Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 392 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Nehezen is érzem át a jelenlegi ravens-t, ennyi év Flacco-s szopás után nehéz elhinni hogy nem lesz egyszer lejtmenet ... 😀 😀
malkav
Szerintem csak élvezd a csúcsra járatást. Sokan úgy vannak vele ahogy én: ha nincs a Ti időpontotokban saját csapat meccse, akkor nem kérdés hogy a Ravens meccset nézem.

több mint 6 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Nehezen is érzem át a jelenlegi ravens-t, ennyi év Flacco-s szopás után nehéz elhinni hogy nem lesz egyszer lejtmenet ... 😀 😀

Szerkesztette: malkav
több mint 6 éve
bowI 143
Így megverni egy bye weekről érkező Texanst... Wow.
több mint 6 éve
gyeek LSU Tigers 8 666 — Grady Judd fan
Carr nem nyilatkozott valamit hány évet játszana még? Le a kalappal a 12. kezdőként végigjátszott kihagyás nélküli szezonjáért!

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Nem tudok napirendre térni, hogy Lámának minden héten van egy video game futása 😮 Már most egy teljes műsoridős szilveszteri vágást lehetne csinálni csak az idei futásaiból ahol dőlnek halomra a védők egymás nyakába. "Normál" szezonokban ha volt 1-1 ilyen futás akkor rögtön "play of the year" fedex ground player of the week mittugyamimég... Ő meg minden héten betol egy ilyet, nem tudom összeszedni az államat a földről.

De persze a D elvitte végre a show-t, mert Láma ugye csak hozta magát semmi extra 😀
"Kiszakadt a zsák", de azért ez ha jól számoltam 7ből 6 "coverage sack" volt, na nem fanyalogni akarok, de elég sokáig tartott míg odaértünk (leszámítva Bowsert a 2. QB-n a végén), de ha működik, működik, csak tartson ki mindig ennyire a secondary.

Itt az ideje, hogy mind elhigyjük amit látunk, és akárhogy is alakul idén, lehet mostmár számolgatni hogy kit tudunk megtartani:

Jimmy Smith,Brandon Carr,Michael Pierce,Patrick Onwuasor,Marcus Peters,Anthony Levine,Josh Bynes,Chris Moore,Jihad Ward,Matt Judon,Matt Skura,Gus Edwards,Patrick Ricard

Utolsó 3 ERFA szerencsére. Én talán mellettük a Peters, Judon, Pierce, Peanut és Josh Bynes-ra (ő is még csak 30 éves) szavaznék. Peters, Judon szerintem olyanok akiket érdemes kifizetni (on és off field is rendben vannak), és playmaker-ek, akiket iszonyat nehéz a drafton találni (főleg normális rusher-t). Túl nagy luxusnak érzem, ha végre egészséges cap mellett is elengedjük a legjobb OLB-nket.
Rolf
Megtartanam Peterst, Judont. A tobbiek nem kiemelkedo jatekosok.
Voice
Akkor én leszek Ozzie .. Right player right price... Judont azért kell megtartani mert ő az egyik hangadó a csapatban és tényleg nincs vele offfield issue, őt lehet túlfizetni. Peters már más tészta, nem véletlen hogy már a harmadik csapatban játszik, nála kérdés lesz emnnyire taksálja magát, bár lehet hogy ez a sok csapatváltás kicsit sok volt neki és hajlandó lesz kevesebbért is maradni jó közegben...
Kiegészítő emberek meg általában olcsón megtarthatók.
Pierce-t jó lenne , de szerintem a DT-knek magas szokott az ára lenni, nem biztos hogy őt visszahoznám nagy pénzért.
Viszont (talán ebben a fórumban egyedül) én Jimmy-t is szeretem, ha pályán van akkor bitang jól játszik, csak ez nem mindig sikerül neki, ha valami olcsóbb dealt sikerül vele összehozni akkor megint nincs probléma a CB sorral..
több mint 6 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
Nem tudok napirendre térni, hogy Lámának minden héten van egy video game futása 😮 Már most egy teljes műsoridős szilveszteri vágást lehetne csinálni csak az idei futásaiból ahol dőlnek halomra a védők egymás nyakába. "Normál" szezonokban ha volt 1-1 ilyen futás akkor rögtön "play of the year" fedex ground player of the week mittugyamimég... Ő meg minden héten betol egy ilyet, nem tudom összeszedni az államat a földről.

De persze a D elvitte végre a show-t, mert Láma ugye csak hozta magát semmi extra 😀
"Kiszakadt a zsák", de azért ez ha jól számoltam 7ből 6 "coverage sack" volt, na nem fanyalogni akarok, de elég sokáig tartott míg odaértünk (leszámítva Bowsert a 2. QB-n a végén), de ha működik, működik, csak tartson ki mindig ennyire a secondary.

