Indianapolis Colts
Nyilván nem értek hozzá, de szemre nagyon kiszámíthatóak a játékhívások, és tavaly egy elvileg Flacconál gyengébb képességű irányítóval sikerült ezerszer többet kihozni a támadósorból, és a támadófalban akkor is volt jó pár sérülés, Taylornak volt kb 3 meccse, és mégis jobban muzsikáltak, A külföldi fórumokon Steichent Reich 2.0-nak becézik. Az egy dolog hogy 2 év után, egál vagy enyhén negatív mérleggel ne rúgjunk ki vezetőedzőt, de én már nem bízok senkiben, és remélem hogy Steichen sem érzi biztontságban magát, ha jövőre nem javul akkor sajnos tőle is meg kell szabadulni, pedig a pedigréje alapján évek óta az egyik legrátermettebb jelölt volt.
Az a vicc, hogy a védelem, amiben nyilvánvaló tehetséghiány van ( 5. meg 7. körös linebackerek, 7. körös meg UDFA cornekek) nagyjából hoz egy elvárható szintet, és egy kompetens támadóegység ezzel élhetne is, viszont pont a támadók, ahova sok pénz és drafttőke ment nemrégiben mondták be az unalmast.
Őszintén szólva ha a Colts tovább folytatja ezt a vergődést, akkor nagyon be fog omlani a szurkolóbázisuk, külföldön biztosan mert épeszű ember nem fogja magát éveken keresztül ezzel kínozni.
Oke, ezt adom, de amiket felsoroltal, azokat Ballardnak koszonhetjuk javareszt. Az is igaz, hogy voltak esetek Irsaynel is, amikor legalabb egy evvel kesobb ismerte fel, hogy szar van a palacsintaban (Pagano es Reich esete peldaul), mint ahogy most Ballard sorozatos bakijai, de ha meg nem lenne turelmes, akkor azon menne a rohoges, hogy a faszi ugy valtogatja a GM-eket es az edzoket, mint mas az alsonadragot, ami szerintem meg szinten egy nem egeszseges kornyezetet es legkort teremt, nem akarna idejonni senki sem, mert az edzok, jatekosok szeretik a stabilitast, hogy ne legyenek kibaszva egy rossz ev utan.Manninggel es Luckkal 20 ev alatt 2 SB szereples, 1 SB Win.Reg elveztem ennyire meccset, mint az ejszakait.Mondjuk en annyira nem repesnek, ha Irsaynek az lenne, szerintem o egy jo tulajdonos, es en adom, hogy ennyire nyerni akar es a sziven viseli a Colts sorsat. Jah, ha kell, az asztalra csap (lasd a Reich-fele totalis balfaszkodast anno), de alapvetoen nem mondhatjuk, hogy o annyira beleszolna barmibe, mint ahogy azt teszi Haslam a Brownsnal, Tepper a Panthersnel vagy Johnson a Jetsnel. Az, amit o csinal, szerintem nem karos a franchise-nak, mert o ha kinevez egy stabot, akkor hagyja ot dolgozni. Igen, elmondja a velemenyet egy adott pickkel kapcsolatban, nyilvan az AR-draftot is megbeszeltek, de szerintem ha o nagyon beleszologatna barmibe is, akkor a Colts egyaltalan nem is huzza ki AR-t, mert Irsay pont hogy utalja a futkarozos, kezzel rosszabb iranyitokat, neki egy PM-, Luck-kaliber van mindig a szeme elott, es ezt el is mondja folyamatosan.
Season low pontokban, yardokban, first downokban, futott yardokban.
Lehet Richardson nem lesz a QBnk, de legalabb Steichen + Ballard utolso eve. A legjobb az lenne ha Irsaynek is az lenne.
Borbinho
Ami az AR-padoztatast illeti, szerintem tevesen hiszed, hogy az o dontese lett volna, ugyanis allitolag pont azokban a napokban volt ismet egeszsegugyi problemaja, ami miatt korhazba kerult, furcsa lenne, ha o ezt a korhazbol igy eldontotte volna, mikozben Ballard es Steichen meg nagyban ellenzi a dolgot.
