Green Bay Packers
78 feliratkozó
22 órája
www.espn.com/college-football/story/_/id/49307656/notre-dame-shamrock-series-uniforms-green-bay-packers

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 napja
Sources: Free-agent CB Rasul Douglas is planning to sign a one-year deal with the Washington Commanders worth up to $3.8 million. Douglas spent last season with the Dolphins, where he started 13 games. A former Eagles third-round pick in 2017, Douglas now returns to the NFC East.Ennyiért mondjuk itt is szívesen láttam volna, de ez van
1 hónapja
Vágjuk ki egyből, majd várjuk ki a végét.Most akkor várjuk ki a végét, vagy vágjuk ki egyből?Oké, szerintem is várjuk ki a végét.Te is tudod, hogy az USÁ-ban egy férfit ( főleg feketét) bemondásra is simán becsuknak pár napra... elég sok hasonló esetben kiderült már, hogy a bejelentő hölgy mérsékelten volt szavahihető...Jaj már, mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet... Ott tartottam, hogy letartóztatták.Jacobs miért van még rosteren?Miért, hol kellene lennie? ( azt gondolom, az ártatlanság vélelme mindenkit megillet, még egy RB-t is)
nagylaza, főpohárnok
esz-ki-mo
nagylaza, főpohárnok
De ettől persze még simán lehet, hogy tényleg JJ volt a hunyó, ha ez beigazolódik, akkor nyilván kivágjuk.
esz-ki-mo
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
1 hónapja
Kraftra azt írják már az első hétre rendben lehet. Parsonst viszont október közepére kaphatjuk vissza.Biztosan PUP listara kerul, es ugyan valtoztattak iden es mar a 3. heten elkezdhet edzeni, de ha jol emlekszem, legkorabban az 5. heten lehet kerettag
gamerkr
1 hónapja
Máshol.Egyből az volt a kérdés, hogy miért van még rosteren?Írtam volna olyat, hogy vágjuk ki egyből?Most akkor várjuk ki a végét, vagy vágjuk ki egyből?Oké, szerintem is várjuk ki a végét.Te is tudod, hogy az USÁ-ban egy férfit ( főleg feketét) bemondásra is simán becsuknak pár napra... elég sok hasonló esetben kiderült már, hogy a bejelentő hölgy mérsékelten volt szavahihető...Jaj már, mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet... Ott tartottam, hogy letartóztatták.Jacobs miért van még rosteren?Miért, hol kellene lennie? ( azt gondolom, az ártatlanság vélelme mindenkit megillet, még egy RB-t is)
nagylaza, főpohárnok
esz-ki-mo
nagylaza, főpohárnok
De ettől persze még simán lehet, hogy tényleg JJ volt a hunyó, ha ez beigazolódik, akkor nyilván kivágjuk.
esz-ki-mo
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
Miért, hol lenne?
zacknorb
1 hónapja
Egyből az volt a kérdés, hogy miért van még rosteren?Írtam volna olyat, hogy vágjuk ki egyből?Most akkor várjuk ki a végét, vagy vágjuk ki egyből?Oké, szerintem is várjuk ki a végét.Te is tudod, hogy az USÁ-ban egy férfit ( főleg feketét) bemondásra is simán becsuknak pár napra... elég sok hasonló esetben kiderült már, hogy a bejelentő hölgy mérsékelten volt szavahihető...Jaj már, mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet... Ott tartottam, hogy letartóztatták.Jacobs miért van még rosteren?Miért, hol kellene lennie? ( azt gondolom, az ártatlanság vélelme mindenkit megillet, még egy RB-t is)
nagylaza, főpohárnok
esz-ki-mo
nagylaza, főpohárnok
esz-ki-mo
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
Miért, hol lenne?
