
több mint 5 éve
Ide is beírom, tényleg a védelem nyeri a bajnokságot! 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
eszembe jutott a st louis rams - patriots dontorol egy "mic'd up" bevagas.Ez az is so overrated a House of Cards-ból jön vagy már előtte is nyomták a népek? 😊
" tom brady? overrated" 😀
YoungZeeZee
www.youtube.com/watch?v=QeKoBtMd_vw
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 518
eszembe jutott a st louis rams - patriots dontorol egy "mic'd up" bevagas." tom brady? overrated" 😀
több mint 5 éve
Apropó, Árpa. Miért ő volt a host? A fazon egész este úgy nézett ki, mint aki egy 70 munkaórás héten van túl, a háta közepére nem kívánja azt ami folyik, és már semmi másra nem vágyik, mint arra, hogy minél hamarabb ágyba kerülhessen. Lehet, hogy tényleg erről volt szó 😊, nem tudom, de lehangoló volt nézni / hallgatni.(Viszont az itt-ott estére meglepően jól összeszedte magát. Reggel még pocsék volt a minőség és nagyon szaggatott, a meccs előtt és alatt viszont ha nem is vette fel a versenyt a gamepass minőséggel, de a nézhetőt átvitte. Good for them.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
ncore-n fent van a tegnapi árpa show
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 518
Amúgy csak én érzem azt, hogy az előző 3 SB teljesen semmilyen volt?Regen minden jobb volt.
A tavalyiban még fordítás is volt, de nekem nem nagyon maradt meg belőle semmi. Az 53. személyes okokból tetszett, de semlegesként nyilván pusztulat lehetett.
A tegnapi meg tükörsimára sikeredett.
Kár. 😕
jamaicababa
több mint 5 éve
Amúgy csak én érzem azt, hogy az előző 3 SB teljesen semmilyen volt?Mondjuk az 51 s pláne az 52.t nehéz is felül múlni 😛 Az 52. ráadásul mind külföldi körítésben, mind magyar szinten is nagyon jól sikerült, nemcsak az Eagles győzelme miatt. 😊 Annak valóban volt varázsa. Nagyon hálás vagyok Sobrinak (igen neki 😉) hogy megvan magyarul.
A tavalyiban még fordítás is volt, de nekem nem nagyon maradt meg belőle semmi. Az 53. személyes okokból tetszett, de semlegesként nyilván pusztulat lehetett.
Kár. 😕
jamaicababa
több mint 5 éve
Tom Brady: 7 Super Bowl győzelem.Várjál...
Cardinals, Falcons, Panthers, Lions, Vikings, Chargers, Texans, Jaguars, Titans, Browns, Bengals, Bills, Seahawks, Rams, Saints, Bears, Eagles, Jets: 6 Super Bowl győzelem együttvéve.
iktriad
SB győzelmek száma:
7 - Tom Brady
6 - Steelers, Patriots
5 - 49ers, Cowboys, Charles Haley
több mint 5 éve
Amúgy csak én érzem azt, hogy az előző 3 SB teljesen semmilyen volt?A tavalyiban még fordítás is volt, de nekem nem nagyon maradt meg belőle semmi. Az 53. személyes okokból tetszett, de semlegesként nyilván pusztulat lehetett.
Kár. 😕
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Tom Brady: 7 Super Bowl győzelem.Cardinals, Falcons, Panthers, Lions, Vikings, Chargers, Texans, Jaguars, Titans, Browns, Bengals, Bills, Seahawks, Rams, Saints, Bears, Eagles, Jets: 6 Super Bowl győzelem együttvéve.
több mint 5 éve
Amúgy Brady mvp címével mennyire értetek egyet?Szerintem megérdemli, részben nevelő célzattal is. Végül is feltörekvő ifjú titán, ezzel most kap egy kis biztatást, hogy jó úton jár. A következő évtizedre nézve még több munkát fog beletenni, és akkor jönnek majd komolyabb eredmények is neki. 😁
Én előbb adtam volna Gronknak vagy Fournette-nek, vagy leginkább a komplett D-nek...
warr_b
több mint 5 éve
Akkor ide is összegezzük a fő tanulságot:Hé, ennek a copyright-ja részben nálam van! 😀
a 2003-as szezont a Tampa Bay nyerte, a Raiders elleni Super Bowl máig az utolsó finálé, amit magyar csatorna nem közvetített. A sport tv a következőt már műsorára tűzte, hogy itthon is mindenki láthassa Tom Brady első győzelmét. Faragó 2020 februárjában még leközvetíthette kedvenc csapata győzelmét, majd a jogok átvándoroltak az arena4-hez, ahol az első SB-n 2003 után újra a Bucs nyert, Brady-vel a soraiban.
r.baggio
több mint 5 éve
igen de a cím neve MVP nem pedig MVT v MVGOP.egyéni díj, nem csoportos.
gronknak adtam volna
több mint 5 éve
Amúgy Brady mvp címével mennyire értetek egyet?Senki sem nyújtott kiugró egyéni számokat, offense és defense oldalon, ami indokolná az MVP címet. Tom pedig, mint offense vezére lehozta sallangmentesen, kb hiba nélkül a meccset. QBt mindig előnyben reszesítik, többi poszton brutált kell tolni, hogy megkapd...
Én előbb adtam volna Gronknak vagy Fournette-nek, vagy leginkább a komplett D-nek...
warr_b
Amúgy ha lehetett volna, akkor egyértelműen a komplett DEFnek adtam volna, amit műveltek a KC offense-zel, olyat Mahomes még sosem élt át NFL-ben..
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 5 éve
Amúgy Brady mvp címével mennyire értetek egyet?D-nek én is, dehát qb a szent
warr_b
több mint 5 éve
Amúgy Brady mvp címével mennyire értetek egyet? Én előbb adtam volna Gronknak vagy Fournette-nek, vagy leginkább a komplett D-nek...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
rokaur
876
És Gronk is megérdemelte. Van abban valami ironikus, hogy pont ő, a visszavonult, már nyaralgató, az NFL-re már csak nagyon beosztva alkalmas testű játékos volt talán az egyetlen a két csapat összes játékosa közül, aki képes volt az aktuális önmagát felulmúlni. Elégedett lehet, mehet vissza a strandra koktélt szürcsölni. 😊Volt egy olyan erzesem, hogy a GB ellen mikor sok elkaponak remegett a keze, rengeteg volt az elejtett labda Brady nem fogja erre bizni az SB-t es elohuzza Gronkot, legyen barmilyen allapotban itt most mar nem volt hova "vedeni".
peterk2005