NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
youtu.be/i1gaOPOtuAc
tenorx
😎
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
mivan eredménykövető elvonási tüneteitek vannak? 😊
több mint 5 éve
youtu.be/i1gaOPOtuAc
tenorx
😎

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Deszép macska 💖erregondótMeg hogy Szteford.Amúgy miért ciki egy játékos nevét normálisan leírni?Hát kinek van kedve kétszer egymás után leírni azt, hogy Halapoulivaati Vaitai 😊
Bazzani
Matthew99
Bazzani
sutianap
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Oroszlán baszdmeg oroszláááááán!a kuty nemis teccik? 😎Nem győzi az ember tiltani a kreténeket de mindig beidézi valaki.erregondótMeg hogy Szteford.Amúgy miért ciki egy játékos nevét normálisan leírni?Hát kinek van kedve kétszer egymás után leírni azt, hogy Halapoulivaati Vaitai 😊
Bazzani
Matthew99
Bazzani
sutianap
Bazzani
sutianap
több mint 5 éve
a kuty nemis teccik? 😎Nem győzi az ember tiltani a kreténeket de mindig beidézi valaki.erregondótMeg hogy Szteford.Amúgy miért ciki egy játékos nevét normálisan leírni?Hát kinek van kedve kétszer egymás után leírni azt, hogy Halapoulivaati Vaitai 😊
Bazzani
Matthew99
Bazzani
sutianap
Bazzani

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Ne ölj meg😂erregondótMeg hogy Szteford.Amúgy miért ciki egy játékos nevét normálisan leírni?Hát kinek van kedve kétszer egymás után leírni azt, hogy Halapoulivaati Vaitai 😊
Bazzani
Matthew99
Bazzani
sutianap
több mint 5 éve
Nem győzi az ember tiltani a kreténeket de mindig beidézi valaki.erregondótMeg hogy Szteford.Amúgy miért ciki egy játékos nevét normálisan leírni?Hát kinek van kedve kétszer egymás után leírni azt, hogy Halapoulivaati Vaitai 😊
Bazzani
Matthew99
Bazzani
sutianap
több mint 5 éve
erregondótMeg hogy Szteford.Amúgy miért ciki egy játékos nevét normálisan leírni?Hát kinek van kedve kétszer egymás után leírni azt, hogy Halapoulivaati Vaitai 😊
Bazzani
Matthew99
Bazzani
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Meg hogy Szteford.Amúgy miért ciki egy játékos nevét normálisan leírni?Hát kinek van kedve kétszer egymás után leírni azt, hogy Halapoulivaati Vaitai 😊
Bazzani
Matthew99
több mint 5 éve
Amúgy miért ciki egy játékos nevét normálisan leírni?Hát kinek van kedve kétszer egymás után leírni azt, hogy Halapoulivaati Vaitai 😊
Bazzani

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Egyre kevésbé van már a draftnak jelentősége és a cetlik értéke is leértékelődik. Melyik az értékesebb? Szteford 5 évre vagy három darab, 1/5, 1/6 és 1/7-es draftcetli? Szerintem Szteford. Miért?Draft nélkül nem lehet csapatot építeni. A Rams egy win now módban van. Ha ez sem jön be McVaynek jövőre mehet amerre akar. De pl egy top rookie 4+1 évig bagóért játszik. Sok csapat akkor ér el nagy eredményt mikor a franchise irányítójuk újonc szerződés alatt játszik. Addig van pénz csapatot építeni köré.
Mennyi az esélye, hogy három zöldfülűből akár csak egy is akkora játékos lesz, mint Szteford? Kevés. Ráadásul manapság már nem az van, hogy az újonc az első 5 évében bagóért játszik, hanem ha tényleg jó játékos, akkor 1 év után hisztis picsaként kisír magának egy mega szerződést.
Szóval nálam egy Szteford szintű játékos értéke reálisan kb 5 vagy 6 db első körös draftcetli.
Kijelenthetjük, hogy bemondtam a frankót?
Ámen.
Riverske
Ha nem lenne értéke a draft cetlinek többet kértek volna Staffordért.
több mint 5 éve
Egyre kevésbé van már a draftnak jelentősége és a cetlik értéke is leértékelődik. Melyik az értékesebb? Szteford 5 évre vagy három darab, 1/5, 1/6 és 1/7-es draftcetli? Szerintem Szteford. Miért?és azt is hogy bődületes hülyeséget mondtál
Mennyi az esélye, hogy három zöldfülűből akár csak egy is akkora játékos lesz, mint Szteford? Kevés. Ráadásul manapság már nem az van, hogy az újonc az első 5 évében bagóért játszik, hanem ha tényleg jó játékos, akkor 1 év után hisztis picsaként kisír magának egy mega szerződést.
Szóval nálam egy Szteford szintű játékos értéke reálisan kb 5 vagy 6 db első körös draftcetli.
Ámen.
Riverske
mióta fix contractja van az első körösöknek azóta bőven jobb értéke van mint előtte
nincs az hogy jön sam bradford 1/1el és egy pass eldobása előtt már elkéri a város kulcsát
valamint az 5. éves opció is sokat számít hogy meg tudd tartani a tehetségeidet(+fr tag de az nem függ ezzel össze)
brady meg wilson sem első körösök voltak, akkor a 3. körig meg a 6. körig nincs értelme a draftnak?
hagyjuk már
ha nem érne semmit az első körös akkor a lions miért is cserélte el staffordot?
a Rams esetében a kész játékos többet ér mint a draft cetli, de egy jags-jets-bengals-lions esetében fontosabb a több draft lehetőleg elől hogy felépüljön az a csapat ahova már nem draft pick hanem kész játékos kell
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Egyre kevésbé van már a draftnak jelentősége és a cetlik értéke is leértékelődik. Melyik az értékesebb? Szteford 5 évre vagy három darab, 1/5, 1/6 és 1/7-es draftcetli? Szerintem Szteford. Miért?Mennyi az esélye, hogy három zöldfülűből akár csak egy is akkora játékos lesz, mint Szteford? Kevés. Ráadásul manapság már nem az van, hogy az újonc az első 5 évében bagóért játszik, hanem ha tényleg jó játékos, akkor 1 év után hisztis picsaként kisír magának egy mega szerződést.
Ámen.
Szerkesztette: Riverske
több mint 5 éve
Összefoglaló, hogy ki mit ajánlott Staffordért, és mi hogyan történt:www.si.com/.amp/nfl/2021/02/01/mmqb-super-bowl-week-matthew-stafford-trade-negotiations-los-angeles-rams?__twitter_impression=true
több mint 5 éve
Goff is szerepelt a Ballersben. O mar sokadik, aki ott bohockodott es aztan cut vagy trade sorsara jutott. Atok az a sorozat. 😀
több mint 5 éve
de ami felteszi az egészre a koronát, hogy az általam kiemelt Chargers sorozat idején ugyanaz volt a GM, mint az általad említett washongtoni duplázásnál, Bobby Beathard 😊És ugye ne felejtsük ki, hogy utána még egyszer megcsinálták ezt a hosszú szériát. Pont belefutottam nap közben, valóban szép bekérdezés volt 😀Volt már valaha ilyen, hogy egy csapat ennyi éven keresztül nem húz első körben? Szerintem tuti nem.hogy épp Washington drukkerként tetted fel ezt a kérdést, az nagyon LOL, nálatok volt egy teljes évtized, hogy nem draftoltatok az első körben
warr_b
en.wikipedia.org/wiki/List_of_Washington_Football_Team_first-round_draft_picks
ha meg már Los Angeles, akkor a Chargers szériája a kedvencem:
r.baggio
Wyatt
en.wikipedia.org/wiki/Bobby_Beathard

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Az idénnel várj még 😃Houston Texans 1936 és 2001 között nem húzott az első körbenÉs a "hagyományokat" ápolják azzal, hogy tavaly meg idén se teszik meg ugyanezt. 😊
Black_Adder
iktriad
több mint 5 éve
Ez szerintem teljesen más kontextusNem vagyok lexikon, bocs 😊Azért az, hogy 22 szezon alatt 3-szor volt a Skinsnek első körös pickje, mégis csak említésre méltó dolog. 😊
Amúgy pont akkoriban nyertünk SB-okat, úgyhogy a first round pickek túlértékeltek XD
warr_b
Jan
Pl. 15 éve nem volt rookie salary limit, ha az 1/1en választottál egy Bradfordot az pénzügyileg megnyomta a franchiset...
Sokszor megérte cserélni az első kört
Most sokkal nagyobb érték a draft pick
Szerkesztette: sapka
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 5 éve
És ugye ne felejtsük ki, hogy utána még egyszer megcsinálták ezt a hosszú szériát. Pont belefutottam nap közben, valóban szép bekérdezés volt 😀Volt már valaha ilyen, hogy egy csapat ennyi éven keresztül nem húz első körben? Szerintem tuti nem.hogy épp Washington drukkerként tetted fel ezt a kérdést, az nagyon LOL, nálatok volt egy teljes évtized, hogy nem draftoltatok az első körben
warr_b
r.baggio
The only franchise to go 7 straight years without a first-round pick is the Washington Football team...twice.
— ESPN Stats & Info (@ESPNStatsInfo) January 31, 2021
They went 7 straight years from 1984-90 and 10 straight years from 1970-79.

több mint 5 éve
Nem vagyok lexikon, bocs 😊Azért az, hogy 22 szezon alatt 3-szor volt a Skinsnek első körös pickje, mégis csak említésre méltó dolog. 😊
Amúgy pont akkoriban nyertünk SB-okat, úgyhogy a first round pickek túlértékeltek XD
warr_b
több mint 5 éve
Nem vagyok lexikon, bocs 😊Volt már valaha ilyen, hogy egy csapat ennyi éven keresztül nem húz első körben? Szerintem tuti nem.hogy épp Washington drukkerként tetted fel ezt a kérdést, az nagyon LOL, nálatok volt egy teljes évtized, hogy nem draftoltatok az első körben
warr_b
r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Volt már valaha ilyen, hogy egy csapat ennyi éven keresztül nem húz első körben? Szerintem tuti nem.hogy épp Washington drukkerként tetted fel ezt a kérdést, az nagyon LOL, nálatok volt egy teljes évtized, hogy nem draftoltatok az első körben
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal