Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 11 éve
Geatherst (2.85 millió + 300.000 bónusz) ki kell dobni, ...megyerikriszAnnyiért jöhetne is, annyit ér.
Eközben Mile High Cityben Kubiak lett a befutó, sok helyen lehetett olvasni, hogy ha ő lesz a HC, akkor jó eséllyel Vance Josephet viszik DC-nek. #nemkéne
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Geatherst (2.85 millió + 300.000 bónusz) ki kell dobni, Campbell helyére McCarront backup QB-nek, akkor máris jut pénz MJ-re. Nincs az az ótvar 7. körös DE, aki ne tudná pótolni Geatherst.Ahogy én látom, fillérekből nem lehet egyértelműen javítani a pass rusht. MJ-t ismerjük, tudjuk mire képes.megyerikriszEz nem lehet vita tárgya, ám túlfizetésekkel sem kell hazavágni a payrollt.Mikey
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
Ahogy én látom, fillérekből nem lehet egyértelműen javítani a pass rusht. MJ-t ismerjük, tudjuk mire képes.megyerikriszEz nem lehet vita tárgya, ám túlfizetésekkel sem kell hazavágni a payrollt.
több mint 11 éve
Ahogy én látom, fillérekből nem lehet egyértelműen javítani a pass rusht. MJ-t ismerjük, tudjuk mire képes. Szvsz vagy hozunk valakit, aki megkéri az árát, de viszonylag biztosan hozzá tud tenni, vagy draftolunk/kukázunk valakit óccsóér, aztán várjuk a csodát.Mit szólnátok a visszatéréséhez?megyerikriszAnélkül, hogy egynél több meccsen láttam volna idén játszani, amondó vagyok, hogy szívesen látnám. Ellentétben veled 7 milliót nem fizetnék neki, tehát kizárólag azután, hogy a Bucs kirakta.
Jövőre egy valag pénzt el kell költeni a hosszabbításokra, szóval nem kéne idehozni egy nagy szerződést.Mikey
több mint 11 éve
Mit szólnátok a visszatéréséhez?megyerikriszAnélkül, hogy egynél több meccsen láttam volna idén játszani, amondó vagyok, hogy szívesen látnám. Ellentétben veled 7 milliót nem fizetnék neki, tehát kizárólag azután, hogy a Bucs kirakta.
Jövőre egy valag pénzt el kell költeni a hosszabbításokra, szóval nem kéne idehozni egy nagy szerződést.
több mint 11 éve
Kösz az infót! 😀Különböző portálok egybehangzó véleménye szerint egy 3. körös comp picket fogunk kapni MJ93-ért. Kérdés: ezt akkor is megkapjuk, ha akár cut után, akár trade-elve visszakerülne hozzánk?megyerikriszIgen, ilyenkor is jár utána a kompenzációs pick.vassadi
több mint 11 éve
Különböző portálok egybehangzó véleménye szerint egy 3. körös comp picket fogunk kapni MJ93-ért. Kérdés: ezt akkor is megkapjuk, ha akár cut után, akár trade-elve visszakerülne hozzánk?megyerikriszIgen, ilyenkor is jár utána a kompenzációs pick.
több mint 11 éve
Ok, mivel a pletykarovat előző cikke hangos sikert aratott, itt a következő link:profootballtalk.nbcsports.com/2015/01/19/bucs-face-7-million-question-on-michael-johnson/
Mit szólnátok a visszatéréséhez? A magam részéről örülnék neki, még 7-8 misiért is. Tudjuk mire képes, ismeri a rendszert, a társakat. Átlagos playákkal meg nem leszünk beljebb, ahogy a frissen draftolt zsenik sem szokták egyből megváltani a világot.
Különböző portálok egybehangzó véleménye szerint egy 3. körös comp picket fogunk kapni MJ93-ért. Kérdés: ezt akkor is megkapjuk, ha akár cut után, akár trade-elve visszakerülne hozzánk?
több mint 11 éve
Pont annyira komolytalan, mint Vöri PO teljesítménye.but he also has the same amount of touchdown passes in the playoffs as New England Patriots wide receiver Julian Edelman (one).Idáig olvastam, innentől számomra komolytalanná vált az írás.Mikey
több mint 11 éve
but he also has the same amount of touchdown passes in the playoffs as New England Patriots wide receiver Julian Edelman (one).Idáig olvastam, innentől számomra komolytalanná vált az írás.
több mint 11 éve
bleacherreport.com/tb/dfPKT?utm_source=newsletter&utm_medium=newsletter&utm_campaign=cincinnati-bengalsErősen spekuláció jellegű, de nekünk már offseason van, az meg az ilyenekről szól.
több mint 11 éve
Suh helyet Geno "just another guy" Atkins megy a ProBowl-ra. 😀megyerikriszAz igen.
Vagy én néztem rossz csapat meccseit idén, vagy nem tudom, de ezek szerint annyira vak vagyok, hogy nem vettem észre kiemelkedő játékát.
o_o
több mint 11 éve
Suh helyett Geno "just another guy" Atkins megy a ProBowl-ra. 😀
több mint 11 éve
Végül is, DB edzőt még nem vittek el Cincinnatiből HC-nak. Nem örülnék ha bárki elvinné, mert a secondary kiváló lett azzal, hogy ide érkezett.
több mint 11 éve
Ian Rapoport @RapSheet#Broncos are interviewing a wildcard: #Bengals DBs coach Vance Joseph. Played at CU. Coordinator prospect for many, HC prospect for Broncos.
WTF? Az ő neve eddig nem volt a kalapban.
több mint 11 éve
James Wilder Jr. újra a csapatnál. Meglep, hogy nem kellett senkinek.MikeyEngem az lep meg, hogy itt próbálkozik tovább. Atomkatasztrófának kellene bekövetkeznie, hogy az 53-ba kerüljön. Ezzel nem bántani akarom, de elég stabil a futóink pozíciója.
több mint 11 éve
James Wilder Jr. újra a csapatnál. Meglep, hogy nem kellett senkinek.
több mint 11 éve
Ez meg szimplán szánalmas és nevetséges: instagram.com/p/xcOYPBgC_E/Ez a colt ellen volt? Lets have some fun... atyavilág... Gondolom mennyire vehetik komolyan.
Nem véletlenül akart mindenki velünk játszani a PO-ban.MarioAna
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
hosszabbításokba/szerződésekbe nyilván beleszól, plusz azért Marvintól is volt már pár célzó nyilatkozat, hogy Dalton igenis szar. Ezek alapján nem hiszem, hogy ő harcolt az új szerződéséért.De egyébként én valami hasonló, tökös HC-ra gondolnék mint Hue Jackson. A probléma az, hogy ha őt ki is neveznék, Brown papa ugyanúgy kötné a kezét, mint Marvinnak (ahogy én sejtem).MarioAnamire gondolsz h megköti ? miben ?gabtsi
BTW most mennyivel olcsóbbna megúszhattuk volna a hosszabbítását egy ilyen fos év után 😊.
Gondolhatom ott milyen "leader" lehetett. Az, hogy a coach azt nyilatkozta az egy dolog. Az, hogy az egyetemi számai rosszabbak mint McCarronnak az megint más, nyerni egy bowlt meg sokszor nem a QB érdeme. Azon szinten jól játszott, de nem volt elit collegeban sem.győztes alkat, ami Andyről sosem volt elmondható.MarioAnaaha, sose xDbaggio
Ez meg szimplán szánalmas és nevetséges:
Nem véletlenül akart mindenki velünk játszani a PO-ban.
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
De egyébként én valami hasonló, tökös HC-ra gondolnék mint Hue Jackson. A probléma az, hogy ha őt ki is neveznék, Brown papa ugyanúgy kötné a kezét, mint Marvinnak (ahogy én sejtem).MarioAnamire gondolsz h megköti ? miben ?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
győztes alkat, ami Andyről sosem volt elmondható.MarioAnaaha, sose xD

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Ha már itt tartunk, kik azok az edzők, akiket megfelelőnek tartotok és szívesen látnátok nálunk?Les Miles és Mettenberger 😀.
Ugyanez a kérdés QB-ra is vonatkozik, de ott kérem figyelembe venni a racionalitást (tehát nem a 30 évid szerződéssel rendelkező Rogerst mondjátok).megyerikrisz
De egyébként én valami hasonló, tökös HC-ra gondolnék mint Hue Jackson. A probléma az, hogy ha őt ki is neveznék, Brown papa ugyanúgy kötné a kezét, mint Marvinnak (ahogy én sejtem). Hue egyébként nagyon jó OC, de láttuk mire mentünk vele (pocsék RZO és olykor kilátástalan támadójáték).
Bruce Ariansok pedig nem teremnek minden évben.
Drafton 2.körben Brice Petty. Első TC-ben kiszorítaná Daltont, meglássátok...pontos, mély labdákat olyan szinten tudja megdobni amilyen Cinciben mi 4-5 éve nem láttunk.
Winstonban én személy szerint nem látom azt a nagy upside-ot amit sokan. Túl hülye pályán kívül és aki egyetemen így szórja a labdákat azokból NFL szinten nem nagyon lesz semmi.
Plusz én kis naiv még McCarronnak is adnék egy esélyt, ha már jó nője van. Jobb számokat hozott egyetemen run-heavyben mint Dalton és győztes alkat, ami Andyről sosem volt elmondható.
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Bukeye Regimeelnézve a legjobb nyolc PO csapatot, nehéz kérdés.A (maximum) középszer tulajdonost és edzői stábot -- tisztelet a kivételnek -- nagyobb problémának érzem.Mikeynem jut a köv. szintre, amikor igazi contenderként számoljanak vele.SoldadosÉs itt vissza is értünk oda, hogy nem tudunk előrébb lépni egy (maximum) középszer QB-vel.megyerikrisz
de ha jövőre hazahozzuk Urban Meyert akkor eldőlhet a kérdés 😛gabtsi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Asszonynak nagy napjai lennének az biztos.állna a répa hetekig
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Szezon előtt szvsz atombomba kellene hozzá. Daltonnak a draft előtt lesz lehívható egy 4 misis bónusza, márpedig a húzások előtt nem fogjuk kivágni. Pedig nagyon megnézném Winstont... ne mindegy, ne csigázzuk magunkat.szóval azt majd meglátjuk akkor, ha most nem trade-elünk fel Winstonért.gabtsiAz én fejemben is megfordult azon gondolat, miszerint Dalton és McCarron szopkodása valójában egy hatalmas terelés része, és top kjúbíra pályázik a csapat a drafton. Aztán felébredtem...Mikey