NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Kutyát izgatja, ki kinek szurkol. Ez senkit nem fog érdekelni a döntőben, ezen semmi sem fog múlni. De tökéletesen lenne, ha épp a Rams állat támadósora ellen érnénk fel újra a csúcsra, mint legelőször

több mint 7 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 071 — situational football
bármi lesz az AFC döntő végeredménye, de ezek után egy jóérzésű, semleges szurkoló, hogyan tud majd szorítani a Rams sikeréért a SB-ban?
ZERO_L
A bírók hibáztak, ezért nem a Rams-t kell utálni, szerintem egy Pats szurkolónak ezt nem kell magyarázni. 😊
Jughead
nem mondtam, hogy utálni kell őket, nyilván nem ők kérték meg a sporit, hogy döntsön így, de ettől még egy szurkoló igazságérzetét zavarhatja

de most már mind1 is, a pats/dinasztia haterség nyilván ezt felül tudja múlni, tárgytalan az egész

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 28 273 — nabege2@yahoo.com
Eredménykövetőbe is beírtam, ide is beteszem:
Egész meccsen nem dobtak semmit, volt kb egy holding a többi false start és offside volt. Pedig alsó hangon láttam 5 vegytiszta sárgát. Igen itt a végén be kellett volna... de akkor az előtte lévő 5 másik esetben is. Akkor sem tették, most sem.
(mondom ezt úgy, hogy rohadt dühítő így kikapni)
Szerintem ezt az egészet így kellene nézni. A NE-KC meccsel ellentétben itt tényleg kb mindent lehetett. Facemaskek, holdingok, DPI-k maradtak totál megtorlatlanul egész meccsen. A bírók (hülyén hangzik), de nem akarták eldönteni.
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 twitter.com/DeionHD/status/1087144656494870528

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Rams Saintshez...
Ok hatalmas dpi volt a saints ellen de előtte még nyilvánvaló face mask a Rams ellen..ezt sem fújtak be ..errol miért nincs szó?😘
yooker
Mert elvakult és persze végletekig elfogult a banda 😉😉😉
És különben ott a pont ☝
Én szívem szerint nagyon beírnám a Saints topicba !!
Rózsa Sándor Bostoni fan
Tedd meg! Ha nem akkor nyuszi vagy McFly!
steelwolf
Nem teszek ilyet mert ez nem lenne sportszerű !
De tény attól tény marad ,hogy mind a két oldalon orbitális bírói tévedések voltak döntő szituációkban ! És szerintem emiatt nem lehet csak és kizárólag egy téves itéletre fogni az eredmény alakulását.Plusz egy két szurkoló (persze tudom a keserűség és csalódotság beszél belőlük most)igazán elgondolkodhatna azon ,hogy csak úgy a semmibol leidiótáz más vétlen szurkolokat.
És nem kéne egyből csalást és összeesküvést kiabálni.
Hanem Igen is reálissan kéne nézni a dolgokat.Mert azért legyünk öszinték a zebrak évkozben rengetegszer tévedtek az ő javukra pl.Steelers vagy a Rams elleni mérkőzés.
Na mindegy én nekem ez a vélleményem
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 647 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Rams Saintshez...
Ok hatalmas dpi volt a saints ellen de előtte még nyilvánvaló face mask a Rams ellen..ezt sem fújtak be ..errol miért nincs szó?😘
yooker
És különben ott a pont ☝
Rózsa Sándor Bostoni fan
Tedd meg! Ha nem akkor nyuszi vagy McFly!
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 323 — #NoStress
Csak egy kicsit fun fact:
Majd' minden sportban, bajnokságban, kiírásban lehet óvni egy adott meccs után (persze általában minimális sikerrel, de elméletileg van jogorvoslati lehetőség).
Az amerikai major sportokban nem.

több mint 7 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 391
bármi lesz az AFC döntő végeredménye, de ezek után egy jóérzésű, semleges szurkoló, hogyan tud majd szorítani a Rams sikeréért a SB-ban?
ZERO_L
A bírók hibáztak, ezért nem a Rams-t kell utálni, szerintem egy Pats szurkolónak ezt nem kell magyarázni. 😊
több mint 7 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 409 — #neverpunt
Rams Saintshez...
yooker
fura hogy magyarázni kell, de...
mert azelőtt meg egy third downnál nem fújták be a holdingot Ginnen, előtte meg szintén egy h2h-t rajtunk.
Oda vissza voltak szar fújások.
Ennyire nyilvánvaló és a meccset ennyire befolyásoló egy sem.
Megelőlegezem, ez olyan szintű hiba volt, ami szabályváltozást fog hozni ligaszinten már a következő szezonra.

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Rams Saintshez...
yooker
És különben ott a pont ☝
több mint 7 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
Rams Saintshez...
több mint 7 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 626 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
#savage 😀😀  twitter.com/Bostick11/status/1087123310654058496

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 935 — Deion Sanders for president!
Köszönöm a zebráknak, hogy elvettek egy Superbowl élményt tőlem. 😕 Ezek után nem lesz gyomrom megnézni a meccset, az sajnos tuti. Belefáradtam. 😕 Pedig nem volt semmi bajom sem Rams-el, sem Saints-el, bármelyiket szívesen néztem volna a döntőben. .... de nem így... Kelleni fog egy offseason, hogy ezt elfelejtsem. 😕

Verje meg a jégeső ezt a sok hülyét, hogy ilyen amatőr, blatant módon kellett hibázniuk. 😕 Inkább dobálták volna szét a meccset roughing the passer zászlókkal, az is kevésbé lett volna rossz. 😕
peterk2005
erről is Goodell tehet

