Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 5 éve
Merlin85
1 407
Ezt írták az NFL honlapján a csapat újoncairól:RANK
B
HOUSTON TEXANS
Round 3: (No. 68 overall) Justin Reid, S, 16 games/12 starts; (80) Martinas Rankin, OL, 16 games/4 starts; (98) Jordan Akins, TE, 16 games/6 starts.
Round 4: (103) Keke Coutee, WR, 6 games/2 starts.
Round 6: (177) Duke Ejiofor, LB, 12 games/0 starts; (211) Jordan Thomas, TE, 16 games/10 starts; (214) Peter Kalambayi, LB, 15 games/0 starts.
Round 7: (222) Jermaine Kelly, DB, 0 games/0 starts.
Notable rookie FA signings: Trevor Daniel, P, 16 games/0 starts.
Reid was everything the Texans hoped they were getting from a safety, especially one selected in the third round. He figures to be in the back end of that defense for years to come. Coutee stepped up after Will Fuller was lost to injury and did an admirable job as a rookie, catching 28 passes for 287 yards and one touchdown and coming close to earning my nod for the Texans' unsung hero. Rankin could become a decent guard for the Texans, and spent a lot of his rookie season attempting to fill holes up front created by injuries. Thomas and Akins teamed up to address the void at tight end, with Thomas logging all four of the TE touchdowns and Akins finishing with 17 receptions for 225 yards. Ejiofor and Kalambayi are depth players, and Kelly spent the whole season on IR. Daniel beat out six-time All-Pro Shane Lechler for the punting job in training camp, and showed some promise in Year 1, particularly when it came to dropping the ball inside the 20 (with 36 such punts, fourth-most in the NFL).
Combine/free agency focus: Offensive line remains a massive priority for a Texans team that simply didn't protect Deshaun Watson (who, it must be said, didn't help matters by holding on to the ball too long at times). Coutee was helpful, but Houston still had to make a trade for a receiver ( Demaryius Thomas, who ruptured his Achilles in December). The Texans should spend on that position again. Offensive tackle Seantrel Henderson was re-signed in January, but Houston still needs to spruce up a shoddy line (outside of Nick Martin).
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Na most azért abba ne menjünk bele, mennyire hülye-e 😊De remélem, nem ide jön 😊
több mint 5 éve
Olvastam egy esetleges Bell-Texans házasságot!Della van rá. Viszont Bell nem hülye. Nem azért ülte ki a szezont hogy utána rommá törjék és szar O line miatt.
Van rá keret, vagy reális esély?
steelwolf
több mint 5 éve
Merlin85
1 407
Olvastam egy esetleges Bell-Texans házasságot!Blue FA lesz, Millernek még 1 éves szerződése van, Foreman meg aprópénzért játszik, kérdéses, hogy a sérülés után hogy fog teljesíteni. Pénz lenne rá, de több FA lesz a csapatnál akinek új szerződés kellene + Oline-ba embereket szerezni, de szerintem nem a Texans Bell elsődleges célállomása...
steelwolf
több mint 5 éve
Olvastam egy esetleges Bell-Texans házasságot!Esely az mindig van, de en nem latom, hogy a Houston ezt meghuzza. Helyuk az lenne ugyan, de Clowney nagyon draga lesz, ha meg Bellre is elkurnak egy valag lovet, akkor nem lesz mar hely osszerakni a tamadofalat, meg foltozni a vedelmet es a csapat tobbi reszet.
steelwolf
több mint 5 éve
Olvastam egy esetleges Bell-Texans házasságot! Van rá keret, vagy reális esély?
több mint 5 éve
En meg azt olvastam hogy gyengusz az OT classNekem tetszik, top10es tehetség max 1 ha van, de utána egészen a 2. nap végig mély és változatos a class. Mike Renner, a PFF draft szakija is dicsérte.
Janek
www.youtube.com/watch?v=ZtDc-ThUYiE&t=38s
több mint 5 éve
En meg azt olvastam hogy gyengusz az OT class
több mint 5 éve
Én kicsit soknak tartanám ezt a szerződést, nem hiszem, hogy 6 éves szerződést kötnek vele. Szerintem amúgy franchise tag-et fognak adni neki.Szerintem sokkal inkább kellene tackle, 2 is. A draft mondjuk ideális lehet ilyen szempontból mert jónak néz ki a tackle felhozatal, szóval akár 1/23ra akár 2. körben akár mind2ben lehet kezdőt találni oda. És akkor a pénzt lehetne belső emberekre költeni. Teszem hozzá ez a felhozatal nekem nagyon nem tetszik, max Paradist tudnám szívesen fogadni, de ő drága lesz és talán pont center poszt volt tavaly a legkevésbé gáz. Azzal nincs beljebb a csapat ha megint Fultonokra költ 7-8 misiket évente.
remélem nézelődnek már a FA piacon:
www.profootballfocus.com/news/pro-top-10-interior-offensive-linemen-set-to-enter-free-agency-in-2019?fbclid=IwAR2Wy691-rb5XxyWxXrSH5xh30na9LOc2ZXGhjNCPN_5nC-T0vIGz8svZsM
Merlin85
több mint 5 éve
Én kicsit soknak tartanám ezt a szerződést, nem hiszem, hogy 6 éves szerződést kötnek vele. Szerintem amúgy franchise tag-et fognak adni neki.A garantált tartalom nekem is kicsit sok, de hát az nem kérdés hogy megszolgálta a nagy szerződést. Az meg már csak rajta múlik mekkora pénzt tud magának kialkudni.
