Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

9 napja
KeyG Baltimore Ravens 11 505
Focitouron van egy olcsóbb és hasonló verzió.
Ravens-Bengals, Jets-Falcons és kérésre az Eagles-Bearsre is biztosítanak jegyet.
Én is gondolkodom rajta, de sok mindent fel kellene borítani emiatt.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
9 napja
Szipeter Cincinnati Bengals 1 854
Szerintem is túl sok a négy meccs, és az ide oda utazgatás, semmit nem tudsz így megnézni. Amúgy meg magadnak megszervezve sokkal jobb és olcsóbb móka. Ott van pl a dec 21-es Miami meccsünk. Egy hét Miami, strandolás decemberben, SNF nézés jó időben. Mi kell még?
11 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 43 986 — Így remélem megfelelek nektek.....
Megy valaki Jet Travellel Ámerikába az ősszel?
Én nagyon mennék, Varjak-Mink, Honvéd-Óriások (hogy asszonynak is jó legyen) stb. Cak sajnos több projekt is áll itthon financiális okok miatt, nem fér most bele 😕 Pedig annyira nem is vészes az ár.
SirPub
Idegen madár vagyok tudom 😀 de mi is érintettek vagyunk, végre az időpont is ideális, én gondolkodom rajta, az ár a 4 meccshez képest tényleg nem sok, de kicsit soknak is érzem a 4 meccset. A Seattle-i program pl bizonyos szempontból vonzóbb ha már ilyen messzire elmegy az ember, csak ott pl nincs Eagles (meg Bengals, akit második kedvenc csapatom az AFC-ben). Persze, Bostont Ney Yorkot, Baltimoret Philly-t se rossz megnézni, de a természeti csodák is vonzóak. Igaz mindent nem lehet 😛
11 napja
SirPub Cincinnati Bengals 1 598
Megy valaki Jet Travellel Ámerikába az ősszel?
Én nagyon mennék, Varjak-Mink, Honvéd-Óriások (hogy asszonynak is jó legyen) stb. Cak sajnos több projekt is áll itthon financiális okok miatt, nem fér most bele 😕 Pedig annyira nem is vészes az ár.

Ezt még anyám is két cekkerrel...
14 napja
no Baltimore Ravens 7 980
“It’s essentially that when a player signs his contract and it’s guaranteed, it should be completely, fully guaranteed. Obviously if there’s certain circumstances that happen, the team should be able to void. However, again, if you want to make changes to your precedent, it should be a negotiation. It should be give and take. It shouldn’t just be, Hey, we’re changing this and sign it or go scratch.”

Ezt is o mondta es ez a lenyeg, vannak egyertelmu esetek es nem kapod meg a garantalt szerzodesedet, de amugy garantalt es annak is kellene lennie. Akik egyezkednek es eszerint ok sem zarkoztak el elole, meg a lentebb beirt konkret peldat kell megnezni. Az egyik ember a 3. evtol vesziti el es 80% mindenkeppen hazavisz, itt meg 50 % az alairasi penz es kesz. Szoval az a kerdes hogy mashol alairna-e vagy ez csak itt problema? Alairna mert sokkal jobb feltetelek vannak a tobbi hasonlo szerzodesben.

SZerintem tul van lihegve, de a csapatnak evente 1 db elsokorose van ezen kar ennyit rugozni. De SS helyeben en alairnam, de beleraknam, hogy amennyiben eletbe lepteti abban a pillanatban megszunik a szerzodes es szabadugynok lehetek, de minimum az eltiltasi napot megemeltetnem.
14 napja
nasheem Cincinnati Bengals 4 485 — Bengals fan
Minél többet hallgatom Zac Hillert (Stewart ügynöke), annál inkább az az érzésem, hogy ő a rossz szellem. Meg akarja mutatni, hog ymilyen tökös csávó, hogy kiáll a játékosaiért. 80% önreklám ez az egész ügy. Stewart pedig rutintalan. Ezért ő szívja meg a leginkább.
Ha az előtted és utánad húzott játékos is telibe ugyanilyen szerződést ír alá, akkor nincsenek jó lapjaid.
“In the way that when you sign the contract and your money is guaranteed, let's say, it should be guaranteed. And if there's ways to get out of that it would not be as beneficial to the player.”

Jól hangzik, hogy a garantált legyen garantált, de az is, ha nem csinálsz baromságot. Ezt simán elfogadják mások is. Hiller nem, mert a Bengals eddig nem ilyen szerződéseket kötött.

“Contracts are based on precedent. .... Let's keep the precedent."
Baromság. Rohadtul semmi köze hozzá. Ennyi erővel soha semmi nem változhatna (de egyik irányban sem!) a szerződéseken.

Ezekből a frázisokból pedig azt hittem már kifogytunk a 90es években:
"All he wants to do is be a Cincinnati Bengal. All he wanted to do was be on the field and show the Cincinnati fans the incredible specimen, person, football player that this team was lucky to draft where they drafted. ”

Mivel hetek óta nincs előrelépés, így a legjobb volna mindenkinek, ha elcserélnénk valahová. De ilyen előzményekkel rohadtul nem lesz népszerű. Pedig olyan jó lenne meghallgatni Mr. Hiller-t, hogy máshol miért írt alá egy ugyanilyen szerződést a védence. Miért nem kellett ott nagyon védenie az érdekeit.

Szerkesztette: nasheem

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
22 napja
Én nem olvastam konkrétumot ennél rosszabb verzióról. Az ügynökség is kizárólag a Chase/Higgins/Mims szerződésekre hivatkozik. Azokban valóban nincs ilyen kitétel sem, de a ligában többhelyen van.

Hihetetlen fafejű módon intézi ezt mindkét fél. Ez az üzengetés teljes f@szság. De ha már így alakult, a klub konkretizálhatná mi szerepel a szerződésben. Ha tényleg csak ennyi, és ezt tényleg aláírták már máshol számtalan esetben, akkor egyből lenne nyomás Stewarton és a csapatán. Plusz a Bengalsról kialakult kép sem romlana tovább.
Ellenben ha valami ligaszinten is durva meghatározások vannak a szerződésben, akkor azt az ügynökség konkrétumok nélkül is jelezhetné. De egyik fél sem mond közelebbit, csak a befeszülés megy.

Stewart és az okos tanácsadói azt viszont miondenképp elcseszik, hogy nem állt edzésbe a játékos. Az összes rookie-nk a szerződéstől függetlenül edz. Mert az ő érdekük is, hogy jó formában indítsák a szezont. Plusz megmutassák magukat. Shemar-ral kapcsolatban bőven van kérdőjel, de fizikailag egy állat. Ő tuti villoghatna a táborban. Ha kenyértörés lesz, akkor is megérné neki megmutatni magát. Így egész biztos csökken az értéke. Tök mindegy mi a történet vége, ő ezen kizárólag veszíthet.
nasheem
az egeszben pont az a baj hogy egyik fel sem mond konktretumot. A csapat sem mondja hogy ez van es a jatekos sem mond semmit. Nem konkretumok meg nem szamitanak.

Ket dolog biztos, a ketto emlitett csapat jatekosai tobbet kapnak alairasi penzkent es a garantalt az elso ketto evukben meg ezzel sem lep eletbe, ok a 3. evuktol veszitik el a garantaltat. Azaz ok sokkal tobbet markolnak fel garantalt garantaltkent.

Ez mondjuk TH-hoz kepest csak malnahab. O fontos lenne mert a szamok a vele es nelkule az brutal kulonbseget mutatnak.
22 napja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 816 — Lájkold a zsűrit!
https://a4.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2025%2F0529%2Fr1499867_1296x729_16-9.jpg
Sources: Bengals, DE Hendrickson resume talks
The Bengals and defensive end Trey Hendrickson have resumed communication on his contract and future with the team, sources told ESPN's Jeremy Fowler.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
22 napja
Én nem olvastam konkrétumot ennél rosszabb verzióról. Az ügynökség is kizárólag a Chase/Higgins/Mims szerződésekre hivatkozik. Azokban valóban nincs ilyen kitétel sem, de a ligában többhelyen van.

Hihetetlen fafejű módon intézi ezt mindkét fél. Ez az üzengetés teljes f@szság. De ha már így alakult, a klub konkretizálhatná mi szerepel a szerződésben. Ha tényleg csak ennyi, és ezt tényleg aláírták már máshol számtalan esetben, akkor egyből lenne nyomás Stewarton és a csapatán. Plusz a Bengalsról kialakult kép sem romlana tovább.
Ellenben ha valami ligaszinten is durva meghatározások vannak a szerződésben, akkor azt az ügynökség konkrétumok nélkül is jelezhetné. De egyik fél sem mond közelebbit, csak a befeszülés megy.

Stewart és az okos tanácsadói azt viszont miondenképp elcseszik, hogy nem állt edzésbe a játékos. Az összes rookie-nk a szerződéstől függetlenül edz. Mert az ő érdekük is, hogy jó formában indítsák a szezont. Plusz megmutassák magukat. Shemar-ral kapcsolatban bőven van kérdőjel, de fizikailag egy állat. Ő tuti villoghatna a táborban. Ha kenyértörés lesz, akkor is megérné neki megmutatni magát. Így egész biztos csökken az értéke. Tök mindegy mi a történet vége, ő ezen kizárólag veszíthet.

24 napja
Talaltam egy ilyen altalanos clause-t. Ha ezt nem irja ala SS akkor bekaphatja. De ebben gyakorlatilag nincs igazan semmi, nem mondhat a klubrol semmit, ki kell toltenie a szerzodeset es megjelennie mindenhol ( nem holdoutolhat ) ami kotelezo. Ezen kivul ha a liga eltiltja tobb mint egy meccsre akkor lep meg eletbe.

De az arizona es a seahawk jatekosok a garantalt 2/3-t alairasi penzkent megkapjak rogton.
Ez a konkret szerzodes nem tudom kie, de 2024-bol van es a szovegben benne van , hogy a 2026-os evtol bukja csak akkor is ha 2024 vagy 2025-ben elkovet egy ilyen feltetelt. Tehat meg 2 ev az alairasin kivul tuti megvan meg igy is. Ha eletbe lep akkor is megkeresheti ami ala van irva de hetrol hetre es gyakorlatilag teljesitmenyfuggo lesz, mert igy barmikor kirakhato penzugyi kovetkezmeny nelkul.

Viszont itt ugye ennel sokkal rosszabbrol is lehet olvasni.
24 napja
Stewart helyzet egyre csúnyább. Én értem hogy önérzetes a csávó, de azért nincs mögötte az a szenzációs teljesítmény ami feljogosítaná az ilyen szintű beszólásokra. Hendrickson dumálhat az oké, de ez a nyikhaj gyerek csak ülje ki a szezont csöndben, ha nem tetszik neki valami, aztán lehet 2026 újra megpróbálni a drafton, hátha előbb elviszi valaki😄.
Szipeter
Lehet en vagyok rosszul bekotve es lehet ti elfogultsagbol latjatok maskeppen vagy siman jobban vagytok informalva.

emberunknek ahogy minden draftoltnak teljesen garantalt penze van es arrol megy veluk a vita milyen utemben fizetik ki nekik. Itt meg arrol van szo hogy egy belso szabaly megszegeseert vagy egy meccsen torteno eltiltasert....... elvesziti a hatralevo osszes garantaltjat. Persze a kerdes mik ezek a szabalyszegesek, de nagyon ugy nez ki hogy nem csak a jogerosen eltiltott buncselekmenyekrol van szo.

