NFL Draft 2025

20 feliratkozó

11 hónapja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Meglepi!

Egy 7 éve halott projektet élesztettem újra, eddig 65 ismertető készült el.
A felhasznált források meglehetősen vegyesek: nfl.com, B/R, PFN, egyetemek honlapjai, Wikipedia...

https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Draft prospect ismertetők | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
2 napja
Jan Pittsburgh Steelers 5 530 — Steelers fan
A degradálni szó azt jelenti: leminősíteni. Akkor miért rakják elé sokan a le- igekötőt?
szaba
Mert anno ezt hallották a CD-lemezen.
somoskovig
Miközben bacon szalonnát ettek 😁
warr_b
Sampinyon gombával
2 napja
warr_b Washington Commanders 28 814 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A degradálni szó azt jelenti: leminősíteni. Akkor miért rakják elé sokan a le- igekötőt?
szaba
somoskovig
Miközben bacon szalonnát ettek 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 025 — Chiefs GM
szaba

2 napja
szaba Los Angeles Chargers 12 225
2 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 178 — Így remélem megfelelek nektek.....

zacknorb
Zabel és Will Campbell ratingjét ki cserélte össze?
gabokocka
Pont ennyit èr a PFF ès nem az ebben dolgozók munkáját akarom elvitatni, ledegradálni vagy bármi, ès újabb theardet indítani, mielőtt azt gondolnátok, de hogy valami nagyon nem stimmel vele, nem ad realis kèpet az tuti....tudom mondja jobbat, bevallom nem tudok, csak megerősíteni hogy tènyleg nem stimmel, át kellene gondolni...mondjuk Zabel feltehetően jobban örül a SB győzelemnek mint ezzel foglalkozzon 🤪

Szerkesztette: dande2
2 napja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 149 — Keep pounding

zacknorb
Zabel és Will Campbell ratingjét ki cserélte össze?

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 451 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
28 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 346 — The Mathematician
 www.espn.co.uk/nfl/story/_/id/47594940/ranking-best-nfl-rookie-classes-2025-teams-most-production
Dzsokijuing
Mondjuk az mi hogy egy Pintér azért szar mert hogy hol játszik?

Crashaw nem volt kiemelkedő de azért sztem elég gáz az hogy magaslat miatt a statjait elvesszuk

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 041 — Saturday Night Lights
 www.espn.co.uk/nfl/story/_/id/47594940/ranking-best-nfl-rookie-classes-2025-teams-most-production

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
Nevetséges, hogy ezt a teljesítményt nem lehet kiszorítani...

Vagy a világ legnagyobb kóklerei dolgoznak a Brownsnál vagy Sanders egy oltári nagy bohóc...
(sajnos simán benne van, hogy ez nem vagy-vagy, hanem az állítás mindkét része igaz 😕 )
ZERO_L
Habár Sandersből nem láttunk még semmit én inkább a vagy - vagy felé hajlanék, és inkább az első állítás felé...
Drip
az első állítás nem kérdés
elég ha a QB carouselre ránézünk

3 hónapja
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 556 — Undertaker of the Cleveland graveyard

Vagy a világ legnagyobb kóklerei dolgoznak a Brownsnál vagy Sanders egy oltári nagy bohóc...
(sajnos simán benne van, hogy ez nem vagy-vagy, hanem az állítás mindkét része igaz 😕 )
ZERO_L
Habár Sandersből nem láttunk még semmit én inkább a vagy - vagy felé hajlanék, és inkább az első állítás felé...

