Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 696 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Egyébként kik mentek el 2011-ben a csapatból,akik Manninghez hasonló kaliberű játékosok voltak,hogy ilyen alulértékelt csapat lettünk így 2012-13 elejére?😀jkRush
Joseph Addai (RB)
Dallas Clark (TE)
Gary Brackett (LB)
Melvin Bullitt (DB)
P. Manning
Blair White (WR)

Az alulértékelés a sok rookie eredménye volt

több mint 12 éve
jkRush 19 — ℧ ColtsFanatic℧
Egyébként kik mentek el 2011-ben a csapatból,akik Manninghez hasonló kaliberű játékosok voltak,hogy ilyen alulértékelt csapat lettünk így 2012-13 elejére?😀

több mint 12 éve
Milyen hatással lenne a focira, ha komolyan bevezetnék a HGH vizsgálatát és be is tartatnák a büntetéseket?aztec
tekintve, hogy pár éve asszem a Texans long snappere bukott szteroidokkal, nem sok jóra 😀

szerintem inkább az ncaa táján kéne körbenézni, ott lesznek a gyerekekből mutánsok 😊JSanyo
Szerintem a csapatok létszáma erősen megcsappanna.. És az NFL sűrűn meszelne el játékosokat...

több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Milyen hatással lenne a focira, ha komolyan bevezetnék a HGH vizsgálatát és be is tartatnák a büntetéseket?aztec
tekintve, hogy pár éve asszem a Texans long snappere bukott szteroidokkal, nem sok jóra 😀

szerintem inkább az ncaa táján kéne körbenézni, ott lesznek a gyerekekből mutánsok 😊

több mint 12 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Milyen hatással lenne a focira, ha komolyan bevezetnék a HGH vizsgálatát és be is tartatnák a büntetéseket?

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
rosszul emlékeztem, szívproblémák miatt nem draftolták. túl sok a névrokonHöri
Konkrétan 2010-ben 20 évesen szívrohamot kapott, mert valami olyan fájdalomcsillapítóval szúrta magát, aminek szedésekor rohadt magas a kockázata egy esetleges szívrohamnak, de cserébe semmi fájdalmat nem érzel és szupermennek érzed magad. Szóval valszeg inkább a függőség volt az indok:SFearTomi
Szép történet 😀Höri
Reméljük, hogy átszokott a Skittles-re😀

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Konkrétan 2010-ben 20 évesen szívrohamot kapott, mert valami olyan fájdalomcsillapítóval szúrta magát, aminek szedésekor rohadt magas a kockázata egy esetleges szívrohamnak, de cserébe semmi fájdalmat nem érzel és szupermennek érzed magad. Szóval valszeg inkább a függőség volt az indok:SFearTomi
Szép történet 😀

több mint 12 éve
Ez a Denver secondary... Megkaphatja a C. Vaughn díjat...

több mint 12 éve
A Bal-nak csak is Lewis miatt szurkolok picit.. De nem viszem túlzásba 😀Stev85
Ha már szurkolsz, akkor inkább Ed Reed miatt szurkolj nekik. 😊 Lewis-nak már van gyűrűje, Ed Reed-nek viszont még nincs, pedig a maga posztján ő is hasonló kaliberű játékos. (Nekem ráadásul szimpatikusabb is. A Lewis féle hangadó, csapatvezér egyéniségek mögött azért a privát életben elég autoriter, "erőszakos" személyiségek szoktak meghúzódni. A fociban ez kell, de emberként nekem szimpatikusabbak a csendesebb játékosok. De ez az én személyes preferenciám. 😊)peterk2005
Igazából a maradt csapatok közül csak a SFben érzek annyit februárban ne BB elégedett fejét kelljen néznünk kezében a Vince Lombardi val.. De csak reménykedek a BAl megnehezíti az NE dolgát..
Most nézem a Bal-Den-t. Baileyből kompletten hülyét csinált T.Smith...

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 422 — The only discipline that lasts, is self discipline
A Bal-nak csak is Lewis miatt szurkolok picit.. De nem viszem túlzásba 😀Stev85
Ha már szurkolsz, akkor inkább Ed Reed miatt szurkolj nekik. 😊 Lewis-nak már van gyűrűje, Ed Reed-nek viszont még nincs, pedig a maga posztján ő is hasonló kaliberű játékos. (Nekem ráadásul szimpatikusabb is. A Lewis féle hangadó, csapatvezér egyéniségek mögött azért a privát életben elég autoriter, "erőszakos" személyiségek szoktak meghúzódni. A fociban ez kell, de emberként nekem szimpatikusabbak a csendesebb játékosok. De ez az én személyes preferenciám. 😊)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Komoly meccset játszott a Seattle.!jkRush
Nagyon.. HA az első félidőt nem b*sszák el... Továbbmennek...Stev85
Nem ők baszták el, csak szólok.

Egyébként ti innentől kinek szurkoltok?

