NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 795
khm..

Newhouse - Lang - Saturday - Sitton - Bulaga a fal.
Szerintem főleg Newhouse. Többnyire akkor hal meg a futás (néha már a LOS előtt), ha balra, kívül futnánk. Figyeld meg, Jax ellen is volt, elindul a fal balra, de nem előrefelé, hanem vonalban, vagy már tolják is vissza őket.

Azért jobbra sem könnyű az élet. Amikor a fal mellett Finley-nek kellett volna blokkolni Greennek, simán átment az embere, és csak értetlenül mutogatott utána. Bulaga még segíteni sem tudott, neki megvolt a saját embere. Ha jól rémlik -3 yard. 1 sikeres blokkra jut nála 2-3 sikertelen.LN
hopsz, azt hittem Sitton az LG 😊. Finley meg lassan semmire nem lesz jó, ha még blokkolásban is gyenge, nálam egy katagória lesz lassan Jerome Simpson volt Cinci-most vikes WR-rel, aki néha nagyot tud villanni, de amúgy meccsekre tűnik el.
most nem azért ,de felmerült akárkiben is, hogy vele van? ezért nem sok értelme lenne idehozni akárkit, blokkok nélkül StevenJacksonok sem fognak 100 yardos meccseket termelniSzobi22
én (mint a fórum legnagyobb Benson fanja már Bengáliába kerülése óta) is azt mondom, hogy Benson nem egy sztár futó, viszont nagyon meg tud élni egy jól blokkoló falból. Itt viszont lóf*sz van, nem run block. DeAngelo jól jött volna ide, ő kevésbé jól falnál is tudna hatékony lenni imho.MarioAna
Benson szerintem a körülményekhez képest hibátlan jó volt, kőkeményen fejezte be mindig a playt és nem egyszer brusztult ki extra 1-2-3 yardokat. Greenben én ezt nem látom, őt teljes mértékben meghatározza a run block.
több mint 13 éve
MarioAna 1 997
khm..

Szerintem főleg Newhouse. Többnyire akkor hal meg a futás (néha már a LOS előtt), ha balra, kívül futnánk. Figyeld meg, Jax ellen is volt, elindul a fal balra, de nem előrefelé, hanem vonalban, vagy már tolják is vissza őket.

Azért jobbra sem könnyű az élet. Amikor a fal mellett Finley-nek kellett volna blokkolni Greennek, simán átment az embere, és csak értetlenül mutogatott utána. Bulaga még segíteni sem tudott, neki megvolt a saját embere. Ha jól rémlik -3 yard. 1 sikeres blokkra jut nála 2-3 sikertelen.LN
hopsz, azt hittem Sitton az LG 😊. Finley meg lassan semmire nem lesz jó, ha még blokkolásban is gyenge, nálam egy katagória lesz lassan Jerome Simpson volt Cinci-most vikes WR-rel, aki néha nagyot tud villanni, de amúgy meccsekre tűnik el.
most nem azért ,de felmerült akárkiben is, hogy vele van? ezért nem sok értelme lenne idehozni akárkit, blokkok nélkül StevenJacksonok sem fognak 100 yardos meccseket termelniSzobi22
én (mint a fórum legnagyobb Benson fanja már Bengáliába kerülése óta) is azt mondom, hogy Benson nem egy sztár futó, viszont nagyon meg tud élni egy jól blokkoló falból. Itt viszont lóf*sz van, nem run block. DeAngelo jól jött volna ide, ő kevésbé jól falnál is tudna hatékony lenni imho.

Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
LN Green Bay Packers 3 276 — Packers fan
Nem vele van itt a baj, hanem a fallal.
Az a vicc, hogy Benson is hasonló arányokkal fut balra-jobbra.. Sőt, van amikor ekkora számokkal sem.LN
Bennem nem. Mindig védem csórikámat, mindenki leszólja. Ebben a zone blocking rendszerben majdhogynem ez a max, amit ki lehet hozni szerintem. Amit sajnálok, hogy nem kap elég passzt, alig vannak screen playek. Direkt figyelem, blokkol, utána át a falon, nemegyszer van üresen, de nem kapja meg a lasztit. Tudom, hogy nem 20-25 yard, csak 5-6, de az is elég, ha a másik 3-4-5 védő közé megy (főleg, mint múlt héten Finley felé, ahol még a védő is jobb helyzetben volt).
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Az a vicc, hogy Benson is hasonló arányokkal fut balra-jobbra.. Sőt, van amikor ekkora számokkal sem.LN
most nem azért ,de felmerült akárkiben is, hogy vele van? ezért nem sok értelme lenne idehozni akárkit, blokkok nélkül StevenJacksonok sem fognak 100 yardos meccseket termelni

