Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Arians megjelent, onnantól akad az egész, nem hallom rendesen amit mond, mert akad. 😀StezNekem is...
több mint 12 éve
Arians megjelent, onnantól akad az egész, nem hallom rendesen amit mond, mert akad. 😀
több mint 12 éve
Egy vörös kardinális pinty! Nekem Woody Woodpecker jut eszembe róla, de ő fakopáncs volt😊De egy rusnya ez a madár fej Arizonában 😀😀😀Stev85Kezdődik BA press conference, www.azcardinals.com/videos-photos/live-video.htmlStev85Ja, már látszik egy szék!😀FearTomi
több mint 12 éve
De egy rusnya ez a madár fej Arizonában 😀😀😀Kezdődik BA press conference, www.azcardinals.com/videos-photos/live-video.htmlStev85Ja, már látszik egy szék!😀FearTomi
több mint 12 éve
Kezdődik BA press conference, www.azcardinals.com/videos-photos/live-video.htmlStev85Ja, már látszik egy szék!😀
több mint 12 éve
Én a netre támaszkodom, országhatárt is csak 1szer léptem át 😊Jah, már vágom, csak azért gondoltam, hogy 9 óra, mert amikor Los Angeles-ben és San Francisco-ban voltam ott 9 óra volt az eltérés és ugye Arizona, California mellett van. Csak mindig elfelejtem, hogy az USAban kicsit a távolságok eltérőek mint itt😊FearTomiwww.worldtimeserver.com/current_time_in_US-AZ.aspxStev85Azt írták 1 PM, és 9 óra az időeltolódás, szerintem az 22:00😛Este 9kor lesz BA conference. Stev85Minden candidateel volt press conference, ma ez a 3.Stev85Túl vannak a tárgyaláson BA val, Van info szólokStev85Szerintem megállapodtak, mert a Cardinals oldalán az van egy stream azzal a címmel, hogy "Bruce Arians HC candidate will meet the media". Minek beszélne valaki a sajtóval, ha nem egyeztek meg?FearTomi
tényleg, elnéztem, bocs😊 Amúgy 22:00 kor lesz itt www.azcardinals.com/videos-photos/live-video.htmlFearTomi
Ezt is benéztem! Inkább nem írok több infot ma este😀FearTomi
több mint 12 éve
Jah, már vágom, csak azért gondoltam, hogy 9 óra, mert amikor Los Angeles-ben és San Francisco-ban voltam ott 9 óra volt az eltérés és ugye Arizona, California mellett van, sőt még Las Vegasban is 9 óra eltérés volt, ami a kettő között van. Csak mindig elfelejtem, hogy az USAban kicsit a távolságok eltérőek mint itt😊www.worldtimeserver.com/current_time_in_US-AZ.aspxStev85Azt írták 1 PM, és 9 óra az időeltolódás, szerintem az 22:00😛Este 9kor lesz BA conference. Stev85Minden candidateel volt press conference, ma ez a 3.Stev85Túl vannak a tárgyaláson BA val, Van info szólokStev85Szerintem megállapodtak, mert a Cardinals oldalán az van egy stream azzal a címmel, hogy "Bruce Arians HC candidate will meet the media". Minek beszélne valaki a sajtóval, ha nem egyeztek meg?FearTomi
tényleg, elnéztem, bocs😊 Amúgy 22:00 kor lesz itt www.azcardinals.com/videos-photos/live-video.htmlFearTomi
több mint 12 éve
Segond 😀Azt írták 1 PM, és 9 óra az időeltolódás, szerintem az 22:00😛Este 9kor lesz BA conference. Stev85Minden candidateel volt press conference, ma ez a 3.Stev85Túl vannak a tárgyaláson BA val, Van info szólokStev85Szerintem megállapodtak, mert a Cardinals oldalán az van egy stream azzal a címmel, hogy "Bruce Arians HC candidate will meet the media". Minek beszélne valaki a sajtóval, ha nem egyeztek meg?FearTomi
több mint 12 éve
Azt írták 1 PM, és 9 óra az időeltolódás, szerintem az 22:00😛Este 9kor lesz BA conference. Stev85Minden candidateel volt press conference, ma ez a 3.Stev85Túl vannak a tárgyaláson BA val, Van info szólokStev85Szerintem megállapodtak, mert a Cardinals oldalán az van egy stream azzal a címmel, hogy "Bruce Arians HC candidate will meet the media". Minek beszélne valaki a sajtóval, ha nem egyeztek meg?FearTomi
Ezt is benéztem! Inkább nem írok több infot ma este😀
több mint 12 éve
