Green Bay Packers

77 feliratkozó

több mint 11 éve
zolten Green Bay Packers 232
Nem értelek titeket, szerintem simán van 50% esélyünk a továbbjutásra. Az első héten nagy verést kaptunk, de ez egy teljesen más meccs lesz. Itt a kulcs szerintem a seattle O megállítása lesz, amelyre képes lesz a védelmünk. És megkérnérnék mindenkit, hogy ne temesse előre a csapatot, főleg az eredménykövetőbe nem kellenek olyan hozzászólások, mint a Dallas ellenin már az első félidőben. Legyünk igazi drukkerek és üvöltsük, hogy GO PACK GO!!!
több mint 11 éve
alatriste Green Bay Packers 11 849 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Nem is lett rossz: SEA-GB beharangozó

Liverpool Fc
több mint 11 éve
alatriste Green Bay Packers 11 849 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
AMúgy tényleg érthetetlen,hogy miért tartjátok magatokat ekkora underdognak. A-Rod még fél lábbal is jobb a liga irányítóinak 90%-ánál. Ezt mondjuk még leírni is félelmetes,de így van. A Dallas eleni vereség fájó,mert ott esélyünk nem volt nyerni, csak a Dallas hibái tartottak minket életben. Simán bucira vertek minket. Ezért örültem,hogy nem ők jönnek, mert most egy gyenge DT párossal azt az O falat nehéz lenne megfogni. BtW olvastam,hogy valami Quad nevezetű védelemmel kezdtetek az első héten ellenünk, amit szétszedtünk, minden dráűjvban konzisztensen. Esélye nem volt kb. Viszont ezt már elhagytátok és Capers mindent megvariált a védelemben, szóval benne van a meccsben az x faktor rendesen.undisputedly
Nagy underdogok nem vagyunk, épp csak egy sérült lábnyival. A LoB ellen az NFC-ből 10 meccből talán mi tudnánk a legtöbbször a legtöbb yardot haladni a levegőben egy egészséges ARoddal. Nélküle is top3.
A meccs egyik nagy kérdése nálam Lacy és az OL fal futás ellni blokkolása, ha jól tudunk haladni, esetleg jönnek majd Starks-nak is a yardok nem gondolom, hogy ne lenne a végletekig szoros meccs. A másik oldalon pedig talán nem kell túlerőltetni a blitzelést Capersnek. Cáfoljatok meg, de szerintem Wilson jól veszi fel a blitzet, kimozog 1 pillanat alatt bárhova. CMIII-at be kell küldeni majd egész meccsen a darálóba ILB-be Barringtonal, és Lynch-et megfogni nem lehet, de legalább limitáljuk le amennyire ez lehetséges. Ami nyomást tud generálni a DL annyival kell beérni, és inkább meglepetés szerű CB-Safety blitzeket hívni alkalomattán.

Az esélyek szerintem hasonlóak mint múlt héten a GB-Dallas meccsen, 2 jó csapat, bármi meg eshet de azért mi voltunk az esélyesebbek pláne itthon.

Liverpool Fc
több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 845 — SuperBowl Champions 2013/2014
Örülök, hogy eljutott a főcsoport döntőbe a csapat. De innen nincs tovább, ez a Seahawks sokkal jobb csapat. AR sérülése pedig a Cowboys ellen is hátráltató tényező volt. Egyszerűen rossz volt nézni, ahogy folyamatosan csak egy lábra támaszkodik és vonszolja magát. Félek, hogy ebből Cutler effektus lesz, anno a Bears drukkerek ezt átélték ellenünk az NFC döntőben. Hiszen akkor Cutler is "megsérült" és nem volt vezére a csapatának.FrozNTundRa
Alapjáraton nem írsz sztm butaságokat , de utálom ezt a hozzáállást , sokan mikor szezon elején voltunk a gyenge kezdés után még a rájátszást is neccesnek gondolták , ( nincs kedvem vissza keresni h kik ) aztán még kiemelés is lett belőle .
Vertük sérült Aroddal a Cowboys -t ők pl nyertek a hawksnál ( mielőtt hawks drukkerek elkezdenék , tudom h sok volt akkor a sérültjük ) nem vagyunk esélyesek , de teljesen esélytelenek se, bízni kell a csapatban , a boys elleni második félidőben egész jól mozgott Aarod . Futás ellen kicsit feltudja magát szívni a védelem akkor sztm lesz némi esélyünk a passz játéka azért nem annyira kiemelkedő a halászsasoknak .