több mint 13 éve
Driver, Donald WR Neck/Thumb LP - - -
Finley, Jermichael TE Shoulder LP - - -
Jennings, Greg WR Groin/Abdomen Out - - -
Kuhn, John FB Hamstring DNP - - -
Lang, T.J. G Elbow/Wrist LP - - -
Neal, Mike DE Ankle DNP - - -
Nelson, Jordy WR Hamstring DNP - - -
Perry, Nick LB Knee/Wrist DNP - - -
Raji, B.J. DT Ankle LP - - -
Rodgers, Aaron QB Calf FP - - -
Shields, Sam CB Ankle DNP - - -
Woodson, Charles DB Collarbone Out - - -
Worthy, Jerel DE Concussion DNP - - -

Lesz egyáltalán DL? Neal és Worthy gyanusan nem lesz ott. Raji sem 100%-os, rotálni kell majd, lesz erre 4 ember..
Na és persze Jordy sem edzett megint...
több mint 13 éve
Green.

"He cannot gain yardage when running to the left. On 32 attempts, Green has gained only 44 yards. That’s an average of 1.38 per carry. In two games, he actually averaged less than a yard per carry when running to the left.

Yet, when Green isn’t running to the left he’s much better. Up the middle he averages 5.29 yards per carry and to the right he averages 2.63. Combined, when not running to the left, Green averages 3.73 yards per carry, and has gained 153 yards."

Az a vicc, hogy Benson is hasonló arányokkal fut balra-jobbra.. Sőt, van amikor ekkora számokkal sem.

"Cedric Benson had more luck than Green when running to the left, but not consistently. In week 3 versus the Seahawks, Benson averaged .75 yards per carry to the left. And in week 5 versus the Colts, before getting hurt, Benson averaged 1.6 when running to the left."LN
ergo Newhouse-Sitton (a fal bal oldala) a rém szar futásblokkolók? Vagy csak a run-block séma nem működik nálunk.MarioAna
khm..

Azért jobbra sem könnyű az élet. Amikor a fal mellett Finley-nek kellett volna blokkolni Greennek, simán átment az embere, és csak értetlenül mutogatott utána. Bulaga még segíteni sem tudott, neki megvolt a saját embere. Ha jól rémlik -3 yard. 1 sikeres blokkra jut nála 2-3 sikertelen.
több mint 13 éve
MarioAna 1 997
Green.

"He cannot gain yardage when running to the left. On 32 attempts, Green has gained only 44 yards. That’s an average of 1.38 per carry. In two games, he actually averaged less than a yard per carry when running to the left.

Yet, when Green isn’t running to the left he’s much better. Up the middle he averages 5.29 yards per carry and to the right he averages 2.63. Combined, when not running to the left, Green averages 3.73 yards per carry, and has gained 153 yards."

Az a vicc, hogy Benson is hasonló arányokkal fut balra-jobbra.. Sőt, van amikor ekkora számokkal sem.

"Cedric Benson had more luck than Green when running to the left, but not consistently. In week 3 versus the Seahawks, Benson averaged .75 yards per carry to the left. And in week 5 versus the Colts, before getting hurt, Benson averaged 1.6 when running to the left."LN
ergo Newhouse-Sitton (a fal bal oldala) a rém szar futásblokkolók? Vagy csak a run-block séma nem működik nálunk.

Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Green.

"Cedric Benson had more luck than Green when running to the left, but not consistently. In week 3 versus the Seahawks, Benson averaged .75 yards per carry to the left. And in week 5 versus the Colts, before getting hurt, Benson averaged 1.6 when running to the left."
több mint 13 éve
Mike Spofford szép kis videót rittyentett abból, amit észrevettem a Jax ellen.
EDS fent volt pár play erejéig, segíteni a futójátékot. Többnyire sikeresen.
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 943 — Steelers fan
Aaron Rodgers has 25 pass TD & 0 Int in red zone in 4th qtr since '08, most 4th-qtr red-zone pass TD w/o Int over that span.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
gamerkr
😀
Van ami nem változik.. vagy aki? 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Új cikk a blogon: Visszaköszön 2010, Sok sérült, Előretekintés. Mindez a mai cikkben!  ow.ly/eTkiP
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 681 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
Jennings-t csütörtökön műtötték volna Phillyben, de a Sandy miatt elhalasztották.
több mint 13 éve
Jackson is jó lenne de már eléggé el van használva, stílusa hasonló mint Blountnak. Utóbbival évekre meg lenne oldva a poszt. JayB
Akármelyik jön, adjuk oda érte Finleyt 😀
több mint 13 éve
Jackson is jó lenne de már eléggé el van használva, stílusa hasonló mint Blountnak. Utóbbival évekre meg lenne oldva a poszt.
több mint 13 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
Blount? Steven Jackson!

espn.go.com/blog/nfcnorth/post/_/id/48548/two-more-days-for-packers-steven-jacksonLN
engem nagyon meglepne ha érkezne, nagyon nem TT-re vall..Benson érkezése is meglepőnek mondható, na de még egy? nemsokára kiderül 😊

Finley tényleg csinálhatna magával valamit, nem elég hogy a játéka finoman szólva hagy kivánni valót maga után, de megy a hiszti és a bomlasztás is..amit kap pénzt meg simán megkaphatná Jennings és akkor senki sem bánná ha elmenne szépen. Ha összeszedné magát viszont akkor ligaelit TE lehetne, ami azért nem lenne éppenséggel rossz 😛

több mint 13 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 379 — Packers Suicide Squad
Blount? Steven Jackson!

espn.go.com/blog/nfcnorth/post/_/id/48548/two-more-days-for-packers-steven-jacksonLN
no ez érdekes lenne... mi lenne amikor Benson is felépül, itt van Jackson, Green és Starks is javulna, urambocsá' a fal is elkezdene dózerolni? 😊

Érdekes véletlen, hogy Cutler és Rodgers ugyanannyi yardot passzolt és futott az elmúlt meccsen.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
Blount? Steven Jackson!

espn.go.com/blog/nfcnorth/post/_/id/48548/two-more-days-for-packers-steven-jackson
több mint 13 éve
én sem emlékszem ilyen megnyilvánulásokra, főleg Finley-nek kellene kicsit csendesebben, inkább a játékára összpontosítson, ne ilyen hülyeségekre.

gamerkr
Megmondom őszintén, én kivágnám. Eleinte hiszti a pénzért, majd nincs meg a "kémia" Rodgerssel, most meg jár a szája.
Amilyen szimpi volt az első évben, annyira tesz azért, hogy ne kedveljem.
Őszintén, ennyit bármelyik srác tud a keretben, amit nyújt. Hogy mire képes, azt tudjuk/láttuk, ez pedig nem az.
több mint 13 éve
Na a végét elkaptam a meccsnek, a nyögvenyelős finom jelző lenne. A fal nem az igazi, de azért Newhouse-nak adnék még egy kis esélyt. Sherrod zsákbamacska, remélem nem Harrell 2 lesz belőle. Az látszik, hogy center kell majd, remélem erről gondoskodnak. Blount nem lenne rossz, ha ésszerű feltételek mellett lehetne leboltolni.
Más:  www.nfl.com/news/story/0ap1000000087301/article/jermichael-finley-finds-packers-win-disappointing.
Sajna nem tudok mást mondani, de egy nagy fasz Jermichael, ráadásul rég nem játszik megfelelően. Ekézi a saját csapattársait királyi többesben, majd finoman (vagy nem is annyira finoman) fikázza a Jaguarst. Elnézést kérhetne a Jax fanoktól, de a saját szurkolóitól is. Lehet, hogy már a korral jár, de nem nagyon emlékszem, hogy a Northban így leszólnának egy másik csapatot. A "szeretet" persze létezik, érezni is pl. a Bears elleni meccseken, de nem emlékszem, hogy egy meccs után pl. Urlacher leszólta volna a Packerst mint csapatot. Respect van, ezért is csípem többek között a csoportmeccseket. Amit Finley nyilatkozgat, szerintem nem megengedhető.Gergőbácsi
holnap megnézem a meccset mégegyszer, lesz időm melóhelyen is 😀
Newhouse esetében nem hiszem, hogy sokkal jobb lesz. Egy szintet hoz, ami azt mondom, első évesnek jó lenne, de nem sokat javult. Sherrod meg olyan sérülésből jön vissza, ami nem könnyű, hiszem mind2 csont eltört a lábszárában, nemrég kezdhetett edzeni. Nem hinném, hogy Harrell lesz, a csonttörés talán más, mint Harrell háta volt.
C bizony kell, hacsak nem EDS lesz.
Azt sem tudom Lang e a legjobb választás, mint G, bár ha jó C és LT lenne mellette, szerintem nem lenne gond.
Na és ki tudja, Datko mire lenne/lesz képes... csak a válla miatt maradt bent eddig, ha 100%-os lesz, lehet bármi.