Nem utolsokent pedig azert jegyezzuk meg, hogy altalaban sem a tulajdonosvaltasok, sem a „hatalomatvetelek” nem szoktak annyira jol elsulni, meg akkor sem feltetlenul, ha a csaladban marad a franchise. Peldanak okaert a Raiders Al Davis halala ota sem igazan talalt magara, hiaba maradt csaladban a sztori, Tepper ugyebar teljesen elmebeteg modon iranyitja a Pantherst, de lehetne sorolni, a Jax a Shao Kahn-eraban is evekig totalis kaosz volt, Rossekat Miamibol evek ota ki akarjak atkozni, a Jetsnel ugye a Johnsonok teljesen hulyek, szoval osszessegeben szerintem elmondhato, hogy a tulajvaltasok utan mennyire felemas a vegeredmeny.
Esetunkben a Coltsnal nem eladna Irsay a csapatot, hanem a lanya, Carlie Irsay-Gordon jonne, akirol meg tudod, hogy itt van tizensok eve, sot, valami harom-negy eve allitolag elegge ott van a tuzvonalban, mert Irsay megmondta, hogy o lesz a tulaj es elkezdte „felkesziteni” a dologra. Ennek ellenere rola semmit sem hallasz, a neve sehol, semmilyen folyamatban sem kerul elo, ugyhogy valoszinu, neki sotet lo eleg sok dolog, mint ahogy ezaltal szerintem az is lutri, mikor es mennyire tudna jol donteni, hogy epp ki maradjon, kit kell kirakni a stabbol, hol van szukseg valtasra, illetve hol vannak biztato jelek is, hogy netalantan turelmes legyen. Mert Irsay eredmeny-orientalt, de mellette azert latod, hogy semmikepp sem akar ketevente takaritgatni, latja a kozeputat, tud turelmes lenni, ami nem mindig sul el jol, de az meg foleg nem sulne el jol, ha egy stab maximum ket evet kapna, aztan evente-ketevente lecserelne az edzot. Oke, Ballardot hagyjuk, szerintem mar tavaly ki kellett volna rakni, de ettol fuggetlenul, peldaul Steichen eseteben en ugy gondolom, igenis kapjon harom-negy evet a bizonyitasra, hacsak nem merhetetlenul fos vele minden.
Szoval egy szo mint szaz, remelem, Irsay sokaig lesz meg itt, Ballard viszont mar csak ebben a szezonban, aztan jon egy ujabb GM, akivel Steichen kozosen kiokoskodhatja a jovot, egyaltalan a QB-kerdest, hogy azzal mi legyen, draftoljanak-e, kapjon-e ujabb eselyt AR. Meg remelhetoleg az FA-ink is picit szinesebbek lennenek, nem csak mashol backup, de Ballard szerint akar kezdo potenciallal rendelkezo under the radar jatekosok jonnenek, meg a kozepszer. Es remelhetoleg az uj GM elkezdene jobban foglalkozni a premierposztokkal, nem a guardokba, futokba es linebackerekbe olne a nagy penzt, hanem oda, ahol nagyobb hasznot erez belole a csapat.
Stez
Persze, szereti a csapatat, bar en egy Kroenke fele eredmenyorientalt tulajt is el tudnek viselni.
De amiota nezem nincs accountability a franchiseban, mindig akkor hozza meg a dontest, amikor mar tul keso (ugy mint Ballard kb).
Grigson, Pagano, Wentz, Reich, Ballard...
Hanyszor voltunk elmult 10 evben a liga bohocai, akin mindenki rohogotott?
A 4&2, a Vikings elleni tortenelmi leolvadas, a Wentz csere, a Saturday kinevezes, az utobbi 2 evben ahogy lemaradtunk a POrol , hogy 12 eve mindig kikapunk Jacksonvilleben...
Nem nyertunk meg csoportot Ballarddal, 1 db playoff winunk van.
Ezek mind szerintem egy diszfunkcionalis franchise jelei.
Nem annyira, mint a Jags pl (sorry Jags fanok), de attol meg az.
Ra lehet fogni mindent Ballardra, de ot ki nevezte ki? Grigsont ki nevezte ki? Poliant ki nevezte ki?