remélem nézelődnek már a FA piacon:
www.profootballfocus.com/news/pro-top-10-interior-offensive-linemen-set-to-enter-free-agency-in-2019?fbclid=IwAR2Wy691-rb5XxyWxXrSH5xh30na9LOc2ZXGhjNCPN_5nC-T0vIGz8svZsM
Merlin85
több mint 5 éve
Merlin85
1 407
Én kicsit soknak tartanám ezt a szerződést, nem hiszem, hogy 6 éves szerződést kötnek vele. Szerintem amúgy franchise tag-et fognak adni neki.remélem nézelődnek már a FA piacon:
több mint 5 éve
www.houstontexans.com/news/texans-announce-2019-assistant-coaching-staff?fbclid=IwAR3EWRZI_iPaGvOMamBnvE37NvD4GHGXbnC174kSDq6YuexUgIUrS2ePUcUCarl Smithnek örülök. Wilsonnal dolgozott amióta a hawkshoz került. Tudja mit kell kezdeni egy scrambling QBval. Devlint meg valaki eltiltgatná a támadó faltól.
Merlin85
több mint 5 éve
Ez nekem csak olyan döntésnek tűnik, hogy ne csesztessék tovább BoB-ot az OC hiánya miatt, nem fog változni semmi ez miatt.Pontosan.
Merlin85
több mint 5 éve
Merlin85
1 407
Ez nekem csak olyan döntésnek tűnik, hogy ne csesztessék tovább BoB-ot az OC hiánya miatt, nem fog változni semmi ez miatt.Ahogy számítani lehetett rá nem Watt kapta az év visszatérője címet, pedig jó éven van túl, de hogy csak 4 szavazatot kapott 50ből az elég vicc...
több mint 5 éve
They are planning to promote tight ends coach Tim Kelly to work as the offensive coordinator next seasonMár ki is nevezték. Kelly a Penn State óta BoB mellett van. Eddig is részt vett a taktika összeállításában, szóval ugyanolyan hívásokat várhatunk tőle mint BoBtol, feltéve hogy ő fogja hívni a játékokat.
Bondi
Az új TE edző egyébként az eddigi OL assistant Will Lawing lesz.
több mint 5 éve
They are planning to promote tight ends coach Tim Kelly to work as the offensive coordinator next season
több mint 5 éve
Legújabb pletyka, hogy T.J Yates lesz az új QB edző...BoB első dolga volt eltakarítani őt mikor idekerült, most meg alkalmazná? Kill me.
több mint 5 éve
Rick Smith 17ben azert mondott le ideiglenesen hogy rákbeteg feleségét ápolja. Sajnos Tiffany Smith-t tegnap legyőzte a betegség.
több mint 5 éve
Ez nekem is eszembe jutott. Wesről nem hallottam, de amugy nem sok vizet zavart. Matty bácsi is egyutt dolgozott ryanel a patsnél, gondolom benne megbízik. Aztán lehet jövőre mar OC lesz.Közben a Lions leigazolta Sean Ryant ugyanugy QB edzőnek. Gondolom BoB nem vesz fel senkit a helyére, ezután az ő feladatait is ellátja majd...Azért ez érdekes, nem haverok voltak BoB-al? Nem is upgrade neki az új munka, valamint Watsonnal is már 2 éve együtt dolgozott...Közben úgy hírlik Wes Welker is távozik...valami lehet a háttérben, mert maguktól nem szoktak elmenni az edzők, hacsak nem kinevezik őket magasabb pozícióba, de erről most nincs szó.
samu09
DC
Szerintem Ryan is belátta hogy BoB ultra konzervatív és minden kreativitást nélkülöző play callingja kiöli Watsonbol a tehetséget, hiába dolgozik a háttérben keményen az iranyitoval.
Úgy tűnik az öltöző egyelőre BoB mellett van, mert nem hallottam a szezon során és most sem elégedetlenkedő játékosokat.
több mint 5 éve
Közben a Lions leigazolta Sean Ryant ugyanugy QB edzőnek. Gondolom BoB nem vesz fel senkit a helyére, ezután az ő feladatait is ellátja majd...Azért ez érdekes, nem haverok voltak BoB-al? Nem is upgrade neki az új munka, valamint Watsonnal is már 2 éve együtt dolgozott...Közben úgy hírlik Wes Welker is távozik...valami lehet a háttérben, mert maguktól nem szoktak elmenni az edzők, hacsak nem kinevezik őket magasabb pozícióba, de erről most nincs szó.
samu09
több mint 5 éve
Merlin85
1 407
Nem figyeltem, hogy nálunk ki a get back coach, de az is biztos BoB 😂index.hu/sport/amerikaifutball/2019/01/30/nfl_get_back_coach_super_bowl_liii_sean_mcvay/
több mint 5 éve
Közben a Lions leigazolta Sean Ryant ugyanugy QB edzőnek. Gondolom BoB nem vesz fel senkit a helyére, ezután az ő feladatait is ellátja majd...
több mint 5 éve
twitter.com/McClain_on_NFL/status/1090297826456883200Mert kinek nincs az nflben?
Lehet hogy Cushnak már van törzsvásárlói kártyája a koxnagykerben, jól jön a csapatnak az a 10% kedvezmény.
😊
Tony Adams
Amugy örülök hogy visszajött.