NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
397
52
18:30-tól, ARENA4
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 8 éve
O'Brien meg rendre bizonyítja, hogy az állítás, mely szerint ő ért az irányítókhoz, ki tudja belőlük hozni a pluszt és rájuk tudja szabni a playbookot, az egyszerűen téves. Egyre inkább nem tudom komolyan venni őt. Valahogy az az érzésem, hogy az ő edzői tudása leragadt ott, hogy mindenkit elküld a picsába, leosztja az embereket, káromkodik egy sort, aztán ezzel el van intézve minden, majd emiatt tisztelni fogják a játékosai, illetve nála a motiváció is az állandó anyázásból áll. StezNekem a tavalyi Hard Knocks után pontosan ugyanez lett a benyomásom a paliról. Rettentően untimpatikus volt a konstans trágár stílusa, üvöltözése. A futballpálya nyilván nem nyugdíjaskör, megvan a maga nyers világa, de mindennek van határa. A határozottság, keménység, szókimondás rohadtul nem egyenlő a trágársággal. És erre aztán rátett a tavaly idény eleji QB keringő, amit utólag se tudok, és szvsz nem is lehet értelmesen magyarázni. De utána egészen rendbe szedte a csapatot, volt pár bravúr eredmény is (Bengals verés idegenben pl.), és div győzelem, szóval emiatt, ha emberileg nem is, de azt gondoltam szakmailag rendbeszedte magát.
Az ideit majd meglátjuk. Azért még nagyon idény elején vagyunk. Múlt héten is nagyon az elején voltuk amikor minden szép volt, és most is amikor nem annyira. Csak, hát.... azért ezek a leolvadások elég csúnyák. Ez a keret ilyesmit nem indokolna. Vereség az jöhet, de nulla pont? Mondjuk a Pats ellen még meg is értem, Belichick valószínűleg előbb tudja, hogy BOB mit akar, mint maga BOB. 😀
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
braxa88
12 534
A Texans támadósoránál az emberek hajlamosak elfelejteni, hogy azért ez az OL nem jó, különösen futásblokkolásban.ismerek rosszabbat 😀
empty taxi
több mint 8 éve
A Texans támadósoránál az emberek hajlamosak elfelejteni, hogy azért ez az OL nem jó, különösen futásblokkolásban.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
...Fuller-t se felejtsük ki a pozitív oldalról. (Oké, ma volt egy csúnya drop-ja, de egyébként nem lehet rá panasz. Sőt.)
nekem úgy az egész Texans offense (Hopkins kivételével aki mindent megtesz) egy túlértékelt brigád. Lamar Millerrel az élen akiről még életében nem pattant le védő.
...
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
egyetértek.ez az o'brien - osweiler kettős nem túl erős, és akkor finom voltamMondjuk Osweilerrel kapcsolatban ez nem feltétlenül meglepetés. Azért neki enyhén jót tett, hogy mindenféle nyomás nélkül be kellett szállnia egy top elkapókkal tüzdelt támadósorba, megtoldva egy elit védelemmel.
braxa88
Így, hogy megkapta a pénzt, ráadásul balhék és cirkusz közepette hagyta el a bajnokot, még nagyobb nyomást generált maga körül, mint ami adott esetben nehezedett volna rá. Most viszont már nehéz lesz, minden hibája után ki lesz kezdve, az elvárás pedig óriási vele szemben, egész Texánia tőle várja a robbantást, ebben a csoportban ráadásul a minimum kb. a rájátszás, úgyhogy nem irigylem.
O'Brien meg rendre bizonyítja, hogy az állítás, mely szerint ő ért az irányítókhoz, ki tudja belőlük hozni a pluszt és rájuk tudja szabni a playbookot, az egyszerűen téves. Egyre inkább nem tudom komolyan venni őt. Valahogy az az érzésem, hogy az ő edzői tudása leragadt ott, hogy mindenkit elküld a picsába, leosztja az embereket, káromkodik egy sort, aztán ezzel el van intézve minden, majd emiatt tisztelni fogják a játékosai, illetve nála a motiváció is az állandó anyázásból áll.