Borbinho
Irsayjel azert a stabilitas ilyen teren megvan, es ez sok esetben fontos is, az en szememben az az odaadas, ahogy es amennyire torodik a csapattal, az tisztelendo, meg ha ez nem is ugy sul el az egyeves Rivers-era ota, ahogyan azt szeretnek. De ez utobbi szvsz mar egyertelmuen Ballard sara, mert Irsay mindent megad es megadott neki, mindenben tamogatta es tamogatja, mikozben a GM sorra hozza a rossz donteseket, amikor a nagyobb kaliberu dolgokrol kell, legyen az draft, hosszabbitasok, a keret osszeallitasa, a Wentz-csere, a Ryan-csere, etc.
Az, hogy a Ballard-eraban Luck ota a kozepszart szallitja a csapat, holott volt negy-ot-hat iranyito, akiert csereltunk, akivel probalkoztunk, nem Irsay hibajat emeli ki, hanem Ballardet. Az, hogy ebben a korszakban legalabb harom even at egyebkent egyes sokadlagos posztokon kivul teljesen talentmentes volt a csapat kerete, az, hogy 2018 ota csak a 2020-as Ballard-draft volt olyan, ahol az elso ket korben igazan hasznalhato, playmaker jatekosokat huzott, az, hogy a teljesen inaktiv es passzis FA-zasai miatt meg a piacrol sem nagyon tudtunk beszivni plusz talentet es stabil kezdoket, csak kis szamban, az nem Irsay sara.
Azt pedig nagyon nehéz eldonteni tulajdonoskent, hogy hol van a hatar, mikor mondd azt egy GM-nek vagy edzonek, hogy eleg volt, hacsak nem jon valami vallalhatatlan oltozoi legkor vagy balhe. Azert en nem ekeznem Irsayt, hogy Ballard eseteben peldaul erezhetoen tul turelmes volt, foleg, hogyha megnezed, meg a Colts-szurkolok is megosztottak arrol, hogy jo GM-e es le kellene-e valtani ot. Ez az AR-cirkusz most az, ahol meg sok, eddig kozepen allo drukker atrongyol a „basszuk ki” oldalra, de ezidaig nagyon megoszlottak a velemenyek. Valoszinuleg Irsayben is hasonlo gondolatok lehetnek, ha szerencsenk van, akkor most a szezon vegen az asztalra csap es azt mondja, eleg volt, megadta az eselyt, de tobbet nem ad, vege.
En is adnek egy Kroenke-fele eredmenyorientalt tulajt, de azert ha azt is megnezed, nem minden feher es fekete. A kilebnc Korenke-szezonbol otben voltak egyaltalan pozitiv merleggel, tobbszor is all-int mondtak, egyszer bejott es nyertek egy Super Bowlt, de a draft szamukra nem letezett, ebben az idoszakban pedig igazabol egy olyan ev volt, amikor tenyleg dominansak voltak. Es harom eve, a Super Bowl-siker ota meg visszazuhantak arra a szintre, hogy azt mondod, Stafforddal ez playoff-kaliber tarsasag, de ha az NFC-ben dontorol beszelsz, akkor legalabb harom-negy csapatot ele sorolsz.
Manninggel es Luckkal 20 ev alatt 2 SB szereples, 1 SB Win.Reg elveztem ennyire meccset, mint az ejszakait.Mondjuk en annyira nem repesnek, ha Irsaynek az lenne, szerintem o egy jo tulajdonos, es en adom, hogy ennyire nyerni akar es a sziven viseli a Colts sorsat. Jah, ha kell, az asztalra csap (lasd a Reich-fele totalis balfaszkodast anno), de alapvetoen nem mondhatjuk, hogy o annyira beleszolna barmibe, mint ahogy azt teszi Haslam a Brownsnal, Tepper a Panthersnel vagy Johnson a Jetsnel. Az, amit o csinal, szerintem nem karos a franchise-nak, mert o ha kinevez egy stabot, akkor hagyja ot dolgozni. Igen, elmondja a velemenyet egy adott pickkel kapcsolatban, nyilvan az AR-draftot is megbeszeltek, de szerintem ha o nagyon beleszologatna barmibe is, akkor a Colts egyaltalan nem is huzza ki AR-t, mert Irsay pont hogy utalja a futkarozos, kezzel rosszabb iranyitokat, neki egy PM-, Luck-kaliber van mindig a szeme elott, es ezt el is mondja folyamatosan.
Lehet Richardson nem lesz a QBnk, de legalabb Steichen + Ballard utolso eve. A legjobb az lenne ha Irsaynek is az lenne.
