NFL eredménykövetés
- 9 aktív topik
RedZone week 15
45
10
19:00
Cincinnati Bengals - Baltimore Ravens
40
12
New England Patriots - Buffalo Bills
36
14
Houston Texans - Arizona Cardinals
27
9
Chicago Bears - Cleveland Browns
25
5
New York Giants - Washington Commanders
21
8
Jacksonville Jaguars - New York Jets
18
5
Philadelphia Eagles - Las Vegas Raiders
12
5
Kansas City Chiefs - Los Angeles Chargers
5
5
Indianapolis Colts
50 feliratkozó
1 napja
Rivers kezd holnapMeg varjuk meg, lehet Luck, esetleg Manning visszater, aztan johet a harmas battle a szombati edzesen.
Bence94
1 napja
Rivers kezd holnap
2 napja
huha, na az nagyon nem jóDT DeForest Buckner on his neck injury:Manningitisze lett. Nem hangzik jól.
“I came in on (Oct. 22) to lift in the morning and I couldn’t even do a push up. Kind of lost all strength in my left side. That’s when we got the scan and found out that I had a herniated disc that was pressing on a nerve …”
darwinbanaz
peterk2005 udvari bolond
2 napja
DT DeForest Buckner on his neck injury:Manningitisze lett. Nem hangzik jól.
“I came in on (Oct. 22) to lift in the morning and I couldn’t even do a push up. Kind of lost all strength in my left side. That’s when we got the scan and found out that I had a herniated disc that was pressing on a nerve …”
darwinbanaz

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 napja
DT DeForest Buckner on his neck injury: “I came in on (Oct. 22) to lift in the morning and I couldn’t even do a push up. Kind of lost all strength in my left side. That’s when we got the scan and found out that I had a herniated disc that was pressing on a nerve …”
2 napja
A teljes Rivers sajttáj (magyar felirat is állítható, ha valaki nem értené Filipet 😀 )Magyar?!
www.youtube.com/watch?v=iqONBQ9Atic
Chargers LT
Otthonom MisColts
2 napja
Csak kérdem, hogy Tannehill nem is merült fel ötletként? Vagy ő nem elérhető?Túl fiatal.
SirPub
2 napja
Csak kérdem, hogy Tannehill nem is merült fel ötletként? Vagy ő nem elérhető?
Ezt még anyám is két cekkerrel...
3 napja
A teljes Rivers sajttáj (magyar felirat is állítható, ha valaki nem értené Filipet 😀 )www.youtube.com/watch?v=iqONBQ9Atic
Az egyik legviccesebb rész, amikor pont a súlyáról kérdezik és azt feleli: Fogalmam sincs 😀
Amúgy Rivers papó for President!
Ha lesz TD passza, már elégedett leszek.
2020-ban sem hitt benne senki, aztán PO-ba vitte azt a Coltsot, amiről senki nem hitte kb.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
3 napja
Nyilván nem komolyan írtam 😀Barcsak, de nekem inkabb az a gondolatom, hogy Rivers ezeket a max 15-20 yardos passzokat tudja megdobni gond nelkul. 😃Ezt a vidit nézve:Biggest story in the NFL today! 44-year-old Philip Rivers practicing in the NFL for the first time in nearly five years.
— WISH-TV News (@WISHNews8) December 10, 2025
Will he play on Sunday in Seattle? pic.twitter.com/Nj5EcJqY1s
Cruyffista
Pierce 172 y 2 TD
Downs 102 y (96 yac) 1 TD
Pittman 62 y
darwinbanaz
De Pierce-nek peldaul pont az a stilusa, hogy deep utvonalakon kepes elszakadni es megcsinalja a contested catcheket, ha ugy van, Pittman egyaltalan nem kepes elszaladni, a slantet is fosul futja, Downs mondjuk opcio lehet, de azert a Seattle pont az a csapat, ami ezeket a rovid es medium teruleteket jol tudja vedekezni. Itt igazabol az lesz erdekes, mennyi ideje lesz a zsebben velhetoen majd alig mozgo es allo celpont Riversnek mondjuk, ha az elso readje nem leaz jo, tovabb tud-e menni a masodikra, lesz e annyi ideje.