Itt az ideje, hogy mind elhigyjük amit látunk, és akárhogy is alakul idén, lehet mostmár számolgatni hogy kit tudunk megtartani:

Jimmy Smith,Brandon Carr,Michael Pierce,Patrick Onwuasor,Marcus Peters,Anthony Levine,Josh Bynes,Chris Moore,Jihad Ward,Matt Judon,Matt Skura,Gus Edwards,Patrick Ricard

Utolsó 3 ERFA szerencsére. Én talán mellettük a Peters, Judon, Pierce, Peanut és Josh Bynes-ra (ő is még csak 30 éves) szavaznék. Peters, Judon szerintem olyanok akiket érdemes kifizetni (on és off field is rendben vannak), és playmaker-ek, akiket iszonyat nehéz a drafton találni (főleg normális rusher-t). Túl nagy luxusnak érzem, ha végre egészséges cap mellett is elengedjük a legjobb OLB-nket.
Rolf
Megtartanam Peterst, Judont. A tobbiek nem kiemelkedo jatekosok.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 6 éve
Rolf Baltimore Ravens Alabama Crimson Tide 63

több mint 6 éve
Marcus Peters megszerzése óta a Ravens védelme helyezi a legnagyobb nyomást az irányítókra, emellett pedig a második legrosszabb irányítómutatóra korlátozták az ellenfél QB-it, mindezt úgy, hogy azóta Russell Wilson, Tom Brady és Deshaun Watson ellen is játszottak.

Remelem nyaron megtartjuk Peterst.

Szerkesztette: Voice

több mint 6 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Adam Schefter (@AdamSchefter) tweetelte:
Who you got?  t.co/rNgl6C3uTP

Jackson began the year with MVP odds at 10,000-1
gedam
Nekem LJ az evtized meglepetese lett..sok labdaja dadog még, de most mar dobalgat olyanokat, hogy csak lesek. A futasra meg szavak sincsenek, egy kurva varazslo. Ezt nem neztem volna ki tavaly belőle, egy igazi állat lett. A hozzaallasarol meg ne is beszéljünk, gyakorlatilag tokeletes QB. Bejott amit tavaly kivantam, hogy cafoljon rank, szkeptikusokra, megtette. Hajra Lemar. 😀
több mint 6 éve
gedam 6 506
Adam Schefter (@AdamSchefter) tweetelte:
Who you got?  t.co/rNgl6C3uTP

Jackson began the year with MVP odds at 10,000-1
több mint 6 éve
gedam 6 506
ravens-seahawks, patriots, texans: 108-43
több mint 6 éve
cikesz Baltimore Ravens 627
Ami még jó hír Ferguson kezd belejönni, nagyon kellenének a rájátszásra Bowserrel, mert a pass rush Judon és más senki. Őszintén szurkolok neki, amennyire szkeptikus voltam vele a draft pillanatában, meggyőződésem (volt), hogy DeCosta kihúzta a saját Courtney Upshawját, de remélem innentől minden fordulóban rámcáfol.
több mint 6 éve
Egy kis Ravens stat.

Liga 1. tamadasban.

Reszletesen: legtobb szerzett pont a ligaban 2. legtobb szerzett yard, legtobb futott, 20. Passzokban.

Liga 7. vedekezesben.

Reszletesen: 7. Legkevesebb kapott pont, 18. Passz ellen 7. Futas ellen.

Ugy nez ki Jacksonnak lesz egy 3000+ passzolt es 1000+ futott szezonja.
Ami pl Micheal Vicknek sosem sikerult.

Szerkesztette: Voice

több mint 6 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 345 — Patriots fan
És ha fut Lamar, jön a győzelem.
Sobri Jóska
Ahhoz kepest passzolt inkabb 4TDt,oszt mégis jött..
LeviPoki
Csak mert futott az életéért 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
ma sem puntoltunk sokat
gedam
Koch puntolt eleget a Baroval, had pihenjen.
több mint 6 éve
Sobri Jóska
Ahhoz kepest passzolt inkabb 4TDt,oszt mégis jött..
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 362 — #NoStress

több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
ma sem puntoltunk sokat
gedam
A labdabirtoklas 36:24 perc volt kerekitve. A Ravens iranyitott, ez a jatekuk.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
gedam 6 506
ma sem puntoltunk sokat
több mint 6 éve
D az ma karistolt rendesen, lamar brutálisan játszik, le a kalappal a csapat elött nagyot játszott mind a kettö egység. Meg tudnátok mondani lamar meg ingram hány futott yardon áll jelenleg?
Norbi180
Ingram 619,Kölyök 702,ebben nem tudom,hogy a maiak benne vannak-e. Ingramnak van még 120 elkapottja is.
LeviPoki
Köszi a segitséget
Norbi180
Megnéztem,ez még csak 9 meccses stat,a mai nincs benne.
több mint 6 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 106
D az ma karistolt rendesen, lamar brutálisan játszik, le a kalappal a csapat elött nagyot játszott mind a kettö egység. Meg tudnátok mondani lamar meg ingram hány futott yardon áll jelenleg?
Norbi180
Ingram 619,Kölyök 702,ebben nem tudom,hogy a maiak benne vannak-e. Ingramnak van még 120 elkapottja is.
LeviPoki
Nincs benne 😊

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 6 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 740
Norbi180
LeviPoki
Köszi a segitséget
több mint 6 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 740
Norbi180
Lamar 702
Ingram 619
Edwards 278
cikesz
Köszönöm a választ.
több mint 6 éve
Norbi180
több mint 6 éve
cikesz Baltimore Ravens 627
Norbi180
Lamar 702
Ingram 619
Edwards 278