NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
Itt egy másik! 😉
Klaci79
több mint 5 éve
Azért itt nem lézerrel mérnek, ez egy boomer játék még, szóval a line of scrimmage-től mérik a további bohóckodásokat 😊Köszi.Mit jelent az amerikai fociban a wide open kifejezés? És mikor mondják?"having virtually no limits or restrictions", szóval kb ahogy te is mondod az égen-földön senki sincs a közelében gondolom a magyar megfelelő
Szó szerinti fordításban elég értelmetlen. Nagyjából akkor használják amikor nagyon üresen van az elkapó ahogy észrevettem.
aranytöküJimmy
FLZOLI
És mi van akkor amikor a QB vagy RB főleg a QB menekül a DE-dek elől 3 és 10-re, hátra szalad akár 10 yardot és onnan előre vágva elkapás lesz, beírják a 20 yardot passznak vagy csak a 10 yardot? Azért nem értem teljesen mert ugye handoffnál is 2-3 yarddal sokszor hátrébb van a QB passznál és akkor csak( 3 és 10 szintén) 10 yardot írnak be ugye hiába gyakorlatilag 12-13 yard.
aranytöküJimmy
több mint 5 éve
Köszi.Mit jelent az amerikai fociban a wide open kifejezés? És mikor mondják?"having virtually no limits or restrictions", szóval kb ahogy te is mondod az égen-földön senki sincs a közelében gondolom a magyar megfelelő
Szó szerinti fordításban elég értelmetlen. Nagyjából akkor használják amikor nagyon üresen van az elkapó ahogy észrevettem.
aranytöküJimmy
FLZOLI
És mi van akkor amikor a QB vagy RB főleg a QB menekül a DE-dek elől 3 és 10-re, hátra szalad akár 10 yardot és onnan előre vágva elkapás lesz, beírják a 20 yardot passznak vagy csak a 10 yardot? Azért nem értem teljesen mert ugye handoffnál is 2-3 yarddal sokszor hátrébb van a QB passznál és akkor csak( 3 és 10 szintén) 10 yardot írnak be ugye hiába gyakorlatilag 12-13 yard.
több mint 5 éve
Mit jelent az amerikai fociban a wide open kifejezés? És mikor mondják?"having virtually no limits or restrictions", szóval kb ahogy te is mondod az égen-földön senki sincs a közelében gondolom a magyar megfelelő
aranytöküJimmy
több mint 5 éve
Mit jelent az amerikai fociban a wide open kifejezés? És mikor mondják?Szó szerinti fordításban elég értelmetlen. Nagyjából akkor használják amikor nagyon üresen van az elkapó ahogy észrevettem.
több mint 5 éve
A Griff...hatalmas baklövés lenne ha bárkit vinnének még a támadósorba a back 7 helyettAmúgy szerintem OBJ sérülésével a Browns elég reális opció.Írjon minden szurkoló a csapata GM-ének: Michael Gallup egy 2. körért vihető!Kiverném ha a Lionsban lenne egy Golladay-Gallup páros. (nem lesz)
gyeek
Amúgy állítólag Marvin Jones is mozdítható.
Bazzani
Bazzani
r.baggio
A Gallup verzió jobb lett volna mindenkinek.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Én a Falconst is valami egészen külön kategóriába raknám.Every given miracle loose day?
Kampman

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Lions egy sorral lentebb lenne jó helyen.A héten maradjatok csak ott ahol vagytok. Ha elp*csáztok bennünket, akkor legalább playoff contendertől kapjunk ki. 😀
Bazzani

