NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 694
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
NFL Draft 2015
27 feliratkozó
több mint 9 éve
Bowl.hu Draftközvetítés:1. nap - www.youtube.com/watch?v=B5K9BCPo7nc
2. nap - www.youtube.com/watch?v=IqyRG0pcYtA
3. nap - www.youtube.com/watch?v=csQKRzEcac0
több mint 9 éve
Ha az ő 4 évét nézzük, csak akkor igaz ez, ha 2011ben Watt mellett döntök. de ott inkább Pondert vittem volna, szóval kb ugyanott lennénk. 😀😀Most így hirtelen a favoritjaim az 1. körben mióta itt vagyok a fórumon:Figyi, ez simán jobb, mint Gene Smith teljesítménye. 😀peterk2005
2009 Monroe
2010 Rolando McClain (és később Austin Lane 😀)
2011 Ponder(öööööööööööö) vagy Watt
2012 Claiborne vagy Füves Alkesz
iktriad
2 pick egyezik is. McClain meg egészen tavalyig szintén hatalmas bustnak nézett ki.
több mint 9 éve
Most így hirtelen a favoritjaim az 1. körben mióta itt vagyok a fórumon:Figyi, ez simán jobb, mint Gene Smith teljesítménye. 😀
2009 Monroe
2013 Dion Jordan (öööööööö)
2014 Mackiktriad
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Egyszóval látszik, hogy értesz a draftoláshoz, na. 😉Logikus pick volt, needre, de kétlem, hogy iktriadnak ő lett volna a favoritja, főleg, hogy szóba sem került a Jaxnél, sem mockokban, sem a szakértőknél. Volt írva 1/1-re is, meg kb. tényleg mindenhol, de az, hogy a Jax választotta ki, mindenkit meglepett, így gondolom iktriadot is.Ja, főleg, hogy bealudtam a picket, mint anno az Anger draft idején. Igaz előbbinél már 20 perccel később ébren voltam, utóbbi viszont jobban ütött ébredéskor, mint egy csésze Pruki kávé. 😀
Stez
Én a Blackmon-picknél viszont emlékszem, hogy iktriad 1-2 favoritja között volt már a draft előtt.StezŐ és Claiborne volt a 2 favoritom.
Most így hirtelen a favoritjaim az 1. körben mióta itt vagyok a fórumon:
2009 Monroe
2014 Mackiktriad
több mint 9 éve
Logikus pick volt, needre, de kétlem, hogy iktriadnak ő lett volna a favoritja, főleg, hogy szóba sem került a Jaxnél, sem mockokban, sem a szakértőknél. Volt írva 1/1-re is, meg kb. tényleg mindenhol, de az, hogy a Jax választotta ki, mindenkit meglepett, így gondolom iktriadot is.Ja, főleg, hogy bealudtam a picket, mint anno az Anger draft idején. Igaz előbbinél már 20 perccel később ébren voltam, utóbbi viszont jobban ütött ébredéskor, mint egy csésze Pruki kávé. 😀
Stez
Én a Blackmon-picknél viszont emlékszem, hogy iktriad 1-2 favoritja között volt már a draft előtt.StezŐ és Claiborne volt a 2 favoritom.
Most így hirtelen a favoritjaim az 1. körben mióta itt vagyok a fórumon:
2009 Monroe
2014 Mack
több mint 9 éve
Logikus pick volt, needre, de kétlem, hogy iktriadnak ő lett volna a favoritja, főleg, hogy szóba sem került a Jaxnél, sem mockokban, sem a szakértőknél. Volt írva 1/1-re is, meg kb. tényleg mindenhol, de az, hogy a Jax választotta ki, mindenkit meglepett, így gondolom iktriadot is.Az elmúlt mondjuk 7 évben hányszor húzta a Jax azt az első pickjével akit te elötte oda gondoltál/szerettél/logikus lett volna?Sobri JóskaBortles nem felel meg ezeknek a feltételeknek?Sixo67
Az más kérdés, hogy utána ő úgy gondolta, jó pick volt, de itt arról volt szó, előtte mit gondolt/szeretett/logikus lett volna.
Én a Blackmon-picknél viszont emlékszem, hogy iktriad 1-2 favoritja között volt már a draft előtt.
több mint 9 éve
Nem, tavaly Khalil Macket szerettem volna.Az elmúlt mondjuk 7 évben hányszor húzta a Jax azt az első pickjével akit te elötte oda gondoltál/szerettél/logikus lett volna?Sobri JóskaBortles nem felel meg ezeknek a feltételeknek?Sixo67
több mint 9 éve
Az elmúlt mondjuk 7 évben hányszor húzta a Jax azt az első pickjével akit te elötte oda gondoltál/szerettél/logikus lett volna?Sobri JóskaBortles nem felel meg ezeknek a feltételeknek?