De ez szubjektív, szóval kinek mi, nekem ez a véleményem róla.
Stez
nekem úgy az egész Texans offense (Hopkins kivételével aki mindent megtesz) egy túlértékelt brigád. Lamar Millerrel az élen akiről még életében nem pattant le védő.
Sajnálom őket, mert a Dben van fantázia, most is megmutatták, versenyben tartották a csapatot amig a ST és az O hagyta ezt.
több mint 8 éve
ez az o'brien - osweiler kettős nem túl erős, és akkor finom voltamMondjuk Osweilerrel kapcsolatban ez nem feltétlenül meglepetés. Azért neki enyhén jót tett, hogy mindenféle nyomás nélkül be kellett szállnia egy top elkapókkal tüzdelt támadósorba, megtoldva egy elit védelemmel.
braxa88
Így, hogy megkapta a pénzt, ráadásul balhék és cirkusz közepette hagyta el a bajnokot, még nagyobb nyomást generált maga körül, mint ami adott esetben nehezedett volna rá. Most viszont már nehéz lesz, minden hibája után ki lesz kezdve, az elvárás pedig óriási vele szemben, egész Texánia tőle várja a robbantást, ebben a csoportban ráadásul a minimum kb. a rájátszás, úgyhogy nem irigylem.
O'Brien meg rendre bizonyítja, hogy az állítás, mely szerint ő ért az irányítókhoz, ki tudja belőlük hozni a pluszt és rájuk tudja szabni a playbookot, az egyszerűen téves. Egyre inkább nem tudom komolyan venni őt. Valahogy az az érzésem, hogy az ő edzői tudása leragadt ott, hogy mindenkit elküld a picsába, leosztja az embereket, káromkodik egy sort, aztán ezzel el van intézve minden, majd emiatt tisztelni fogják a játékosai, illetve nála a motiváció is az állandó anyázásból áll.
De ez szubjektív, szóval kinek mi, nekem ez a véleményem róla.
több mint 8 éve
A turnoverek megpecsételték a sorsotokat,meg most kivételesen a védelmünk végig jól állt a lábán. Sok sikert nektek ettől függetlenül a jövőben.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 8 éve
Úgy voltam vele, hogy nagy szenvedés lesz, de végig nézem. Aztán 10-0-nál, mikor Brissett letérdelt egy percnél, és nem kért időt a Texans, akkor hagytam az egészet a f@szba és mentem aludni.Megértem, hogy aludni mentél, de a Brissett térdelésnél már időt nem tudtak kikérni Bobék. Kávét meg elfelejtettek, nem is ébredtek fel a 2. félidőre sem.
samu09
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Úgy voltam vele, hogy nagy szenvedés lesz, de végig nézem. Aztán 10-0-nál, mikor Brissett letérdelt egy percnél, és nem kért időt a Texans, akkor hagytam az egészet a f@szba és mentem aludni. Ha nem akarnak pontot szerezni minek nézzem? Védelem mintha egy középiskolai csapaté lenne. Csak harmadik próbálkozásra lett meg a szerelés, egy Brissett futásnál Merci egy helyben állt ahelyett, hogy telibe verte volna. A következő futásnál meg a CB nem tudom mit gondolt, 5 yardról nyilván nem fog kimenni oldalt az irányító, hanem bevetődik, erre az emberünk úgy ugrott ki oldalt mintha a bírót akarná szerelni szélen. Fájdalmas volt nézni.