Abban az esetben meg ha bejön amit vársz akkor is egy nagyon jó szezonon vagyunk túl ,csoport győzelem , remek támadó játék , idén egész pofássá váló O fal , rájátszás győzelem , oda vissza vertük a macikat otthon ráadásul bucira , elkaptuk a New Englandat is . Szóval én nagyon elégedett leszek..

Cobb-ot megkel tartani (meg is fogjuk ) , a védelembe kell 2-3 ember , főleg egy ILb , és akkor azt gondolom h bizakodóak lehetünk mert simán Sb esélyes csapatunk lesz még egy darabig 😊COBBold
AMúgy tényleg érthetetlen,hogy miért tartjátok magatokat ekkora underdognak. A-Rod még fél lábbal is jobb a liga irányítóinak 90%-ánál. Ezt mondjuk még leírni is félelmetes,de így van. A Dallas eleni vereség fájó,mert ott esélyünk nem volt nyerni, csak a Dallas hibái tartottak minket életben. Simán bucira vertek minket. Ezért örültem,hogy nem ők jönnek, mert most egy gyenge DT párossal azt az O falat nehéz lenne megfogni. BtW olvastam,hogy valami Quad nevezetű védelemmel kezdtetek az első héten ellenünk, amit szétszedtünk, minden dráűjvban konzisztensen. Esélye nem volt kb. Viszont ezt már elhagytátok és Capers mindent megvariált a védelemben, szóval benne van a meccsben az x faktor rendesen.
több mint 11 éve
COBBold Green Bay Packers 46
Örülök, hogy eljutott a főcsoport döntőbe a csapat. De innen nincs tovább, ez a Seahawks sokkal jobb csapat. AR sérülése pedig a Cowboys ellen is hátráltató tényező volt. Egyszerűen rossz volt nézni, ahogy folyamatosan csak egy lábra támaszkodik és vonszolja magát. Félek, hogy ebből Cutler effektus lesz, anno a Bears drukkerek ezt átélték ellenünk az NFC döntőben. Hiszen akkor Cutler is "megsérült" és nem volt vezére a csapatának.FrozNTundRa
Alapjáraton nem írsz sztm butaságokat , de utálom ezt a hozzáállást , sokan mikor szezon elején voltunk a gyenge kezdés után még a rájátszást is neccesnek gondolták , ( nincs kedvem vissza keresni h kik ) aztán még kiemelés is lett belőle .
Vertük sérült Aroddal a Cowboys -t ők pl nyertek a hawksnál ( mielőtt hawks drukkerek elkezdenék , tudom h sok volt akkor a sérültjük ) nem vagyunk esélyesek , de teljesen esélytelenek se, bízni kell a csapatban , a boys elleni második félidőben egész jól mozgott Aarod . Futás ellen kicsit feltudja magát szívni a védelem akkor sztm lesz némi esélyünk a passz játéka azért nem annyira kiemelkedő a halászsasoknak .

Abban az esetben meg ha bejön amit vársz akkor is egy nagyon jó szezonon vagyunk túl ,csoport győzelem , remek támadó játék , idén egész pofássá váló O fal , rájátszás győzelem , oda vissza vertük a macikat otthon ráadásul bucira , elkaptuk a New Englandat is . Szóval én nagyon elégedett leszek..