Blount.. szerintem nem hozzuk, megvárjuk amíg Benson visszajön.
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 681 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
én sem emlékszem ilyen megnyilvánulásokra, főleg Finley-nek kellene kicsit csendesebben, inkább a játékára összpontosítson, ne ilyen hülyeségekre.

Szerintem hozhatunk ide bármilyen futót, kiugró teljesítmény nem várható. Green-nek írnak 2,4 yard/cipelés-t, hát elég gyatra, akárhonnan nézem.

több mint 13 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 379 — Packers Suicide Squad
Na a végét elkaptam a meccsnek, a nyögvenyelős finom jelző lenne. A fal nem az igazi, de azért Newhouse-nak adnék még egy kis esélyt. Sherrod zsákbamacska, remélem nem Harrell 2 lesz belőle. Az látszik, hogy center kell majd, remélem erről gondoskodnak. Blount nem lenne rossz, ha ésszerű feltételek mellett lehetne leboltolni.
Más:  www.nfl.com/news/story/0ap1000000087301/article/jermichael-finley-finds-packers-win-disappointing.
Sajna nem tudok mást mondani, de egy nagy fasz Jermichael, ráadásul rég nem játszik megfelelően. Ekézi a saját csapattársait királyi többesben, majd finoman (vagy nem is annyira finoman) fikázza a Jaguarst. Elnézést kérhetne a Jax fanoktól, de a saját szurkolóitól is. Lehet, hogy már a korral jár, de nem nagyon emlékszem, hogy a Northban így leszólnának egy másik csapatot. A "szeretet" persze létezik, érezni is pl. a Bears elleni meccseken, de nem emlékszem, hogy egy meccs után pl. Urlacher leszólta volna a Packerst mint csapatot. Respect van, ezért is csípem többek között a csoportmeccseket. Amit Finley nyilatkozgat, szerintem nem megengedhető.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
tampában pletykálják, hogy Blountot eltradeelnék, oké, hogy szerecsétlenkedik a fal, de nem lenne csodaszép, ha TT magából teljesen kifordulva rámozdulna így utolsó pillanatban?.brk
Mégegy RB? Oké, hogy Benson minimumért van, de Blount nem hiszem, hogy annyiért jönne. LT nincs valahol raktáron?

Szerintem a legjobb kép a hétvégéről:
 www.nfl.com/photos/0ap1000000086592/0ap2000000086909LN
Óriási hiba volt azt a srácot a balhéi mellőzni a drafton, én szívesen láttam volna annó UDFA-ként is és most is. Bár itt az atyaúristen sem csinálna futójátékot...

Egyébént ez egy teljesen megszokott "esélytelen az ellenfél itt mészárlás lesz" meccs volt a részünkről 😊
több mint 13 éve
tampában pletykálják, hogy Blountot eltradeelnék, oké, hogy szerecsétlenkedik a fal, de nem lenne csodaszép, ha TT magából teljesen kifordulva rámozdulna így utolsó pillanatban?.brk
Mégegy RB? Oké, hogy Benson minimumért van, de Blount nem hiszem, hogy annyiért jönne. LT nincs valahol raktáron?

Szerintem a legjobb kép a hétvégéről:
 www.nfl.com/photos/0ap1000000086592/0ap2000000086909