Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Mikey
18 752
Szavazás CincyJungle-ön:Are the Bengals the worst team in the NFL?Az utolsó válaszlehetőség hatalmas. 😊
21% Absolutely 73 votes
42% No, they're better than the Panthers 144 votes
16% The Panthers and Bengals are about the same 57 votes
19% The Reds could beat the Bengals in football 68 votes
több mint 13 éve
85
363
Sokunk érzelmei dalba öntve:http://www.youtube.com/watch?v=iboACg6xEj8&feature=player_embedded
I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
Mikey
18 752
Semmi újat.
több mint 13 éve
Ndukwe is IR-en.Megelőztél. Találtál közelebbit a sérüléséről?
Ő a 15. a sorban, és a 7. DB.
FB Vakapuna, OT Smith és Mitchell, DT T. Johnson, DE Fanene, Odom és Rucker, CB A. Jones, Trent, Ghee és Murray, S Crocker, Ndukwe és Wilson, K Nugent.
Fantasztikus névsor.Mikey
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
Chinny IR. 😕Remélem látjuk még az igzi Ndukwet a pályán.
több mint 13 éve
Mikey
18 752
Ndukwe is IR-en.Ő a 15. a sorban, és a 7. DB.
FB Vakapuna, OT Smith és Mitchell, DT T. Johnson, DE Fanene, Odom és Rucker, CB A. Jones, Trent, Ghee és Murray, S Crocker, Ndukwe és Wilson, K Nugent.
Fantasztikus névsor.
több mint 13 éve
Mikey
18 752
Mi sem jelzi jobban, hogy szar a csapat, a Köcsögs elleni karácsonyi SNF meccset áttették délutánra, hogy a Vikings - Eagles meccset tegyék a helyére.According to the Bengals, the start time during Cincinnati's game against the San Diego has been moved from 8:20 until 4:05 p.m. and will air on CBS.Nem is baj, legalább nem égünk be újra egy egész ország előtt. 😊
több mint 13 éve
Mikey
18 752
Jaj... 😊Palmer:
What happened to the offense after the first drive?Aszongya nem találták a ritmust. Háhh.
The first drive, I think we got a first down off of a penalty at one point. We just made some nice plays. The guys made some nice plays. It was a good way to start the game against that team. We just never found that rhythm again throughout the rest of the game really. Threw the ball well at times, but then had some negative yardage plays whether it was a penalty or a play that was tackled behind the line of scrimmage, a sack, or a screen for a loss. There were plays that we couldn’t overcome. We got ourselves into situations we couldn’t overcome.
Egyébként qrvajó, hogy Lewis ötvenszer elmondta, hogy nagyon jól kezdtünk, úgy ahogy kell. Ez így igaz is. És utána mifasz volt kedves Marvin? A sötétségen kívül.
több mint 13 éve
Mikey
18 752
namost ha Marvin marad (én még mindig látok rá esélyt) akkor Bratnak kell mennie, ha viszont megy, akkor egy O felfogású ember (tehát McDaniels kiesett) legyen a HC és Brat az összes O-val kapcsolatos feladatától szabaduljon meg.gabtsi??
több mint 13 éve
Most olvastam, hogy Marvin Lewis esélyes a Pittsburgh Panthers HC állásra. Ti erről tudtok valamit, vagy ez egy totál alaptalan pletyka? Elég furcsa mondjuk, hogy ilyeneket írnak amikor még HC itt 😀tenorxpár hete téma volt, kérdezték is róla, minden ezzel kapcsolatos kérdést elutasított, de miután pittsburghtől 20 percre született és ha jól tudom dolgozott is ott, úgy nem lennék meglepve ha nem véletlenül zörögne a haraszt.
Dunlap meg egyelőre azért nem kezd (nem mintha lenne bármi jelentősége ki van fent az első playnél), mert futás ellen (még) kevésbé hasznos, mint mondjuk geathers, de ez hamar (legkésőbb a jövő szezon elején) változni fog.
Marvint ugye nem kell kirúgni, mert lejár a szerződése. Brat kapcsán pedig Joe Reedy (ez az ember is mire kapja a pénzt), 50-50re tartotta h megy vagy marad.
namost ha Marvin marad (én még mindig látok rá esélyt) akkor Bratnak kell mennie, ha viszont megy, akkor egy O felfogású ember (tehát McDaniels kiesett) legyen a HC és Brat az összes O-val kapcsolatos feladatától szabaduljon meg.
ha Luck elérhető #2re, hajlok rá, hogy húzzuk be, de az összes többi értelmetlen pick-kidobás.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Mikey
18 752
Mondjatok egy okot amiért Dunlap nem kezd85Geathersnek 3,25 milkás fizetése van.
Remélem Odommal kezet fogva az off. coachok társaságában röpül ő is az offseasonben.
