Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
2012-ben a kombinált mutatók alapján Bengalsé a legjobb Special Team.
elég simán megelőzve a mögötte Dolphins, Vikings, Bills, 49erst négyest.

jó a depth!

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
igen most látom, hogy Chargers, de még semmi nincs lekötve.

több mint 13 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
azt írják nem a Browns az egyetlen érdeklődő.

szurkolok neki meg minden, de ezt azért nem kéne :/ túl jó az anyag neki ottan.gabtsi
Jah, nálunk is érdeklődnek iránta.

több mint 13 éve
azt írják nem a Browns az egyetlen érdeklődő.

szurkolok neki meg minden, de ezt azért nem kéne :/ túl jó az anyag neki ottan.

több mint 13 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 535 — Bengals fan
Zimmer a Brownshoz megy interjúra, ettől mentsen meg minket a jóisten.gabtsi
Na neeee! Remélem a tüskésebbik formáját mutatja majd.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
Zimmer a Brownshoz megy interjúra, ettől mentsen meg minket a jóisten.

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 740 — capitaine du château de Vienne 1487
na jó h itt vagy. aderall az lényegében amfetamin ?
vagy csak a dopamin szintet stimulálja hasonlóan?gabtsi
a második pontban, orvosilag a dopamint is izgatja ( plussz noradrenalin, szerotonin, szóval az összes monoamint), az elsőpontban lényegileg amfetamin, színtiszta D-amfetamin (optikailag jobbra forgató hatékonyabbsó).

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
na jó h itt vagy. aderall az lényegében amfetamin ?
vagy csak a dopamin szintet stimulálja hasonlóan?

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 740 — capitaine du château de Vienne 1487
az új nevezéktan szerint aderall, aderall, aderall - de így is eltiltják mindet

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
én nem tudom 😛

több mint 13 éve
én nekem csak egy kívánságom van a draftolt játékossal kapcsolatban: speed, speed, speed!gabtsi
Szerintem jobb, ha csak füvezik. A szintetikus túl gyorsan lelakja a szervezetet 😉

több mint 13 éve
én azt mondom ne gondolkodjunk pozícióban. nézzük mi a value, hogy alakul a board illetve a pickek előttünk.

abban szerencsés helyzetben vagyunk, hogy nincs égető szükség, bőven elvihetjük a legjobb játékost. azokra a posztokra ahol kell mindenképpen ember (RB, LB, S) nem olyan posztok, ahova csak magasan találsz használható embert, ellentétben mondjuk a DL, OL, CB (vagy QB) posztokkal.

én nekem csak egy kívánságom van a draftolt játékossal kapcsolatban: speed, speed, speed!

több mint 13 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 311
Meggyőztél, akkor az elején jöjjön egy DE és egy LB.

Hát az, hogy sok posztra kell ember lehetővé teszi a BPA-t. 😊
Mondjuk ha a game-changer RB-t nagyon komolyan gondolják, akkor azért az felvázolja a stratégiát, és 21-re behúzzák Giovani Bernard. Ha ezt kevésbé gondolják szigorúan, akkor talán még harmadik körben is lehet jó futót húzni (a sérülése miatt simán lecsúszhat Lattimore, de talán Montee Ball is bent lesz még).munoz
3-4 körig én nem húznék RB-t, Bernard rendben van, de ha van jobb pozíciós value akkor inkább abba az irányba mennék, elit futó nincs, jó viszont van szarásig, akár 10 is.

arthur brown sem egy nagy értékű poszton játszik, de akkor inkább ő, de továbbra is a prémium posztokra húznék a védelembe elsősorban az elején. gabtsi
több mint 13 éve
Mondjuk ha a game-changer RB-t nagyon komolyan gondolják, akkor azért az felvázolja a stratégiát, és 21-re behúzzák Giovani Bernard. Ha ezt kevésbé gondolják szigorúan, akkor talán még harmadik körben is lehet jó futót húzni (a sérülése miatt simán lecsúszhat Lattimore, de talán Montee Ball is bent lesz még).munoz
3-4 körig én nem húznék RB-t, Bernard rendben van, de ha van jobb pozíciós value akkor inkább abba az irányba mennék, elit futó nincs, jó viszont van szarásig, akár 10 is.

arthur brown sem egy nagy értékű poszton játszik, de akkor inkább ő, de továbbra is a prémium posztokra húznék a védelembe elsősorban az elején.

több mint 13 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Én inkább RB-t húznék. A védelmet egészében jónak érzem, viszont az O-ra közvetlen hatással lenne egy jó RB, láttuk, hogy mi van, ha Daltonnak sokat kell passzolnia. A blokkolás már alakul, tényleg csak egy fasza futó kellene. Az LB-sorban szerintem egy Lamur-Howard-Burfict felállás nem tűnik rossznak, mögéjük Mau, ha marad plusz draft 2.-3. kör.

Egyébként, ti hogy láttátok Lewis-Harris játékát? Abban a kis időben, mikor pályán volt, nekem tetszett a mozgása.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 13 éve
BPA leginkább azért mehet, mert nincs égetően nagy lyuk. Amik vannak, azok meg az első 3 kör pickjeiből tömhetőek.
Nálam mondjuk az LB lyuk elég méretes ahhoz, hogy az első picket arra próbáljam erőltetni. Reméljük nem riverses érték jön.

több mint 13 éve
Mondjuk ha a game-changer RB-t nagyon komolyan gondolják, akkor azért az felvázolja a stratégiát, és 21-re behúzzák Giovani Bernard. Ha ezt kevésbé gondolják szigorúan, akkor talán még harmadik körben is lehet jó futót húzni (a sérülése miatt simán lecsúszhat Lattimore, de talán Montee Ball is bent lesz még).
több mint 13 éve
én azt mondom BPA továbbra is, bár DT nem annyira kell.

ha pl warmack decastro szinten csúszik, akkor szemrebbenés nélkül vinném 21-en.

több mint 13 éve
Kezdhetünk draftolni😕
LB, DE, RB, S a többit meg majd meglátjuk.
A Brown Nugent csere engem meglep.

több mint 13 éve
A cap-szabályok miatt (ha jól tudom a következő szezonban a caproom 95%-át el kell költeni)munoz
nem kell és azt is cashben.
nincs rákényszerítve Brown, hogy költsön. ettől függetlenül remélem fog. Johnson és Adré Smith minumum, Gilberry ha csere fizut kér (nem hiszem) akkor maradhat, de inkább draftoljunk vkit én azt mondom.

Marvin azt mondta Brownt szeretnék újraigazolni, azaz Nugentnek helló.

több mint 13 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Gruden a drafton egy game-changer RB-t akar. Én is.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 13 éve
Ez az 55M elsőre nagyon jól hangzik (sőt még másodikra is), de "eszetlen pénzszórást", top FA igazolást nem fog eredményezni. Ha Michael Johnson, Andre Smith, Wallace Gilberry, Kevin Huber, egy kicker (Nugent/Brown) és egy long snapper FA-ként aláír, ami szurkolói szempontból kötelező elvárás, akkor 26-27M helyből el is ment. És akkor még lyukas a secondary 3-4 használható ember kell (most Hall, Kirkpatric, és Nelson van), az LB sort meg kell erősíteni (ott is talán a frissen draftolt embereken kívül mindenki lejárt).
Az O-ban kicsit jobb a helyzet, ott a lyukakat a draftról be lehet tömni.
Ezeket figyelembe véve szerintem 40 millió el is megy.
A cap-szabályok miatt (ha jól tudom a következő szezonban a caproom 95%-át el kell költeni) lehet, hogy papíron magasabb lesz a végső költés, orrnehézzé alakítva néhány szerződést, de többet nem hiszem, hogy Brown papa el akarna tapsolni, egyrészt mert nem szokott, másrészt ha meg akarják tartani jövőre Geno Atkinst, akkor oda kell majd 10M.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
 espn.go.com/nfl/playoffs/2012/story/_/id/8822266/nfl-mailbag-carryover-rules-impact-cap-strategy

55M-es cap spacetek lesz erre a szezonra, nem gyenge. 😮
több mint 13 éve
MarioAna 1 997
Zimmer is lenyilatkozta, hogy nagyon tökéletes akar lenni, és minden egyes hiba megmarad nagyon mélyen benne (és sajna nagyon sok hibája volt idén -saját megjegyzés, ezt nem mondta Zimmer). Mindent a szívére vesz, még 2 nap múlva is ezen agyalt, mondta neki a DC-nk, hogy "hagyja elmenni", mert ezzel rontja a saját, a DC, és a csapat morálját.
"Az MLB olyan mint a QB, mindenki észreveszi a hibáit. Zimmer szerint voltak nagy játékai a Texans ellen is, de azokat nem emelik annyira ki. A DL és a SEC hibái nem olyan feltűnőek, nem vesszük észre a CB-k és a safetyk mit csinálnak, amikor nem megy feléjük a labda."

Tetszik Mau hozzáállása, hogy látja a hibáit. De ez is bizonyítja, hogy túlságosan galamblelkű. Elküldene mindenkit az anyjába és hozna 20tackle, 5TFL, 2FF, 3pass deflected meccseket (csak egy példa)....melyik lenne jobb nekünk, mint csapatnak?
Jó persze nem így konkrétan, de talán érthető mire gondolok. Nem bedepizni kéne, hanem a sarkára állni és pusztítani, mert jelenleg egy UDFA Rookie legyűri.
Szvsz maradjon ha nagyon akar, de nem nagy fizetésért, hogy bizonyítania kelljen, ha hosszú távra gondolkozik nálunk, és ne kezdő MLB legyen. OLB-ként nem emlékszek már tavaly mennyire volt jó vagy rossz, de úgy rémlik, hogy ott nem tűnt ennyire esetlennek. Igaz, hogy egy tackle gyár, de a kulcsjátékokat nem csinálja meg (nézzétek meg Derrick Johnsont a Chiefsben...míg Belcher nem vetett véget az életének, addig JB volt a tackle gyár, DJ pedig a playmaker. Persze ott 34 van, itt pedig 43, de talán kivehető a hasonlat, ez különböztet meg egy jó MLB-t, egy védelem vezérét, egy sima szerelőgyártól.

Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 288
Gruden:
"I think it will be a great experience and it's exciting. I have every intention of coming back here. We've got a great group of guys here. We're excited for the future here."
Én is szeretném ha maradna.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May