Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Nagy meglepetés, de legalább nem vaksik 😀 jejeAndrew Luck - QB - Colts
Colts GM Ryan Grigson suggested that upgrading the offensive line will be among his top priorities this offseason.
több mint 12 éve
Jo valasztas lenne a Cardstol. Arians tud fazont szabni a csapatnak. Nem veletlenul lett az ev edzoje. Delonso_Szerintem nekünk is jó választás lenne😀 Hát majd kiderül, innentől már minden csak rajta múlik😊
több mint 12 éve
Jo valasztas lenne a Cardstol. Arians tud fazont szabni a csapatnak. Nem veletlenul lett az ev edzoje.
több mint 12 éve
Gondolom a lenyeg az lenne hogy erosodnek a hangok miszerint megdobjak egy ajanlattal.Delonso_Jaa, az tuti biztos. Nincs sok választása a Cardinalsnak...
több mint 12 éve
Gondolom a lenyeg az lenne hogy erosodnek a hangok miszerint megdobjak egy ajanlattal.
több mint 12 éve
Nos... persze nem hivatalos megEbben mi a lényeg? Nem írnak semmi konkrétat csak azt amit eddig is tudtunk. Ez is csak találgatás "but we doubt the 60-year-old Arians would let that stand in the way of his last, best chance to land a head gig".
Cardinals Offense - TM - Cardinals
According to Profootballtalk, there is "increasing chatter" the Cardinals will offer their head-coaching job to Colts OC Bruce Arians.
Arizona is Arians' last chance for a promotion after he was passed over for the Bears' job. 49ers OC Greg Roman replacing Mike Mularkey in Jacksonville is viewed as a fait accompli in league circles. PFT reports the Cardinals insisting on potential head coaches retaining DC Ray Horton could be a potential hang-up, but we doubt the 60-year-old Arians would let that stand in the way of his last, best chance to land a head gig. Delonso_
Max a pénzért mehet a Cardinalshoz, de nem tudna semmit csinálni ott, nincs QB-je a csapatnak. Az, meg, hogy mindenki őt szidja sztem nem éri meg. De persze úgy sem mi döntjük el, majd kiderül jövőhéten, hogyan dönt😊
több mint 12 éve
Nos... persze nem hivatalos megCardinals Offense - TM - Cardinals
According to Profootballtalk, there is "increasing chatter" the Cardinals will offer their head-coaching job to Colts OC Bruce Arians.
Arizona is Arians' last chance for a promotion after he was passed over for the Bears' job. 49ers OC Greg Roman replacing Mike Mularkey in Jacksonville is viewed as a fait accompli in league circles. PFT reports the Cardinals insisting on potential head coaches retaining DC Ray Horton could be a potential hang-up, but we doubt the 60-year-old Arians would let that stand in the way of his last, best chance to land a head gig.
több mint 12 éve
Teljesen mindegy.Csak az OL és Qb elnézést... Végül is az megoldható 1-2 év alatt.. Egyébként egyet sem.. Stev85Ha SB-t akar nyerni akkor nem megy Arizonába...hány Cards meccset láttál? kifejezetten erős védelmük van, szinte "csak" az OL és QB kényes kérdéskristof
Ennyi.. Se D ott se QB és egy normális elkapó van...Stev85
Honnan tudod, hogy Arians melyik csapatban és hol lát igazán kihívást? Honnan tudod, milyen csapatba menne legszívesebben? Honnan tudod, hogy mennyit ajánl neki a Cards, és szabad kezet kap-e, stb...?
Amíg egyetlen csapat is van akár, aki érdeklődik Arians iránt, addig nem lehetünk nyugodtak.
több mint 12 éve
Csak az OL és Qb elnézést... Végül is az megoldható 1-2 év alatt.. Egyébként egyet sem..Ha SB-t akar nyerni akkor nem megy Arizonába...hány Cards meccset láttál? kifejezetten erős védelmük van, szinte "csak" az OL és QB kényes kérdéskristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ha SB-t akar nyerni akkor nem megy Arizonába...hány Cards meccset láttál? kifejezetten erős védelmük van, szinte "csak" az OL és QB kényes kérdés
több mint 12 éve
Ha SB-t akar nyerni akkor nem megy Arizonába...Chip Kelly az Eagles új vezetőedzője! Tehát még egy hely kihúzva.FarkyMost olvastam egy cikket, amiben Arians elmondta, hogy a Chicagohoz akart menni, szóval elég megnyugtató és remélem a Cardinals interjúra csak heccből megy el😀FearTomi
Ennyi.. Se D ott se QB és egy normális elkapó van...
több mint 12 éve
Chip Kelly az Eagles új vezetőedzője! Tehát még egy hely kihúzva.FarkyMost olvastam egy cikket, amiben Arians elmondta, hogy a Chicagohoz akart menni, szóval elég megnyugtató és remélem a Cardinals interjúra csak heccből megy el😀
több mint 12 éve
Chip Kelly az Eagles új vezetőedzője! Tehát még egy hely kihúzva.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Nem követem régóta az NFL-t. Nem vagyok nagy stratéga sem. Ahogy olvasgattam itt a dolgokat nem fogok újat mondani. Láttam a Hawsk meccset. (kicsit a szivemhez nőttek) Azzal a fal teljesítménnyel amit a második félidőbe nyomtak, szerintem Luck úgy villogna a pályán ahogy akar. Igaz hogy párszor kapkodia kellett a lábakat Wilsonnak, de Luck is elég mobilis. Szóval én is csatlakozok azokhoz akik szerint az OL-t kell erősíteni.
