NFL csevegő
megbaszunk mindenkit, a Dallast kétszer is 😀A kérdés csupán az h hány meccs alatt 😀
warr_b

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
a kétpontos hatására most má' győztes kultúra lett, megbaszunk mindenkit, a Dallast kétszer is 😀mikor fog ikszelni a football team? 😀Megdumáltál. 😊Szerintem komoly esély van rá, hogy valamelyik csapat 6-10-el nyeri idén az NFC East-et. 😊Jó lesz nekünk az 6-9-1 is 😛
iktriad
dande
iktriad
Negritis

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
mikor fog ikszelni a football team? 😀Megdumáltál. 😊Szerintem komoly esély van rá, hogy valamelyik csapat 6-10-el nyeri idén az NFC East-et. 😊Jó lesz nekünk az 6-9-1 is 😛
iktriad
dande
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Megdumáltál. 😊Szerintem komoly esély van rá, hogy valamelyik csapat 6-10-el nyeri idén az NFC East-et. 😊Jó lesz nekünk az 6-9-1 is 😛
iktriad
dande
Szerintem komoly esély van rá, hogy valamelyik csapat 6-10-el nyeri idén az NFC East-et. 😊Jó lesz nekünk az 6-9-1 is 😛
iktriad
És nekem, hogy az utolsó életemet a pats-cel buktam el? :pakkor itt a survivornem jár vmi különdíj, h eltaláltam a Texans eddigi egyetlen W-jét? 😀
survivor.fantasy.nfl.com/group/91581/join (jelszó: bowlhu)
heti tippjáték itt nem lesz, de az fk-n gondolom igen
r.baggio
Borbinho

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
akkor itt a survivornem jár vmi különdíj, h eltaláltam a Texans eddigi egyetlen W-jét? 😀
survivor.fantasy.nfl.com/group/91581/join (jelszó: bowlhu)
heti tippjáték itt nem lesz, de az fk-n gondolom igen
r.baggio
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
hát Rivera most bejelentkezett azért 😀Kék vagy a Zöld lesz a nyerő?Jets, kivéve ha szezon közben kirúgják Gase-t, mert akkor még lehet, hogy meccseket is fognak nyerni.
steelwolf
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
32 yardról kihagyta, úgyhogy csak menj le az edzésre egy negatív Covid teszttel...Akkor van esélyem? Hol kell jelentkezni? 😊This is... Not an exaggeration.
— Rodger Sherman (@rodger) October 18, 2020
Jaguars kicker today is Jon Brown, who:
—played WR/KR in HS
—played soccer at Kentucky
—transfered to kick at Louisville, but only did kickoffs
—spent some preseasons with the Bengals but never got in a game
He has Never. Ever. Kicked. A Field Goal https://t.co/SB9qlXeVqa
r.baggio
peterk2005
Most missed tackles:
— ProFootballReference (@pfref) October 18, 2020
1. Cory Littleton - 11
t2. Micah Kiser - 9
t2. Landon Collins - 9
t4. Blessuan Austin - 8
t4. Jeremy Chinn - 8

Madden hates me.
Akkor van esélyem? Hol kell jelentkezni? 😊This is... Not an exaggeration.
—played WR/KR in HS
r.baggio

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
This is... Not an exaggeration.
—played WR/KR in HS

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Kék vagy a Zöld lesz a nyerő?Jets, kivéve ha szezon közben kirúgják Gase-t, mert akkor még lehet, hogy meccseket is fognak nyerni.
steelwolf
Chiefs agreed to terms with RB Le'Veon Bell, formerly of the Jets.Tessék itt a példa, hogy nem csak a mi (playoff) eredménykövetőink tudnak gyorsan elkalandozni sikamlósabb terepre a témától. 😊 😊 😊
www.espn.com/nfl/story/_/id/30120515/rb-leveon-bell-expected-sign-kansas-city-chiefs
Bruschi85
All this tweet's done is make me think a Basic Instinct scene-for-scene remake starring Robbie could single-handedly save the movie theater industry. https://t.co/25MuMCFNB0
— Scott Kacsmar (@ScottKacsmar) October 15, 2020
Mondjuk ha CEH-t értette Margot alatt, az nem jó hasonlat. Ha Mahomest, akkor igen. Edwards-Helaire még csak Samara Weaving nálam. Látszik hogy tehetséges, és fiatal, és megvannak a képességei. de még nem 100%-osan biztos, hogy szupersztár lesz. De könnyen és gyorsan lehet majd belőle Margot (és még hasonlít is rá 😉 ).
www.espn.com/nfl/story/_/id/30120515/rb-leveon-bell-expected-sign-kansas-city-chiefs

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
addig meg eltologatják
Ennyi erővel lenyomhatna mindenki otthonról co-op módban Maddennel úgy hogy magadat irányítod csak 😊Nem bírnák az EA szerverei 😀
FLZOLI
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
www.espn.com/nfl/story/_/id/30115592/nfl-cancels-pro-bowl-first-1949Minden rosszban van valami jó is.
empty taxi

Madden hates me.
Ha elszaporodnak a fertőzéses esetek, akkor nyilván valami ilyesmi a következő lépés.Mégis mi akadálya van annak, hogy mondjuk 1 hónappal csúszik a szezon és mondjuk a PO már valami buborék szerűben semleges pályán zajlana?Hogyan ne menjen végig a szezon:Én kis naiv azt képzeltem, hogy az NFL a nyáron kidolgozott egy olyan protokollt, ami minden eshetőséget figyelembe véve előre szabályozza a mérkőzések halasztásának módját. Még furcsálltam is, hogy ez nem lett nyilvános.Szvsz csak abba bukhatna bele ha nem menne végig a szezon.
Még most sem hiszem el, hogy ad hoc jelleggel kapkodva hoznak döntéseket... Teljes döbbenet számomra, mert ok, hogy egy-egy állam vezetői kapkodnak vagy politikai célok hajtják őket, de ez egy sokmilliárd dolláros, piaci alapon működő üzlet.
Ebbe Goodell bele fog bukni, ezt így nem lehet csinálni.
Szokol
peach
1. lépés: az elmaradó meccseket pakold be byeweekre, majd lepődj meg, hogy egy csapatnak több meccse is elmaradhat.
2. lépés: engedj vissza játszani tünetmentes, de pozitív játékosokat, úgy sem kontaktsport.
Szokol
FLZOLI
Csak ugye első körben mindig meg akarják próbálni a megszokott, eddig bevált módokon.