Nekem NFC Falcons, Niners sorrendben. Double B
4 és 1re FG-t rúgnak az első félidőben, impotens futás helyett már más a leányzó fekvése..
Én a jó meccseknek szurkolók, Indy és Den kihullott..
Ne és Hou. Nem tudom melyiket nem kedvelem jobban 😀
Atl-SF.. Akkor inkább hajrá SF. Ha nagyon
És az Ne/Hou-Bal on a Bal-nak fogok 8)Stev85
Hát jó, de fordítva azt is nézheted, hogy a Falcons meg jó hívással kivédekezte. na de emberek vagyunk, fordítva látjuk a dolgokat. a lényeg, hogy az első félidő az Atlantáé volt, aztán bealudtak az előnybe( olyan mint a gurulós fociban a 2:0) a második viszont a hawksé volt. A végén pedig a momentum a hazaiak oldalára dőlt, mint tegnap a vendégekére.

Én a Bolti móroknak így hogy mindkét kedvenc csapatomat kiejtette már nem tudok szurkolni. a másik kettő pedig alapból irreleváns, szóval ezért marad az nfc 😀Double B
A Bal-nak csak is Lewis miatt szurkolok picit.. De nem viszem túlzásba 😀 Az Atlanta valamiért nem volt sosem szimpatikus... De jobban érdekel jelenleg mi lesz Arianssal..

több mint 12 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!

4 és 1re FG-t rúgnak az első félidőben, impotens futás helyett már más a leányzó fekvése..
És az Ne/Hou-Bal on a Bal-nak fogok 8)Stev85
Hát jó, de fordítva azt is nézheted, hogy a Falcons meg jó hívással kivédekezte. na de emberek vagyunk, fordítva látjuk a dolgokat. a lényeg, hogy az első félidő az Atlantáé volt, aztán bealudtak az előnybe( olyan mint a gurulós fociban a 2:0) a második viszont a hawksé volt. A végén pedig a momentum a hazaiak oldalára dőlt, mint tegnap a vendégekére.

Én a Bolti móroknak így hogy mindkét kedvenc csapatomat kiejtette már nem tudok szurkolni. a másik kettő pedig alapból irreleváns, szóval ezért marad az nfc 😀
több mint 12 éve

És az Ne/Hou-Bal on a Bal-nak fogok 8)

több mint 12 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!

Nekem NFC Falcons, Niners sorrendben.
több mint 12 éve
Nagyon.. HA az első félidőt nem b*sszák el... Továbbmennek...

több mint 12 éve
jkRush 19 — ℧ ColtsFanatic℧
Komoly meccset játszott a Seattle.!

több mint 12 éve
Nézem Wilsont... ÉS konkrétan nem vagyok elájulva a játékától... Lynch lekapcsolásával vége is van mint a botnak...Stev85
Visszavontam 😀

több mint 12 éve
Nézem Wilsont... ÉS konkrétan nem vagyok elájulva a játékától... Lynch lekapcsolásával vége is van mint a botnak...

több mint 12 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
Az idei év védője szavazáson az első három helyen másodéves fog végezni. A témát lezárom.Höri
Ezt most minek kell ilyen vérremenően felfogni? Mindenkinek van egy véleménye.Az enyém ez,énis elfogadom más véleményét.
jkRush
apro kulonbseg van mindossze. ebben a temaban a te velemenyed nelkuloz minden targyilagossagot, az ove meg a tobbieke pedig nem.
sikerult 2-3 hszban olyan egbekialto kretensegeket allitanod orbitalis magabiztossaggal, mintha minden heten ricsardka mellett ulnel a tvben. csak nem te vagy a hullai ? 😀

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 358

egy Colts pack ha valakinek tetszik.

több mint 12 éve
Azt a zseni mindenit... 20 évesen szívroham.. Széépp

több mint 12 éve
Konkrétan 2010-ben 20 évesen szívrohamot kapott, mert valami olyan fájdalomcsillapítóval szúrta magát, aminek szedésekor rohadt magas a kockázata egy esetleges szívrohamnak, de cserébe semmi fájdalmat nem érzel és szupermennek érzed magad. Szóval valszeg inkább a függőség volt az indok:S

több mint 12 éve
rosszul emlékeztem, szívproblémák miatt nem draftolták. túl sok a névrokon

több mint 12 éve
Toronto Argonauts and USC standout DT Armond Armstead visited last week with Patriots, Eagles, Colts, and might sign as early as this week.
Neki viszont örülnék ha jönne. 6'5, 298 lb, prototípus 34DE méret. Sokra tartott recruit volt a USC-n, de eszetlen és éretlen volt, remélhetőleg Kanadában rájött, hogy nem olyan egyszerű profi focistaként befutni mint 18 évesen hitte. A kanadai vonal amúgy is működőképesebb mint az IFL 😛 főleg védőfal tekintetében. Meg aztán Freemant is onnan halázta elő a mi Ryanünk.Höri
Na végre egy jó hír😊Elég jó a srác!

több mint 12 éve
Toronto Argonauts and USC standout DT Armond Armstead visited last week with Patriots, Eagles, Colts, and might sign as early as this week.
Neki viszont örülnék ha jönne. 6'5, 298 lb, prototípus 34DE méret. Sokra tartott recruit volt a USC-n, de eszetlen és éretlen volt, remélhetőleg Kanadában rájött, hogy nem olyan egyszerű profi focistaként befutni mint 18 évesen hitte. A kanadai vonal amúgy is működőképesebb mint az IFL 😛 főleg védőfal tekintetében. Meg aztán Freemant is onnan halázta elő a mi Ryanünk.