Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Kíváncsi leszek itt mit csinál, mert nálunk nem sokat. Atletikus meg minden, de a futball IQ-ja és az ösztönei...nem jók. Nagyon nem.Őszintén meglepett, h ez a csávó első körös volt, sosem hallottam róla 😀 jól draftoltok na.
The #Browns have agreed to terms on a one-year deal worth up to $5 million on DT Taven Bryan, according to his agents at @SPORTSTARSNYC. The former #Jaguars first-round pick is headed to Cleveland.
— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) March 14, 2022
iktriad
Ettől függetlenül tipikus Berry move, olcsó és azért még egy próbát megér Jacksonvillen kívül is.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 4 éve
A Ravensre gondolsz? Nagyon az utolsó helyre akarsz tenni minket, de nem ott végeztünk tavaly sem 😊igen OBJ is kiégett (itt)Coopernek most jöhet (papíron) a karrierje legjobb 2-3 éve, Landry már lefelé ment. A korábban annyira szokatlan droppok is elkezdtek jönni, nem tudom, mintha fejben sem lett volna már itt.Én nekem ő nagy kedvenc volt. Igazi vezér. Mezem is van tőle.Landry Cut. 😕 nem találtunk vevőt.Szerettem volna, ha innen vonul vissza, de ez sajna egy no brainer döntés volt.
Egy korszak lezárult.
P@trik
Tavaly OBJ miatt valami megtört közte és a FO/edzők között is, jöttek a sérülések, kár hogy így ért véget.
Vele kezdődött a kilábalás a Hue-féle szőnyegbombázás után.
Joey Tribbiani
Nem vagyok egyelőre meggyőződve hogy előre fogunk lépni a Cooper + X wr duoval.
P@trik
Remélem behúz valahol egy gyűrűt, KCt mondogatják, el tudnám ott képzelni.
Joey Tribbiani
SB Xfaktor volt a rájátszásban is./ lehet mégse ő volt Napóleon ? A sztrádán sem hajtott a forgalommal szemben vlsz.0
Lesz itt qrva nagy baj, ezzel a talental így csak ennyit el qrni?
A 4. Helyről amúgy simán van lehetőség előre lépkedni a csoportból.
De ki lesz megelőzve??
ozibozi
Landry két éve karrier évet hozott Mayfielddel. Idén mindketten szarok voltak.
Kérlek idézz, hol írta bárki, h OBJ kiégett.
Landry sem égett ki. De 30 éves, droppolgat és az elmúlt két évben egyre több meccset hagy ki sérülés miatt. Jobb QB-val, kevesebb pénzért még hozhat jó számokat, de 15m-t nem ér, ahogy azt a piac is bebizonyította.
több mint 4 éve
Neked is? 😀De ki lesz megelőzve??Hát lenne egy tippem 😀
ozibozi
tenorx
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 4 éve
igen OBJ is kiégett (itt)Coopernek most jöhet (papíron) a karrierje legjobb 2-3 éve, Landry már lefelé ment. A korábban annyira szokatlan droppok is elkezdtek jönni, nem tudom, mintha fejben sem lett volna már itt.Én nekem ő nagy kedvenc volt. Igazi vezér. Mezem is van tőle.Landry Cut. 😕 nem találtunk vevőt.Szerettem volna, ha innen vonul vissza, de ez sajna egy no brainer döntés volt.
Egy korszak lezárult.
P@trik
Tavaly OBJ miatt valami megtört közte és a FO/edzők között is, jöttek a sérülések, kár hogy így ért véget.
Joey Tribbiani
P@trik
Joey Tribbiani
SB Xfaktor volt a rájátszásban is./ lehet mégse ő volt Napóleon ? A sztrádán sem hajtott a forgalommal szemben vlsz.0
Lesz itt qrva nagy baj, ezzel a talental így csak ennyit el qrni?
A 4. Helyről amúgy simán van lehetőség előre lépkedni a csoportból.
De ki lesz megelőzve??
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Kíváncsi leszek itt mit csinál, mert nálunk nem sokat. Atletikus meg minden, de a futball IQ-ja és az ösztönei...nem jók. Nagyon nem. The #Browns have agreed to terms on a one-year deal worth up to $5 million on DT Taven Bryan, according to his agents at @SPORTSTARSNYC. The former #Jaguars first-round pick is headed to Cleveland.
— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) March 14, 2022
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Nah igen Mayfield itt a kérdés.Ja csak ehhez Mayfield-nek kell javulnia. Nem kicsit. Szerintem ez az igazolás azon fog múlni, hogy ő képes-e fejlődni. Mert baszhatod ha Mustang-od van a garázsban, de nem tudsz nagy lóerejű kocsit vezetni. 😀Coopernek most jöhet (papíron) a karrierje legjobb 2-3 éve, Landry már lefelé ment. A korábban annyira szokatlan droppok is elkezdtek jönni, nem tudom, mintha fejben sem lett volna már itt.Én nekem ő nagy kedvenc volt. Igazi vezér. Mezem is van tőle.Landry Cut. 😕 nem találtunk vevőt.Szerettem volna, ha innen vonul vissza, de ez sajna egy no brainer döntés volt.
Egy korszak lezárult.
P@trik
Joey Tribbiani
P@trik
Joey Tribbiani
De kívánom, hogy sikeres évei legyenek nálatok. 😊
Toto21
Itt lehet Cooper párja.
