NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
és Newton-nal, Ingram-mel mi a baj? Túl nagy hype? West-Coast offensbe nem egy olyan QB kéne aki futni is tud? Mi lett azzal a DT-lel, Dareus?, róla rég volt "hír" ilyen mock draftokon, hogy mi draftolnánk.

A támadófalba nem kéne ember? Megfeledkeztünk róluk.Amadeus91
Newton érdekes figura, bár nem vagyok szakavatottja az NCAA-nek, de ha jól tudom tk ez az egy éve volt amikor magas szinten teljesített (igaz most eléggé), és elég sok redflag van a személyisége kapcsán is, pl sokan JaMarcus Russellhez hasonlítják, ami egyrészt vszleg inkább rizikófaktor mint valós veszély, de tény, hogy 1/4-et és azt a pénzt ami ezzel jár, ritkán ölnek rizikós projektbe, kétségtelen h mi ezek közé tartozunk.

ettől függetlenül még az is lehet h kurva nagy QB lesz, és még az sem lehetetlen h nálunk, adottságai megvannak, az meg h csúnyán dob nem hátrány, attól még lehet hatékony.

Ingramet leírta nasheem barátom, én az rb-t is luxuspicknek gondolom, ugyanakkor kétségtelen, hogy egy szem RB-nk van (Scott) aki már látott NFL playt, és szerződése van 2011-re. (de pl nem gondolom azt sem h Peermant feleslegesen tartogattuk volna rosteren tavaly). de jó futójátékhoz inkább jó fal kellene, mint jó futó, úgyh inkább más posztokban kellene sztem gondolkodni.

én DL-re mennék első körben, és OL-re a másodikban.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
amennyire tudom ő 3-4 OLB-nek lenne a legjobb, esetleg 4-3 SLB, de nekünk 1/4-en ordas luxus lenne.

sztem a 3+ kör után lehetne érdemes MLB-ről beszélni, ha úgy gondolják h Muckelroy nem lesz megoldás.gabtsi
és Newton-nal, Ingram-mel mi a baj? Túl nagy hype? West-Coast offensbe nem egy olyan QB kéne aki futni is tud? Mi lett azzal a DT-lel, Dareus?, róla rég volt "hír" ilyen mock draftokon, hogy mi draftolnánk.

A támadófalba nem kéne ember? Megfeledkeztünk róluk.Amadeus91
Newton a rémálmom. Nem NFL QB, 1/4-es meg végképp nem. Tipikus college közönség és média kedvenc.
Ingram nagyon jó futó, de én mindig félek az ilyen magasan draftolt RBktől. Nagyon nagy a bust veszély, persze ha bejön, akor pár évig nincs futógond. Másrészt viszont nincs az a futó,aki szar fal mögött is jó lenne.
Dareus még mindig az egyik legjobb opció. A kérdés az, hog ymi lesz, ha ő és Failey kimegy előttünk. Erre azért elég nagy az esély.

Az OL vitán felül erősítendő, de nincs ilyen magasan jegyzett OL ember idén, főképp, hogy nekünk a fal belseje lyukas. A Dagit valszeg még nem most akarjuk félretenni. Az OL erősítése miatt lenne jó egy letréd, de arról sokat volt már itt szó, hogy miért nem fog menni.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Ingram, Newton... hát nem lettem nyugodtabb. Akkor már sokkal inkább Bowers, a kis Punci vagy végszükség esetén a tongai DT srác.nasheem
Ingram >> Bowers

Szvsz. Ha nem maradna Benson.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 216
amennyire tudom ő 3-4 OLB-nek lenne a legjobb, esetleg 4-3 SLB, de nekünk 1/4-en ordas luxus lenne.

sztem a 3+ kör után lehetne érdemes MLB-ről beszélni, ha úgy gondolják h Muckelroy nem lesz megoldás.gabtsi

A támadófalba nem kéne ember? Megfeledkeztünk róluk.
több mint 14 éve

sztem a 3+ kör után lehetne érdemes MLB-ről beszélni, ha úgy gondolják h Muckelroy nem lesz megoldás.

több mint 14 éve
szerintem is.gabtsi
Von Miller? Lecsúszik 4.pickre? Egyáltalán MLB?
több mint 14 éve
Ingram, Newton... hát nem lettem nyugodtabb. Akkor már sokkal inkább Bowers, a kis Punci vagy végszükség esetén a tongai DT srác.

több mint 14 éve
szerintem is.

több mint 14 éve
MLB szerintem need.
több mint 14 éve
hogy mer húzni valami igazán újat.Mikey
something NEWtonHöri
simán benne van, én fosok is tőle megmondom őszintén.