1 hónapja
Írtam volna olyat, hogy vágjuk ki egyből?Most akkor várjuk ki a végét, vagy vágjuk ki egyből?Oké, szerintem is várjuk ki a végét.Te is tudod, hogy az USÁ-ban egy férfit ( főleg feketét) bemondásra is simán becsuknak pár napra... elég sok hasonló esetben kiderült már, hogy a bejelentő hölgy mérsékelten volt szavahihető...Jaj már, mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet... Ott tartottam, hogy letartóztatták.Jacobs miért van még rosteren?Miért, hol kellene lennie? ( azt gondolom, az ártatlanság vélelme mindenkit megillet, még egy RB-t is)
nagylaza, főpohárnok
esz-ki-mo
nagylaza, főpohárnok
esz-ki-mo
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
1 hónapja
Most akkor várjuk ki a végét, vagy vágjuk ki egyből?Oké, szerintem is várjuk ki a végét.Te is tudod, hogy az USÁ-ban egy férfit ( főleg feketét) bemondásra is simán becsuknak pár napra... elég sok hasonló esetben kiderült már, hogy a bejelentő hölgy mérsékelten volt szavahihető...Jaj már, mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet... Ott tartottam, hogy letartóztatták.Jacobs miért van még rosteren?Miért, hol kellene lennie? ( azt gondolom, az ártatlanság vélelme mindenkit megillet, még egy RB-t is)
nagylaza, főpohárnok
esz-ki-mo
nagylaza, főpohárnok
esz-ki-mo
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Oké, szerintem is várjuk ki a végét.Te is tudod, hogy az USÁ-ban egy férfit ( főleg feketét) bemondásra is simán becsuknak pár napra... elég sok hasonló esetben kiderült már, hogy a bejelentő hölgy mérsékelten volt szavahihető...Jaj már, mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet... Ott tartottam, hogy letartóztatták.Jacobs miért van még rosteren?Miért, hol kellene lennie? ( azt gondolom, az ártatlanság vélelme mindenkit megillet, még egy RB-t is)
nagylaza, főpohárnok
esz-ki-mo
nagylaza, főpohárnok
esz-ki-mo
1 hónapja
Te is tudod, hogy az USÁ-ban egy férfit ( főleg feketét) bemondásra is simán becsuknak pár napra... elég sok hasonló esetben kiderült már, hogy a bejelentő hölgy mérsékelten volt szavahihető...Jaj már, mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet... Ott tartottam, hogy letartóztatták.Jacobs miért van még rosteren?Miért, hol kellene lennie? ( azt gondolom, az ártatlanság vélelme mindenkit megillet, még egy RB-t is)
nagylaza, főpohárnok
esz-ki-mo
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Jaj már, mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet... Ott tartottam, hogy letartóztatták.Jacobs miért van még rosteren?Miért, hol kellene lennie? ( azt gondolom, az ártatlanság vélelme mindenkit megillet, még egy RB-t is)
nagylaza, főpohárnok
esz-ki-mo
1 hónapja
Jacobs miért van még rosteren?LaFleur szerint business as usual. Ergo nincs semmi latnivalo.
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Jacobs miért van még rosteren?Miért, hol kellene lennie? ( azt gondolom, az ártatlanság vélelme mindenkit megillet, még egy RB-t is)
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Jacobs miért van még rosteren?Nemcsak, hogy rosteren van, de edz is a többiekkel.
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Packers, WR Christian Watson agree to four-year, $110.5M extension. (via Adam Schefter)
1 hónapja
Jacobs miért van még rosteren?
1 hónapja
Mindenesetre nem túl jó előjel. Öröm az ürömben, hogy nem közvetlenül szezon előtt, vagy szezon közben történt.Akkor most idézek a Csontdaráló nevű klasszikusból:Simán látom h cserélünk valakiért , sztm 99% h JJ cut lesz , meg jövőre van egy csomo hátsókörös pickünk .
"Kell egy új futó!"
gamerkr
nando89
1 hónapja
Az embert kiveheted a Raidersből, de a Raiderst nem tudod kivenni az emberből.
1 hónapja
Tènyleg nem èrtem őket hogyan lehetnek ennyire hülyèk ès ilyenekkel kockáztatjàk az èltüket, karrierjüket🤷🤦
1 hónapja
Akkor most idézek a Csontdaráló nevű klasszikusból:Simán látom h cserélünk valakiért , sztm 99% h JJ cut lesz , meg jövőre van egy csomo hátsókörös pickünk .
"Kell egy új futó!"
gamerkr
1 hónapja
Akkor most idézek a Csontdaráló nevű klasszikusból:"Kell egy új futó!"
1 hónapja
After a complaint on May 23 and a subsequent investigation, Packers RB Josh Jacobs was arrested this morning and booked into Brown County Jail on five charges: battery/domestic abuse, criminal damage to property/domestic abuse, disorderly conduct/domestic abuse, strangulation and suffocation, and intimidation of a victim.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
Oraállításos deficit hétben péntek este, történelem első Thanksgiving eve a Netflixen, karácsony óra Bears idegen Netflixen, kaptunk érdekes meccseket.Így is lehet fogalmazni. Nem szabad belealudni az elején, mert a második fele baromi nehéznek ígérkezik.
És nem korai bye, amit én mindig adok.
zacknorb
1 hónapja
Oraállításos deficit hétben péntek este, történelem első Thanksgiving eve a Netflixen, karácsony óra Bears idegen Netflixen, kaptunk érdekes meccseket.És nem korai bye, amit én mindig adok.