Borbinho
Ami az AR-padoztatast illeti, szerintem tevesen hiszed, hogy az o dontese lett volna, ugyanis allitolag pont azokban a napokban volt ismet egeszsegugyi problemaja, ami miatt korhazba kerult, furcsa lenne, ha o ezt a korhazbol igy eldontotte volna, mikozben Ballard es Steichen meg nagyban ellenzi a dolgot.
Nem utolsokent pedig azert jegyezzuk meg, hogy altalaban sem a tulajdonosvaltasok, sem a „hatalomatvetelek” nem szoktak annyira jol elsulni, meg akkor sem feltetlenul, ha a csaladban marad a franchise. Peldanak okaert a Raiders Al Davis halala ota sem igazan talalt magara, hiaba maradt csaladban a sztori, Tepper ugyebar teljesen elmebeteg modon iranyitja a Pantherst, de lehetne sorolni, a Jax a Shao Kahn-eraban is evekig totalis kaosz volt, Rossekat Miamibol evek ota ki akarjak atkozni, a Jetsnel ugye a Johnsonok teljesen hulyek, szoval osszessegeben szerintem elmondhato, hogy a tulajvaltasok utan mennyire felemas a vegeredmeny.
Esetunkben a Coltsnal nem eladna Irsay a csapatot, hanem a lanya, Carlie Irsay-Gordon jonne, akirol meg tudod, hogy itt van tizensok eve, sot, valami harom-negy eve allitolag elegge ott van a tuzvonalban, mert Irsay megmondta, hogy o lesz a tulaj es elkezdte „felkesziteni” a dologra. Ennek ellenere rola semmit sem hallasz, a neve sehol, semmilyen folyamatban sem kerul elo, ugyhogy valoszinu, neki sotet lo eleg sok dolog, mint ahogy ezaltal szerintem az is lutri, mikor es mennyire tudna jol donteni, hogy epp ki maradjon, kit kell kirakni a stabbol, hol van szukseg valtasra, illetve hol vannak biztato jelek is, hogy netalantan turelmes legyen. Mert Irsay eredmeny-orientalt, de mellette azert latod, hogy semmikepp sem akar ketevente takaritgatni, latja a kozeputat, tud turelmes lenni, ami nem mindig sul el jol, de az meg foleg nem sulne el jol, ha egy stab maximum ket evet kapna, aztan evente-ketevente lecserelne az edzot. Oke, Ballardot hagyjuk, szerintem mar tavaly ki kellett volna rakni, de ettol fuggetlenul, peldaul Steichen eseteben en ugy gondolom, igenis kapjon harom-negy evet a bizonyitasra, hacsak nem merhetetlenul fos vele minden.
Szoval egy szo mint szaz, remelem, Irsay sokaig lesz meg itt, Ballard viszont mar csak ebben a szezonban, aztan jon egy ujabb GM, akivel Steichen kozosen kiokoskodhatja a jovot, egyaltalan a QB-kerdest, hogy azzal mi legyen, draftoljanak-e, kapjon-e ujabb eselyt AR. Meg remelhetoleg az FA-ink is picit szinesebbek lennenek, nem csak mashol backup, de Ballard szerint akar kezdo potenciallal rendelkezo under the radar jatekosok jonnenek, meg a kozepszer. Es remelhetoleg az uj GM elkezdene jobban foglalkozni a premierposztokkal, nem a guardokba, futokba es linebackerekbe olne a nagy penzt, hanem oda, ahol nagyobb hasznot erez belole a csapat.
Stez
Persze, szereti a csapatat, bar en egy Kroenke fele eredmenyorientalt tulajt is el tudnek viselni.
De amiota nezem nincs accountability a franchiseban, mindig akkor hozza meg a dontest, amikor mar tul keso (ugy mint Ballard kb).
Grigson, Pagano, Wentz, Reich, Ballard...
Hanyszor voltunk elmult 10 evben a liga bohocai, akin mindenki rohogotott?
A 4&2, a Vikings elleni tortenelmi leolvadas, a Wentz csere, a Saturday kinevezes, az utobbi 2 evben ahogy lemaradtunk a POrol , hogy 12 eve mindig kikapunk Jacksonvilleben...