3 hónapja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
4 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
.
labo7
Ezt mondjuk egyelőre simán tartom. Komoly box score mismásolást mutatnak a filmek. Ellenben Egbukát nagyon benéztem, ahogy mindenki, aki nem 1/1-nek tette. A class messze legjobb játékosa. Ha a Titansnek van esze, kihúzzák és leigazolják mellé Rodgerst, aztán megalakul a Jax Colts Titans Texans halálcsoport.
4 hónapja
warr_b Washington Commanders 28 814 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
RB Jacory Croskey-Merritt és az ügynökei vajon mit szívtak? 24 éves lesz a pali a draftra, jön fel a boardokon, néhány helyen már 4. körös. Igen ám, de az előző szezonban nem játszott, mert kiderült hogy úgy Red Shirt Senior, hogy a covid évet elfelejtették számba venni, így 'eltiltották' 1 meccs után. Viszont 2023-ban csinált 1200 yardot, 17 futott TD-vel, méretproblémája, sebesség/gyorsulásproblémája nincs. Mi a tökért nem ment tavaly draftra? xD Azt hitte, hogy majd 24 évesen első körbe verekszi magát? Tavaly abban a gyenge classban simán elvitték volna 2. körben.
Cruyffista
.
Cruyffista
Jó volt ez így, Bill a király 😀

4 hónapja
labo7 Los Angeles Rams Wisconsin Badgers 660
Tmac lassan 20 helyes predicted csúszása kapcsán Jeremiah: It’s been 20 years since a WR was picked in the top 15 after running 4.55+. 2005 USC Mike Williams 4.56 then drafted 10th overall by Lions. Mike Evans was the last 4.50+ WR to get picked in the top 15. He ran 4.53 in 2014 & was selected 7th overall.

Tet a tegnapi pro dayen 4.55 környékét futott (több csapat más időt mért), de már hetek óta csúszik egyébként is a durva route technikája miatt. Most már jellemzően 22-25. hely közé várják. Amikor először láttam mint blucsipp prospect, nekem is inkább első vége, második eleje beütésem volt vele kapcsolatban. De a plafon elég magasan van, én azért kivinném ha elfogynak a kimagasló védők.
Cruyffista
.
4 hónapja
RB Jacory Croskey-Merritt és az ügynökei vajon mit szívtak? 24 éves lesz a pali a draftra, jön fel a boardokon, néhány helyen már 4. körös. Igen ám, de az előző szezonban nem játszott, mert kiderült hogy úgy Red Shirt Senior, hogy a covid évet elfelejtették számba venni, így 'eltiltották' 1 meccs után. Viszont 2023-ban csinált 1200 yardot, 17 futott TD-vel, méretproblémája, sebesség/gyorsulásproblémája nincs. Mi a tökért nem ment tavaly draftra? xD Azt hitte, hogy majd 24 évesen első körbe verekszi magát? Tavaly abban a gyenge classban simán elvitték volna 2. körben.
Cruyffista
.
6 hónapja
[Schefter] The sexual assault case against former Texas wide receiver Isaiah Bond has been no-billed and he faces no further criminal charges, his agent, Damien Butler told ESPN on Thursday.

most már csak leigazolja valaki.
deyell
brownsnál van, nem?

https://a4.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2025%2F0410%2Fr1476480_1296x729_16-9.jpg
Isaiah Bond won't be charged, says he's signing with Browns
The sexual assault case against former Texas wide receiver Isaiah Bond has been no-billed and he faces no further criminal charges, Collin County (Texas) District Attorney Greg Willis said.

Szerkesztette: Negritis, a vajda

6 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 321 — buhloone mindstate
[Schefter] The sexual assault case against former Texas wide receiver Isaiah Bond has been no-billed and he faces no further criminal charges, his agent, Damien Butler told ESPN on Thursday.

most már csak leigazolja valaki.

chemicals keep me under control

6 hónapja
Ward azért annyi, mert hírek szerint annyira szarul néz ki, hogy a Titans fontolóra vette hogy Levis játszon idén mint QB1, csak aztán Levis kidőlt a teljes idényre.
6 hónapja

zacknorb

6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 451 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
9 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 689 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hunter megnyerné mindkettőt, mekkorát szólna
ZERO_L
Én örülnék neki az tuti.
9 hónapja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
Hunter megnyerné mindkettőt, mekkorát szólna

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
9 hónapja

Poloska vagyok.
9 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 225
Egyszer ez ki fog kerülni, reméljük megéri kivárni

ZERO_L
Ez egy nagyon népszerű kamu X profil, úgymond csali oldal.