NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
De nekik sincs ilyen első 2-3 szezonjuk.A 2-3 kiemelkedő szezon azért kicsi minta. Olyanokról beszélünk, akik 10-15 szezont hoztak le elit szinten, és egy rakás passzal kapcsolatos alltime rekordot tartanak.Nyilván minden évtizedben vannak QB bustok, kivételként pedig fel lehet hozni Wilsont, Allent, Mahomest és Mayfieldet, akik már letették a névjegyüket, de nálam is érződik az, hogy amit ők csinálnak, az nem a Brady-Mannig szint.Szerintem se, Mahomes felettük van jelenleg úgy néz ki.
Kampman
tenorx
Jan
Ami statisztikailag nyilván nem releváns, de egyébiránt bíztató.
több mint 5 éve
A 2-3 kiemelkedő szezon azért kicsi minta. Olyanokról beszélünk, akik 10-15 szezont hoztak le elit szinten, és egy rakás passzal kapcsolatos alltime rekordot tartanak.Nyilván minden évtizedben vannak QB bustok, kivételként pedig fel lehet hozni Wilsont, Allent, Mahomest és Mayfieldet, akik már letették a névjegyüket, de nálam is érződik az, hogy amit ők csinálnak, az nem a Brady-Mannig szint.Szerintem se, Mahomes felettük van jelenleg úgy néz ki.
Kampman
tenorx
több mint 5 éve
velvet.hu/gumicukor/2021/02/06/a_super_bowl_legdogosebb_fotoi_galeria/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=linkAmiben nincs Janet az komolytalan 😊
😎
warr_b

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 519
Illetve a klasszik iranyitokra is ertheti, mert az uj arcok mar labon sem szarok.Lehet persze Gyurin nevetni, de az NFL-nek sem örökké adott a népszerűsége és a major ligák közötti első helye. Az MLB is el volt kényelmesedve a saját dominanciájában, ma pedig már inkább csak harmadikak a négy nagy között.Szerintem sem egy vvlaci-s kiszólás volt ez, és nem is savanyú a szőlő, de ő is rosszul fogalmazott. Nem az a probléma, hogy nem lesz Brady és Mahomes nem pótolhatja, mert mindenki pótolható. De változik a világ, az NFL valószínűleg túl van a csúcson (szerintem is), mert törvényszerű, hogy ez legyen. Még azt se gondolom, hogy a térdelés, vagy a játék felpuhulása az oka. Egyszerűen túl sok a jól menedzselt, nézőkre pályázó rivális. Amik engem ugyan minimálisan érdekelnek, de a fiatal, új generációkat nagyon is. (Állítom, tíz év és a top eGames játékosok akkora sztárok lesznek, mint a top futballisták. Ha nem öt év....)
Kampman
peterk2005
több mint 5 éve
Lehet persze Gyurin nevetni, de az NFL-nek sem örökké adott a népszerűsége és a major ligák közötti első helye. Az MLB is el volt kényelmesedve a saját dominanciájában, ma pedig már inkább csak harmadikak a négy nagy között.Szerintem sem egy vvlaci-s kiszólás volt ez, és nem is savanyú a szőlő, de ő is rosszul fogalmazott. Nem az a probléma, hogy nem lesz Brady és Mahomes nem pótolhatja, mert mindenki pótolható. De változik a világ, az NFL valószínűleg túl van a csúcson (szerintem is), mert törvényszerű, hogy ez legyen. Még azt se gondolom, hogy a térdelés, vagy a játék felpuhulása az oka. Egyszerűen túl sok a jól menedzselt, nézőkre pályázó rivális. Amik engem ugyan minimálisan érdekelnek, de a fiatal, új generációkat nagyon is. (Állítom, tíz év és a top eGames játékosok akkora sztárok lesznek, mint a top futballisták. Ha nem öt év....)
Kampman
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
velvet.hu/gumicukor/2021/02/06/a_super_bowl_legdogosebb_fotoi_galeria/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link😎

