NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card hétfő
7
7
2:15, ARENA4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 10 éve
nezzuk a pozitivumot: innen csak felfele van az ut, ennel rosszabbul nem lehet jatszani.előző héten én is ezt hittem..
casaubon
több mint 10 éve
nezzuk a pozitivumot: innen csak felfele van az ut, ennel rosszabbul nem lehet jatszani.
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Jeff Darlington says the Packers won’t have CB Sam Shields today. Ismét egy jó hír. 😕
több mint 10 éve
Shields, Rollins, Montygomery leminősítve doubtfulra. Neal questionable. Nem jó hírek a secondaryben.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Bár Shields egész héten nem edzett MM szerint van rá esély, hogy pályára lép.További kívánságaim a holnapi napra:
- működő futójáték
- mélységi passzok
- szilárd zseb
- Newton megfogása
- 7-1
Szóval csak a szokásos.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
In his last 14 games following a loss, Aaron Rodgers is 14-0 with 45 TD and 5 INT. Has not lost consecutive games in same season since 2010.Reméljük ez a szép sorozat most sem fog megszakadni!
több mint 10 éve
Az éjszaka az is kiderült, hogy Tramon Williamsért sem nagy kár...Montgomery végre edzett tegnap, Shields és Rollins viszont nem. Jó lenne ha a CB sor (is) kicsit összeszedné magát, mert az utolsó két meccsen bőven az előszezonban éreztem magam,Ha Hyde fog Olsen-en lenni akkor hosszú napja lesz a def-nek. Borzasztóan ingadozóak a secondary tagjai...
Old Green Bay
gamerkr
több mint 10 éve
tegnap a tétényi úton (bornemissza tér környéke) láttam egy Packers logós motorháztetőjű, azt hiszem Lada Nivát, de a típusban nem vagyok biztos. Badassül nézett ki! 😊Ma én is láttam, a gazdájával együtt, aki meghozta a Rodgers mezemet 😊 | Thx Zsófi+Zsuzsi 😊 |
winston
Tényleg állat a kocsi.
több mint 10 éve
Akkor jöjjön a Carolinai kirándulás.Elég sok kérdésre választ várok a csapattól , ez nem az jelenti h feltétlen győzelmet várok , mert nem ,ez Panthers nagyon komolya csapat sima top3 az Nfc-ben, de ezzel újat nem mondok .
Mégis azt mondom h a legjobb alkalom h kicsit helyre rakjuk a megtépázott renomét ,és villantsuk valamit.
Ehhez viszont nagyon sok mindenben kell majd javulni , Denverben mindkét csapat részben voltak gondjaink, én most főleg az Offenstől várok sokkal többet, tegyünk kísérletet arra h hosszában megnyissuk a pályát , ha Janis akkor ő ha Adams akkor ő de azért próbáljuk megnyitni a pályát , nem denver szint a Carolina védelme de nagyon jó egység ha nekik is elég 10-15 yardon belül védekezni megint égni fog a ház.
Továbbá várom h futójátékban is előrelépjünk jó volna ha végre lenne Lacynek egy jó estéje !
Meccs sztm falaknál dőlhet el.
Védő oldalon jön egy mobilis irányító nem szoktuk szeretni .. ezenfelül is futásra vannak berendezkedve pláne ellenünk ezt fogják erőltetni,passz játékuk gyengébb mehetnek pluszz emberek a boxba.
Azt gondolom ha lesz nyomás Newton-on és elfogadható szinten tudjuk fogni futást akkor belekergethető 1-2 eladott lasztiba.
Nagyon nehéz meccsre számítok , egy remek csapat otthonában , nagyon kéne most egy nagy győzelem a csapatnak és a szurkolóknak is egyaránt . Kiemelés szempontjából is fontos lehet a meccs végeredménye. Nekünk ezután nyerhető csoport meccsek jönnek . Remek erőfelmérő lesz
Hajrá
több mint 10 éve
tegnap a tétényi úton (bornemissza tér környéke) láttam egy Packers logós motorháztetőjű, azt hiszem Lada Nivát, de a típusban nem vagyok biztos. Badassül nézett ki! 😊
több mint 10 éve
nem tudom, hogy szoktatok-e közös meccsnézést szervezni, de a héten a Packers - Panthers meccset adjuk a Rácskertben, szívesen várunk mindenkit #önreklámvége

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Montgomery végre edzett tegnap, Shields és Rollins viszont nem. Jó lenne ha a CB sor (is) kicsit összeszedné magát, mert az utolsó két meccsen bőven az előszezonban éreztem magam,Ha Hyde fog Olsen-en lenni akkor hosszú napja lesz a def-nek. Borzasztóan ingadozóak a secondary tagjai...