Cobb-ot megkel tartani (meg is fogjuk ) , a védelembe kell 2-3 ember , főleg egy ILb , és akkor azt gondolom h bizakodóak lehetünk mert simán Sb esélyes csapatunk lesz még egy darabig 😊
több mint 11 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Nem nagyon ovastam új infot, van valami lényegi update AR sérüléséről?

És btw felszállok a vonatotokra
diverdoc
Mi ez a hterkedés a Hawks bandwagon fanok iránt doki? Nem teljesen mindegy, hogy valaki 2 napja, 2 hete vagy 2 éve drukkol egy csapatnak? Ha örömét leli benne, miért ne tenné. Ne tegyünk már úgy, mintha kiváltság lenne egy csapat drukkerének lenni. Ahogyan nálatok a Montana-Young előtti időkben volt lópikula afanbase az akkorihoz viszonyítva, nálunk egy kis piacú csapatnál most van a frencsájz eddigi aranykora, természetes,hogy jönnek új szurkolók. Rengeteg 9ers fan Montana sikerei miatt lett drukker, rengeteg greenbay fan pedig A-Rod miatt. Hiába "ül fel" valaki csak most a bandwagonra, lehet,hogy életreszóló Hawks vagy akár GB fan lesz. Ők sem érnek kevesebbet.undisputedly
Semmi haterkedes. Az emberek többsége a hoksznak drukkol (most) en a magam részéről a GBnek. Aki megmarad, megmarad. En pl biztos, hogy febr 2-tol ninersnek, tehát bandwagoner vagyok. Erről szólt a poszt, hogy (most) nekik drukkolok. Ennyi.
Holnap Go GB

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Sanco Green Bay Packers 2 744 — Rest of the World fan
Apró különbség - és ezt már akkor is kiemelték - hogy pl. mikor abban az évben Rodgersnek agyrázkódása volt és nem játszhatott, mindig ott volt Flynn mellett a padon és magyarázott neki, Cutler meg miután lement, csak ült egyedül és kifejezéstelen arccal meredt maga elé. Rodgers a padról is inkább volt vezér, mint Cutler.

Na meg azt se felejtsük el, hogy milyen csereirányítónk van nekünk és milyen volt akkor a Bearsnek. Persze nem vagyok naiv, Flynntől valami egészen földöntúli kéne, hogy pont a Seahawks ellen képes legyen átvenni a csapatot és győzni.Kampman
R-E-L-A-X. Ha úgy alakul, Flynn ügynöknek a kisujjában van az egész Seahawks (meg persze a Raiders is). 😉
több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 7 883

diverdoc
A meccs utáni nap kicsit roszabb volt mint a meccs előtti napon. Pénteken limitáltan edzett. Ez minden amit tudni lehet.
több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 845 — SuperBowl Champions 2013/2014

diverdoc
Mi ez a hterkedés a Hawks bandwagon fanok iránt doki? Nem teljesen mindegy, hogy valaki 2 napja, 2 hete vagy 2 éve drukkol egy csapatnak? Ha örömét leli benne, miért ne tenné. Ne tegyünk már úgy, mintha kiváltság lenne egy csapat drukkerének lenni. Ahogyan nálatok a Montana-Young előtti időkben volt lópikula afanbase az akkorihoz viszonyítva, nálunk egy kis piacú csapatnál most van a frencsájz eddigi aranykora, természetes,hogy jönnek új szurkolók. Rengeteg 9ers fan Montana sikerei miatt lett drukker, rengeteg greenbay fan pedig A-Rod miatt. Hiába "ül fel" valaki csak most a bandwagonra, lehet,hogy életreszóló Hawks vagy akár GB fan lesz. Ők sem érnek kevesebbet.
több mint 11 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 672
Apró különbség - és ezt már akkor is kiemelték - hogy pl. mikor abban az évben Rodgersnek agyrázkódása volt és nem játszhatott, mindig ott volt Flynn mellett a padon és magyarázott neki, Cutler meg miután lement, csak ült egyedül és kifejezéstelen arccal meredt maga elé. Rodgers a padról is inkább volt vezér, mint Cutler.

