Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 6 éve
Nehezen is érzem át a jelenlegi ravens-t, ennyi év Flacco-s szopás után nehéz elhinni hogy nem lesz egyszer lejtmenet ... 😀 😀Szerintem csak élvezd a csúcsra járatást. Sokan úgy vannak vele ahogy én: ha nincs a Ti időpontotokban saját csapat meccse, akkor nem kérdés hogy a Ravens meccset nézem.
malkav
több mint 6 éve
bowI
143
Így megverni egy bye weekről érkező Texanst... Wow.
több mint 6 éve
Carr nem nyilatkozott valamit hány évet játszana még? Le a kalappal a 12. kezdőként végigjátszott kihagyás nélküli szezonjáért!
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
Akkor én leszek Ozzie .. Right player right price... Judont azért kell megtartani mert ő az egyik hangadó a csapatban és tényleg nincs vele offfield issue, őt lehet túlfizetni. Peters már más tészta, nem véletlen hogy már a harmadik csapatban játszik, nála kérdés lesz emnnyire taksálja magát, bár lehet hogy ez a sok csapatváltás kicsit sok volt neki és hajlandó lesz kevesebbért is maradni jó közegben...Nem tudok napirendre térni, hogy Lámának minden héten van egy video game futása 😮 Már most egy teljes műsoridős szilveszteri vágást lehetne csinálni csak az idei futásaiból ahol dőlnek halomra a védők egymás nyakába. "Normál" szezonokban ha volt 1-1 ilyen futás akkor rögtön "play of the year" fedex ground player of the week mittugyamimég... Ő meg minden héten betol egy ilyet, nem tudom összeszedni az államat a földről.Megtartanam Peterst, Judont. A tobbiek nem kiemelkedo jatekosok.
De persze a D elvitte végre a show-t, mert Láma ugye csak hozta magát semmi extra 😀
"Kiszakadt a zsák", de azért ez ha jól számoltam 7ből 6 "coverage sack" volt, na nem fanyalogni akarok, de elég sokáig tartott míg odaértünk (leszámítva Bowsert a 2. QB-n a végén), de ha működik, működik, csak tartson ki mindig ennyire a secondary.
Itt az ideje, hogy mind elhigyjük amit látunk, és akárhogy is alakul idén, lehet mostmár számolgatni hogy kit tudunk megtartani:
Jimmy Smith,Brandon Carr,Michael Pierce,Patrick Onwuasor,Marcus Peters,Anthony Levine,Josh Bynes,Chris Moore,Jihad Ward,Matt Judon,Matt Skura,Gus Edwards,Patrick Ricard
Utolsó 3 ERFA szerencsére. Én talán mellettük a Peters, Judon, Pierce, Peanut és Josh Bynes-ra (ő is még csak 30 éves) szavaznék. Peters, Judon szerintem olyanok akiket érdemes kifizetni (on és off field is rendben vannak), és playmaker-ek, akiket iszonyat nehéz a drafton találni (főleg normális rusher-t). Túl nagy luxusnak érzem, ha végre egészséges cap mellett is elengedjük a legjobb OLB-nket.
Rolf
Voice
Kiegészítő emberek meg általában olcsón megtarthatók.
Pierce-t jó lenne , de szerintem a DT-knek magas szokott az ára lenni, nem biztos hogy őt visszahoznám nagy pénzért.
Viszont (talán ebben a fórumban egyedül) én Jimmy-t is szeretem, ha pályán van akkor bitang jól játszik, csak ez nem mindig sikerül neki, ha valami olcsóbb dealt sikerül vele összehozni akkor megint nincs probléma a CB sorral..
több mint 6 éve
Nem tudok napirendre térni, hogy Lámának minden héten van egy video game futása 😮 Már most egy teljes műsoridős szilveszteri vágást lehetne csinálni csak az idei futásaiból ahol dőlnek halomra a védők egymás nyakába. "Normál" szezonokban ha volt 1-1 ilyen futás akkor rögtön "play of the year" fedex ground player of the week mittugyamimég... Ő meg minden héten betol egy ilyet, nem tudom összeszedni az államat a földről.Megtartanam Peterst, Judont. A tobbiek nem kiemelkedo jatekosok.
