NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 288 — #NoStress
Nyilván minden évtizedben vannak QB bustok, kivételként pedig fel lehet hozni Wilsont, Allent, Mahomest és Mayfieldet, akik már letették a névjegyüket, de nálam is érződik az, hogy amit ők csinálnak, az nem a Brady-Mannig szint.
Kampman
Szerintem se, Mahomes felettük van jelenleg úgy néz ki.
tenorx
A 2-3 kiemelkedő szezon azért kicsi minta. Olyanokról beszélünk, akik 10-15 szezont hoztak le elit szinten, és egy rakás passzal kapcsolatos alltime rekordot tartanak.
Jan
De nekik sincs ilyen első 2-3 szezonjuk.
Ami statisztikailag nyilván nem releváns, de egyébiránt bíztató.

több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 559 — Steelers fan
Nyilván minden évtizedben vannak QB bustok, kivételként pedig fel lehet hozni Wilsont, Allent, Mahomest és Mayfieldet, akik már letették a névjegyüket, de nálam is érződik az, hogy amit ők csinálnak, az nem a Brady-Mannig szint.
Kampman
tenorx
A 2-3 kiemelkedő szezon azért kicsi minta. Olyanokról beszélünk, akik 10-15 szezont hoztak le elit szinten, és egy rakás passzal kapcsolatos alltime rekordot tartanak.
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 291 — Invisible man
 velvet.hu/gumicukor/2021/02/06/a_super_bowl_legdogosebb_fotoi_galeria/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

😎
warr_b
Amiben nincs Janet az komolytalan 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 519
Lehet persze Gyurin nevetni, de az NFL-nek sem örökké adott a népszerűsége és a major ligák közötti első helye. Az MLB is el volt kényelmesedve a saját dominanciájában, ma pedig már inkább csak harmadikak a négy nagy között.
Kampman
Szerintem sem egy vvlaci-s kiszólás volt ez, és nem is savanyú a szőlő, de ő is rosszul fogalmazott. Nem az a probléma, hogy nem lesz Brady és Mahomes nem pótolhatja, mert mindenki pótolható. De változik a világ, az NFL valószínűleg túl van a csúcson (szerintem is), mert törvényszerű, hogy ez legyen. Még azt se gondolom, hogy a térdelés, vagy a játék felpuhulása az oka. Egyszerűen túl sok a jól menedzselt, nézőkre pályázó rivális. Amik engem ugyan minimálisan érdekelnek, de a fiatal, új generációkat nagyon is. (Állítom, tíz év és a top eGames játékosok akkora sztárok lesznek, mint a top futballisták. Ha nem öt év....)
peterk2005
Illetve a klasszik iranyitokra is ertheti, mert az uj arcok mar labon sem szarok.
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
Lehet persze Gyurin nevetni, de az NFL-nek sem örökké adott a népszerűsége és a major ligák közötti első helye. Az MLB is el volt kényelmesedve a saját dominanciájában, ma pedig már inkább csak harmadikak a négy nagy között.
Kampman
Szerintem sem egy vvlaci-s kiszólás volt ez, és nem is savanyú a szőlő, de ő is rosszul fogalmazott. Nem az a probléma, hogy nem lesz Brady és Mahomes nem pótolhatja, mert mindenki pótolható. De változik a világ, az NFL valószínűleg túl van a csúcson (szerintem is), mert törvényszerű, hogy ez legyen. Még azt se gondolom, hogy a térdelés, vagy a játék felpuhulása az oka. Egyszerűen túl sok a jól menedzselt, nézőkre pályázó rivális. Amik engem ugyan minimálisan érdekelnek, de a fiatal, új generációkat nagyon is. (Állítom, tíz év és a top eGames játékosok akkora sztárok lesznek, mint a top futballisták. Ha nem öt év....)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 246 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 velvet.hu/gumicukor/2021/02/06/a_super_bowl_legdogosebb_fotoi_galeria/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

😎

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 717
az nfl magyarországi arca, Gyuri34
 www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/kivetelesen-szurkolhat-is-farago-richard-es-a-super-bowl-2808759