Na meg azt se felejtsük el, hogy milyen csereirányítónk van nekünk és milyen volt akkor a Bearsnek. Persze nem vagyok naiv, Flynntől valami egészen földöntúli kéne, hogy pont a Seahawks ellen képes legyen átvenni a csapatot és győzni.

több mint 11 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Most érkezett el annak az ideje hogy egy közepes összeggel rakjak a Seahawksra. Ha valami folytán véletlen nyernénk kicsit sem fog zavarni, ha meg bekövetkezik az amire számítok legalább jön egy kis vigaszdíj. Legutóbb mikor ilyet csináltam buktam a pénzt de nyertünk egy gyűrűt ^ ^JayB
“You of little faith,why did you doubt?”( Mt 14:31)

több mint 11 éve
Most érkezett el annak az ideje hogy egy közepes összeggel rakjak a Seahawksra. Ha valami folytán véletlen nyernénk kicsit sem fog zavarni, ha meg bekövetkezik az amire számítok legalább jön egy kis vigaszdíj. Legutóbb mikor ilyet csináltam buktam a pénzt de nyertünk egy gyűrűt ^ ^
több mint 11 éve
GreenNGold Green Bay Packers 86
Örülök, hogy eljutott a főcsoport döntőbe a csapat. De innen nincs tovább, ez a Seahawks sokkal jobb csapat. AR sérülése pedig a Cowboys ellen is hátráltató tényező volt. Egyszerűen rossz volt nézni, ahogy folyamatosan csak egy lábra támaszkodik és vonszolja magát. Félek, hogy ebből Cutler effektus lesz, anno a Bears drukkerek ezt átélték ellenünk az NFC döntőben. Hiszen akkor Cutler is "megsérült" és nem volt vezére a csapatának.
több mint 11 éve

több mint 11 éve
SBL Green Bay Packers 2 724
Katan telepesei 😊
 www.wsj.com/articles/the-packers-of-catan-green-bays-board-game-obsession-1421346102baggio
Fizetett hírdetés a játék forgalmazójától?😊
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 840 — no es importante
Katan telepesei 😊
 www.wsj.com/articles/the-packers-of-catan-green-bays-board-game-obsession-1421346102

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Legyen Watt-é az MVP, Rodgers-é a Lombardi!😊mozsár
pontosan! 😕)MaG1Xx
AmenLN
Akkor ezt meg is beszéltük! 😊
Kicsit vissza földre. Vnap ismét csak nem leszek itt, nagy valószínűséggel 2 NFL-t néző barátom közül az egyikkel fogom nézni a meccset valahol. Mit ad isten, na ná hogy Hawksos 😀.
Ha nem is sikerül döntőbe jutni, ahogy azt írták is benne vagyunk a 4 legjobb csapat között, nálunk az nfl legjobb QB-ja, úgy, hogy az esetleges versenytársainál jóval-jóval idősebb (kiv Wilson - Luck 2-ős de nekik még kell 1-2 év sztem, hogy ilyen vitába keveredjenek AR-el). Egy egészséges Rodgersel nincs olyan csapat akit ne tudnák megverni, sajnos ezzel a sérüléssel underdog-ok vagyunk azért, de én büszke vagyok idén. Tavaly a PO volt a maximum egy olyan szezon után. Idén a minimum szerintem az volt, hogy legyen "hosszú" idő után PO győzelem is, megvolt. A CenturyLink Fielden nyerni nem könnyű, de nem lehetetlen! Legyen bárhogy is, jó GB drukkernek lenni.

u.i.: Egy Nelson TD azért remélem összejön, miután a Dallas elleni meccs előtt megjött a mez, abba néztem a meccset, és sikerült Nelsonnak az utobbi 2 év leggyengébb meccsét összehoznia. 😀

Liverpool Fc
több mint 11 éve
LN Green Bay Packers 3 276 — Packers fan
pontosan! 😕)MaG1Xx
Amen
több mint 11 éve
zsoltee Green Bay Packers 1 373
pontosan! 😕)

Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 11 éve
SBL Green Bay Packers 2 724
Az PFWAnél Aaron Rodgerst lett a szezon legértékesebb játékosának.
Érdekes, ez azért sejtet valamit az NFL MVP címet illetően is.