De persze a D elvitte végre a show-t, mert Láma ugye csak hozta magát semmi extra 😀
"Kiszakadt a zsák", de azért ez ha jól számoltam 7ből 6 "coverage sack" volt, na nem fanyalogni akarok, de elég sokáig tartott míg odaértünk (leszámítva Bowsert a 2. QB-n a végén), de ha működik, működik, csak tartson ki mindig ennyire a secondary.
Itt az ideje, hogy mind elhigyjük amit látunk, és akárhogy is alakul idén, lehet mostmár számolgatni hogy kit tudunk megtartani:
Jimmy Smith,Brandon Carr,Michael Pierce,Patrick Onwuasor,Marcus Peters,Anthony Levine,Josh Bynes,Chris Moore,Jihad Ward,Matt Judon,Matt Skura,Gus Edwards,Patrick Ricard
Utolsó 3 ERFA szerencsére. Én talán mellettük a Peters, Judon, Pierce, Peanut és Josh Bynes-ra (ő is még csak 30 éves) szavaznék. Peters, Judon szerintem olyanok akiket érdemes kifizetni (on és off field is rendben vannak), és playmaker-ek, akiket iszonyat nehéz a drafton találni (főleg normális rusher-t). Túl nagy luxusnak érzem, ha végre egészséges cap mellett is elengedjük a legjobb OLB-nket.
Rolf

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 6 éve
Nem tudok napirendre térni, hogy Lámának minden héten van egy video game futása 😮 Már most egy teljes műsoridős szilveszteri vágást lehetne csinálni csak az idei futásaiból ahol dőlnek halomra a védők egymás nyakába. "Normál" szezonokban ha volt 1-1 ilyen futás akkor rögtön "play of the year" fedex ground player of the week mittugyamimég... Ő meg minden héten betol egy ilyet, nem tudom összeszedni az államat a földről.De persze a D elvitte végre a show-t, mert Láma ugye csak hozta magát semmi extra 😀
több mint 6 éve
Marcus Peters megszerzése óta a Ravens védelme helyezi a legnagyobb nyomást az irányítókra, emellett pedig a második legrosszabb irányítómutatóra korlátozták az ellenfél QB-it, mindezt úgy, hogy azóta Russell Wilson, Tom Brady és Deshaun Watson ellen is játszottak.
Remelem nyaron megtartjuk Peterst.
Szerkesztette: Voice

több mint 6 éve
Adam Schefter (@AdamSchefter) tweetelte:Nekem LJ az evtized meglepetese lett..sok labdaja dadog még, de most mar dobalgat olyanokat, hogy csak lesek. A futasra meg szavak sincsenek, egy kurva varazslo. Ezt nem neztem volna ki tavaly belőle, egy igazi állat lett. A hozzaallasarol meg ne is beszéljünk, gyakorlatilag tokeletes QB. Bejott amit tavaly kivantam, hogy cafoljon rank, szkeptikusokra, megtette. Hajra Lemar. 😀
Who you got? t.co/rNgl6C3uTP
Jackson began the year with MVP odds at 10,000-1
gedam
több mint 6 éve
gedam
6 506
Adam Schefter (@AdamSchefter) tweetelte:Who you got? t.co/rNgl6C3uTP
Jackson began the year with MVP odds at 10,000-1
több mint 6 éve
gedam
6 506
ravens-seahawks, patriots, texans: 108-43
több mint 6 éve
Ami még jó hír Ferguson kezd belejönni, nagyon kellenének a rájátszásra Bowserrel, mert a pass rush Judon és más senki. Őszintén szurkolok neki, amennyire szkeptikus voltam vele a draft pillanatában, meggyőződésem (volt), hogy DeCosta kihúzta a saját Courtney Upshawját, de remélem innentől minden fordulóban rámcáfol.
több mint 6 éve
Egy kis Ravens stat.Liga 1. tamadasban.
