NFL Draft 2019
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 893
Metcalf tipikusan az az elkapó, akinek az NFL pályafutása az alapján lesz kiemelkedő vagy fos, hogy hova kerül, milyen bizalmat, terhelést, feladatokat kap.Amúgy Soros György.
És az előző mondatban a Metcalf és az elkapó szavak tulajdonképpen a prospectek nagy részére kicserélhetőek.
Rettentő kevés olyan prospect volt az elmúlt 20 évben is, aki faszán teljesít egy szar rendszerben, rossz, dilettáns edzők alatt, és sokkal több olyan, aki hátsó körből egy jó rendszerben, jó edzőkkel, jó légkörben fasza teljesítményt nyújtott.
Minden draft előtt vannak sztárok, meg olyan emberek akikről szinte alig esik szó, mégis, a valós képességeik között nincs 5% érdemi különbség (kivéve irányítók), de ez valójában alig van összefüggésben a késöbb befutott karrierjükkel.
Egy eklatáns példa Van Noyé.
Második kör elején draftolták, majd egy rakás szar volt a Lionsnál, bust, kuka, majd a Patshez került, és 2x SB győztes csapat alap LB-jévé avanzsált.
Akkor most ő jó, csak a Lionsnál szarul használták, vagy szar, de Belichickék jól használják?
Egy Luck vagy Von Miller az egyértelműen jó prospect volt, majd bevállt húzás, de egy Antonio Brown vagy Russel Wilson, Tyreek Hill vagy Darius Leonard vagy akár Tom Brady sikerhez kellett a késöbbi környezet, fejlődés, bizalom.
Ergo a prospectek néhány százalékát kivéve senkibe sincs belekódolva a bukás vagy a siker, ez döntő részben a draft után történő események eredője.
Úgyhogy röviden: Metcalf ha olyan csapathoz kerül kurva jó lesz, ha meg amolyanhoz, akkor tucatszar.
Így a draft előtt fogadni arra, hogy beváltja e az őt hypeolók reményeit tulajdonképpen pénzfeldobás, lutri, aminek köze nincs Metcalfhoz, csak ahhoz, hogy hova draftolódik.
Sobri Jóska
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Metcalf tipikusan az az elkapó, akinek az NFL pályafutása az alapján lesz kiemelkedő vagy fos, hogy hova kerül, milyen bizalmat, terhelést, feladatokat kap.És az előző mondatban a Metcalf és az elkapó szavak tulajdonképpen a prospectek nagy részére kicserélhetőek.
Rettentő kevés olyan prospect volt az elmúlt 20 évben is, aki faszán teljesít egy szar rendszerben, rossz, dilettáns edzők alatt, és sokkal több olyan, aki hátsó körből egy jó rendszerben, jó edzőkkel, jó légkörben fasza teljesítményt nyújtott.
Minden draft előtt vannak sztárok, meg olyan emberek akikről szinte alig esik szó, mégis, a valós képességeik között nincs 5% érdemi különbség (kivéve irányítók), de ez valójában alig van összefüggésben a késöbb befutott karrierjükkel.
Egy eklatáns példa Van Noyé.
Második kör elején draftolták, majd egy rakás szar volt a Lionsnál, bust, kuka, majd a Patshez került, és 2x SB győztes csapat alap LB-jévé avanzsált.
Akkor most ő jó, csak a Lionsnál szarul használták, vagy szar, de Belichickék jól használják?
Egy Luck vagy Von Miller az egyértelműen jó prospect volt, majd bevállt húzás, de egy Antonio Brown vagy Russel Wilson, Tyreek Hill vagy Darius Leonard vagy akár Tom Brady sikerhez kellett a késöbbi környezet, fejlődés, bizalom.
Ergo a prospectek néhány százalékát kivéve senkibe sincs belekódolva a bukás vagy a siker, ez döntő részben a draft után történő események eredője.
Úgyhogy röviden: Metcalf ha olyan csapathoz kerül kurva jó lesz, ha meg amolyanhoz, akkor tucatszar.