több mint 12 éve
vagy hogy kit szerzünk Free Agencyről 😉Majd amikor mi jövünk a drafton épp, akkor megmondom, kire lőném el. 😊az első 13-ban 5 OL van, az egyik csak lecsúszik az első kör végéig. Bár nem nézek egyetemi focit, ugyh nemtom milyenek...😀www.nfl.com/news/story/0ap1000000126841/article/luke-joeckel-damontre-moore-top-2013-nfl-draft-big-boardAz nfl.com draft prospectje mennyire "megbízható"???Stev85mármint az ismertetők?Höri
erre gondolokStev85
vagy ti az első kört más posztra lőnétek el? Személy szerint nálam ez a legfontosabb.shady
Attól függ, melyik need posztunkra ki marad bent, vagy lesz-e valami nagy csúszó, akit mindenképp behúznék...Stez
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Majd amikor mi jövünk a drafton épp, akkor megmondom, kire lőném el. 😊az első 13-ban 5 OL van, az egyik csak lecsúszik az első kör végéig. Bár nem nézek egyetemi focit, ugyh nemtom milyenek...😀www.nfl.com/news/story/0ap1000000126841/article/luke-joeckel-damontre-moore-top-2013-nfl-draft-big-boardAz nfl.com draft prospectje mennyire "megbízható"???Stev85mármint az ismertetők?Höri
erre gondolokStev85
vagy ti az első kört más posztra lőnétek el? Személy szerint nálam ez a legfontosabb.shady
Attól függ, melyik need posztunkra ki marad bent, vagy lesz-e valami nagy csúszó, akit mindenképp behúznék...
több mint 12 éve
az első 13-ban 5 OL van, az egyik csak lecsúszik az első kör végéig. Bár nem nézek egyetemi focit, ugyh nemtom milyenek...😀www.nfl.com/news/story/0ap1000000126841/article/luke-joeckel-damontre-moore-top-2013-nfl-draft-big-boardAz nfl.com draft prospectje mennyire "megbízható"???Stev85mármint az ismertetők?Höri
erre gondolokStev85
vagy ti az első kört más posztra lőnétek el? Személy szerint nálam ez a legfontosabb.
több mint 12 éve
Nem tudom elképzelni róla, hogy a Kardinálisokhoz menne...bár másról sem, szóval lehet felajánlanak neki egy valag pénzt...Még 3 csapat keres, Ari (szóba sem került) Jax (szóba sem került) és Phi (volt szó róla, de nem is volt egyeztetés.)NFL Network's Ian Rapoport reports the Cardinals have requested permission to interview Colts OC Bruce Arians for their head-coaching vacancy.Höri
Úgyhogy 99,9% hogy marad 8)Stev85
több mint 12 éve
Most látom a tweetet. rövid válaszom: SicccccMég 3 csapat keres, Ari (szóba sem került) Jax (szóba sem került) és Phi (volt szó róla, de nem is volt egyeztetés.)NFL Network's Ian Rapoport reports the Cardinals have requested permission to interview Colts OC Bruce Arians for their head-coaching vacancy.Höri
több mint 12 éve
Még 3 csapat keres, Ari (szóba sem került) Jax (szóba sem került) és Phi (volt szó róla, de nem is volt egyeztetés.)NFL Network's Ian Rapoport reports the Cardinals have requested permission to interview Colts OC Bruce Arians for their head-coaching vacancy.
több mint 12 éve
nem ócskább mint az átlag, de a prospectekről az nfl.comnál sokkal részletesebb site-ok is léteznek, én jobb szeretem azokat amik csak ezzel foglalkoznak.www.nfl.com/news/story/0ap1000000126841/article/luke-joeckel-damontre-moore-top-2013-nfl-draft-big-boardAz nfl.com draft prospectje mennyire "megbízható"???Stev85mármint az ismertetők?Höri
erre gondolokStev85
több mint 12 éve
Még 3 csapat keres, Ari (szóba sem került) Jax (szóba sem került) és Phi (volt szó róla, de nem is volt egyeztetés.)Úgyhogy 99,9% hogy marad 8)
több mint 12 éve
na akkor a medvék is kihúzva. Sztem Arians nem is nagyon akart elmenni, különben biztos h vmelyik csapat behúzta volna.shadySzerintem sokat játszott a dologba, hogy Pagano is ragaszkodik hozzá, és Irsay is + kapott egy kis plusz pénzt (ami gondolom nem olyan kicsi.) 😊 De megérdemli, szerintem. Még a Jax keres edzőt de nem tudom elképzelni, oda menne...
több mint 12 éve
na akkor a medvék is kihúzva. Sztem Arians nem is nagyon akart elmenni, különben biztos h vmelyik csapat behúzta volna.
több mint 12 éve
Az nfl.com draft prospectje mennyire "megbízható"???Stev85mármint az ismertetők?Höri
erre gondolok