Old Green Bay
több mint 10 éve
Montgomery végre edzett tegnap, Shields és Rollins viszont nem. Jó lenne ha a CB sor (is) kicsit összeszedné magát, mert az utolsó két meccsen bőven az előszezonban éreztem magam,
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
@RobDemovsky Forgotten in the Denver loss: The #Packers streak of 42 straight games with a sack ended. It was the longest active streak in the NFL.QB hit-ből se sokat jegyezhettünk fel szerintem.
több mint 10 éve
Imádom,hogy benézek ide, és egy vereség után, (6-1es mérleggel) mindenki temeti már az egész szezont, és letargiába kerül 😀 Nem láttam a meccset így persze, lehet, hogya mutatott játék tényleg pocsék volt vagy valami, de pl egy Browns topik után mindig is felüdülés volt nekem ide járni 😀twitter.com/EaglesFanTalk/status/661003094990327808
Drip

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Lehet egy csapatnak akármilyen irányítója, fegyverek nélkül ez lesz. Brady is megjárta ezt pár éve. Csodák nincsenek. Tök jó hogy mi itt mindenkiben látjuk a potenciált meg a szépet de nyilván Janis sehol nem tart, Adams sem kiemelkedő semmiben egyelőre. Jones is egy teljesen átlagos elkapó, Cobb van egyedül aki ér valamit de ő sem az a Juio 12 elkapás Jones aki egyedül elvisz egy offense-t. Mikor Nelson kidőlt írtam ezt a next man up dolgot meg hogy így születnek az új sztárok. Viszont ez nem törvényszerű és egyelőre nem is látok senkit. Teddy nagy mágus de folyamatosan nem jöhet be mindig az hogy közepes srácokból sztárokat nevelgetünk meg majd Rodgers megoldja úgyis. Quarless? Richard Rodgers? Bármelyik bokorban hasonló TE-k bujkálnak, velük is csak megvagyunk 11-en a pályán de egyik sem tud hozzátenni sokat. És félre értés ne essék nyilván nem lehet 11 igazán fasza játékos egy alakulatban de az hogy jelenleg van kb 2-3 az édes kevés azokhoz a célokhoz amiket mi tűztünk ki. Persze az sem segít hogy száz éve az utolsó néhány helyen draftolunk így az igazán nagy állatok, impact playáknak esélye sincs hozzánk kerülni így marad ez a módszer ami most van.+1
JayB
Amit a saját meglátásomból hozzátennék, hogy amíg mélységében nem nyitjuk meg a pályát (bárkivel, lehet az Janis, Jones, Mongtomery vagy Abbrederis akkor is, ha csak 2-3 labda megy felé egy meccsen), addig bármelyik védelemnek elég a LOS-tól max 10-15 yardra berendezkedni, max egy S-t hátrább hagyni, ezzel pedig már meg is ölték a futójátékot, plusz mehet 5-6 ember is Rodgers után mert a többit lerendezik a többiek. Nem egyszer volt fent a Denver is 6 DBvel, a futás ellen elég volt a DL, meg 1 LB + 1S, ezután már nem is maradt szabad WR, a zseb összeomlott, a labda meg ment céltalan bárhová.
Szerk:
Majd elfelejtettem, hogy az sem segített a dolgon, hogy az első félidőben egy 5-8 perces Denver drive-ra egy 2-3 perces Packers drive jutott, marhára nem volt ideje kipihenni magát a D-nek. Az össz labdabirtoklás szebb, alig 6 perccel volt többet a labda a Broncosnál, de ezen a második félidő szépített sokat.
Személy szerint a TE játékot javítandó én megpróbáltam volna tradelni Vernon Davis-ért, de hát én nem vagyok TT 😊 (bagóért ment Denverbe).
Btw, valahol olvastam egy cikket, hogy Watt-ért kéne bejelentkezni, 2 elsőkörös (2016,2017)meg egy kondíciós pick-el 2018-re. A cikkírót még meg is értem, sőt bevétel szempontjából se lenne rossz (helyi srác, szupersztár, pillanatok alatt első lenne a mezeladási listán), sőt sok drukker megőrülne, de azért ez már fantazmagória.
Szerkesztette: LN
több mint 10 éve
Ha eddig nem lett volna eléggé az, most a Panthers még inkább lehetőséget teremtett a "feltámadásra". Kiváló védelem ellen remélem, agresszívek leszünk. Dobjon inkább 2-3 picket AR, de legyünk merészebbek.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Az olyan régen volt, hogy már nem érvényes.😊Azt hiszem Rodgers irányításával még nem kaptunk ki kétszer egymás után egy idényen belül. Tartsuk meg ezt a jó szokásunkat.2008-ban 5-ször is 😊 (Na nem mintha az ő hibája lett volna)
Old Green Bay
Kampman
több mint 10 éve
Azt hiszem Rodgers irányításával még nem kaptunk ki kétszer egymás után egy idényen belül. Tartsuk meg ezt a jó szokásunkat.2008-ban 5-ször is 😊 (Na nem mintha az ő hibája lett volna)
Old Green Bay
több mint 10 éve
Azért az mi durva, hogy Rodgersnek több futott yard jött össze mint ahány yardot a legjobb elkapónak passzolt.Azt hiszem Rodgers irányításával még nem kaptunk ki kétszer egymás után egy idényen belül. Tartsuk meg ezt a jó szokásunkat.
Lesz ez jobb is.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Figyelitek, hogy pörög a fórum?! Egy győzelemet legfeljebb 4-5, néhány mondatos hozzászólással intéz el a társaság. Most bezzeg....😊
Most, hogy kisírtuk magunkat egymás vállán, borítsunk fátylat a meccsre és vígyázó szemeinket vessük a párducok elleni mérkőzésre. Szerintem ezután a fiaskó után mindenki nagyon akar majd bizonyítani és 120%-ban odateszi magát. Én ezért vagyok optimista. Ráadásul tavaly is a nagy bukások után jöttek a szép eredmények. McCharthy-éknak akkor sikerült mindig kitalálni valamit, amivel kirántották a szekeret a gödörből. Ennek most is működnie kell! Ha meglesz a W, akkor a két nehéz road gamet 1-1-gyel zárva elégedettek lehetünk. Ha nem, akkor sincs nagy baj, mert a 6-2 nem rossz eredmény és utána könnyebb meccsek jönnek, amiből 5W simán meg kell, hogy legyen. Azzal pedig nagy valószinűséggel meglesz a PO. Szerintem még a csoport győzelem is.
több mint 10 éve
Uhh, tömeges szeppukut ne kövessetek már el egy vereség után, basszus.Na jó, nem láttam még a meccset de minden csapatnak lehet szar napja. Remélem senki nem gondolta, hogy 16-0-val megyünk POba. Decembertől legyünk toppon, akkor nagy baj nem lehet...
A lényeg:
R-E-L-A-X
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
Wade Phillips twitter:Az jó,ha különösen sajttal szereti,mert a parmezán már magában sajt. :- D
Chicken Parm tastes so good-I like it especially with Cheese
Nem mondanám, hogy class act, de megérdemelte az öreg, azok után, hogy Dallasból kirúgattuk. Remélhetőleg lesz lehetőség a revansra.
Gergőbácsi
Írt is ebből egy cikket az acmepackingcompany.com,hogy nem sikerült a trash talk kísérlet.
több mint 10 éve
Wade Phillips twitter:Chicken Parm tastes so good-I like it especially with Cheese
Nem mondanám, hogy class act, de megérdemelte az öreg, azok után, hogy Dallasból kirúgattuk. Remélhetőleg lesz lehetőség a revansra.
több mint 10 éve
Lehet egy csapatnak akármilyen irányítója, fegyverek nélkül ez lesz. Brady is megjárta ezt pár éve. Csodák nincsenek. Tök jó hogy mi itt mindenkiben látjuk a potenciált meg a szépet de nyilván Janis sehol nem tart, Adams sem kiemelkedő semmiben egyelőre. Jones is egy teljesen átlagos elkapó, Cobb van egyedül aki ér valamit de ő sem az a Juio 12 elkapás Jones aki egyedül elvisz egy offense-t. Mikor Nelson kidőlt írtam ezt a next man up dolgot meg hogy így születnek az új sztárok. Viszont ez nem törvényszerű és egyelőre nem is látok senkit. Teddy nagy mágus de folyamatosan nem jöhet be mindig az hogy közepes srácokból sztárokat nevelgetünk meg majd Rodgers megoldja úgyis. Quarless? Richard Rodgers? Bármelyik bokorban hasonló TE-k bujkálnak, velük is csak megvagyunk 11-en a pályán de egyik sem tud hozzátenni sokat. És félre értés ne essék nyilván nem lehet 11 igazán fasza játékos egy alakulatban de az hogy jelenleg van kb 2-3 az édes kevés azokhoz a célokhoz amiket mi tűztünk ki. Persze az sem segít hogy száz éve az utolsó néhány helyen draftolunk így az igazán nagy állatok, impact playáknak esélye sincs hozzánk kerülni így marad ez a módszer ami most van.
Szerkesztette: JéBé