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Én igen.az nfl magyarországi arca, Gyuri34"Hazai szurkolótáborok híján nyugodtan zrikálhattuk egymást a Chicago Bears-drukker Kovács Sanyival vagy az állandó lúzer Dallas Cowboys sikerére hiába áhítozó Udvardi Gyulával; a nézők többsége elfogadta, sőt talán élvezte is."
www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/kivetelesen-szurkolhat-is-farago-richard-es-a-super-bowl-2808759
Emellett lassan kikopnak a ligából a nagy egyéniségek: nincs már Peyton Manning és Brett Favre, hamarosan lezárul Drew Brees és Tom Brady karrierje is. Személyes véleményem, hogy az NFL népszerűsége, ha nem is zuhan, de túl van a csúcspontján.
r.baggio
Vagy nem.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Ezt az elején lefektették és azóta minden így működik.az nfl magyarországi arca, Gyuri34"Hazai szurkolótáborok híján nyugodtan zrikálhattuk egymást a Chicago Bears-drukker Kovács Sanyival vagy az állandó lúzer Dallas Cowboys sikerére hiába áhítozó Udvardi Gyulával; a nézők többsége elfogadta, sőt talán élvezte is."
www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/kivetelesen-szurkolhat-is-farago-richard-es-a-super-bowl-2808759
Emellett lassan kikopnak a ligából a nagy egyéniségek: nincs már Peyton Manning és Brett Favre, hamarosan lezárul Drew Brees és Tom Brady karrierje is. Személyes véleményem, hogy az NFL népszerűsége, ha nem is zuhan, de túl van a csúcspontján.
r.baggio
Vagy nem.
Sobri Jóska

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
az nfl magyarországi arca, Gyuri34"Hazai szurkolótáborok híján nyugodtan zrikálhattuk egymást a Chicago Bears-drukker Kovács Sanyival vagy az állandó lúzer Dallas Cowboys sikerére hiába áhítozó Udvardi Gyulával; a nézők többsége elfogadta, sőt talán élvezte is."
r.baggio
Vagy nem.
több mint 5 éve
Nyilván minden évtizedben vannak QB bustok, kivételként pedig fel lehet hozni Wilsont, Allent, Mahomest és Mayfieldet, akik már letették a névjegyüket, de nálam is érződik az, hogy amit ők csinálnak, az nem a Brady-Mannig szint.Szerintem se, Mahomes felettük van jelenleg úgy néz ki.
Kampman
több mint 5 éve
Koncentráljunk csak a QB posztra, Gyuri, Ricsi és a casual NFL-nézők is ezt teszik, Magyarországon éppúgy, mint az USÁ-ban.Lehet persze Gyurin nevetni, de az NFL-nek sem örökké adott a népszerűsége és a major ligák közötti első helye. Az MLB is el volt kényelmesedve a saját dominanciájában, ma pedig már inkább csak harmadikak a négy nagy között.És ennek mi köze ahhoz, amit az az ember mondott, akinek az arca sokak számára máig egyet jelent itthon a profi ligával? Hogy valaki közel két évtized alatt nem jut el arra a szintre, hogy felfogja, a régi játékosok helyére mindig jönnek újak?
Kampman
Az mlb térvesztése amúgy meg a tv-nek tudható be, az abszolút más téma.
r.baggio
Mindig jönnek újak, de most az a helyzet, hogy ha visszatekintünk mondjuk az elmúlt 10 évre, akkor azt látjuk, hogy Manningék visszavonultak, a Brees-Brady-Big Ben-Rodgers négyesből 3 év múlva szerintem már egy sem fog játszani.
Ez teljesen természetes, az ezredforduló idején is volt egy ilyen nagy váltás, mikor Elway, Marino, Young és Aikman is kb. majdnem egyszerre vonultak vissza. Csak akkor őket pótolták az előző bekezdésben említett figurák (+ Favre), az utóbbi 10 évre visszatekintve viszont azt látjuk, hogy a '10-es években érkező új generáció, akiknek az öregek helyébe kellet volna lépniük, tényleg elmaradnak attól a nagyságtól, karizmától, teljesítménytől, vagy tudom is én mitől, ami Manninget, Bradyt, stb. azzá tette, ami.
Csak a top helyeken draftoltakat nézve azt látjuk, Bradford üvegből volt, Newton karrierje néhány éves csillogás után fokozatosan megy le, Luck már nincs is, RGIII érdemi karrierje egy szezonig tartott, Mariota és Winston csereirányítók lettek, Goff és Wentz feleslegesnek találtattak a csapataiknál, Watson szenved Houstonban, Lamar pedig egy identitásválságban van.
Nyilván minden évtizedben vannak QB bustok, kivételként pedig fel lehet hozni Wilsont, Allent, Mahomest és Mayfieldet, akik már letették a névjegyüket, de nálam is érződik az, hogy amit ők csinálnak, az nem a Brady-Mannig szint. Tudom, hogy ez ilyen szubjektív fotelszurkolói megmondás, meg lehet, hogy csak annyi van mögötte, hogy szépen lassan eltűnnek azok az arcok, akiket megszoktam a ligában, amikor elkezdtem nézni.
több mint 5 éve
Lehet persze Gyurin nevetni, de az NFL-nek sem örökké adott a népszerűsége és a major ligák közötti első helye. Az MLB is el volt kényelmesedve a saját dominanciájában, ma pedig már inkább csak harmadikak a négy nagy között.És ennek mi köze ahhoz, amit az az ember mondott, akinek az arca sokak számára máig egyet jelent itthon a profi ligával? Hogy valaki közel két évtized alatt nem jut el arra a szintre, hogy felfogja, a régi játékosok helyére mindig jönnek újak?
Kampman
Az mlb térvesztése amúgy meg a tv-nek tudható be, az abszolút más téma.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Lehet persze Gyurin nevetni, de az NFL-nek sem örökké adott a népszerűsége és a major ligák közötti első helye. Az MLB is el volt kényelmesedve a saját dominanciájában, ma pedig már inkább csak harmadikak a négy nagy között.
több mint 5 éve
Mahomes és Wilson lesz a következő évek arca az öregek után. A többi jelenleg vicc kategória, ha a PM, Brady, BB, Brees, ARod hype és media szinthez nézzük.az nfl magyarországi arca, Gyuri34
r.baggioBástya elvtársAaron Rodgers/Big Ben már le is van szarva. Meg Wilson, Mahomes, Burrow, Herbie, Allen, és az idei QB draft class is, ahonnan szerintem legalább 2 vagy 3 korszakos egyéniség érkezhet majd a ligába... #Bezzegrégen
iktriad
több mint 5 éve
Majdnem olyan legendás, mint Christopher Walken órás monológja a Ponyvaregényben.az nfl magyarországi arca, Gyuri34Gyuri34?
r.baggio
YoungZeeZee
vége Manningnak. sztem 60% hogy most befejezi.
De ami engem jobban zavar hogy nincs helyére senki, aki nyomdokaiba léphetne,egész nflrosteren.
Az egész passz Játék Dőglödik ebbe mostani Nflbe. (vagy ennyit fejlödtek védelmek?)
Szabályok rosszak, összevissza Zászloznak. Egyszeruen nem éri meg passzolni,(int,sérülések) max rövideket.
Brady még jo, Luck az utolso QB aki még elit Irányito lehet ebbe Mostani Nflbe. lehet itt bármilyen draft meg ilyenek. Mondjatok Csapatokat ahol fény van az alagut végén QB pozicioba.????
Brady meg Rodgers befezi, sztem csökenifog nézőszám,lejtő.
Annyira összetett játék QB, hogy nehéz kiemelkedni, és sérülékeny. Lehet már jo qb edzők sincsenek,?Gyuri34
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 519
az nfl magyarországi arca, Gyuri34Gyuri34?
r.baggio
több mint 5 éve
az nfl magyarországi arca, Gyuri34
r.baggio
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
az nfl magyarországi arca, Gyuri34www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/kivetelesen-szurkolhat-is-farago-richard-es-a-super-bowl-2808759

