Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 13 éve
Bad 31 Cleveland Browns 975 — Medvedisznóember
53-as roster tipp http://www.dawgsbynature.com/2011/8/17/2369586/cleveland-browns-53-man-roster-projection-version-2 a kezdők elég egyértelműek, tényleg inkább a backup roster helyekért folyik a harc.

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Valaki innen nem volt esetleg pénteken a Szigeten (Prodigy,Deftones....)?Mert láttam egy Cleveland Brownsos rövid ujjú pólóban egy tagot,nem hiszem,hogy többen is voltak ilyenek. 😊Newman
Én tuti nem voltam 😀Bad31
én sem 😊

Joey Tribbiani
most elbizonytalanodtam,mert Bad hsz-ében mélyenszántó iróniát éreztem,tehát azt hittem,hogy ő a delikvens,de a tiédből egyáltalán nem...
totál bekavart most ez,de lényegtelen,nem olyan fontos... 😀

ON
Pinkstonról milyen hírek jöttek eddig?

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 644 — Axel Foley
A Lions ellen egy félidőt játszanak a kezdők, lehet, h. Hardesty is pályára léphet végre. Norwood egyre előrébb tör a depth charton, tegnap ő volt a kezdő slot-receiver, Little csak 4 elkapós felállásban kapott lehetőséget. Ward visszatért, U. Young viszont továbbra is sérült.Joey Tribbiani
Sztem nálunk meg egy negyedet.
Nem olvastam utánna,de nem hinném,hogy további sérüléseket akarunk.
Így is jobban hasonlítunk egy kórházra,mint egy focicsapatra.

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Holmgren kémei voltak biztos, és a csoportellenfelek TC-jéről jöttek át.
több mint 13 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
Valaki innen nem volt esetleg pénteken a Szigeten (Prodigy,Deftones....)?Mert láttam egy Cleveland Brownsos rövid ujjú pólóban egy tagot,nem hiszem,hogy többen is voltak ilyenek. 😊Newman
én sem 😊

tegnap igazi celebparty volt az edzésen, Jim Tressel (ex-Buckeyes HC), Lloyd Carr (ex-Wolverines HC), Ron Wolf (ex-Packers GM) és Dave Adolph (ex-Browns és Chiefs DC) is megjelent.

A Lions ellen egy félidőt játszanak a kezdők, lehet, h. Hardesty is pályára léphet végre. Norwood egyre előrébb tör a depth charton, tegnap ő volt a kezdő slot-receiver, Little csak 4 elkapós felállásban kapott lehetőséget. Ward visszatért, U. Young viszont továbbra is sérült.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 13 éve
neee 😀
pedig a te arcodat szerintem már láttam is valamelyik topikban 😀

több mint 13 éve
Én tuti nem voltam 😀

több mint 13 éve
Valaki innen nem volt esetleg pénteken a Szigeten (Prodigy,Deftones....)?Mert láttam egy Cleveland Brownsos rövid ujjú pólóban egy tagot,nem hiszem,hogy többen is voltak ilyenek. 😊

több mint 13 éve
Billy Yates retired. A tavalyi szezont IR-en fejezte be, valszeg nem épült fel 100%-osan, 31 évesen meg minek erőltetni. Azért meglepett a hír, viszont így Braxtonnak és Vallosnak komoly esélye lehet a final rosterre.

Young mellett Ward is kihagyta a mai edzést, Adams és Ventrone volt a két kezdő safety. Uhhh. Hagg műtétje miatt leigazoltuk Brett Johnson-t, camp body (Seattle PS-ben volt tavaly).

Hardesty végre edzett !! Talán játszhat a Lions ellen...

McCoy Favre-val is gyakorolt a lockout alatt. http://www.cleveland.com/browns/index.ssf/2011/08/cleveland_browns_quarterback_c_15.html

több mint 13 éve
egybk. tavaly Delhomme is jó volt két pre-meccs után (18/23, 193 yards, 2 TD, 0 INT, 116.1 QB-rating), úgyh. óvatosan kell kezelni a tegnapi eredményt. Viszont elég összeszedettnek tűnt a csapat, annak ellenére, h. 10 edzés volt eddig a TC-ben.Joey Tribbiani
Hát igen, ez igaz, sajna ezek a pre season meccsek kevesebbet jelentenek mint gondolnánk, én az offense-el kapcsolatban bizakodóbb vagyok mint a védelemmel, a secondary jó lehet SS poszton TJ-vel, meg ugye Haden, Brown duó, de az LB sor meg a DL nálam nagy kérdőjel.Bad31
Az LB-sor szar, ez van. Azt azért ne felejtsük el, h. a drafton könnyebb 4-3-as linebackert találni, mint 3-4-est. (pl. az idei FA-k közül Tulloch 4., Poz 2., Bradley 3., Ruud 2. körös pick volt; a legutóbbi három drafton mindössze négy játékost választottak ki az első körben ( Von Miller - Broncos (2011, 1/2), Weatherspoon - Falcons (2010, 1/19), Curry - Seahawks (2009, 1/4), Cushing - Texans (2009, 1/15)).