Emellett lassan kikopnak a ligából a nagy egyéniségek: nincs már Peyton Manning és Brett Favre, hamarosan lezárul Drew Brees és Tom Brady karrierje is. Személyes véleményem, hogy az NFL népszerűsége, ha nem is zuhan, de túl van a csúcspontján.
r.baggio
"Hazai szurkolótáborok híján nyugodtan zrikálhattuk egymást a Chicago Bears-drukker Kovács Sanyival vagy az állandó lúzer Dallas Cowboys sikerére hiába áhítozó Udvardi Gyulával; a nézők többsége elfogadta, sőt talán élvezte is."
Vagy nem.
Sobri Jóska
Én igen.

több mint 5 éve
 www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/kivetelesen-szurkolhat-is-farago-richard-es-a-super-bowl-2808759

Emellett lassan kikopnak a ligából a nagy egyéniségek: nincs már Peyton Manning és Brett Favre, hamarosan lezárul Drew Brees és Tom Brady karrierje is. Személyes véleményem, hogy az NFL népszerűsége, ha nem is zuhan, de túl van a csúcspontján.
r.baggio
"Hazai szurkolótáborok híján nyugodtan zrikálhattuk egymást a Chicago Bears-drukker Kovács Sanyival vagy az állandó lúzer Dallas Cowboys sikerére hiába áhítozó Udvardi Gyulával; a nézők többsége elfogadta, sőt talán élvezte is."
Vagy nem.
Sobri Jóska
Ezt az elején lefektették és azóta minden így működik.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 288 — #NoStress

r.baggio
Vagy nem.

több mint 5 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
Kampman
több mint 5 éve
Kampman
És ennek mi köze ahhoz, amit az az ember mondott, akinek az arca sokak számára máig egyet jelent itthon a profi ligával? Hogy valaki közel két évtized alatt nem jut el arra a szintre, hogy felfogja, a régi játékosok helyére mindig jönnek újak?

Az mlb térvesztése amúgy meg a tv-nek tudható be, az abszolút más téma.
r.baggio
Koncentráljunk csak a QB posztra, Gyuri, Ricsi és a casual NFL-nézők is ezt teszik, Magyarországon éppúgy, mint az USÁ-ban.

Mindig jönnek újak, de most az a helyzet, hogy ha visszatekintünk mondjuk az elmúlt 10 évre, akkor azt látjuk, hogy Manningék visszavonultak, a Brees-Brady-Big Ben-Rodgers négyesből 3 év múlva szerintem már egy sem fog játszani.

Ez teljesen természetes, az ezredforduló idején is volt egy ilyen nagy váltás, mikor Elway, Marino, Young és Aikman is kb. majdnem egyszerre vonultak vissza. Csak akkor őket pótolták az előző bekezdésben említett figurák (+ Favre), az utóbbi 10 évre visszatekintve viszont azt látjuk, hogy a '10-es években érkező új generáció, akiknek az öregek helyébe kellet volna lépniük, tényleg elmaradnak attól a nagyságtól, karizmától, teljesítménytől, vagy tudom is én mitől, ami Manninget, Bradyt, stb. azzá tette, ami.

Csak a top helyeken draftoltakat nézve azt látjuk, Bradford üvegből volt, Newton karrierje néhány éves csillogás után fokozatosan megy le, Luck már nincs is, RGIII érdemi karrierje egy szezonig tartott, Mariota és Winston csereirányítók lettek, Goff és Wentz feleslegesnek találtattak a csapataiknál, Watson szenved Houstonban, Lamar pedig egy identitásválságban van.

Nyilván minden évtizedben vannak QB bustok, kivételként pedig fel lehet hozni Wilsont, Allent, Mahomest és Mayfieldet, akik már letették a névjegyüket, de nálam is érződik az, hogy amit ők csinálnak, az nem a Brady-Mannig szint. Tudom, hogy ez ilyen szubjektív fotelszurkolói megmondás, meg lehet, hogy csak annyi van mögötte, hogy szépen lassan eltűnnek azok az arcok, akiket megszoktam a ligában, amikor elkezdtem nézni.

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 895 — no es importante
Kampman
És ennek mi köze ahhoz, amit az az ember mondott, akinek az arca sokak számára máig egyet jelent itthon a profi ligával? Hogy valaki közel két évtized alatt nem jut el arra a szintre, hogy felfogja, a régi játékosok helyére mindig jönnek újak?