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Olyat a Brownstól még úgyse sohase nem láttál 😛hatalmas baklövés lenne ha bárkit vinnének még a támadósorba a back 7 helyettAmúgy szerintem OBJ sérülésével a Browns elég reális opció.Írjon minden szurkoló a csapata GM-ének: Michael Gallup egy 2. körért vihető!Kiverném ha a Lionsban lenne egy Golladay-Gallup páros. (nem lesz)
gyeek
Bazzani
Bazzani
r.baggio
több mint 5 éve
Nem értem mi ez a hype egy No3 WR-ért. Akkor már rakjanak rá még egy cetlit és hozzák a vergődő franchise-ok első számú embereit, Juliot, Thielent vagy mondjuk Coopert.
több mint 5 éve
Én a Green Bay helyében repülnék rá azonnal.
több mint 5 éve
Ha bezuhan a O# akkor vége a szezonjuknak. Szerintem Gallup-ért egy második körös pick (ráadásul az egy bottom 20 pick lenne) nem rossz.hatalmas baklövés lenne ha bárkit vinnének még a támadósorba a back 7 helyettAmúgy szerintem OBJ sérülésével a Browns elég reális opció.Írjon minden szurkoló a csapata GM-ének: Michael Gallup egy 2. körért vihető!Kiverném ha a Lionsban lenne egy Golladay-Gallup páros. (nem lesz)
gyeek
Bazzani
Bazzani
r.baggio
több mint 5 éve
hatalmas baklövés lenne ha bárkit vinnének még a támadósorba a back 7 helyettAmúgy szerintem OBJ sérülésével a Browns elég reális opció.Írjon minden szurkoló a csapata GM-ének: Michael Gallup egy 2. körért vihető!Kiverném ha a Lionsban lenne egy Golladay-Gallup páros. (nem lesz)
gyeek
Bazzani
Bazzani
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Amúgy szerintem OBJ sérülésével a Browns elég reális opció.Írjon minden szurkoló a csapata GM-ének: Michael Gallup egy 2. körért vihető!Kiverném ha a Lionsban lenne egy Golladay-Gallup páros. (nem lesz)
gyeek
Bazzani
Szerkesztette: Bazzani
több mint 5 éve
Írjon minden szurkoló a csapata GM-ének: Michael Gallup egy 2. körért vihető!Kiverném ha a Lionsban lenne egy Golladay-Gallup páros. (nem lesz)
gyeek
több mint 5 éve
Nincs aki passzoljon neki, plusz van egy Cooper és egy Lamb, 3-nak Ced Wilson is jó, szegény Gallup csak vegetál.Nem semmi.Írjon minden szurkoló a csapata GM-ének: Michael Gallup egy 2. körért vihető!Ez komoly?
gyeek
peterk2005
Szerintem Tampa Bayben elférne
Wyatt
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 5 éve
Nem semmi.Írjon minden szurkoló a csapata GM-ének: Michael Gallup egy 2. körért vihető!Ez komoly?
gyeek
peterk2005
Szerintem Tampa Bayben elférne

több mint 5 éve
Írjon minden szurkoló a csapata GM-ének: Michael Gallup egy 2. körért vihető!Ez komoly?
gyeek

több mint 5 éve
Írjon minden szurkoló a csapata GM-ének: Michael Gallup egy 2. körért vihető!
több mint 5 éve
Plusz idei covidos offseason duplán is betett a dolognak, az éles gyakorlás szinte teljes hiánya itt nagyon meglátszik. Open field tackle-inget nehéz gyakorolni felszerelésben végzett valós kontakt edzések nélkül.A másik, ami feltűnt, az a puhább védelmek, a rengetegmissed tackle, amúgy nyilván benne van ez is, meg hogy alapvetően egyre gyatrábban szerelnek a védők a kontaktos edzések folyamatos visszaszorítása okánmiss tackle, illetve inkább mondjuk arm tackle kísérletnek. Szörnyű nézni ezeket.. Úgy szaladnak néha keresztül 3-4 védőn (LB-ken is) akár az említett elkapók is, mint anno Bettis, vagy Lynch. Csak a TC/preseason hiánya miatt lehet ez?dancogo
r.baggio
Egyébként is jellemző, hogy a védelmek az idény előrehaladtával állnak össze, szokják meg egymást, csiszolják ki a technikát. Azt várom, hogy idén ez halmozottan igaz lesz. A playoffra néhány jobb védelem a szokottnál is nagyobbat fog javulni.

több mint 5 éve
A másik, ami feltűnt, az a puhább védelmek, a rengetegmissed tackle, amúgy nyilván benne van ez is, meg hogy alapvetően egyre gyatrábban szerelnek a védők a kontaktos edzések folyamatos visszaszorítása okánmiss tackle, illetve inkább mondjuk arm tackle kísérletnek. Szörnyű nézni ezeket.. Úgy szaladnak néha keresztül 3-4 védőn (LB-ken is) akár az említett elkapók is, mint anno Bettis, vagy Lynch. Csak a TC/preseason hiánya miatt lehet ez?dancogo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal