NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 837 — The Mathematician

tenorx
 youtu.be/i1gaOPOtuAc

😎
warr_b

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 247 — nabege2@yahoo.com
mivan eredménykövető elvonási tüneteitek vannak? 😊
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 246 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

tenorx
 youtu.be/i1gaOPOtuAc

😎

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)
Amúgy miért ciki egy játékos nevét normálisan leírni?
Bazzani
Hát kinek van kedve kétszer egymás után leírni azt, hogy Halapoulivaati Vaitai 😊
Matthew99
Meg hogy Szteford.
Bazzani
erregondót

sutianap
Deszép macska 💖

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 125 — Axel Foley
Bazzani
Hát kinek van kedve kétszer egymás után leírni azt, hogy Halapoulivaati Vaitai 😊
Matthew99
Meg hogy Szteford.
Bazzani
erregondót

sutianap
Nem győzi az ember tiltani a kreténeket de mindig beidézi valaki.
Bazzani
a kuty nemis teccik? 😎
sutianap
Oroszlán baszdmeg oroszláááááán!

több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Bazzani
Matthew99
Meg hogy Szteford.
Bazzani
erregondót

sutianap
Bazzani
a kuty nemis teccik? 😎

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 560 — I like the Texans, I like who we are
Bazzani
Matthew99
Meg hogy Szteford.
Bazzani
erregondót

sutianap
Ne ölj meg😂
több mint 5 éve
Bazzani
Matthew99
Meg hogy Szteford.
Bazzani
erregondót

sutianap

több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Bazzani
Matthew99
Meg hogy Szteford.
Bazzani
erregondót

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Bazzani
Matthew99
Meg hogy Szteford.

több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 291 — Invisible man
Bazzani

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Egyre kevésbé van már a draftnak jelentősége és a cetlik értéke is leértékelődik. Melyik az értékesebb? Szteford 5 évre vagy három darab, 1/5, 1/6 és 1/7-es draftcetli? Szerintem Szteford. Miért?
Mennyi az esélye, hogy három zöldfülűből akár csak egy is akkora játékos lesz, mint Szteford? Kevés. Ráadásul manapság már nem az van, hogy az újonc az első 5 évében bagóért játszik, hanem ha tényleg jó játékos, akkor 1 év után hisztis picsaként kisír magának egy mega szerződést.
Szóval nálam egy Szteford szintű játékos értéke reálisan kb 5 vagy 6 db első körös draftcetli.
Kijelenthetjük, hogy bemondtam a frankót?
Ámen.
Riverske
Draft nélkül nem lehet csapatot építeni. A Rams egy win now módban van. Ha ez sem jön be McVaynek jövőre mehet amerre akar. De pl egy top rookie 4+1 évig bagóért játszik. Sok csapat akkor ér el nagy eredményt mikor a franchise irányítójuk újonc szerződés alatt játszik. Addig van pénz csapatot építeni köré.
Ha nem lenne értéke a draft cetlinek többet kértek volna Staffordért.
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 837 — The Mathematician
Egyre kevésbé van már a draftnak jelentősége és a cetlik értéke is leértékelődik. Melyik az értékesebb? Szteford 5 évre vagy három darab, 1/5, 1/6 és 1/7-es draftcetli? Szerintem Szteford. Miért?
Mennyi az esélye, hogy három zöldfülűből akár csak egy is akkora játékos lesz, mint Szteford? Kevés. Ráadásul manapság már nem az van, hogy az újonc az első 5 évében bagóért játszik, hanem ha tényleg jó játékos, akkor 1 év után hisztis picsaként kisír magának egy mega szerződést.
Szóval nálam egy Szteford szintű játékos értéke reálisan kb 5 vagy 6 db első körös draftcetli.
Ámen.
Riverske
és azt is hogy bődületes hülyeséget mondtál
mióta fix contractja van az első körösöknek azóta bőven jobb értéke van mint előtte
nincs az hogy jön sam bradford 1/1el és egy pass eldobása előtt már elkéri a város kulcsát
valamint az 5. éves opció is sokat számít hogy meg tudd tartani a tehetségeidet(+fr tag de az nem függ ezzel össze)
brady meg wilson sem első körösök voltak, akkor a 3. körig meg a 6. körig nincs értelme a draftnak?
hagyjuk már

ha nem érne semmit az első körös akkor a lions miért is cserélte el staffordot?
a Rams esetében a kész játékos többet ér mint a draft cetli, de egy jags-jets-bengals-lions esetében fontosabb a több draft lehetőleg elől hogy felépüljön az a csapat ahova már nem draft pick hanem kész játékos kell

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Riverske Philadelphia Eagles Miami Hurricanes 188 — White lives matter
Ámen.

Szerkesztette: Riverske
több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Összefoglaló, hogy ki mit ajánlott Staffordért, és mi hogyan történt:

www.si.com/.amp/nfl/2021/02/01/mmqb-super-bowl-week-matthew-stafford-trade-negotiations-los-angeles-rams?__twitter_impression=true
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 47 792 — Whoops, looks like something went wrong.
Goff is szerepelt a Ballersben. O mar sokadik, aki ott bohockodott es aztan cut vagy trade sorsara jutott. Atok az a sorozat. 😀

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 895 — no es importante
Volt már valaha ilyen, hogy egy csapat ennyi éven keresztül nem húz első körben? Szerintem tuti nem.
warr_b
hogy épp Washington drukkerként tetted fel ezt a kérdést, az nagyon LOL, nálatok volt egy teljes évtized, hogy nem draftoltatok az első körben
 en.wikipedia.org/wiki/List_of_Washington_Football_Team_first-round_draft_picks

ha meg már Los Angeles, akkor a Chargers szériája a kedvencem:

r.baggio
És ugye ne felejtsük ki, hogy utána még egyszer megcsinálták ezt a hosszú szériát. Pont belefutottam nap közben, valóban szép bekérdezés volt 😀
Wyatt
de ami felteszi az egészre a koronát, hogy az általam kiemelt Chargers sorozat idején ugyanaz volt a GM, mint az általad említett washongtoni duplázásnál, Bobby Beathard 😊
 en.wikipedia.org/wiki/Bobby_Beathard

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Houston Texans 1936 és 2001 között nem húzott az első körben
Black_Adder
És a "hagyományokat" ápolják azzal, hogy tavaly meg idén se teszik meg ugyanezt. 😊
iktriad
Az idénnel várj még 😃
több mint 5 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
Nem vagyok lexikon, bocs 😊
Amúgy pont akkoriban nyertünk SB-okat, úgyhogy a first round pickek túlértékeltek XD
warr_b
Azért az, hogy 22 szezon alatt 3-szor volt a Skinsnek első körös pickje, mégis csak említésre méltó dolog. 😊
Jan
Ez szerintem teljesen más kontextus
Pl. 15 éve nem volt rookie salary limit, ha az 1/1en választottál egy Bradfordot az pénzügyileg megnyomta a franchiset...

Sokszor megérte cserélni az első kört

Most sokkal nagyobb érték a draft pick

Szerkesztette: sapka

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Volt már valaha ilyen, hogy egy csapat ennyi éven keresztül nem húz első körben? Szerintem tuti nem.
warr_b
hogy épp Washington drukkerként tetted fel ezt a kérdést, az nagyon LOL, nálatok volt egy teljes évtized, hogy nem draftoltatok az első körben

r.baggio
És ugye ne felejtsük ki, hogy utána még egyszer megcsinálták ezt a hosszú szériát. Pont belefutottam nap közben, valóban szép bekérdezés volt 😀

több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 559 — Steelers fan
Amúgy pont akkoriban nyertünk SB-okat, úgyhogy a first round pickek túlértékeltek XD
warr_b
Azért az, hogy 22 szezon alatt 3-szor volt a Skinsnek első körös pickje, mégis csak említésre méltó dolog. 😊
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 246 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b

r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 895 — no es importante
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal