Cincinnati Bengals

29 feliratkozó

több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 902
A hivatalos álláspont természetesen az, hogy a csapat megy előre a becsületéért.
A játékosokon ez úgy látszik is.
De hiába, ha nem elég jók ahhoz, hogy nyerjenek.
Vagy ha adott napon elég jók is lennének hozzá, akkor pedig ellúzerkedik a lehető legkülönfélébb módokon.
Mondjuk ezek a leolvadások számomra érdekesek. A Bills elleni a mai napig felfoghatatlan számomra.

Én nem aggódom a további három L miatt. Jobb csapat ez a Browns is (ha McCoy játszik, márpedig úgy tudom, játszik), a Köcsögs és a Ravens pedig úgy fogja feltörölni a padlót a csapattal, hogy rossz lesz nézni.Mikey
Hát igen 😀 Bár örülnék ha a mi meccsünkön bukná el a PO-t valamelyik.. Lehet még F.Ricsi is venne egy Bengals mezt ha a Chiefs egy esetleges Chargers zakó miatt jutna be.

Majd évvégén szedjük össze hogy melyik meccset hogy sikerült elbuknunk, elég vicces lesz. A top eddig a Bills ez egyértelmű, de a Bucsnak sem volt nehéz dolga azért...85
Miami, Atlanta, Browns, Tampa Bay, Bills, Saints (Pat Sims...) kb mind "majd nem" megnyert meccs. Mindjárt más lenne 7 győzelemmel...

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
85 Cincinnati Bengals 363
A hivatalos álláspont természetesen az, hogy a csapat megy előre a becsületéért.
Vagy ha adott napon elég jók is lennének hozzá, akkor pedig ellúzerkedik a lehető legkülönfélébb módokon.
Mondjuk ezek a leolvadások számomra érdekesek. A Bills elleni a mai napig felfoghatatlan számomra.

Én nem aggódom a további három L miatt. Jobb csapat ez a Browns is (ha McCoy játszik, márpedig úgy tudom, játszik), a Köcsögs és a Ravens pedig úgy fogja feltörölni a padlót a csapattal, hogy rossz lesz nézni.Mikey
Hát igen 😀 Bár örülnék ha a mi meccsünkön bukná el a PO-t valamelyik.. Lehet még F.Ricsi is venne egy Bengals mezt ha a Chiefs egy esetleges Chargers zakó miatt jutna be.

Majd évvégén szedjük össze hogy melyik meccset hogy sikerült elbuknunk, elég vicces lesz. A top eddig a Bills ez egyértelmű, de a Bucsnak sem volt nehéz dolga azért...

I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752

Én nem aggódom a további három L miatt. Jobb csapat ez a Browns is (ha McCoy játszik, márpedig úgy tudom, játszik), a Köcsögs és a Ravens pedig úgy fogja feltörölni a padlót a csapattal, hogy rossz lesz nézni.
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Igazából mindegy is hogy azért szar-e, mert nem akar, vagy mert nem tud. A lényegen mit sem változtat.
Ha nem akar, azért kell mennie, ha nem tud, akkor meg azért.

Kíváncsian várom a mai meccset. Battle of Ohio, meg blabla, de ne nyerjünk. Előre az 1/2-ért!Mikey
Igazából ezt akartam megkérdezni.
Mármint,hogy a csapat hajtani fog e még a becsületgyőzelmekért,vagy mostmár egyértelmű cél az 1/2?
Csakmert nálunk minél messzebb akarnak kerülni az 1/1től.

több mint 13 éve
Igazából mindegy is hogy azért szar-e, mert nem akar, vagy mert nem tud. A lényegen mit sem változtat.
Ha nem akar, azért kell mennie, ha nem tud, akkor meg azért.

Kíváncsian várom a mai meccset. Battle of Ohio, meg blabla, de ne nyerjünk. Előre az 1/2-ért!
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
http://espn.go.com/blog/afcnorth/post/_/id/21918/source-palmer-wont-take-pay-cut-in-cincy
Ezt olvastátok? Palmer nem megye bele a paycutba, azért, hogy maradhasson.tenorx
Elég érdekes.. Azért 11,5 kicsit túlzás neki 😀 Szerintem Palmernek az egész foci már tényleg csak mint business, mint egy szerethető munka maradt meg. A győzelemről gondolom lemondott egy ideje és nekem az jön le hogy csinálja mert jól fizet és jó meló, de annyira nem zavarja hogy épp 2-11 vagy 4-9 a mutatónk. Ez is ezt bizonyítja legalábbis számomra.85
Ezért 11,5 millió, szánalmas. Ha nem akar győzni, nincs helye a pályán.Amadeus91
Szerintem nem a győzni akarással van gond, hanem inkább beletörődött, hogy esélytelen. A dollár attól még dollár.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Szerintem lassan csinálhatnánk egy olyan tippelőst kvízt mint szezon előtt 😀

1. Marad-e Lewis?
2. Marad-e Bratkowski?
3. Palmer marad-e?
4. Jövőre hány kezdő marad az idei O-ből ?
5. Hova húzunk első körben?
6. Igazolunk-e "nagy nevet" free agentként? Ha igen kit vagy milyen posztra?

+ ha elmennek, ki viszi el Palmert, Chadet, TO-t, Bensont?

Az a baj, hogy ennyire korán még nem lehet jósolni meg hogy ha egy kérdést nem talál el az ember akkor az befolyásolja a többit pl ha lewis marad akkor feltehető hogy bratkowski is és így tovább

több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Meglepődnék, ha jövőre is Palmer lenne a QBtek.tenorx
meglepődnék ha nem.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
Sok minden nem szól a maradása mellett, az biztos.Mikey
Viszont maradni fog...

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
Sok minden nem szól a maradása mellett, az biztos.
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Meglepődnék, ha jövőre is Palmer lenne a QBtek.
több mint 13 éve
Hát ezért 1,5 millát sem érdemel, nem még 11,5-öt.
Nem paycut kell ide, hanem simán cut.
több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 902
http://espn.go.com/blog/afcnorth/post/_/id/21918/source-palmer-wont-take-pay-cut-in-cincy
Ezt olvastátok? Palmer nem megye bele a paycutba, azért, hogy maradhasson.tenorx
Elég érdekes.. Azért 11,5 kicsit túlzás neki 😀 Szerintem Palmernek az egész foci már tényleg csak mint business, mint egy szerethető munka maradt meg. A győzelemről gondolom lemondott egy ideje és nekem az jön le hogy csinálja mert jól fizet és jó meló, de annyira nem zavarja hogy épp 2-11 vagy 4-9 a mutatónk. Ez is ezt bizonyítja legalábbis számomra.85
Ezért 11,5 millió, szánalmas. Ha nem akar győzni, nincs helye a pályán.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Elég érdekes.. Azért 11,5 kicsit túlzás neki 😀 Szerintem Palmernek az egész foci már tényleg csak mint business, mint egy szerethető munka maradt meg. A győzelemről gondolom lemondott egy ideje és nekem az jön le hogy csinálja mert jól fizet és jó meló, de annyira nem zavarja hogy épp 2-11 vagy 4-9 a mutatónk. Ez is ezt bizonyítja legalábbis számomra.

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Ezt olvastátok? Palmer nem megye bele a paycutba, azért, hogy maradhasson.
több mint 13 éve
85, Te mint Chad fan minek örülnél jobban ? ha maradna vagy ha eltrade-elnénk máshova, hogy megkapja a "lehetőséget" ?gabtsi
Hát nem tudom... Mikor el akart menni még 2 éve akkor szurkoltam hogy adjuk oda valakinek de aztán persze örültem hogy maradt. Igazából most is örülnék ha maradna, nem tudom mennyire menne neki jól egy új helyen (más kérdés hogy annyira itt sem megy jól neki). Ha valami jó csapatba kerülne akkor örülnék, de ha valami átlagosba vagy kifejezetten szarba akkor nyilván nem.
Nekem ő olyan mint másoknak Palmer itt nálunk hogy miatta szerettem meg a sportot/Bengalst, uh biztosan nem bánnám ha maradna 😊 De ha itt fejezi be a karrierjét akkor elvárom hogy a mezszámot visszavonultassák ha már a HoF aligha jön össze 😀

több mint 13 éve
85, Te mint Chad fan minek örülnél jobban ? ha maradna vagy ha eltrade-elnénk máshova, hogy megkapja a "lehetőséget" ?

több mint 13 éve
Hülye érzés kerített hatalmába. Ha holnap nyerünk (szerintem igen) nem lesz felhőtlen az öröm. Szar így meccset várni.nasheem
Engem már tényleg csak egy dolog érdekel: Chadnek az 1000 yard legyen meg. Azon kívül nyerhetünk, kikaphatunk, mindegy nekem. Utána pedig legyen eseményekkel teli az offseason.

több mint 13 éve
Hülye érzés kerített hatalmába. Ha holnap nyerünk (szerintem igen) nem lesz felhőtlen az öröm. Szar így meccset várni.

több mint 13 éve
Instead of folding the season on a team that's 2-11, Joseph further risks injury during a contract year in which he's set to become an unrestricted free agent this offseason.

több mint 13 éve
vmi bibliai átok sújtja a secondaryt. egészen elképesztő.

mindenesetre kíváncsi vagyok mi lesz vasárnap. lehet eső, lehet sár.

több mint 13 éve
várhatóan játszani fog Chad és TO is. csóri Simpsonnak sose jön el a nagy pillanata úgy tűnik.gabtsi
Majd jövőre az UFL-ben.

Wade nem játszik vasárnap. Bennett és Ratliff lesz a két csere CB? Imádkozom, hogy Joseph bírja.
több mint 13 éve
Sunday's Bengals-Browns game at PBS is not a sellout, and will not be televised in home market cities Cincinnati, Dayton and Lexington, Ky.deny79
Valahogy nem csodálkozom a blackouton; a szezonban az egyetlen céljuk a Steelers megfricskázása maradt, de múlt héten ez sem jött össze, ezek után pedig már a nézők nyilván nem kíváncsiak a további szenvedésre.vassadi27
Te mit erőlködsz? Ez valamiféle fóbia? Mókás vagy ám 😊

több mint 13 éve
várhatóan játszani fog Chad és TO is. csóri Simpsonnak sose jön el a nagy pillanata úgy tűnik.

több mint 13 éve
Most olvasom, hogy Chad nem edzett tegnap a bokája miatt.

De szép lenne, ha ő se játszana.

...

Vajon meglesz a franchise rekord beállítás?