Nem nyertunk meg csoportot Ballarddal, 1 db playoff winunk van.
10 eve nem volt egy normalis edzoi nyilatkozat. Chopping wood meg Chuckkal, Reichnek a kurva hegye amit minden evben meg akart maszni de minden evben egyre lejjebb kerult, Steichennek az i gotta be better.
Serulesekrol soha nincs semmi hir, csomot terelnek, ahogy az edzoi dontesekrol is.
Nem lehet veletlen h 3 edzo alatt ugyan olyan volt a kommunikacio, meg a national + helyi media sem szereti oket.
(tudom hogy a liga java ilyen, ezert annyira feludito az a par normalis HC / csapat)
Ezek mind szerintem egy diszfunkcionalis franchise jelei.
Nem annyira, mint a Jags pl (sorry Jags fanok), de attol meg az.
Ra lehet fogni mindent Ballardra, de ot ki nevezte ki? Grigsont ki nevezte ki? Poliant ki nevezte ki?
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Richardsonnal mukodik a futojatek, nyomasbol ki tud szabadulni, de csak tobb tapasztalattal lassulhat majd le neki a jatek. A hibai, pontatlansagai tobbnyire abbol jonnek, hogy elsieti, elizgulja a playt. Akar a mult heti fumblenel (ami felpalyas TD lett volna, helyette nem varta meg h Taylor aterjen elotte), akar egyik masik nagyon pontatlan passznal.
De ezek vagy soha nem fognak elmulni, vagy csak idovel.
A jovore nezve aggasztobb, hogy nem a jateka miatt lett lecserelve, ezt az ejjeli meccs is alatamasztja (Flakonnal (ez) az offense nem mukodik), meg az o tapeje is (mult heten is jobb volt mint a statjai, nem jo, de nem annyira rossz, hogy az miatt leultetnek).
Mert ha a jatekod szar annyira, ahhoz a beszelgeteshez nem kell a GM is.
Viszont nem tudom hogy lehet "helyre rakni" fejben, ha 1.5 ev alatt nem sikerult.
Lehet siman csak a kor, vannak akik keson ernek, 22 evesen kevesen felnottek fejben.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Reg elveztem ennyire meccset, mint az ejszakait.Mondjuk en annyira nem repesnek, ha Irsaynek az lenne, szerintem o egy jo tulajdonos, es en adom, hogy ennyire nyerni akar es a sziven viseli a Colts sorsat. Jah, ha kell, az asztalra csap (lasd a Reich-fele totalis balfaszkodast anno), de alapvetoen nem mondhatjuk, hogy o annyira beleszolna barmibe, mint ahogy azt teszi Haslam a Brownsnal, Tepper a Panthersnel vagy Johnson a Jetsnel. Az, amit o csinal, szerintem nem karos a franchise-nak, mert o ha kinevez egy stabot, akkor hagyja ot dolgozni. Igen, elmondja a velemenyet egy adott pickkel kapcsolatban, nyilvan az AR-draftot is megbeszeltek, de szerintem ha o nagyon beleszologatna barmibe is, akkor a Colts egyaltalan nem is huzza ki AR-t, mert Irsay pont hogy utalja a futkarozos, kezzel rosszabb iranyitokat, neki egy PM-, Luck-kaliber van mindig a szeme elott, es ezt el is mondja folyamatosan.
Borbinho
Mindenki mondjon a picsába le!
Schefter nem szereti a Coltsot (ugy remlik, anno Irsay beszolt neki valamit), nyilvan azert is kavarta a szart az elso perctol. O volt az, aki csak annyit lehozott, hogy a Colts padra vagta AR-t Flacco miatt, de barmifele visszajelzest nem kert a csapattol, nem kerdezett meg senkit sem a dolog hattererol, ugy adta elo az egeszet, mintha itt fixen lemondtak volna AR-rol es kukaztak volna. Ezzel nyilvan felkavarta az allo vizet, azota megy ez az alja szint a mediaban.Gec mi ez a sok szarság? 😀Sources: Teams have inquired with the #Colts about the possibility of trading QB Anthony Richardson, who was benched this week, though a trade is considered unlikely.
— Jordan Schultz (@Schultz_Report) November 3, 2024
Several teams I spoke to still view Richardson as a franchise-caliber quarterback, and view Indy pulling the… pic.twitter.com/ptiygSQuaB
Tony Adams
Tudom h féreg a média, de ez már Kiskegyed szint.