több mint 9 éve
Junior Salt, OG , Dreamius Smith, RB , Nordly Capi, DE es Deiontrez Mount, LB kap a reszemrol egy szavazatot 😊FS poszton pedig nekunk ugyis erositenunk kell - Floyd Raven Jr.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Ne hazudj iktriad, te a 2012-es Blackmon-picket is megjósoltad (mondjuk nem volt nehéz nyilván), és tetszett is akkor az a választás.Szerintem akkor inkább Morris Claibornet akartam. Az is "remek" pick lett volna tudom. 😀
Te vagy a rossz ómen.Stez
több mint 9 éve
Azér Fajárda nehogymá nevigye el a hátvédposztot
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Idei All-Name Team:QB: Jerry Lovelocke (Prairie View A&M)
RB: Synjyn Days (Georgia Tech)
FB: Tyler Varga (Yale)
WR: Donatella Luckett (Harding), Ross Apo (Brigham Young)
TE: MyCole Pruitt (Southern Illinois)
OT: Fabbians Ebbele (Arizona), Tyson Chandler (NC State)
OG: Mitch Morse (Missouri), Bill Vavau (Utah State)
C: Hroniss Grasu (Oregon)
DE: Owamagbe Odighizuwa (UCLA), Nmesoma Okafor (Akron)
DT: Cameron Botticelli (Minnesota), Travis Raciti (San Jose State)
OLB: Chi Chi Ariguzo (Northwestern), Hau'oli Kikaha (Washington)
ILB: Deterrian Shackelford (Ole Miss)
CB: Stephen Godbolt III (Webber International), Al-Hajj Shabazz (West Chester)
FS: Skye PoVey (Brigham Young)
SS: John Lowdermilk (Iowa)
K: Sam Ficken (Penn State)
P: Justin DuVernois (Illinois)
LS: Easton Wahlstrom (Arizona State)
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Ne hazudj iktriad, te a 2012-es Blackmon-picket is megjósoltad (mondjuk nem volt nehéz nyilván), és tetszett is akkor az a választás. Te vagy a rossz ómen.
több mint 9 éve
Felőlem jöhet Vic Beasley is. 😉
több mint 9 éve
Akkor ennyit az ezévi Leo Williams pickről. 😉
több mint 9 éve
Egyszer, még 2009ben Eugene Monroe személyében.
több mint 9 éve
Az elmúlt mondjuk 7 évben hányszor húzta a Jax azt az első pickjével akit te elötte oda gondoltál/szerettél/logikus lett volna?Leonard Willams szerintem azt is megoldja. 😀iktriadhúzhatnánk egy holdert a jaxnek 1/3ra 😀BorbinhoÉs ez miért jó dolog szerintetek ?HöriMár el kellett volna kezdeni, egy nap nem jutna így egy csapatrabaggioAz elején mehetne 2 / nappal?tenorx
több mint 9 éve
Leonard Willams szerintem azt is megoldja. 😀húzhatnánk egy holdert a jaxnek 1/3ra 😀BorbinhoÉs ez miért jó dolog szerintetek ?HöriMár el kellett volna kezdeni, egy nap nem jutna így egy csapatrabaggioAz elején mehetne 2 / nappal?tenorx
több mint 9 éve
húzhatnánk egy holdert a jaxnek 1/3ra 😀És ez miért jó dolog szerintetek ?HöriMár el kellett volna kezdeni, egy nap nem jutna így egy csapatrabaggioAz elején mehetne 2 / nappal?tenorx
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
És ez miért jó dolog szerintetek ?Már el kellett volna kezdeni, egy nap nem jutna így egy csapatrabaggioAz elején mehetne 2 / nappal?tenorx
több mint 9 éve
Már el kellett volna kezdeni, egy nap nem jutna így egy csapatrabaggioAz elején mehetne 2 / nappal?
több mint 9 éve
Perriman hirtelen miért lett majdnem mindenkinél első körös WR? (combine?)ZERO_LPerrimannél az a nagy szó, hogy erősen átlag alatti QB játék mellett csendben összerakott egy 1000 yardos szezont, de mivel a legjob meccse az utolsó volt, így év közben a kutya se figyelt rá. Tavaly Bortles-szel még nem ment neki ilyen jól.
Ma néztem újra a Missouri elleni meccset condensedben, ott 2 drop meg 2 catch jött neki össze. Ha jól láttam itt 16 QB futás volt a UCF részéről, igaz ebbe a sackek (Ray!) is beleszámítanak.
több mint 9 éve
Már el kellett volna kezdeni, egy nap nem jutna így egy csapatra
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
egy kicsit off: de ilyen szavas mock (amikor a legtöbb szavazatot kapott választottuk közösen) idén nem lesz az oldalon? ( vlamelyik évben volt)
több mint 9 éve
Benardrick McKinney ott lesz Chicagóban a drafton.| Lehet még utána is | 😛