Valahogy úgy vagyok azzal, ha ARod kapja az MVP-t majd, hogy az egyik szemem sír a másik nevet.
Örülnék ha megkapná, és nem mondom, hogy nem érdemelné meg, de kérem, NINCS MÉG EGY ILYEN MINT WATT.
Ennél többet egy védő nem tud tenni... ha engem kérdeztek, én Wattnak adnám Green Bay-esként is, de örülni fogok Aaronnak is persze. 😊

| Vagy meghúzzák a váratlant: Cutler! | balazs799
Én is Wattnak adnám.bebop
Hihetetlen egyetértés van kibontakozóban!😊
Szerintem is Watt egy kicsit jobban megérdemli. Ahogy írták előttem, "ennél többet egy védő nem tud tenni".
Legyen Watt-é az MVP, Rodgers-é a Lombardi!😊
több mint 11 éve
bebop 413 — Packers fan

Valahogy úgy vagyok azzal, ha ARod kapja az MVP-t majd, hogy az egyik szemem sír a másik nevet.
Örülnék ha megkapná, és nem mondom, hogy nem érdemelné meg, de kérem, NINCS MÉG EGY ILYEN MINT WATT.
Ennél többet egy védő nem tud tenni... ha engem kérdeztek, én Wattnak adnám Green Bay-esként is, de örülni fogok Aaronnak is persze. 😊

Én is Wattnak adnám.

GB
több mint 11 éve

Minden attól függ hogy az MVP-t a legértékesebb játékosnak kell-e adni vagy a legjobb teljesítményt nyújtónak. Előbbbi Rodgers, utóbbi Watt. De szerintem, mivel a nevében is benne van a lényeg ezt a díjat Rodgersnek kell kapnia.
több mint 11 éve

| Vagy meghúzzák a váratlant: Cutler! |

Liverpool Fc
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
10 fok körül lesz és akár eshet is az eső. Érdekes hogy helyi idő szerint délben játszunk. Én jobban szeretem a vilanyfényes meccseket de majd Arizonában 😊JayB
Ezért nem is értem, hogy miért az NFC döntő van hamarabb. AFC döntő meg később, az meg a keleti part, na mindegy. 😀Vrijbloed
Szerintrm vetesforgo van. Tavaly mintha az Afc lett volna elsőként.undisputedly
Jaja, így rémlik nekem is. De nekem akkor is logikusabb lenne a 2 helyszín miatt az AFC, NFC sorrend. Ez legyen a legnagyobb gondom. 😀Vrijbloed
Nekünk logikusabb. Az amerikai TV társaságoknak más a logikája. A CBS nem örülne neki, ha ismét az ő meccse menne a délutáni (gyengébb) idősávban.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
10 fok körül lesz és akár eshet is az eső. Érdekes hogy helyi idő szerint délben játszunk. Én jobban szeretem a vilanyfényes meccseket de majd Arizonában 😊JayB
Ezért nem is értem, hogy miért az NFC döntő van hamarabb. AFC döntő meg később, az meg a keleti part, na mindegy. 😀Vrijbloed
Szerintrm vetesforgo van. Tavaly mintha az Afc lett volna elsőként.undisputedly
Jaja, így rémlik nekem is. De nekem akkor is logikusabb lenne a 2 helyszín miatt az AFC, NFC sorrend. Ez legyen a legnagyobb gondom. 😀