Nem követtem a Panthers csoportot, de mikor leültették Bryce Youngot akkor ott is ez ment?
darwinbanaz
Mindenki ugy csinal, mintha sosem latott, peldatlan kocsogoskodes tortenne Indianapolisban, az mar smafu, hogy ez az oriasi hiperszuper hatalmas franchise QB-kalibernek velt gyerek hetrol hetre iszonyatosan rossz volt, legutobb pedig kepes volt arra a bravurra, hogy az elmult husz ev legrosszabb performaszat lerakja az asztalra.
Szoval lehet, hogy van benne potencial, lehet, hogy csiszolatlan gyemant, de azt, hogy ne tett volna eleget azert, hogy padra rakjak, nem lehetne allitani. Az ilyen dontesek mindig neccesek es lehet ezeket kritizalni, de azert vicces, hogy sok mas csapat eseteben le se szarjak a hasonlo padoztatasokat, de most ez a Colts-hate Schefter miatt igen erosen megy a kinti mediaban.
Naná, mi szorgalmaztuk volna leginkább 😁Gec mi ez a sok szarság? 😀Sources: Teams have inquired with the #Colts about the possibility of trading QB Anthony Richardson, who was benched this week, though a trade is considered unlikely.
Several teams I spoke to still view Richardson as a franchise-caliber quarterback, and view Indy pulling the… pic.twitter.com/ptiygSQuaB
Tony Adams
Nem követtem a Panthers csoportot, de mikor leültették Bryce Youngot akkor ott is ez ment?
darwinbanaz
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
Gec mi ez a sok szarság? 😀Sources: Teams have inquired with the #Colts about the possibility of trading QB Anthony Richardson, who was benched this week, though a trade is considered unlikely.
Tony Adams
Hat broda, ha szerinted nem jelentos support az, hogy az iranyitonak az elso teljes, kezdonek szamito holt szezonjaban ledraftoljak top10-ben az aktualis class legjobb elkapojat, majd 2/5-on megkapja a class nagyjabol legjobb IOL-jet, majd a kovetkezo evben elhozzak neki pluszban a liga egyik legjobb elkapojat (es a masodik korben ismet kapott egy OL-t), akkor nem tudom, mi szamit supportnak egy GM reszerol.StezAttól függ, hogy mit veszel figyelembe és miket ignorálsz. Ha figyelembe veszed, hogy például az irányító draftolásának évében a 3. körben elhozták az egyik legjobb slot prospectnek gondolt elkapót - aki azóta biztonyította is hogy az lehet -, aztán a következő évben a második kör elején elhozták az egyik top X receiver prospected, akit a draft egyik legjobb value pickjének mondak sokan, akkor kapott AR is supportot. Ha nem veszed figyelembe, akkor nem.
Harmadik év még nem volt itt Indyben. Ha így folytatódnak a dolgok, lehet, hogy már nem is lesz, és nem lesz miről vitatkoznunk jövőre.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Sources: Teams have inquired with the #Colts about the possibility of trading QB Anthony Richardson, who was benched this week, though a trade is considered unlikely.
Despite practicing with Minnesota for the first time Thursday, left tackle Cam Robinson is expected to make his Vikings debut tonight vs. the Colts.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) November 3, 2024
Based on history, this looks like the beginning of the end of Anthony Richardson’s time in Indianapolis. From 2000-2022, there were 66 quarterbacks selected in the first round of the NFL draft, and 25 of those QBs were benched at some point while on their rookie contract. Mitch… pic.twitter.com/sK8aCZpKg3
— Adam Schefter (@AdamSchefter) November 3, 2024
Szerencsére ilyet még nem láttunk 100 szor a ligában, nem sejti senki mi fog történni...🤐
Raimann hivatalosan is OUT. Kíváncsi leszek ki lesz a bal oldalon.Goncalves lesz a vakoldali tackle holnap. Meglatjuk…
Remélem nem töretjük össze Flacot rögtön. Ha már így alakult ez a szarkavarás, akkor legalább legyen egy kis idő, amíg lehet haszna.
uatu
Remélem nem töretjük össze Flacot rögtön. Ha már így alakult ez a szarkavarás, akkor legalább legyen egy kis idő, amíg lehet haszna.