Ingram meg nemtom, nem lennék ellene alapvetően, ha nem 1/4en akarnánk rb-t húzni úgy, hogy hónapokkal előtte győztél meg h tök felesleges. akkor inkább LeShoure a második elején.

de tény h én sem látom a need/value találkozást 1/4-re.

több mint 14 éve
Én tegnap este már letöltöttem, és ma este meg is hallgatom. 😊

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nem hallgatjátok a podcast-ot. Hörivel kitaláltuk az ideális megoldást nektek 😊haromt
abban én a tippjeimben nem sok újat mondtam, ingram is ott van az alul linkelt mockomban.
a nagy különbség, hogy te 10 helyre bekiabáltad a CB-t 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem hallgatjátok a podcast-ot. Hörivel kitaláltuk az ideális megoldást nektek 😊
több mint 14 éve
De nem úgy...

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
hogy mer húzni valami igazán újat.Mikey
something NEWton

több mint 14 éve
Én nagyon bízom a kis Grudenben, és főleg abban, hogy mer húzni valami igazán újat.

több mint 14 éve
reméljük a mi vérfrissítésünk (Gruden) jól be fog válni.

több mint 14 éve
Szerintem nem sokan vannak, akik értik akár csak egy kicsit is.
Mintha egy zártkörű klub lenne, ahova csak nagyon kiváltságos emberek kerülhetnek be.

("Vicces" hogy az előző hsz-emre két like is ment.)Mikey
Haveri alapon? tiszta Magyarország....
több mint 14 éve
Szerintem nem sokan vannak, akik értik akár csak egy kicsit is.
Mintha egy zártkörű klub lenne, ahova csak nagyon kiváltságos emberek kerülhetnek be.

("Vicces" hogy az előző hsz-emre két like is ment.)

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Rohadtul nem értem az egész liga staff managementjét.nasheem
Attól hogy vki OC-ként megbukott, még lehet jó QB coach. Másrészt annyiban igazad van, hogy elég belterjesek ezek az NFL edzői cserélődések.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Rohadtul nem értem az egész liga staff managementjét.

több mint 14 éve
Bratkowski az Atlanta QB coacha lett.

Ryan karrierjének annyi.

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
az 1/4es pick értéke 1800, az 1/23-é 760, ezen logika mentén önmagában Kolb értéke 1/15-ös picket (1050) jelent (ha elfogadjuk a számokat, és fair trade-ben gondolkodunk). hát lol.gabtsi
a fizetések miatt ez a draft táblázat hülyeség,azt is figyelembe kell venni,hogy a két pick között kb 5 milla van poszttól függetlenül,bónuszokkal együtt 7-8 milla,ami nem kevésNewman
ezért voltam megengedő a számítás elfogadásával, nem állítom, hogy tökéletes rendszer, de közelítőleg azért jól mutatja, hogy ezzel a trade-del rajtatok kívül senki nem járna jól.gabtsi
trade értéket nézve mindenképp igazad van (más kérdés,hogy nekünk top5-ben PP kivételével nem nagyon kell senki,ő meg szerintem hamarabb kimegy a 4.helynél 😊 )

több mint 14 éve
Beleillene a csapatunkba valóban, már ami az előítéletet illeti.

Kolb nálunk? Nehogy már...
több mint 14 éve
MarioAna 1 997
Most már előélete is van ---> jöhet.Mikey
😀 Én is így vagyok vele, igazi erőfutó, ha Benson megy akkor őt én is szívesen látnám.

Burrow > Luck valaha is