Neki ez az elete es kihagyni egy evet draga lenne, de lehet belekenyszeritik, a trade nem fog menni mert jelenleg ugy tunik ( bar ezt csak az itteni irasokbol veszem ) hogy a csapat legnagyobb fegyvere hogy rosszul mertek fel a gyereket. De az o reszerol szerintem egyszeru. Magara fogad es kiuli, ha maga is ugy gondolja hogy nem eleg tehetseges akkor alairnam ezt es szarnek a teljesitesre a szerzodes void-olasi pontjaira koncentralnek hogy megkapjam a 4 ev alatt az osszes penzt.

Jovore lesz erdekes ha belemegy a fiu mert vegul ugy erzi igy jar jobban akkor a kovetkezo classbol mennyi fogja kijelenteni hogy a csapathoz nem akar jonni?

Alapvetoen ha a szabalyok szigoruak akkor jobban jar egy 2 koros valasztassal is, mert kevesebb de tenyleg garantalt lesz.
no
Én kétféle verziót láttam eddig, az egyik az hogy a Bengals valami extra szigorú módon akarja nézni a dolgokat és bármi piti dolog miatt elveszítené a gyerek a garantáltakat (ezt meg is érteném ha nem akarná aláírni).

A másik hogy a klasszik verzió amit szinte mindenki alkalmaz a ligán belül csak eddig a bengals nem csinált ilyet (bár Mims azt nyilatkozta hogy nála is akarták már csak nem ment bele) és nem is akar cserébe adni valamit a játékosnak mint a többi csapat, gondolok itt arra hogy hamarabb kifizetik neki a garantáltat.
ThySoul
Na en is a durva verziorol beszelek
24 napja
Ebben egyetértünk. Ezért tartom a csapatot is hibásnak. Lehetne ezt okosabban is csinálni.

De Stewart se kutyázzon már a sajtóban olyan embereket, akik ezerszer jobban ismerik a ligát, a klubok működését, az okokat és a célokat, mint ő valaha is fogja. Ne akarja már ő megtanítani nekik, hogy kell meccseket nyerni. Nullkilométeres senkiként kicsit több szerénység nem ártana.

24 napja
ThySoul Buffalo Bills 1 767
Stewart helyzet egyre csúnyább. Én értem hogy önérzetes a csávó, de azért nincs mögötte az a szenzációs teljesítmény ami feljogosítaná az ilyen szintű beszólásokra. Hendrickson dumálhat az oké, de ez a nyikhaj gyerek csak ülje ki a szezont csöndben, ha nem tetszik neki valami, aztán lehet 2026 újra megpróbálni a drafton, hátha előbb elviszi valaki😄.
Szipeter
Lehet en vagyok rosszul bekotve es lehet ti elfogultsagbol latjatok maskeppen vagy siman jobban vagytok informalva.

emberunknek ahogy minden draftoltnak teljesen garantalt penze van es arrol megy veluk a vita milyen utemben fizetik ki nekik. Itt meg arrol van szo hogy egy belso szabaly megszegeseert vagy egy meccsen torteno eltiltasert....... elvesziti a hatralevo osszes garantaltjat. Persze a kerdes mik ezek a szabalyszegesek, de nagyon ugy nez ki hogy nem csak a jogerosen eltiltott buncselekmenyekrol van szo.

Neki ez az elete es kihagyni egy evet draga lenne, de lehet belekenyszeritik, a trade nem fog menni mert jelenleg ugy tunik ( bar ezt csak az itteni irasokbol veszem ) hogy a csapat legnagyobb fegyvere hogy rosszul mertek fel a gyereket. De az o reszerol szerintem egyszeru. Magara fogad es kiuli, ha maga is ugy gondolja hogy nem eleg tehetseges akkor alairnam ezt es szarnek a teljesitesre a szerzodes void-olasi pontjaira koncentralnek hogy megkapjam a 4 ev alatt az osszes penzt.

Jovore lesz erdekes ha belemegy a fiu mert vegul ugy erzi igy jar jobban akkor a kovetkezo classbol mennyi fogja kijelenteni hogy a csapathoz nem akar jonni?

Alapvetoen ha a szabalyok szigoruak akkor jobban jar egy 2 koros valasztassal is, mert kevesebb de tenyleg garantalt lesz.
no
Én kétféle verziót láttam eddig, az egyik az hogy a Bengals valami extra szigorú módon akarja nézni a dolgokat és bármi piti dolog miatt elveszítené a gyerek a garantáltakat (ezt meg is érteném ha nem akarná aláírni).

A másik hogy a klasszik verzió amit szinte mindenki alkalmaz a ligán belül csak eddig a bengals nem csinált ilyet (bár Mims azt nyilatkozta hogy nála is akarták már csak nem ment bele) és nem is akar cserébe adni valamit a játékosnak mint a többi csapat, gondolok itt arra hogy hamarabb kifizetik neki a garantáltat.
24 napja
Nekem ez elvi vitának tűnik egy a médiafigyelmet meglovagló ügynökség és egy idióta klubvezetés között. Faszán veszít rajta mindenki, mert most már ciki lenne "elrántani" a kormányt.

Amúgy a Stewart bagázsnak kizárólag az fáj, hogy a Bengals eddig nem így szerződött. De a szerződés full rendben van jogilag. Ráadásul a vitatott pont tökéletesen ugyanaz a szöveg, amit a Cards vagy a Seahawks is használ. Az a k idegesítő, hogy náluk ezt simán aláírná Stewart, hisz ott mindenki ezt kapta tavaly is. Nálunk meg hőbörög, mert Mims, Chase vagy épp Higgins szerződésében még nem így van. Mi a fax köze van hozzá?

De ettől még a klub is elmegy a fenébe, hogy ezt ilyen amatőr módon intézik. Röhej.
nasheem
Ezt sosem ertem, miert kell kimelni hogy rendben van jogilag. Ha nem lenne nem csinalnak es meg sem probalnak. Szerintem ugyan koze nincs mit kaptak de ez egy ilyen dolog hogy a peldak az o eseteben fontosak es a sajat helyzetehez hasonlokhoz hasonlitja magat. AZ egyik fele iden kapta es megsem tettek bele, a masik fele meg hasonlo erteket kepvisel.

A bajnoki cim utan a 32.pick nem vitatkozna ezzel es konnyen lehetne precedenst teremteni a csapatnal.

Es oszinten a csapat allandoan a szerzodesekkel negativ szinben tunik fel a jatekosok szempontjabol, mondjuk inkabb tobbszor mint masok. Nem mindegy melyik csapatnal van nem tul elonyos szerzodesed,

Ettol szerintem mindketto jatszani fog es a rookie alairja ezt es TH is ki fog egyezni. Egyszeruen rossz szajiz lesz addig es kesz az meg kit erdekel. Bar TH-al azert sietnek, mert TJ Wattot nem varnam meg.
25 napja
Nekem ez elvi vitának tűnik egy a médiafigyelmet meglovagló ügynökség és egy idióta klubvezetés között. Faszán veszít rajta mindenki, mert most már ciki lenne "elrántani" a kormányt.

Amúgy a Stewart bagázsnak kizárólag az fáj, hogy a Bengals eddig nem így szerződött. De a szerződés full rendben van jogilag. Ráadásul a vitatott pont tökéletesen ugyanaz a szöveg, amit a Cards vagy a Seahawks is használ. Az a k idegesítő, hogy náluk ezt simán aláírná Stewart, hisz ott mindenki ezt kapta tavaly is. Nálunk meg hőbörög, mert Mims, Chase vagy épp Higgins szerződésében még nem így van. Mi a fax köze van hozzá?

De ettől még a klub is elmegy a fenébe, hogy ezt ilyen amatőr módon intézik. Röhej.

25 napja
Szipeter

25 napja
Szipeter Cincinnati Bengals 1 854
26 napja
nhm Cincinnati Bengals 1 261
The #Bengals are releasing veteran LB Germaine Pratt today, per sources.

Releasing Germaine Pratt saves the #Bengals $5.6 million in cash and 2025 cap space ...
KeyG
4.78M-ért aláírt Raidersbe…
29 napja
Meglepő. Ja nem.

29 napja
KeyG Baltimore Ravens 11 505
The #Bengals are releasing veteran LB Germaine Pratt today, per sources.

Releasing Germaine Pratt saves the #Bengals $5.6 million in cash and 2025 cap space ...

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
1 hónapja
nhm Cincinnati Bengals 1 261
Viszont a szivárványos témában nagy az egyetértés a csoportban! 😊
1 hónapja
SirPub Cincinnati Bengals 1 598
Végre egy igazi offszezon hír: Higgins változtatott az étrendjén, hogy jobban bírja a szezont és egészséges tudjon maradni! 😊
nasheem
Néha ehetne csülkös paclat körömmel, kicsit talán vastagodnának a lábai 😂

Ezt még anyám is két cekkerrel...
1 hónapja
Végre egy igazi offszezon hír: Higgins változtatott az étrendjén, hogy jobban bírja a szezont és egészséges tudjon maradni! 😊

1 hónapja
Húha, durván holtszezon van 😀
Na mindegy, ennyi belefér ilyenkor. ÉS bocs mindenkitől, aki már rettentően unja.

Nem értem miért lenne abszurd a helyzet. Kizárólag akkor lenne az, ha semmi értelme nem lenne a klub próbálkozásának. De bármennyire szokatlan, bármilyen idióta, rohadtul idegesítő és fillérbaszó is a hozzáállás, üzletileg érthető. A CBA is lehetőséget ad rá. Nincs itt abszurditás, de egy rettentően elhibázott döntés... jobban mondva nem is döntés, csak próbálkozás. De értem miért írod. Szurkolói szemmel abszurd, hogy a projekt elsőkörösöd nem edz. De ettől ez még nem totál értelmetlenség üzletileg vagy jogilag. Az abszurd az lenne, ha a klub tiltotta volna el az edzéslátogatástól Stewartot.

Amúgy azt nem tudom honnan veszed, hogy a teljesítményétől függ majd a garija. Egyáltalán nem erről va szó. A következő éves garantáltat bukhatja, de kizárólag akkor, ha fegyelmi, drog, dopping vagy ilyesmik miatt felfüggesztést kap. Eredményfüggésről szó sincs. Ha kutyaszar lesz, soha nem látott óriási bust, akkor is megkapja a pénzét.
Stewart ügynöke is csak azzal érvel, hogy eddig nem ilyen szerződéseket kaptak a Bengals játékosok, így ők sem ilyet akarnak. A klub pedig azért feszült be, mert elvileg innentől ilyeneket akarunk kötni. Tudom, baromság. Én is így látom. Csak a tévedésedet akartam kijavítani.

Azt vízionálni ebből, hogy innentől már draftolni sem fogunk tudni... ja, az pontosan a ló túlsó oldala. Szerintem.

DE nektek ez csak jó. Szóval örülj neki. Még trébb, csóróbb, bénább lesz az egyik csoportellenfél.

Szerk.: még mielőtt vki azt hinné, hogy védem a klubot, NEEEEM, egyáltalán nem ezt teszem . Dühít a helyzet, rohadtul. Ez volt a kiindulópont. DE ezzől még látom, hogy miért tesszük. Van oka, van magyarázata, csak épp nem fogadom el.
nasheem
senki nem vizionalta hogy nem fogtok tudni draftolni, miert ne tudnatok es ha kell minden evben ezt fogjatok jatszani.
Nem orulok neki, teljesen leszarom, nem lesztek ettol rosszabbak vagy jobbak. Remelem jok lesztek es gyozzon a jobbik. Ha azert gyoznenk mert az elsokorosotok nem edz akar az elso meccsig akkor meglepodnek. jok lesztek es remelem mi meg jobbak, de a jokat legyozve szamit csak. Nekem.