Az mlb térvesztése amúgy meg a tv-nek tudható be, az abszolút más téma.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com

r.baggio
Bástya elvtársAaron Rodgers/Big Ben már le is van szarva. Meg Wilson, Mahomes, Burrow, Herbie, Allen, és az idei QB draft class is, ahonnan szerintem legalább 2 vagy 3 korszakos egyéniség érkezhet majd a ligába... #Bezzegrégen
iktriad
Mahomes és Wilson lesz a következő évek arca az öregek után. A többi jelenleg vicc kategória, ha a PM, Brady, BB, Brees, ARod hype és media szinthez nézzük.

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 904 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

r.baggio
Gyuri34?
YoungZeeZee
Majdnem olyan legendás, mint Christopher Walken órás monológja a Ponyvaregényben.
vége Manningnak. sztem 60% hogy most befejezi.
De ami engem jobban zavar hogy nincs helyére senki, aki nyomdokaiba léphetne,egész nflrosteren.
Az egész passz Játék Dőglödik ebbe mostani Nflbe. (vagy ennyit fejlödtek védelmek?)
Szabályok rosszak, összevissza Zászloznak. Egyszeruen nem éri meg passzolni,(int,sérülések) max rövideket.
Brady még jo, Luck az utolso QB aki még elit Irányito lehet ebbe Mostani Nflbe. lehet itt bármilyen draft meg ilyenek. Mondjatok Csapatokat ahol fény van az alagut végén QB pozicioba.????
Brady meg Rodgers befezi, sztem csökenifog nézőszám,lejtő.
Annyira összetett játék QB, hogy nehéz kiemelkedni, és sérülékeny. Lehet már jo qb edzők sincsenek,?Gyuri34
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 519

r.baggio
Gyuri34?
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 904 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

r.baggio
Bástya elvtársAaron Rodgers/Big Ben már le is van szarva. Meg Wilson, Mahomes, Burrow, Herbie, Allen, és az idei QB draft class is, ahonnan szerintem legalább 2 vagy 3 korszakos egyéniség érkezhet majd a ligába... #Bezzegrégen

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 196 — WHO DAT!!!!

több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 993
Melyik NFL edző mennyire veszi figyelembe 4. downoknál, hogy mit mond az analitika? Íme:

peterk2005
A Bucsnal amennyire lehet szidni Leftwich playhivasait, ugy lehet Arians konzervativizmusat is 4.downoknal.

Erdekesseg:

😊
Borbinho
Patsnel jo lenne latni h milyen lenne ez a stat egy Brady vezette evben vagy ugy overall.

A masik grafikonnal meg erdekes h a masodik helyezett a Rams elleni SB donton levo szitu lett. Nem is emlekeztem h volt ilyen es h milyen tavnal. Gondolom az FG elott lehetett.
több mint 5 éve
Matthew99
Kicsit arra emlékeztet, amikor a Falcons-Pats döntő előtt mutatják Ryan bemelegítését, miközben a nagy kivetítőn Brady van.

Jól kifejezi a Brady-s Super Bowlok narratíváját. Van a nagy, sikeres, megdönthetetlennek tűnő gigász és sorban jönnek azok, akik megpróbálják megdönteni, több-kevesebb sikerrel. Most Mahomes-on a sor.

több mint 5 éve
a Saints-nél is megy a cap "mágia" | (machinálás) |

Per league source the #Saints have renegotiated Drew Brees' contract to open up nearly $24M in cap space for 2021.

---
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 837 — The Mathematician
https://a2.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2021%2F0205%2Fr811161_1296x729_16-9.jpg
Kansas City Chiefs assistant coach Britt Reid involved in multicar crash with life-threatening injuries
Chiefs outside linebackers coach Britt Reid was involved in a multicar crash Thursday night that left a 5-year-old child with life-threatening injuries, according to a team statement and the police report.

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Melyik NFL edző mennyire veszi figyelembe 4. downoknál, hogy mit mond az analitika? Íme:

peterk2005
A Bucsnal amennyire lehet szidni Leftwich playhivasait, ugy lehet Arians konzervativizmusat is 4.downoknal.

Erdekesseg:

😊

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."