Így a draft előtt fogadni arra, hogy beváltja e az őt hypeolók reményeit tulajdonképpen pénzfeldobás, lutri, aminek köze nincs Metcalfhoz, csak ahhoz, hogy hova draftolódik.
több mint 5 éve
Cruyffista
3 345
Csak hogy bővebben kifejtsem: nem futja végig az útvonalakat, kifejezetten nehezen szakad el rövid, középtávú passzoknál, lassan reagálja le a felé érkező labdát, kulcsszituációkban fegyelmezetlen, és izom ide vagy oda, én azt tapasztaltam, hogy endzone-nál a 50-50-es labdáknál sokszor nem tudta legyűrni a védőjét (akiket egyébként ha kedve tartja, szeret földhöz baszni csak úgy).
több mint 5 éve
Cruyffista
3 345
Nem highlightsokat kell nézni, aki tényleg bele akarja ásni magát a témába, annak egy teljes OM meccset ajánlanék. Ott gyönyörűen kijönnek a különbségek, illetve az is, hogy a szimpla fizikai paraméterek miért nem elegendőek önmagában ahhoz, hogy valaki elit elkapó legyen. Lehet, hogy tényleg kurvajó lesz, de a szimpla egyetemi teljesítmény alapján izom, sebesség ide vagy oda, nálam még Sutton és Ridley is sokkal jobb prospecteknek számítanak a tavalyi classból. Mondom, szigorúan teljesítmény alapján. Elhiszem, hogy nagy király a konditeremben, és hogy egy fasza edző jól fel tudná építeni, de egyszerűen nem volt annak a szintnek a közelében se, ahova most megpróbálják felhúzni.
Ezt a reflektorfényt AJ Brownnak kéne megkapnia, őt most annyira alulértékelik, hogy hatalmas steal lesz valakinek az első kör végén, második kör elején.
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 893
Egy passrushert ne a sackjei alapján ítéljünk meg. Egy csatárnál sem a gólok száma számít. DK-nál csak Gary felszopása viccesebb. Komolyan gyerekek... DC-k álma, akit a tape alapján kell megítélni, aztán a tape alapján egy washingtoni Haynesworth a gyerek, csak nagyobb pofával. 2.kör.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Ez a hiba. Ha nem lenne ekkora elvárás csak azért, mert fizikilag kiemelkedő, akkor senki nem foglalkozna ennyire témával, elvinnék a 2. Körben és jó lenne mindenkinek. De úgyis minden évben van ilyen. De például Miles Boykin miért nincs felszopva?Akarod mondani első 😜DK Metcalf pro comparison: Zoltan LiptakHát, nem vagyok én semmilyen oldalon ebben a kérdésben, de egyáltalán nem vészes a srác lábtechnikája. Csípő nem tűnik olyan fluidnak, de simán érvényesülhet bárhol. Korrekt 2. körös fiú.
Csak a labakat es a csipot figyelni.
www.youtube.com/watch?v=cod6y8rBR1I
Stez
kristóf17
Rózsa Sándor (betyár)
Lassabb 40 yard és nem nyomott csak 12-t a 100-ba, de jobb bója jóval. Ami ugye fontosabb.
több mint 5 éve
Stez ???Nem, katonadani is nagy Metcalf-homer. xD
Egy alap CB kb. 190 cm körül mozog (de ahogy nézegettem sok 186-189cm is van ) és ami a kg illeti ott ilyen 82kg -96kg között mozognak.
Kérdezem én ,hogy a viharba fognak tudni egy majdnem 10cm magasabb és 10kg-20kg nehezebb elkapót(és ez színtiszta izom ahol saját kondis tapasztalatbol tudom hogy 3-5kg izom is kurva sokat jelent ) levedekezni ?
Egyszerűen erőből emberestől megfogja fogni a labdát és kész. Persze ehez még hozzá jön a mai passz buzi NFL szabályrendszere ahol csak épp ,hogy hozzá érsz az elkapóhoz és már repül is a sárga zászló !
Oké majd sebbességből megverik a CB hiszen ez a Metcalf fiú szerencsére nem gyors 😃!!!!
Persze most majd mondjátok ,hogy nem tud majd szeparálodni és nem tudja majd megfutni az útvonalakat de ez szerintem baromság(meg nem is beszélve arról ,hogy ezek simán fejleszthetőek). Lehet ,hogy ezek nem az erősségei ,de szerintem simán lehet rá szabni olyan útvonalakat amik egyszerűek és lehet úgy alakítani playeket ahol az ő erősségeire építenek.És ebben az esetben tökéletessen ki fog jönni a fizikai fölénnye és CB legyen a talpán aki letudja majd védekezni őt.
És itt egy kis videó amiről beszéltem :
youtu.be/PCoi5mhwCzY
1.16-tól tessék kérem szépen jól figyelni ! Ember baba labda minden egybe megvan és ott is a jó elkapás!!
Egyszerűen tényleg nem tudom elképzelni ,hogy ne legyen jó a srác az NFL-ben.De lehet ,hogy tök egyedül vagyok ezzel itt a fórúmon 🤔
Rózsa Sándor (betyár)
De felolem fogadhatunk egyebkent, hogy nem fogja azt hozni, amit tole jelenleg elvarnak.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Stez ???Egy alap CB kb. 180 cm körül mozog (de ahogy nézegettem sok 178-189cm is van ) és ami a kg illeti ott ilyen 82kg -96kg között mozognak.
Kérdezem én ,hogy a viharba fognak tudni egy majdnem 10-20cm magasabb és 10kg-20kg nehezebb elkapót(és ez színtiszta izom ahol saját kondis tapasztalatbol tudom hogy 3-5kg izom is kurva sokat jelent ) levedekezni ?
Egyszerűen erőből emberestől megfogja fogni a labdát és kész. Persze ehez még hozzá jön a mai passz buzi NFL szabályrendszere ahol csak épp ,hogy hozzá érsz az elkapóhoz és már repül is a sárga zászló !
Oké majd sebbességből megverik a CB hiszen ez a Metcalf fiú szerencsére nem gyors 😃!!!!
Persze most majd mondjátok ,hogy nem tud majd szeparálodni és nem tudja majd megfutni az útvonalakat de ez szerintem baromság(meg nem is beszélve arról ,hogy ezek simán fejleszthetőek). Lehet ,hogy ezek nem az erősségei ,de szerintem simán lehet rá szabni olyan útvonalakat amik egyszerűek és lehet úgy alakítani playeket ahol az ő erősségeire építenek.És ebben az esetben tökéletessen ki fog jönni a fizikai fölénnye és CB legyen a talpán aki letudja majd védekezni őt.
És itt egy kis videó amiről beszéltem :
youtu.be/PCoi5mhwCzY
1.16-tól tessék kérem szépen jól figyelni ! Ember baba labda minden egybe megvan és ott is a jó elkapás!!
Egyszerűen tényleg nem tudom elképzelni ,hogy ne legyen jó a srác az NFL-ben.De lehet ,hogy tök egyedül vagyok ezzel itt a fórúmon 🤔
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Akarod mondani első 😜DK Metcalf pro comparison: Zoltan LiptakHát, nem vagyok én semmilyen oldalon ebben a kérdésben, de egyáltalán nem vészes a srác lábtechnikája. Csípő nem tűnik olyan fluidnak, de simán érvényesülhet bárhol. Korrekt 2. körös fiú.
Stez
kristóf17
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
DK Metcalf pro comparison: Zoltan LiptakHát nem tudom 🤔 Nem tűnik ez olyan rossznak persze nem is egy elit ,de fiú úgy is a fizikai parametereivel fog aratni. Majd meglátod Luck kapitány milyen szép hosszú bombákat fog az irányába küldeni és ő róla pedig a védők úgy fognak lepattogni mint a bolha 😜
Stez
több mint 5 éve
DK Metcalf pro comparison: Zoltan LiptakHát, nem vagyok én semmilyen oldalon ebben a kérdésben, de egyáltalán nem vészes a srác lábtechnikája. Csípő nem tűnik olyan fluidnak, de simán érvényesülhet bárhol. Korrekt 2. körös fiú.
Stez
több mint 5 éve
DK Metcalf pro comparison: Zoltan LiptakCsak a labakat es a csipot figyelni.
több mint 5 éve
Nekem az erdekes, h sokaknal Greedy Williams mar nem is elso koros, a Combine elott meg mindenhol az volt, ott meg repesztett egy 4.3-at es bizonyitotta, hogy gyors. A pro dayen meg a beszamolok szerint rendben volt. Nem hallottam, hogy az interjuival baj lenne, azt mar elotte is sokan biraltak, hogy nem szivesen szerel. Emberunk nem csinalt hulyeseget, megis egyre rosszabb a megitelese. Rasszista vilag...Ide a bököt, hogy első körös lesz és max másodiknak kivalasztott CB.
Stez
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Nekem az erdekes, h sokaknal Greedy Williams mar nem is elso koros, a Combine elott meg mindenhol az volt, ott meg repesztett egy 4.3-at es bizonyitotta, hogy gyors. A pro dayen meg a beszamolok szerint rendben volt. Nem hallottam, hogy az interjuival baj lenne, azt mar elotte is sokan biraltak, hogy nem szivesen szerel. Emberunk nem csinalt hulyeseget, megis egyre rosszabb a megitelese. Rasszista vilag...
több mint 5 éve
😀 😀 😀🤔
www.nfl.com/news/story/0ap3000001024194/article/peter-schrager-2019-nfl-mock-draft-20-broncos-land-haskins?campaign=tw-nf-sf210127020-sf210127020&sf210127020=1
Cruyffista
Érdekes!
Nálunk szinte mindig Murphy jön ki!
Hollywood Oaklandban 😁 lenne ám futkározás AB+Williamsel!
több mint 5 éve
Felőlem fogadhatunk, hogy ha egészséges lesz a teljes alapszakaszban összejön neki.Uhh... házat lehet tenni erre? (ha az mondta volna CFL, akkor oké 😛)Mike Williams? Lolika.Kinéz neki egy 1200+ yardos szezon a Chargersnél ha egészséges tud maradni ő és Allen is, a CB1 feladata ugyanis KA13 őrzése lesz.
Stez
empty taxi
Hakeem Butler jobb lesz mint Mike Williams, és ő hol van a rankingekben...
Egyre többet értek egyet Stezzel, baj van.
Igor
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
katonadani
453
én sokra tartom allent, a szurkolók körében nagyon underrated, viszont szvsz nincs ott a top 5 wr között. de ez inkább a mezőnynek köszönhető, mintsem allen kvalitásairól árulna el bármint is.nálam Tyreek Hill közelebb van az 5. helyhez, mint a 10.hez. (csak on field nyilván)
top 5 (nem sorrendben): ab, julio, hopkins, obj, evans
top10 további 5 tagja: thielen, diggs, allen, adams, thomas
Cruyffista
több mint 5 éve
Mondjuk én halál lazán ideveszem OBJ-t is. Az embernek az első öt éve után úgy van karrierátlagban 1100 yardja és 9 TD-je (összességében 5476 yardja és 44 TD-je), hogy a 80 helyett csak 59 meccset játszhatott. Ez egészen brutális arány, pláne a karrier kezdeténŐt pusztán emiatt nem számoltam ide.
Wyatt
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Plusz egy szavazat Allen top5 elkapóságára.És megbízhatóságban top1.
több mint 5 éve
stez egy farok, ez nem kérdés, teljesen jogosak a beszólások neki, meg is érdemli mind, de itt ha jól értelmezem draft prospecteket hasonlítunk össze, tehát az, hogy nfl-ben mire vitte teljesen irreleváns. És Mike Williams, mint draft prospect, háááááááát, a nagy offense run miatt ment ki top10ben, amúgy első kör első felébe is nehezen lehetett besorolni inkább top20-25ö9s prospect volt szerintem, amíg Aj Green vagy Julio top 3-4 prospect volt anno, azért elég nagy szakadék van közöttük.
több mint 5 éve
Cruyffista
3 345
én sokra tartom allent, a szurkolók körében nagyon underrated, viszont szvsz nincs ott a top 5 wr között. de ez inkább a mezőnynek köszönhető, mintsem allen kvalitásairól árulna el bármint is. top 5 (nem sorrendben): ab, julio, hopkins, obj, evans
top10 további 5 tagja: thielen, diggs, allen, adams, thomas
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk én halál lazán ideveszem OBJ-t is. Az embernek az első öt éve után úgy van karrierátlagban 1100 yardja és 9 TD-je (összességében 5476 yardja és 44 TD-je), hogy a 80 helyett csak 59 meccset játszhatott. Ez egészen brutális arány, pláne a karrier kezdetén