Amit kiemeltem a lenyeg, mert a reszletekben lakik az ordog. Jogilag a birosagon itelik el vagy a csapat is eltudja ha megszegi a cigi szabalyt? Nem tudom es nem is erdekel. De ha a csapat tudja buntetni es nem csak jogeros iteletkerol beszelunk akkor bizony ez az "ilyesmik-tol" fugg hogy egypercen belul teljesitmenyfuggo lesz. Te is azt csinalnad es en is es utana mondanank hogy alirta, o volt a hulye.

De mivel nem erdekel, ugysem tudom mirol van szo es te mar egyszer kijelenteted hogy nem erdemes filozofalni mert egyikunk sincs ott a targyalason. gondolom ez igaz meg most is, igy felesleges azon agyalni mi lehet az ilyesmi, meg ki mit mond , mert nem hitelesek , ugye? Cserebe en elfogadom hogy a csapat uzletileg ovatos es semmi egyeb. Egyszer kiderul es akkor majd meglatjuk addig meg nektek es nekunk sem szamit igazan hogy edz ahogy mondod. En mast hallottam ennel szigorubb felteteleket a csapat reszerol, de nem voltam ott.

Szoval majd meglatjuk, de azt most mondom legyen barmi az igazsag nem a cel hogy szidva legyen a csapatod
1 hónapja
Húha, durván holtszezon van 😀
Na mindegy, ennyi belefér ilyenkor. ÉS bocs mindenkitől, aki már rettentően unja.

Nem értem miért lenne abszurd a helyzet. Kizárólag akkor lenne az, ha semmi értelme nem lenne a klub próbálkozásának. De bármennyire szokatlan, bármilyen idióta, rohadtul idegesítő és fillérbaszó is a hozzáállás, üzletileg érthető. A CBA is lehetőséget ad rá. Nincs itt abszurditás, de egy rettentően elhibázott döntés... jobban mondva nem is döntés, csak próbálkozás. De értem miért írod. Szurkolói szemmel abszurd, hogy a projekt elsőkörösöd nem edz. De ettől ez még nem totál értelmetlenség üzletileg vagy jogilag. Az abszurd az lenne, ha a klub tiltotta volna el az edzéslátogatástól Stewartot.

Amúgy azt nem tudom honnan veszed, hogy a teljesítményétől függ majd a garija. Egyáltalán nem erről va szó. A következő éves garantáltat bukhatja, de kizárólag akkor, ha fegyelmi, drog, dopping vagy ilyesmik miatt felfüggesztést kap. Eredményfüggésről szó sincs. Ha kutyaszar lesz, soha nem látott óriási bust, akkor is megkapja a pénzét.
Stewart ügynöke is csak azzal érvel, hogy eddig nem ilyen szerződéseket kaptak a Bengals játékosok, így ők sem ilyet akarnak. A klub pedig azért feszült be, mert elvileg innentől ilyeneket akarunk kötni. Tudom, baromság. Én is így látom. Csak a tévedésedet akartam kijavítani.

Azt vízionálni ebből, hogy innentől már draftolni sem fogunk tudni... ja, az pontosan a ló túlsó oldala. Szerintem.

DE nektek ez csak jó. Szóval örülj neki. Még trébb, csóróbb, bénább lesz az egyik csoportellenfél.

Szerk.: még mielőtt vki azt hinné, hogy védem a klubot, NEEEEM, egyáltalán nem ezt teszem . Dühít a helyzet, rohadtul. Ez volt a kiindulópont. DE ezzől még látom, hogy miért tesszük. Van oka, van magyarázata, csak épp nem fogadom el.