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 071 — situational football
ZERO_L
Úgy hogy a Pats lesz az ellenfél 😀
Wester
mindig van egy nyomos érv, ami miatt megéri lemenni kutyába 😉

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 935 — Deion Sanders for president!
ZERO_L
Wester
megyek kérek a gépházban 1000 lájkos gombot

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 597 — The only discipline that lasts, is self discipline
Köszönöm a zebráknak, hogy elvettek egy Superbowl élményt tőlem. 😕 Ezek után nem lesz gyomrom megnézni a meccset, az sajnos tuti. Belefáradtam. 😕 Pedig nem volt semmi bajom sem Rams-el, sem Saints-el, bármelyiket szívesen néztem volna a döntőben. .... de nem így... Kelleni fog egy offseason, hogy ezt elfelejtsem. 😕

Verje meg a jégeső ezt a sok hülyét, hogy ilyen amatőr, blatant módon kellett hibázniuk. 😕 Inkább dobálták volna szét a meccset roughing the passer zászlókkal, az is kevésbé lett volna rossz. 😕

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 057 — Jó ötletnek tűnt!
ZERO_L

Lesz ez még így se!
több mint 7 éve

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
2 mérkőzés fogadása esetén sima tipp mix terminálos hely aztán hadd szóljon !
Arra figyelni 199 ezer Ft ne haladja meg a nyeremény egy szelvényen ,aztán holnap bárhol felveheted a nyereményed.Ha azonnal kell a mani akkor pedig élőfogadás ez esetben azonnal felveheted ahogy vége a mérkőzésnek. Csak itt mivel nem egyidőben van nem tudsz kötésben fogadni 😉
több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 597 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nekem a bet365-el jobbak a tapasztalataim, mint a sportingbull-al. Korábban, amíg a bet/bwin néven futottak, nem volt velük gondom, de amióta minden magyart áttereltek (előzetes figyelmeztetés, értesítés nélkük) a sportingbull-ra, azóta nem vagyok velük elégedett. A felület, kínálat, oddsok sem az igaziak, és a support is gyengus. Kevés az extra is. A bet365 ad ajándék kupont regisztrációkor, jobbak az oddsaik, sokkal jobb a webdoldal, van mobil appjuk is, többfélre fogadás köthető, több sportágra, többféle meccsre. És a kaszinó szekciójuk (póker, stb.) is sokkal szebb/jobb.

Ha a bull mellett döntesz, kívánom, hogy jobbak legyenek a tapasztalataid, mint az enyémek voltak. Viszont .... ha csak most kezdesz el sportfogadni, és csak erre az alkalomra akarsz fogadni, akkor a legegyszerűbb és legbiztosabb szerintem a tippmixpro. A kínálat ugyan nem ér fel a külföldi oldalakéval, de NFL meccsekre éppenséggel lehet fogadni, és az oddsok csap picivel rosszabbak, 1-2 fogadásnál nincs akkora jelentősége. Cserébe magyar állami tulajdon, hazai cég. Velük jogi problémád biztosan nem lesz. Legalábbis jóval kevesebb fejfájással jár, mint egy giblartári / máltai bejegyzésű céggel viaskodni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Bocs az érintettektől de Nagyon bizom a Ramsben és a Chiefsben hogy valamelyik megy a döntőbe mert ha nem akkor a tavalyi után az idei SB is mehet a kukába (legalabbis nálam)...😀
yooker
egy jó tanács: ilyenkor kell annyi pénzt feltenned az ellenfelekre, amennyit nem sajnálsz
a Patriots-ra 2.3-as most az odds, 5-10 ezerrel forinttal (vagy még többel) megjátszod őket, mindenképp win-win lesz számodra a meccs vége

szerintetek miért bukta el az Alabama oly simán a döntőt? 😊
r.baggio
Na belevagok akkor 😀Melyik oldalon érdemes fogadni?
Hol a legegyszerubb?
Nincs sehol regisztrációm..
yooker
Én a sportingbullt ajánlom
r.baggio
Én is elvagyok ott 😊
több mint 7 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 940 — no es importante
Bocs az érintettektől de Nagyon bizom a Ramsben és a Chiefsben hogy valamelyik megy a döntőbe mert ha nem akkor a tavalyi után az idei SB is mehet a kukába (legalabbis nálam)...😀
yooker
egy jó tanács: ilyenkor kell annyi pénzt feltenned az ellenfelekre, amennyit nem sajnálsz
a Patriots-ra 2.3-as most az odds, 5-10 ezerrel forinttal (vagy még többel) megjátszod őket, mindenképp win-win lesz számodra a meccs vége

r.baggio
Hol a legegyszerubb?
yooker
Én a sportingbullt ajánlom

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
yooker

r.baggio
Hol a legegyszerubb?
több mint 7 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 632 — Bears fan
Szomorú, de idén elmarad a Superbowl...
több mint 7 éve
batyu New England Patriots 630
Srácok rendelt már valaki a hivatalos csapat shopból mezt?
Nézelődtem csapatom shopjában és találtam régebbi már elküldött játékos mezeket leárazva.
pl találtam egy Kizer mezt, úgy is 7. én születtem gondoltam a nevet leszedetem róla és varratok rá saját nevet itthon. Igen ám de 29 dollárra levan árazva a mez de 35 dollár még mire áthozzák hozzánk.
Szal nagyon nem éri meg. Tudtok esetleg valami alternatívát?
P@trik
A szállításról és külföldi rendelésekről nincs tapasztalatom, nekem a cimobrám szokta hozni, mikor haza jön Londonból.
DE TE NE LÉGY ÓLCSÓJÁNOS! Rendelj Jamie Collins mezt amíg még van! Na jó, ha az már esetleg nincs, nagy duzzogva vállalj be egy hatost 😊!

Szerkesztette: batyu