Reszletesen: legtobb szerzett pont a ligaban 2. legtobb szerzett yard, legtobb futott, 20. Passzokban.
Liga 7. vedekezesben.
Reszletesen: 7. Legkevesebb kapott pont, 18. Passz ellen 7. Futas ellen.
Ugy nez ki Jacksonnak lesz egy 3000+ passzolt es 1000+ futott szezonja.
Ami pl Micheal Vicknek sosem sikerult.
Szerkesztette: Voice

több mint 6 éve
Csak mert futott az életéért 😀És ha fut Lamar, jön a győzelem.Ahhoz kepest passzolt inkabb 4TDt,oszt mégis jött..
Sobri Jóska
LeviPoki
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
ma sem puntoltunk sokatKoch puntolt eleget a Baroval, had pihenjen.
gedam
több mint 6 éve
És ha fut Lamar, jön a győzelem.Ahhoz kepest passzolt inkabb 4TDt,oszt mégis jött..
Sobri Jóska
több mint 6 éve
ma sem puntoltunk sokatA labdabirtoklas 36:24 perc volt kerekitve. A Ravens iranyitott, ez a jatekuk.
gedam

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
gedam
6 506
ma sem puntoltunk sokat
több mint 6 éve
Megnéztem,ez még csak 9 meccses stat,a mai nincs benne.Köszi a segitségetD az ma karistolt rendesen, lamar brutálisan játszik, le a kalappal a csapat elött nagyot játszott mind a kettö egység. Meg tudnátok mondani lamar meg ingram hány futott yardon áll jelenleg?Ingram 619,Kölyök 702,ebben nem tudom,hogy a maiak benne vannak-e. Ingramnak van még 120 elkapottja is.
Norbi180
LeviPoki
Norbi180
több mint 6 éve
Nincs benne 😊D az ma karistolt rendesen, lamar brutálisan játszik, le a kalappal a csapat elött nagyot játszott mind a kettö egység. Meg tudnátok mondani lamar meg ingram hány futott yardon áll jelenleg?Ingram 619,Kölyök 702,ebben nem tudom,hogy a maiak benne vannak-e. Ingramnak van még 120 elkapottja is.
Norbi180
LeviPoki
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 6 éve
Köszi a segitségetD az ma karistolt rendesen, lamar brutálisan játszik, le a kalappal a csapat elött nagyot játszott mind a kettö egység. Meg tudnátok mondani lamar meg ingram hány futott yardon áll jelenleg?Ingram 619,Kölyök 702,ebben nem tudom,hogy a maiak benne vannak-e. Ingramnak van még 120 elkapottja is.
Norbi180
LeviPoki
több mint 6 éve
Köszönöm a választ.D az ma karistolt rendesen, lamar brutálisan játszik, le a kalappal a csapat elött nagyot játszott mind a kettö egység. Meg tudnátok mondani lamar meg ingram hány futott yardon áll jelenleg?Lamar 702
Norbi180
Ingram 619
Edwards 278
cikesz
több mint 6 éve
D az ma karistolt rendesen, lamar brutálisan játszik, le a kalappal a csapat elött nagyot játszott mind a kettö egység. Meg tudnátok mondani lamar meg ingram hány futott yardon áll jelenleg?Ingram 619,Kölyök 702,ebben nem tudom,hogy a maiak benne vannak-e. Ingramnak van még 120 elkapottja is.
Norbi180
több mint 6 éve
D az ma karistolt rendesen, lamar brutálisan játszik, le a kalappal a csapat elött nagyot játszott mind a kettö egység. Meg tudnátok mondani lamar meg ingram hány futott yardon áll jelenleg?Lamar 702
Norbi180
Ingram 619
Edwards 278