#Lions, #Browns and #Chiefs among teams in on Allen Robinson, according to
@TomPelissero
több mint 4 éve
Ja csak ehhez Mayfield-nek kell javulnia. Nem kicsit. Szerintem ez az igazolás azon fog múlni, hogy ő képes-e fejlődni. Mert baszhatod ha Mustang-od van a garázsban, de nem tudsz nagy lóerejű kocsit vezetni. 😀Coopernek most jöhet (papíron) a karrierje legjobb 2-3 éve, Landry már lefelé ment. A korábban annyira szokatlan droppok is elkezdtek jönni, nem tudom, mintha fejben sem lett volna már itt.Én nekem ő nagy kedvenc volt. Igazi vezér. Mezem is van tőle.Landry Cut. 😕 nem találtunk vevőt.Szerettem volna, ha innen vonul vissza, de ez sajna egy no brainer döntés volt.
Egy korszak lezárult.
P@trik
Joey Tribbiani
P@trik
Joey Tribbiani
De kívánom, hogy sikeres évei legyenek nálatok. 😊
több mint 4 éve
Coopernek most jöhet (papíron) a karrierje legjobb 2-3 éve, Landry már lefelé ment. A korábban annyira szokatlan droppok is elkezdtek jönni, nem tudom, mintha fejben sem lett volna már itt.Én nekem ő nagy kedvenc volt. Igazi vezér. Mezem is van tőle.Landry Cut. 😕 nem találtunk vevőt.Szerettem volna, ha innen vonul vissza, de ez sajna egy no brainer döntés volt.
Egy korszak lezárult.
P@trik
Joey Tribbiani
P@trik
több mint 4 éve
Én nekem ő nagy kedvenc volt. Igazi vezér. Mezem is van tőle.Landry Cut. 😕 nem találtunk vevőt.Szerettem volna, ha innen vonul vissza, de ez sajna egy no brainer döntés volt.
Egy korszak lezárult.
P@trik
Joey Tribbiani
több mint 4 éve
Landry Cut. 😕 nem találtunk vevőt.Szerettem volna, ha innen vonul vissza, de ez sajna egy no brainer döntés volt.
Egy korszak lezárult.
P@trik
több mint 4 éve
Landry Cut. 😕 nem találtunk vevőt.Egy korszak lezárult.
több mint 4 éve
Ja látom már...Laci benyaltál egy fake accot szépen. 😀Na csak figyeld 😂
Beki
több mint 4 éve
Ja látom már...Laci benyaltál egy fake accot szépen. 😀akkor én is 😊 csodálkoztam, hogy az Eagles tweetnews még nem is hozta le 😊
Beki
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ja látom már...Laci benyaltál egy fake accot szépen. 😀
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Allen Robinson…lesz itt WR sorBtw ez honnan, mert senki sem hozta le még? 😀
4 év 65 millió
Klaci79
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
One more free-agent WR now available: Browns are releasing WR Jarvis Landry, per source.
több mint 4 éve
Allen Robinson…lesz itt WR sor😕 😕 😕 őt hozzánk akartam, bár nem ennyiért....
4 év 65 millió
Klaci79
több mint 4 éve
Egy jó kapcsolat első ismérve hogy hízol mialatt benne vagy 😛😛😀Csak hogy szokjátok a látványt: Amari Cooper Browns mezben.Mintha meghízott volna a Cowboys után, vagy a Raiders mez után magára húzta a Dallas mezt és után a Browns mezt. 😛
iktriad
Rodaron
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Csak hogy szokjátok a látványt: Amari Cooper Browns mezben.Mintha meghízott volna a Cowboys után, vagy a Raiders mez után magára húzta a Dallas mezt és után a Browns mezt. 😛
iktriad
több mint 4 éve
Így van, ettől még simán jöhet korai WR pick, csak nem kell egyből bedobni a mélyvízbe. Coopert bárhová be lehet tenni, Landry azért sokkal limitáltabb volt a slotban.A wr draft prioritás marad szerintem, tőlük függetlenül is.Ahogy az várható volt.Ha ez igaz, akkor annyira nem olyan nagy fogás ez a mai trade. Sima upgrade wr1 poszton Cooper, viszont mennyiségileg nem lesznek többen, ha Landry meg megy.
twitter.com/AdamSchefter/status/1502737505904476165?s=20&t=kP1EIwA79lfEwaIxqdKFUQ
Joey Tribbiani
Seda26
Bad 31
Egybk. Landry sem zárkózik el a maradástól, de nem fogunk 35 misit ellőni az elkapó posztra.
több mint 4 éve
A wr draft prioritás marad szerintem, tőlük függetlenül is.Ahogy az várható volt.Ha ez igaz, akkor annyira nem olyan nagy fogás ez a mai trade. Sima upgrade wr1 poszton Cooper, viszont mennyiségileg nem lesznek többen, ha Landry meg megy.
twitter.com/AdamSchefter/status/1502737505904476165?s=20&t=kP1EIwA79lfEwaIxqdKFUQ
Joey Tribbiani
Seda26

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 4 éve
Ahogy az várható volt.Ha ez igaz, akkor annyira nem olyan nagy fogás ez a mai trade. Sima upgrade wr1 poszton Cooper, viszont mennyiségileg nem lesznek többen, ha Landry meg megy.
Joey Tribbiani