Nem szégyen kikapni a Patsnél, de pár pontot legalább odarakhattak volna na...
több mint 8 éve
braxa88
12 534
ez az o'brien - osweiler kettős nem túl erős, és akkor finom voltam
több mint 8 éve
Top offensive grades:WR DeAndre Hopkins, 78.0
C Greg Mancz, 75.3
TE Ryan Griffin, 72.6
G Xavier Su’a-Filo, 72.3
T Chris Clark, 67.3
Top defensive grades:
DT D.J. Reader, 81.9
DT Vince Wilfork, 77.8
CB Kevin Johnson, 77.6
CB Kareem Jackson, 73.1
DE Christian Covington, 70.2
twitter.com/PFF_NateJahnke/status/779168873123868672
twitter.com/PFF_NateJahnke/status/779167315933945856
twitter.com/PFF_NateJahnke/status/779168663203086337
Szerkesztette: Sixo
több mint 8 éve
LanceVance
1 387
www.youtube.com/watch?list=PLYHB_K45JmFrda-J4-IMbHP4RChDojt5O&v=dAAjUVLYcng
több mint 8 éve
Magyar ember csak sört iszik.Max a tekinteted reszket a sok Anyó-bortól, amit felhajtottál ezelőtt 😀Látom már reszketsz.Clowney 5 sack minimum , Brissett legelni fog.Majd kialszod 😀
Sixo
Wyatt
Sixo
Wyatt
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Készülj, mert este Oswi is bedobja magát remélhetőleg 😀Szerk: ERRE kattints mert vacak az FB-beillesztés 😀
Szerkesztette: Wyatt
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Max a tekinteted reszket a sok Anyó-bortól, amit felhajtottál ezelőtt 😀Látom már reszketsz.Clowney 5 sack minimum , Brissett legelni fog.Majd kialszod 😀
Sixo
Wyatt
Sixo
több mint 8 éve
Látom már reszketsz.Clowney 5 sack minimum , Brissett legelni fog.Majd kialszod 😀
Sixo
Wyatt
több mint 8 éve
Clowney 5 sack minimum , Brissett legelni fog.Csak öt??? Ennyire nem becsülheted alá egy 1/1 tehetségét!
Sixo
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Clowney 5 sack minimum , Brissett legelni fog.Ha lesz annyi passzjáték (ami nem screen) hívva 😊
Sixo
több mint 8 éve
Clowney 5 sack minimum , Brissett legelni fog.Úgy legyen.
Sixo
több mint 8 éve
Szerintem a mai meccs azon áll vagy bukik (már ha Brissett kezd), hogy Bennett-et mennyire tudják Crennelélk kezelni. Ha agresszív pass rush-al tolják, akkor Bennett nagy teret kap, és hiába szalad neki egy Kevin Johnson aki 20 centivel és 30 kilóval kevesebb. McKinney vagy Simon valszeg sokszor fogja követni Bennettet, így sok fog múlni a secondaryn. Ha 5 másodpercig le tudnák fogni a célpontokat, a 3 emberes pass rush is odaér.Gondoltam leírom most, mert hajnalba félig aludva nem biztos hogy lesz erőm egyszerre a tvt nézni és írni 😊
több mint 8 éve
LanceVance
1 387
De még így is 2 100 yardos meccs!És csak reménykedtek, hogy a ragasztó amit a kezére kennek jobb lesz , mint az egyetemi technokol.No #NFL WR has seen more targets 20+ yards downfield this season than @Will_Fuller7, with 10.Azért hozták ide, hogy a büféig dobott labdát is beérje 😀
www.profootballfocus.com/pro-top-10-rookies-through-nfl-week-2/?utm_content=bufferd79fa&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=nfl
Sixo
samu09
Sixo
több mint 8 éve
Plusz a labdát is bekenik hogy tuti legyen #gluegateÉs csak reménykedtek, hogy a ragasztó amit a kezére kennek jobb lesz , mint az egyetemi technokol.No #NFL WR has seen more targets 20+ yards downfield this season than @Will_Fuller7, with 10.Azért hozták ide, hogy a büféig dobott labdát is beérje 😀
www.profootballfocus.com/pro-top-10-rookies-through-nfl-week-2/?utm_content=bufferd79fa&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=nfl
Sixo
samu09
Sixo