Nálam a sec. az első meccs alapján nagyobb kérdőjel, mint a DL. Sanfordról és Englishről már írtam, Benard ugye alap, de Schaefering is egész jó volt, úgy néz ki jobb 3-tech. DT lehet, mint 5-tech DE volt. Persze még korai bármilyen komoly következtetést levonni.
A sec.-ben a Haden-Brown-Ward trió tényleg jó (bár Sheldon már 32 éves), Skrine is tehetséges, de Patterson, mint nickel elég necces, U. Young eddig career backup volt, Hagg 7. körös pick, Ventrone totál alma... kár, h. Wright elment.

több mint 13 éve
egybk. tavaly Delhomme is jó volt két pre-meccs után (18/23, 193 yards, 2 TD, 0 INT, 116.1 QB-rating), úgyh. óvatosan kell kezelni a tegnapi eredményt. Viszont elég összeszedettnek tűnt a csapat, annak ellenére, h. 10 edzés volt eddig a TC-ben.Joey Tribbiani
Hát igen, ez igaz, sajna ezek a pre season meccsek kevesebbet jelentenek mint gondolnánk, én az offense-el kapcsolatban bizakodóbb vagyok mint a védelemmel, a secondary jó lehet SS poszton TJ-vel, meg ugye Haden, Brown duó, de az LB sor meg a DL nálam nagy kérdőjel.

több mint 13 éve
egybk. tavaly Delhomme is jó volt két pre-meccs után (18/23, 193 yards, 2 TD, 0 INT, 116.1 QB-rating), úgyh. óvatosan kell kezelni a tegnapi eredményt. Viszont elég összeszedettnek tűnt a csapat, annak ellenére, h. 10 edzés volt eddig a TC-ben.

több mint 13 éve
alakul.

A 1st team offense teljesen okés volt, McCoy pontos, 9/10, 135 yard, erre nem számítottam. Jó volt látni, h. 6 kül. játékos kapott el labdát ( Cribbs (2), Hillis, Watson (2), Robo, Moore (3) és Little (2)). Colthoz nem nagyon kerültek közel a védők, jól dolgozott a fal. Ami annyira nem tetszett, az a futójáték, idővel remélhetőleg ez is javul. A backupok közül Norwood nagy lépést tett az 53-as roster felé, ideális slot receiver lehet. Emellett punt returnöknél is használható.

A védelem átlagosan teljesített, a Mitchell-sack szép volt, Sheardet viszont teljesen megfogta Clifton. Sajnos Young nem játszott sérülés miatt, az őt helyettesítő Adams pedig eléggé benézett egy 30+ yardos playt. Skrine slot receiverek ellen jó lehet, Cobb ellen kétszer is jól védekezett. A többi backup CB semmi extra, Ventrone kifejezetten szar. A B. Smith - T. Brown sack - fumble ret. TD szép volt, de ezen kívül nem sokat mutattak az LB-k. A DL-depth már jobb, English és Sanford is összehozott egy sacket + forced fumblet, ezzel szemben Derreck Robinson neve mellé két neutral zone infraction került, semmiféle veszélyt nem jelentett az ellenfél irányítójára.

McGee jól puntolt, a field goalokat (Wolfert, 44y, 46y) és az extra pontokat (Dawson) belőttük.

több mint 13 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 031 — Packers Suicide Squad
Srácok, Brandon Jackson hogy muzsikált eddig az edzéseken?Gergőbácsi
eddig jó, de pár edzés után nehéz értékelni.

inaktives: WR Carlton Mitchell (finger), WR Mohamed Massaquoi (foot), S Eric Hagg (knee), RB Montario Hardesty (knee), LB Chris Gocong (neck), DL Jabari Fletcher (knee).

Mitchell és Hagg nem túl jó hír, mindkettő roster-helyért küzd.Joey Tribbiani
Köszi, és grat nektek a győzelemhez. Sok sikert a reg szezonban!