De igazából mindegy ki kezd. Dunlap majdnem végigtolta a meccset így is Mike Johnsonnal együtt.
több mint 13 éve
Most olvastam, hogy Marvin Lewis esélyes a Pittsburgh Panthers HC állásra. Ti erről tudtok valamit, vagy ez egy totál alaptalan pletyka? Elég furcsa mondjuk, hogy ilyeneket írnak amikor még HC itt 😀
több mint 13 éve
85
363
Palmer szerintem szinte biztos hogy marad jövőre. Ha Marvin marad azért, ha meg új edző lesz azért mert ő is meg szeretné majd nézni hátha ki tud valami jót hozni belőle. Nekem nem is Bratkowski hanem ML kirúgásával kezdődne az offseason. Utána mehet Bob meg a QB coach is, de először Lewis. Hogy van pofája olyanokat nyilatkozni hogy amikor idejött edzősködni akkor kitűzött célokat és még nem tudták őket teljesíteni és ezért kell tovább dolgozniuk így? Ha valaki 8 év alatt nem tudott elérni semmi jelentőset akkor miért adnál neki még több esélyt?? Szerintem az ő szava már kb semmit ér, mellébeszél folyamatosan próbálja védeni az állását és ennyi.McDanielst ha kérhetem ne hozzuk ide, de Jackson lehet jó lenne. Én annyit tudok róla hogy Chadnek nagy mentora volt és szerették nagyon - ez nem sokat mond el edzői kvalitásáról.
Azért elég durva tényleg hogy a védelem 9 pontot engedett Palmer meg maga lőtt két öngólt 14-ért.. Pedig az elején azt akartam beírni eredménykövetőbe hogy Palmer MVP formában játszik hahaha
Mondjatok egy okot amiért Dunlap nem kezd
Ja és ha valaki neadjisten visszanézné a meccset nézze meg rendesen hogy a Hall melletti wallace elkapásnál nem dadogott-e a labda a kézben és nem ért-e földet az elkapás végén
I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
pedig meg se ittuk mindet 😊köszönöm istenem h nem vagyok steelers szurkoló.gabtsiEnnyire elviselhetetlen voltam? Mondjuk a barátnőm szerint igen, azt mondta bűzlök a pálinkától. 😂Soldados
több mint 13 éve
Mikey
18 752
jajaja, korábban nálunk volt wr coach. a szép időkben.gabtsiJa hogy volt már Cincyben coach. Így már értem, miért merült fel az ő neve.
Nem tudom, de én a Raiders offense-től nem vagyok elájulva, bár az is igaz, hogy annyira nem reménytelen, mint a Cincyé. (BTW, melyik az?)
Egy biztos, új emberrel innen csak felfele van.
több mint 13 éve
köszönöm istenem h nem vagyok steelers szurkoló.gabtsiEnnyire elviselhetetlen voltam? Mondjuk a barátnőm szerint igen, azt mondta bűzlök a pálinkától. 😂
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Mikey
18 752
Palmernek mindenképpen maradni kell jövőre, ha QBt húztok első körben azért, ha nem akkor azért.SzeszeHa Luck kerülne ide, akkor felőlem mehetne, minden más esetben jah.
több mint 13 éve
jajaja, korábban nálunk volt wr coach. a szép időkben.
több mint 13 éve
Mikey
18 752
Hue Jackson Oaklandban OC, jól sejtem? Hááát nem tudom...Nekem egy lépéssel lehetne talán eladni, hogy változás lesz. Bratkowski takarodik elfele. Onnantól kezdve tudnék bízni abban, hogy jobb lesz az offense. Persze csak ha nem egy másik gyökér jönne helyette.
több mint 13 éve
én nem tartom valószínűnek, hogy a 10+ milliós QB mellé hozunk egy másikat.
több mint 13 éve
Tegnap 2 INT is durván Palmeré volt. Nem is ez volt a gond, hanem hogy fosott végig. Elején egyszer-kétszer elkapták keményen, aztán Troy leszedte és itt vége is volt a meccsnek. Most először éreztem, hogy tényleg rajta megy el. Kezdek vele kapcsolatban elbizonytalanodni én is, de még mindig úgy érzem, hogy van 2-3 nagyobb lyuk mint a QB. Ha a free agentek közül tudjuk ezeket tömni, akkor jöhet Luck. Persze mindez csak akkor ér valamit, ha Lewis és Brat egymás vállán zokog az elbocsájltó szép üzenet átvétele után.
több mint 13 éve
Tuti.Palmernek mindenképpen maradni kell jövőre, ha QBt húztok első körben azért, ha nem akkor azért. Sajna tegnap megint nagyon szar volt tényleg 😕
Jön majd valami báb HC-nek, Bratkowski és minden más edző marad, és ugyanez a fos lesz jövőre is offense részről.
De majd olvashatjuk, hogy run first csapat így meg úgy, csóri Palmer magára vállalja majd mind a 15 vereséget, és Brown bácsi mindeközben röhög a markába, mert a napi betevője meglesz, a többi meg kurvára lényegtelen.Mikey
több mint 13 éve
Hue Jackson nekem is tetszene, vele még el lehetne nekem adni, hogy új irány lesz. Zimmerrel sajna nem 😕
több mint 13 éve
Mikey
18 752
Tuti.Jön majd valami báb HC-nek, Bratkowski és minden más edző marad, és ugyanez a fos lesz jövőre is offense részről.
De majd olvashatjuk, hogy run first csapat így meg úgy, csóri Palmer magára vállalja majd mind a 15 vereséget, és Brown bácsi mindeközben röhög a markába, mert a napi betevője meglesz, a többi meg kurvára lényegtelen.