12,08 van mostMinden candidateel volt press conference, ma ez a 3.Stev85Túl vannak a tárgyaláson BA val, Van info szólokStev85Szerintem megállapodtak, mert a Cardinals oldalán az van egy stream azzal a címmel, hogy "Bruce Arians HC candidate will meet the media". Minek beszélne valaki a sajtóval, ha nem egyeztek meg?FearTomi
több mint 12 éve
Este 9kor lesz BA conference.Minden candidateel volt press conference, ma ez a 3.Stev85Túl vannak a tárgyaláson BA val, Van info szólokStev85Szerintem megállapodtak, mert a Cardinals oldalán az van egy stream azzal a címmel, hogy "Bruce Arians HC candidate will meet the media". Minek beszélne valaki a sajtóval, ha nem egyeztek meg?FearTomi
több mint 12 éve
Minden candidateel volt press conference, ma ez a 3.Stev85Túl vannak a tárgyaláson BA val, Van info szólokStev85Szerintem megállapodtak, mert a Cardinals oldalán az van egy stream azzal a címmel, hogy "Bruce Arians HC candidate will meet the media". Minek beszélne valaki a sajtóval, ha nem egyeztek meg?FearTomi
tényleg, elnéztem, bocs😊 Amúgy 22:00 kor lesz itt www.azcardinals.com/videos-photos/live-video.html
több mint 12 éve
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Minden candidateel volt press conference, ma ez a 3.Túl vannak a tárgyaláson BA val, Van info szólokStev85Szerintem megállapodtak, mert a Cardinals oldalán az van egy stream azzal a címmel, hogy "Bruce Arians HC candidate will meet the media". Minek beszélne valaki a sajtóval, ha nem egyeztek meg?FearTomi
több mint 12 éve
Túl vannak a tárgyaláson BA val, Van info szólokStev85Szerintem megállapodtak, mert a Cardinals oldalán az van egy stream azzal a címmel, hogy "Bruce Arians HC candidate will meet the media". Minek beszélne valaki a sajtóval, ha nem egyeztek meg?
több mint 12 éve
Túl vannak a tárgyaláson BA val, Van info szólok
több mint 12 éve
Asszem az lenne a pillanat amikor a Sea szurkolók kollektív öngyilkosságot követnének el 😀Lehet már meg is állapodtak, csak a háttérben arról folyik az okoskodás, hogy hozzák el Wilsont Kolbért cserébe. 😀StezA Sea OC je Ari kötődésű és dolgozott is velük...Stev85azért elég fontos h ki lesz a HC, nyilván meg kell h gondoljákFarkyDe hogy mi a f*szt tökölnek ennyit, 1 néven..Stev85Norv Turner ment Cle-be OC nek.. Stev85Faszom...Arizona igazán csipkedhetné magát...FearTomi
Fitzgerald meg öröm táncot járna 😀
több mint 12 éve
Nyilván😀Lehet már meg is állapodtak, csak a háttérben arról folyik az okoskodás, hogy hozzák el Wilsont Kolbért cserébe. 😀StezA Sea OC je Ari kötődésű és dolgozott is velük...Stev85azért elég fontos h ki lesz a HC, nyilván meg kell h gondoljákFarkyDe hogy mi a f*szt tökölnek ennyit, 1 néven..Stev85Norv Turner ment Cle-be OC nek.. Stev85Faszom...Arizona igazán csipkedhetné magát...FearTomi
több mint 12 éve
Lehet már meg is állapodtak, csak a háttérben arról folyik az okoskodás, hogy hozzák el Wilsont Kolbért cserébe. 😀A Sea OC je Ari kötődésű és dolgozott is velük...Stev85azért elég fontos h ki lesz a HC, nyilván meg kell h gondoljákFarkyDe hogy mi a f*szt tökölnek ennyit, 1 néven..Stev85Norv Turner ment Cle-be OC nek.. Stev85Faszom...Arizona igazán csipkedhetné magát...FearTomi
több mint 12 éve
A Sea OC je Ari kötődésű és dolgozott is velük...azért elég fontos h ki lesz a HC, nyilván meg kell h gondoljákFarkyDe hogy mi a f*szt tökölnek ennyit, 1 néven..Stev85Norv Turner ment Cle-be OC nek.. Stev85Faszom...Arizona igazán csipkedhetné magát...FearTomi
több mint 12 éve
azért elég fontos h ki lesz a HC, nyilván meg kell h gondoljákDe hogy mi a f*szt tökölnek ennyit, 1 néven..Stev85Norv Turner ment Cle-be OC nek.. Stev85Faszom...Arizona igazán csipkedhetné magát...FearTomi
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
De hogy mi a f*szt tökölnek ennyit, 1 néven..Norv Turner ment Cle-be OC nek.. Stev85Faszom...Arizona igazán csipkedhetné magát...FearTomi
több mint 12 éve
Norv Turner ment Cle-be OC nek.. Stev85Faszom...Arizona igazán csipkedhetné magát...