Aki jol jarhat, az Warren, mert egyebkent Rivers imadja a biztos kezu tight endeket a palya kozepen, tomte oket regen is. Itt a kulcskerdes szerintem leginkabb Steichenen lesz, hogy milyen plant allit ossze, ki kore akarja epiteni a jatekot. Mivel Riversszek nagy spanok es benne szerintem bizik, azt gondolnam, egyutt fognak leulni okoskodni, mert ha valaki, o azert tudja, illetve tudta, hogy Riversnek mi fekszik. Itt az lesz nagyon fun, hogy majd az osszerakott terv idoben es energiaban, igy 44 evesen karban mennyire lesz jatszhato elesben Riversnek. Mennyire kapja meg az idot, mennyire tud mondjuk testben, mechanikaban es karban mondjuk 30-35-szor 15-20 yardnal nagyobb dobast megcsinalni, mennyire lesz erezheto, hogy ha mondjuk a karja elfarad, akkor az majd a dobasai erossegeben nagyon erezheto lesz e, ugye ahogy peldaul Manningnek az utolso eveben.
Eskuszom engem ez erdekel, hogy mit latok majd Riversnel. Ha rossz lesz, az sem izgat, alapbol kva fun ez az egesz sztori. Es felolem legyen rossz, en csak egyet kivanok, hogy ne seruljon meg, ne tortenjen semmi olyan, ami miatt esetleg gyorsan megbanja a donteset es azt mondja, hagyjuk, aztan inkabb visszavonul mar egy vagy ket meccsen belul. Csak legyen neki es nekunk is egy jo fun az egesz, erezze jol magat, ha meg netan jo meccset jatszunk, akkor mindenki szerintem boldog lesz, Rivers meg mehet a Netflixre. 😃
Stez
Én azt is el tudom képzelni h Rivers full backup és tolja a supportot, de legalább nem Warrent kell beállítani QBba ha Leonarddal bármi történik. Steichen külön elmondta a sajtótájékoztatón h amint kiderült h Leonard térdével is van valami akkor ültek le Ballarddal.
Egyébként ezáltal kinyílhat mélyebben is a PB, én adnám ha jönne egy kis Wild Cat Warrennel vagy hasonlók 🤞🏼
3 napja
Barcsak, de nekem inkabb az a gondolatom, hogy Rivers ezeket a max 15-20 yardos passzokat tudja megdobni gond nelkul. 😃Ezt a vidit nézve:Biggest story in the NFL today! 44-year-old Philip Rivers practicing in the NFL for the first time in nearly five years.
Cruyffista
Pierce 172 y 2 TD
Pittman 62 y
darwinbanaz
De Pierce-nek peldaul pont az a stilusa, hogy deep utvonalakon kepes elszakadni es megcsinalja a contested catcheket, ha ugy van, Pittman egyaltalan nem kepes elszaladni, a slantet is fosul futja, Downs mondjuk opcio lehet, de azert a Seattle pont az a csapat, ami ezeket a rovid es medium teruleteket jol tudja vedekezni. Itt igazabol az lesz erdekes, mennyi ideje lesz a zsebben velhetoen majd alig mozgo es allo celpont Riversnek mondjuk, ha az elso readje nem leaz jo, tovabb tud-e menni a masodikra, lesz e annyi ideje.
Aki jol jarhat, az Warren, mert egyebkent Rivers imadja a biztos kezu tight endeket a palya kozepen, tomte oket regen is. Itt a kulcskerdes szerintem leginkabb Steichenen lesz, hogy milyen plant allit ossze, ki kore akarja epiteni a jatekot. Mivel Riversszek nagy spanok es benne szerintem bizik, azt gondolnam, egyutt fognak leulni okoskodni, mert ha valaki, o azert tudja, illetve tudta, hogy Riversnek mi fekszik. Itt az lesz nagyon fun, hogy majd az osszerakott terv idoben es energiaban, igy 44 evesen karban mennyire lesz jatszhato elesben Riversnek. Mennyire kapja meg az idot, mennyire tud mondjuk testben, mechanikaban es karban mondjuk 30-35-szor 15-20 yardnal nagyobb dobast megcsinalni, mennyire lesz erezheto, hogy ha mondjuk a karja elfarad, akkor az majd a dobasai erossegeben nagyon erezheto lesz e, ugye ahogy peldaul Manningnek az utolso eveben.