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
Srácok, Brandon Jackson hogy muzsikált eddig az edzéseken?Gergőbácsi
eddig jó, de pár edzés után nehéz értékelni.

inaktives: WR Carlton Mitchell (finger), WR Mohamed Massaquoi (foot), S Eric Hagg (knee), RB Montario Hardesty (knee), LB Chris Gocong (neck), DL Jabari Fletcher (knee).

Mitchell és Hagg nem túl jó hír, mindkettő roster-helyért küzd.

több mint 13 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 031 — Packers Suicide Squad
Srácok, Brandon Jackson hogy muzsikált eddig az edzéseken?

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
Asszem Hardesty-t bebuktuk 😕Bad31
hát nagyon úgy tűnik 😕 de ez sajnos benne van, Ward is sokat volt sérült college-ben, azóta viszont teljesen egészséges (kopp-kopp), v. pl. Okung, egyetemen 0 sérülés, az NFL-ben 1.5 év alatt két high ankle sprain.

Pokorny összeszedte a "Top 5 position battle-t": http://www.dawgsbynature.com/2011/8/12/2360323/top-5-position-battles-for-cleveland-browns

nagyjából én is ezeket írtam pár napja, a Pashos v. Braxton párharc viszont szvsz nem kérdés, utóbbi inkább Trautwein-nal harcol a backup T posztért.
érdekes lehet a D. Robinson - Sanford (csere LDE), ill. a Paxson - Schaefering - Quaye - Ivey (backup DT) battle is + az UDFA-k háborúja a linebacker posztokért 😛

több mint 13 éve
hírek a tegnapi edzésről:
- J. Mitchell visszatért, Gocong&Massa továbbra sem edzenek, de ami sokkal rosszabb, h. Hardesty sem... 1 év alatt nem sikerült 100%-osan felépülnie, elég aggasztó.
- Skrinera nagyon kíváncsi leszek holnap a GB ellen, eddig Haden mellett a legjobb DB a campben
- Fujita INT, C. Mitchell is jó volt

Holnap egy negyedet kapnak a kezdők, a 2.-3.-ban a cserék, a 4.-ben a 3rd teamerek játszanak.

A Rams kivágta David Vobora-t, 2008-ban ő volt Mr. Irrelevant 😊 Fiatal, olcsó, a B. Smith; Jacobs; Tarver triónál biztosan jobb (15 meccsen kezdett), Shurmur is ismeri, egy próbát megér.

Érdekes cikk a receiverekről: http://www.nationalfootballauthority.com/2011/08/cleveland-browns-wrs-have-feel-about.html

"The big change to the receiving corps won't be the addition of any "big name" players, it will be the installation of a new offense which will allow them to do what they are supposed to do best—catch the ball."Joey Tribbiani
Asszem Hardesty-t bebuktuk 😕

több mint 13 éve
hírek a tegnapi edzésről:
- J. Mitchell visszatért, Gocong&Massa továbbra sem edzenek, de ami sokkal rosszabb, h. Hardesty sem... 1 év alatt nem sikerült 100%-osan felépülnie, elég aggasztó.
- Skrinera nagyon kíváncsi leszek holnap a GB ellen, eddig Haden mellett a legjobb DB a campben
- Fujita INT, C. Mitchell is jó volt

Holnap egy negyedet kapnak a kezdők, a 2.-3.-ban a cserék, a 4.-ben a 3rd teamerek játszanak.

A Rams kivágta David Vobora-t, 2008-ban ő volt Mr. Irrelevant 😊 Fiatal, olcsó, a B. Smith; Jacobs; Tarver triónál biztosan jobb (15 meccsen kezdett), Shurmur is ismeri, egy próbát megér.

Érdekes cikk a receiverekről: http://www.nationalfootballauthority.com/2011/08/cleveland-browns-wrs-have-feel-about.html

"The big change to the receiving corps won't be the addition of any "big name" players, it will be the installation of a new offense which will allow them to do what they are supposed to do best—catch the ball."

több mint 13 éve
Matt Roth leigazolásával van ok örömre?Húsrágó
Roth jó, de nem 4-3-ban. Mi elvileg azért nem hosszabbítottunk vele, mert 3-4-ben akart játszani...

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 544
Matt Roth leigazolásával van ok örömre?Húsrágó
Ja. Szegecs is megszerezte régebben GM játékban.
több mint 13 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 045 — Jaguars fan
Matt Roth leigazolásával van ok örömre?
több mint 13 éve
eh.

http://sports.yahoo.com/nfl/news;_ylt=AkXOz_YBAW4ce8UqwI5HHsxDubYF?slug=lc-carpenter_colt_mccoy_fresh_start_browns_080811

And it’s far different for McCoy than last summer when communication was sometimes non-existent with his coaches. For instance, he says he didn’t learn he was going to start the team’s final exhibition game in 2010 until about five minutes before the contest started. A coach looked at him and said: “You’re starting,” then McCoy raced into a huddle with players he barely knew.