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Patsnel jo lenne latni h milyen lenne ez a stat egy Brady vezette evben vagy ugy overall.Melyik NFL edző mennyire veszi figyelembe 4. downoknál, hogy mit mond az analitika? Íme:A Bucsnal amennyire lehet szidni Leftwich playhivasait, ugy lehet Arians konzervativizmusat is 4.downoknal.
peterk2005
Erdekesseg:
The 15 biggest 4th down debacles in the playoffs pic.twitter.com/DOzhFtvbLR
— Computer Cowboy (@benbbaldwin) January 18, 2021
😊
Borbinho
A masik grafikonnal meg erdekes h a masodik helyezett a Rams elleni SB donton levo szitu lett. Nem is emlekeztem h volt ilyen es h milyen tavnal. Gondolom az FG elott lehetett.
több mint 5 éve
Matthew99Kicsit arra emlékeztet, amikor a Falcons-Pats döntő előtt mutatják Ryan bemelegítését, miközben a nagy kivetítőn Brady van.
Jól kifejezi a Brady-s Super Bowlok narratíváját. Van a nagy, sikeres, megdönthetetlennek tűnő gigász és sorban jönnek azok, akik megpróbálják megdönteni, több-kevesebb sikerrel. Most Mahomes-on a sor.
több mint 5 éve
a Saints-nél is megy a cap "mágia" | (machinálás) | Per league source the #Saints have renegotiated Drew Brees' contract to open up nearly $24M in cap space for 2021.

---
több mint 5 éve

több mint 5 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Melyik NFL edző mennyire veszi figyelembe 4. downoknál, hogy mit mond az analitika? Íme:A Bucsnal amennyire lehet szidni Leftwich playhivasait, ugy lehet Arians konzervativizmusat is 4.downoknal.
peterk2005
Erdekesseg:
The 15 biggest 4th down debacles in the playoffs pic.twitter.com/DOzhFtvbLR
— Computer Cowboy (@benbbaldwin) January 18, 2021
😊
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."