Eskuszom engem ez erdekel, hogy mit latok majd Riversnel. Ha rossz lesz, az sem izgat, alapbol kva fun ez az egesz sztori. Es felolem legyen rossz, en csak egyet kivanok, hogy ne seruljon meg, ne tortenjen semmi olyan, ami miatt esetleg gyorsan megbanja a donteset es azt mondja, hagyjuk, aztan inkabb visszavonul mar egy vagy ket meccsen belul. Csak legyen neki es nekunk is egy jo fun az egesz, erezze jol magat, ha meg netan jo meccset jatszunk, akkor mindenki szerintem boldog lesz, Rivers meg mehet a Netflixre. 😃
3 napja
Ezt a vidit nézve:Biggest story in the NFL today! 44-year-old Philip Rivers practicing in the NFL for the first time in nearly five years.
Cruyffista
Pierce 172 y 2 TD
Pittman 62 y
3 napja
Meg lesz baszva mind!Tökmindegy, tegnap reggel már nem akartam több Colts meccset nézni, ma reggel meg a teljes tétnélküliség érzése fogott el és az h várom h lássam az öreget még ha szar is. A szezontól semmit sem szabad már várni de hatha látunk egy kis fun focit 😀a seattle és a houston védelmei biztosítanak minket a fun fociról majd
darwinbanaz
gedam
3 napja
gedam
6 251
Tökmindegy, tegnap reggel már nem akartam több Colts meccset nézni, ma reggel meg a teljes tétnélküliség érzése fogott el és az h várom h lássam az öreget még ha szar is. A szezontól semmit sem szabad már várni de hatha látunk egy kis fun focit 😀a seattle és a houston védelmei biztosítanak minket a fun fociról majd
darwinbanaz
4 napja
Mivel Jones IRre került, Rivers a 17-es számot kaphatja - és kapja is.Még ki sem hűlt a holttest, már le is tépték róla a mezt. 😭
4 napja
Ot ismerve meg az is lehet, hogy Steichen is az o fia. 😀Az idény nagy részében elég jól muzsikált.Kicsit punnyadtabb csak, mint aktív korában volt. De nem Jamon Serrano szint. Én inkább amiatt tartok ettől, mert a karja már nagyon legyengült az utolsó évére.10-15 yardokra csak el tud dobni, nem a 70 yardos lézereket fogják elvárni tőle.
szaba
Szerintem a serülésveszély a fő para.
Jó a Colts támadófala, vagy átjáróház?
Őszentsége Sobri Jóska
Egyébként a középiskolai csapatánál eléggé hasonló offense-t futtatott, mint Shane itt. Heti szinten beszéltek telefonon eddig is, nagyon jóban vannak. Szerintem nem volt nehéz meggyőzni.
szaba
4 napja
Tökmindegy, tegnap reggel már nem akartam több Colts meccset nézni, ma reggel meg a teljes tétnélküliség érzése fogott el és az h várom h lássam az öreget még ha szar is. A szezontól semmit sem szabad már várni de hatha látunk egy kis fun focit 😀
4 napja
Az idény nagy részében elég jól muzsikált.Kicsit punnyadtabb csak, mint aktív korában volt. De nem Jamon Serrano szint. Én inkább amiatt tartok ettől, mert a karja már nagyon legyengült az utolsó évére.10-15 yardokra csak el tud dobni, nem a 70 yardos lézereket fogják elvárni tőle.
szaba
Őszentsége Sobri Jóska
Egyébként a középiskolai csapatánál eléggé hasonló offense-t futtatott, mint Shane itt. Heti szinten beszéltek telefonon eddig is, nagyon jóban vannak. Szerintem nem volt nehéz meggyőzni.
4 napja
10-15 yardokra csak el tud dobni, nem a 70 yardos lézereket fogják elvárni tőle.Kicsit punnyadtabb csak, mint aktív korában volt. De nem Jamon Serrano szint. Én inkább amiatt tartok ettől, mert a karja már nagyon legyengült az utolsó évére.Amúgy pont 44 éves korában nála is bepróbálkozott a Rams egy comebackre, de ő már tartva a sérüléstől nem élt a lehetőssggel.Bezony, nem is akarki:Akárki akármit mond, én imádom ezt az igazolást. 😀Szerintem is zseniális a sztori, teljesen feldobott, pláne egy PO-val szólna nagyot, vagy valami hollywoody kimenetellel.
dugo93
Csak sajna benne van egy elég szomorú sérüléses kimenetel is.
Lépett már pályára nagyapa az NFL-ben?
Őszentsége Sobri Jóska
Brett Favre
Borbinho
Rivers milyen fizikai állapotban van? Nem találtam róla olyan idei képet amin ez felmérhető lenne.
Őszentsége Sobri Jóska
szaba
4 napja
Szerintem mindene. Ha elszoksz ezektol a dobasoktol, mozgasoktol, kapott utesektol, akkor szerintem a tested ezt mar kevesbe fogja birni. Raadasul igy, hogy RIversnek nincs x hete nekiallni ujra jatekba hozi magat, hanem 4-5 napot edzeget piros mezben ugy, hogy nem er hozza senki sem, es csak dobalgat edzesen, mint egy sormeccsen.Kicsit punnyadtabb csak, mint aktív korában volt. De nem Jamon Serrano szint. Én inkább amiatt tartok ettől, mert a karja már nagyon legyengült az utolsó évére.Amúgy pont 44 éves korában nála is bepróbálkozott a Rams egy comebackre, de ő már tartva a sérüléstől nem élt a lehetőssggel.Bezony, nem is akarki:Akárki akármit mond, én imádom ezt az igazolást. 😀Szerintem is zseniális a sztori, teljesen feldobott, pláne egy PO-val szólna nagyot, vagy valami hollywoody kimenetellel.
dugo93
Őszentsége Sobri Jóska
Brett Favre
Borbinho
Rivers milyen fizikai állapotban van? Nem találtam róla olyan idei képet amin ez felmérhető lenne.
Őszentsége Sobri Jóska
szaba
Azert irtam, hogy en egy ilyen Matt Ryan-fele szenvedest varok tole, de egyebkent drukkolok a faszinak, az, hogy igy a semmibol bevagott egy ilyet, hogy oke, jon jatszani, az zsenialis.
Szerkesztette: Stez
4 napja
Kicsit punnyadtabb csak, mint aktív korában volt. De nem Jamon Serrano szint. Én inkább amiatt tartok ettől, mert a karja már nagyon legyengült az utolsó évére.Amúgy pont 44 éves korában nála is bepróbálkozott a Rams egy comebackre, de ő már tartva a sérüléstől nem élt a lehetőssggel.Bezony, nem is akarki:Akárki akármit mond, én imádom ezt az igazolást. 😀Szerintem is zseniális a sztori, teljesen feldobott, pláne egy PO-val szólna nagyot, vagy valami hollywoody kimenetellel.
dugo93
Őszentsége Sobri Jóska
Brett Favre
Borbinho
Őszentsége Sobri Jóska
4 napja
Amúgy pont 44 éves korában nála is bepróbálkozott a Rams egy comebackre, de ő már tartva a sérüléstől nem élt a lehetőssggel.Bezony, nem is akarki:Akárki akármit mond, én imádom ezt az igazolást. 😀Szerintem is zseniális a sztori, teljesen feldobott, pláne egy PO-val szólna nagyot, vagy valami hollywoody kimenetellel.
dugo93
Őszentsége Sobri Jóska
Brett Favre
Borbinho
4 napja
Bezony, nem is akarki:Akárki akármit mond, én imádom ezt az igazolást. 😀Szerintem is zseniális a sztori, teljesen feldobott, pláne egy PO-val szólna nagyot, vagy valami hollywoody kimenetellel.
dugo93
Őszentsége Sobri Jóska
Brett Favre
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
4 napja
Akárki akármit mond, én imádom ezt az igazolást. 😀Szerintem is zseniális a sztori, teljesen feldobott, pláne egy PO-val szólna nagyot, vagy valami hollywoody kimenetellel.
dugo93