Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Sziasztok,ugyanolyan tetoválása van Michael Jordannek is 😊Ha jól tudom az az omega a görög írásjelek közül
Biztos meg tudjátok mondani hogy ki az a játékos akinek a karjába ilyen hegtetoválással bele van varrva a karjába a patkó de (már) nem Colts játékos?he7edik
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Az nfl.com draft prospectje mennyire "megbízható"???Stev85nem a mock draftra gondoltál?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Az nfl.com draft prospectje mennyire "megbízható"???Stev85mármint az ismertetők?
több mint 12 éve
Az nfl.com draft prospectje mennyire "megbízható"???
több mint 12 éve
RYAN GRIGSON, 2012 PFW/PFWA Executive of the YearPedig nem viszik sehova!!!! SEHOVA!!!! És pont :p
BRUCE ARIANS, 2012 PFW/PFWA Coach/Asst. Coach of the Year!!!
Ha ezek után se viszi el senki, csodálkozni fogok...FearTomi
több mint 12 éve
RYAN GRIGSON, 2012 PFW/PFWA Executive of the YearBRUCE ARIANS, 2012 PFW/PFWA Coach/Asst. Coach of the Year!!!
Ha ezek után se viszi el senki, csodálkozni fogok...
több mint 12 éve
akkor Sanders sem lehet, mert ő sehol nem játszik, melyik csapatban láttad?Biztos hogy most nem Colts játékos ezért is figyeltem fel a tetoválásra.he7edikSziasztok,A mostaniak közül, mint ha Mathisnak lenne ilyen tetkója, a régiek közül talán Sanders rémlik bár lehet neki csak műtét utáni heg volt. 😀Farky
Biztos meg tudjátok mondani hogy ki az a játékos akinek a karjába ilyen hegtetoválással bele van varrva a karjába a patkó de (már) nem Colts játékos?he7edik
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Biztos hogy most nem Colts játékos ezért is figyeltem fel a tetoválásra.Sziasztok,A mostaniak közül, mint ha Mathisnak lenne ilyen tetkója, a régiek közül talán Sanders rémlik bár lehet neki csak műtét utáni heg volt. 😀Farky

több mint 12 éve
Sziasztok,A mostaniak közül, mint ha Mathisnak lenne ilyen tetkója, a régiek közül talán Sanders rémlik bár lehet neki csak műtét utáni heg volt. 😀
több mint 12 éve
Sziasztok,Biztos meg tudjátok mondani hogy ki az a játékos akinek a karjába ilyen hegtetoválással bele van varrva a karjába a patkó de (már) nem Colts játékos?

több mint 12 éve
Akkor "medveirtást" végzek, az tuti... RituálisanA Chargersbe már biztos nem megy Arians. Szerencsére az akkor kilőve, a Bearstől tartok még nagyon.StezEzt még ki kell imádkozni srácok, de félek Bears lesz belőle :\szampi#33
több mint 12 éve
A Chargersbe már biztos nem megy Arians. Szerencsére az akkor kilőve, a Bearstől tartok még nagyon.StezEzt még ki kell imádkozni srácok, de félek Bears lesz belőle :\
több mint 12 éve
A Chargersbe már biztos nem megy Arians. Szerencsére az akkor kilőve, a Bearstől tartok még nagyon.StezHalleluja...
több mint 12 éve
A Chargersbe már biztos nem megy Arians. Szerencsére az akkor kilőve, a Bearstől tartok még nagyon.
több mint 12 éve
Schefter szerint:Én meg pont azt olvastam, hogy Arians nagyon esélyes a Bearsnél és neki is favoritja lenne a csapat.
"So Cardinals to interview Mike McCoy again, Eagles to interview Gus Bradley again, Bears to interview Marc Trestman and Darrell Bevell again"
szóval úgy néz ki jelen pillanatban vagy a Chargers lesz a befutó, vagy marad Arians.
Double B
Hát kiderül néhány napon belül.
több mint 12 éve
Schefter szerint:A mondatod végét szeretném 😛 a "vagy" szó után
"So Cardinals to interview Mike McCoy again, Eagles to interview Gus Bradley again, Bears to interview Marc Trestman and Darrell Bevell again"
szóval úgy néz ki jelen pillanatban vagy a Chargers lesz a befutó, vagy marad Arians.
Double B
több mint 12 éve
Schefter szerint: "So Cardinals to interview Mike McCoy again, Eagles to interview Gus Bradley again, Bears to interview Marc Trestman and Darrell Bevell again"
több mint 12 éve
Fasza.Akartam már kérdezni, de egy "VP of football operations" feladata miben merül ki?? Bocs a hülye kérdésért
Hozhatja magával Vasquezt is, az OL-be nagy upgrade lenne. 😀
Amúgy meg annyira nem fasza, de az mellékes. 😀Stez
több mint 12 éve
Ide is. 😛Ez jó szar csere volt😀
Not sure if this is in the Twittersphere, but Jimmy Raye is leaving the Chargers to be VP of football operations for the Colts. szaba
több mint 12 éve
Fasza.Hozhatja magával Vasquezt is, az OL-be nagy upgrade lenne. 😀
Amúgy meg annyira nem fasza, de az mellékes. 😀
több mint 12 éve
Ide is. 😛Not sure if this is in the Twittersphere, but Jimmy Raye is leaving the Chargers to be VP of football operations for the Colts.
több mint 12 éve
Luck wr pajtija a stanfordból mire lehet képes? Whalen asszem. Ha jól tudom őt IR-re raktuk, pedig semmi sérülésről nem olvastam. Ez nálam annyit jelent h láttunk benne lehetőséget, és nem akartuk h máshol kössön ki.shadyFasza lesz. 😛
Amúgy én tőle is azért várok valami meglepit, PS meccseken nagyon jól mozgott slotban, Luck ugye nagyon jól ismeri, ha pályára kerül, szvsz él majd a lehetőséggel.
De hát ha nem, akkor is UDFA volt, nem halunk bele.
több mint 12 éve
Luck wr pajtija a stanfordból mire lehet képes? Whalen asszem. Ha jól tudom őt IR-re raktuk, pedig semmi sérülésről nem olvastam. Ez nálam annyit jelent h láttunk benne lehetőséget, és nem akartuk h máshol kössön ki.