“There had been no reps [in practice], nothing,” McCoy said.

és egy másik: http://www.cleveland.com/browns/index.ssf/2011/08/cleveland_browns_feel_no_need.html
"It's definitely night and day with Coach [Pat] Shurmur compared to Coach [Eric] Mangini, just the way things are run and the way people are picking things up," he said.

3... http://network.yardbarker.com/nfl/article_external/browns_shed_veteran_look_for_youth_movement/5964280

As for the feeling in the building, Jackson said things are "much more relaxed."
Jackson and Thomas both chuckled when it was mentioned to them that some players were calling the new rules "The Eric Mangini Rules."
"I'm leaving that one alone," Jackson said.
"I think everybody is rowing that boat in the same direction for the first time since I've been here," Thomas said.

Crennel után mondjuk kellett egy ilyen keménykezű edző, mint Mangini, ott basztuk el, h. teljhatalmat kapott és idehozta az összes ex-Jet hulladékot + egyéb, hosszú távon használhatatlan 30+ veteránt. Kb. ennek köszönhetően nincs LB és sec. depth ( Barton, Bowens, Bo Rood, Poteat, Ivy...).

több mint 13 éve
egy kiváló cikk a tavalyi Rams O#-ről.
http://www.dawgsbynature.com/2011/8/10/2354913/the-st-louis-rams-2010-offense-and-what-to-expect-from-cleveland-in

(inside zone run: http://www.dawgsbynature.com/2010/7/12/1533947/rufios-playbook-the-inside-zone-run

több mint 13 éve
az első depth chart:

QB: McCoy; Wallace; Brown; Weatherhead
RB: Hillis; Hardesty; B. Jackson; Porter; A.Smith
FB: Marecic; Clutts
WR1: Robiskie; Mitchell; Williams; Matthews; Windsor
WR2: Cribbs; Little; Norwood; Haggerty; Castile; Nunez
LT: Thomas; Braxton; Ford
LG: Steinbach; Murray; Pinkston
C: Mack; Yates; Vallos
RG: Lauvao; Greco; Shaw
RT: Pashos; Trautwein; Alford

LE: Mitchell; Robinson; Sanford; Fletcher
DT: Taylor; Paxson; Quaye; Carroll
DT: Rubin; Schaefering; Ivey; Anderson
RE: Sheard; Benard; English
SLB: Fujita; B. Smith; Jacobs; Tarver
MLB: DQ Jackson; T.Brown; Octavien
WLB: Gocong; Maiava; Gordon; Donald
LCB: Haden; Skrine; Robinson; Hagan
RCB: S.Brown; Patterson; Francies; Dockery
FS: Young; Adams; DA Smith
SS: Ward; Hagg; Ventrone; Gettis

P: McGee
K: Dawson; Wolfert
H: McGee
PR: Cribbs; Norwood; A. Smith; Dockery
KR: Cribbs; Skrine; A. Smith; Dockery
LS: Pontbriand; Clutts
Note: WR Mohamed Massaquoi is on the active/non-football injury list

a kezdő kb. megvan, talán a Young vs. Adams párharc nyitott még, de Usama nagy előnnyel indul.

offense: Az 5. WR és a backup T/G posztokért nagy harc lesz: előbbiért Mitchell, Norwood, Williams és Haggerty, utóbbiért (feltételezve, h. Yates és Greco ott lesznek a végső rosteren) Braxton, Murray, Pinkston és Trautwein küzdhetnek.

defense: ez sokkal érdekesebb, a kezdő 11-en, ill. a Benard, Maiava, Adams trión kívül mindenki roster-helyért küzd. Az LB-depthről inkább ne is beszéljünk, überfos. Skrine eddig nagyon jó a TC-ben, még a végén ő lesz a nickelback. Hagg nem csak papíron van Ventrone előtt, örülnék ha utóbbi ezentúl szigorúan csak a spec. teamben kapna lehetőséget.Joey Tribbiani
Bár nincs feltüntetve, de gondolom továbbra is Watson lesz a kezdő TE-tek, a tavalyi jó szezonja után 😊Wyatt
hopp 😊
TE: Watson; Moore; Smith; Cameron; Frosch