Steichen said he and Chris Ballard met with Anthony Richardson for 30-45 minutes to explain benching:
— Kevin Bowen (@KBowen1070) November 1, 2024
“A really good conversation...I’ll keep that private.”
Steichen on any truth to AR not being in building enough + being late to meetings:
“I have not heard that.”
Nekem az a kedvencem, hogy minden heten kiad a csapat friss depth chartot. 😛Általában minden csapat ki szokta adni azt elég rendszeresen, nem?
Stez
Hát én ezen a fáradt vagyok, leszaladok-on ledöbbentem...
Nem szeretek egyértelműen állást foglalni, mert ahhoz az kell, hogy elfogadom, hogy ami a médián keresztül jön, az az igazság. Ami nagyon gyakran nem igaz. Mindenesetre, ha tényleg az az igazság, hogy fogta magát és lement a pályáról mert fáradt, nem kapott levegőt, akkor fejben tényleg nincs rendben a srác. Nem tudja, hogy hol van, hogy az NFL nem középiskola / college. Ott van még 6 másik irányító is a rosteren, és 80%-ban futnak. Maga az irányító is sokszor. Ott oké az ilyen, az NFL-ben viszont az irányító a kapitány. Ő maga a hajó, ő nem megy le a pályáról pihenni. Ha nem kap levegőt, akkor hív egy futó playt és futtatja Taylort vagy hátra lép hármat és kibassza oldalt a labdát. Annyira nem lehet fizikálisan elfáradni, hogy egy snapre se legyen alkalmas. Vagy ha igen, akkor játssza el, hogy szarul van, megésrült, hogy a csapat értse, felfogja a cserét. Aztán örüljön, ha 3 snap múlva visszatér, hogy nem lett nagy baj. De ez így, hogy csapkodom a sisakot és leszaladok, mint egy futó, ez nem NFL irányítós megmozdulás volt.
Mindebben számomra leginkább nem is maga a történet az aggasztó, hanem az, hogy az aki egy ilyent megcsinál, esélyes, hogy nincs képben, hogy hol van, mi a dolga. És ha fejben nem tiszta, hogy hol van, mi a dolga, akkor fejlődni se lesz képes. 😕
Az, hogy AR szar, nem játszik jól, azt elfogadtam. 8-10 meccs után ez oké. De ez a minapi sztori, megspékelve ezzel a padra ültetjük-el - azaz nyomot hagyott a csapaton, öltözőben, irodákban is -, elkeserítő. 😕
peterk2005 udvari bolond
Liverpool Fc fan
Anthony Richardson didn’t get many NFL reps before the Colts pulled the plug
— The 33rd Team (@The33rdTeamFB) October 30, 2024
NFL pass attempts before getting benched:
Mac Jones - 1308
Kenny Pickett - 713
Sam Howell - 631
Bryce Young - 583
Zach Wilson - 572
Desmond Ridder - 469
Anthony Richardson - 217 https://t.co/6p83C2NADS pic.twitter.com/hAwz02CiHC
Nem ertek egyet Peterkkel, szerintem inkabb azt mutatja hogy rendben van fejben, hogy nem vallalt egy playt amiben nem tudott volna megfelelo teljesitmenyt nyujtani.Rendben van fejben? A pályán és azon kívül is az ellenkezője látszik. Egy QB kétfutás után ne fáradjon már el ha már akkora "szuper atléta". Ha meg igen, legalább lenne annyi esze, h bemond a médiának valami kamu sérülés indokot, h ne égesse magát meg a csapatot. Hogy várod el tőle h leader legyen ha ilyen a csávó h elfáradtam leülök? A többiek nem döglenek meg a pályán?
Ha valakit, akkor megint csak Steichent vennem elo, kerjen idot, ha akkora csoda playt tudna hivni, hogy 3.&22re TDt csinalunk belole ugy is (egy 5% eselyu playben). Mondjuk valszeg droppolta volna vmeik WR, ha passzt hivunk.Borbinho
Szerintem igenis korrekt h beleálltak, h megpróbáltuk de nem jött be. Felesleges erőltetni ami nem megy. Nézd meg a Giantset és Jonest akivel tényleg szívnak de nem mernek lépni.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning