NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 422 — The only discipline that lasts, is self discipline
Meg Wayne elit szinten tud route-ot futni, ezért az idény elején lényegében az egyetlen veszélyes elkapónk volt 10-15 yardon belül. Ezért is hozta be Arians slotba nagyon gyakran. A fiatalok eleinte nem tudtak NFL szinten sem védelmet olvasni, sem route-ot futni, ezért volt jellemző, hogy szinte csak mély, hosszabb labdákat kaptak. Az idény előrehaladtával aztán Allen, és az utolsó néhány meccsen már Hilton is megvillant, remek route-okat futottak, ezért a rövid-középhosszú passzjátékba is egyre inkább bekapcsolódtak. Különösen Hilton fejlődése tetszett nagyon.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 46 922 — Whoops, looks like something went wrong.
Wayne nem deep threat, hanem possession WR inkább. Azoknál azért nem a 70 yardos elkapások a jellemzők.
És Bowe sem deep threat egyébként, szóval aki őt akarja, számolhat ezzel, hogy rá sem a 60-70 yardos lasztik fognak menni. 😊

több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 696 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
most nézegettem Reggie idei adatait. egész fura, hogy ahhoz képest, hogy nagyon sok +20 yardos játékunk volt, Waynek a leghosszabb játéka 33yard volt. ez messze a legkevesebb az eddigi szezonjai alatt.

viszont a fiataloknak repült bőven a hosszú passz. mondjuk ebben lehet, hogy az is közrejátszott, hogy már idősödik Wayne.dugo1993
Meg az is Wayne-t azért sűrűn duplázták, vagy ha éppen nem a top CB állt rá. A többieket meg nem gondolták ennyire jónak

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
most nézegettem Reggie idei adatait. egész fura, hogy ahhoz képest, hogy nagyon sok +20 yardos játékunk volt, Waynek a leghosszabb játéka 33yard volt. ez messze a legkevesebb az eddigi szezonjai alatt.

viszont a fiataloknak repült bőven a hosszú passz. mondjuk ebben lehet, hogy az is közrejátszott, hogy már idősödik Wayne.

több mint 12 éve
Ballard még jó pár évig meghatározó tagja lehet a csapatnak. Számomra a legnagyobb meglepetés pozitív irányban TY mellett. Újoncként ilyen fal mögött le a kalappal a teljesítménye előtt. Leginkább a türelme tetszik, és hogy nem esik össze az első kontakttól. Ezek sztem legalább olyan fontosak mint a gyorsaság. Edge óta ő tetszik nekem a legjobban a futóink közül. Potenciálisan simán benne van h minden évben hoz egy 1000-1200 yardos szezont. És akkor még mellé vesszük a többi RB-t és Luck-ot. Meccsenként 100 futott yarddal meglennék elégedve, tekintve h továbbra is pass heavy O# lesz.shady
Én sosem foglalkoztam az RB inkkel, főleg mert Addai-al nagyon nem voltam kibékülve.. És mindig is Passzolós csapat voltunk. De Ballard nagyon pozitív meglepetés 😊
De a top TY !! Hatalmas spíler lehet a srác 😊 Remélem nem csak egy kifutott év volt neki ez a mostani. És sok hasonló követi. Ha nem jobb.

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
Ballard még jó pár évig meghatározó tagja lehet a csapatnak. Számomra a legnagyobb meglepetés pozitív irányban TY mellett. Újoncként ilyen fal mögött le a kalappal a teljesítménye előtt. Leginkább a türelme tetszik, és hogy nem esik össze az első kontakttól. Ezek sztem legalább olyan fontosak mint a gyorsaság. Edge óta ő tetszik nekem a legjobban a futóink közül. Potenciálisan simán benne van h minden évben hoz egy 1000-1200 yardos szezont. És akkor még mellé vesszük a többi RB-t és Luck-ot. Meccsenként 100 futott yarddal meglennék elégedve, tekintve h továbbra is pass heavy O# lesz.
több mint 12 éve
RB posztot drafton rendezzük vagy FA-t vártok?szampi#33
Jaj, még mindig itt tartunk😀 Nem RB kell, hanem egy normális OL , ami megnyitja az utat Ballardnak ennyi😊FearTomi
szerintem Ballard lassú..amiről nem csak a fal tehet.szampi#33
Ballard nálam nem lassú, de ha akarnak rb-t most vágta ki a Pit a futóját, akit idén hoztak drafton (aszem..)Stev85
Csodás.
Annyit sem ér, hogy elbasszunk rá egy rosterhelyet. Karim is a visszahordásaival jobban megéri.
És Mendenhalltól is mentsen minket az ég, asszem egyébként is FA lesz. 😀
Maradjon csak távol tőlünk. Wallace jöhet, más ne.

több mint 12 éve
Jaj, még mindig itt tartunk😀 Nem RB kell, hanem egy normális OL , ami megnyitja az utat Ballardnak ennyi😊FearTomi
szerintem Ballard lassú..amiről nem csak a fal tehet.szampi#33
Ballard nálam nem lassú, de ha akarnak rb-t most vágta ki a Pit a futóját, akit idén hoztak drafton (aszem..)

több mint 12 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 358
szerintem Ballard lassú..amiről nem csak a fal tehet.

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Jaj, még mindig itt tartunk😀 Nem RB kell, hanem egy normális OL , ami megnyitja az utat Ballardnak ennyi😊

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
szerintem az teljes mértékben rendben van

több mint 12 éve
és már jönnek is a hírek: "Bruce Arians interested in San Diego Chargers job"
Remélem nem megy odaFarky
Hát én a helyében várnék még egy évet, megnyerném a Superbowl-t a Colts Offensive Koordinátoraként és utána mennék el valahova HCnak😀

Azért még nincs para😊
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/a34adskl0mpqo8tbmuju
Lovie Smith interviews with San Diego Chargers
Former Chicago Bears coach Lovie Smith flew out of Chicago to interview with the San Diego Chargers. The team confirmed the interview on the official Chargers site.

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 497 — ℧
és már jönnek is a hírek: "Bruce Arians interested in San Diego Chargers job"
Remélem nem megy oda

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Csak az lesz szopás, hogy addigra Turnert elviszi valamelyik csapat, mi meg itt maradunk Christensennel.Stez
Na ez az egy amit nem akarok...maradjon csak a QB edzősködésnél...

több mint 12 éve
Csak az lesz szopás, hogy addigra Turnert elviszi valamelyik csapat, mi meg itt maradunk Christensennel.

több mint 12 éve
SD-be fog menni Arians.Stez
Pontosan és az SD fogja utoljára bejelenteni az új edzőt...

több mint 12 éve
SD-be fog menni Arians.

több mint 12 éve
Cleveland is talál edzőt magának. Maradt SD és CHI. Fogy ez szépen lassan 😛

több mint 12 éve
Azt hol lehet megnézni hogy kiknek jár le a szerződése idén az NFL csapatonál?szampi#33
 www.profootballfocus.com/blog/2013/01/01/free-agent-wide-receivers/

több mint 12 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
Jojjon vki a hatso korok egyikeben, mert jok lesznek bent akkoris. Kicsit jobb fallal boven eleg lenne az. fb nelkul amugysem gond a 4 hb, foleg h kb mindig singleback van vagy shotgun 1 rb. Mert, ha olyan vonalat valasztanank, h fussunk tobbet, ahhoz nem a jelenlegi futoszekciot kene eloszor lecserelni, mert brown-ballard-carter harmas azert nem hulla fogalmatlan, hanem a falat kene tapolni, leginkabb, h legalabb egy ligaatlagot ussenek meg, mert arra nem lehet epiteni, h itt eled ujra a steel courtain 2100. Ha van vmi elhetobb fal, azzal tobb idot lesz nalunk a laszti es a D tobbet pihenhet. En most farol inkabb az ufa rtnek valokat nezegetnem, mert jelenleg a drafton pozicionkban vagy egy lejjebb lavirozo nagy upside passrusher-dlember eler, vagy cooper tutira bentlesz. cbben kene vmi veteran cb1 es cb3 se artana, mert en davisen es ttalan butleren kivul szelnek eresztenem az osszeset, tan powers 3.-nak beleferne, de folyton serult. ufakat es rfakat neztem, hat tragedia. van vagy 4-5 ember akivel hajlando lennek egyaltalan targyalni. moalat mondjuk nem bannam, ha visszahoznak vmi occso osszegert. csak aztan ne ugy legyen occso, mint hayden szerzodese 😀

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
RB posztot drafton rendezzük vagy FA-t vártok?

több mint 12 éve
Wallace összességében kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott, de amikor BB kiesett akkor neki is kampó voltszampi#33
Ez így nem igaz, egyáltalán nem volt konzisztens a teljesítménye ebben a szezonban. Irányítótól függetlenül.vassadi
első 10 fordulóban csak 3 meccsen nem szerzett TD-t. (ugye 4 forduló bye week) Aztán kiesett BB... A Clevland ellen 9 yardot hozott,ravens ellen 44-et. visszatért BigBen SD ellen: 112 yard 2 TD. Azért van összefüggés.szampi#33
Az első kilenc meccsen csak kétszer tudott 74-nél több yardot hozni, a teljes szezont nézve ez a mutató 4/16. Ben visszatérése után, a Chargers ellen CSAK garbage time-ban hozta a yardokat és a TD-ket, az meg nem nagy művészet (2 perc volt hátra a harmadik negyedből, amikor 3-27-es állásnál az első touchdownját szerezte). Droppolt, fumble-t vétett, és amikor Brown sérülés miatt hiányzott, képtelen volt megbízható elsőszámú elkapóvá előlépni.

Nem volt szörnyű éve, de az "összességében kiegyensúlyozott teljesítménytől" is nagyon messze volt a produkciója.vassadi
A példát arra mondtam, hogy összefüggésben volt BB kiesése, valóban túlzás volt azt mondani, hogy kiegyensúlyozott volt.Inkább "nem rossz", de nekünk elég második számúnak Wayne mögött (mondjuk ő is "csak" 183 cm) Kéne egy olyan WR mint Stez mondott "nagyon jól jönne egy fizikális, magas WR az offensebe"

több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Wallace összességében kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott, de amikor BB kiesett akkor neki is kampó voltszampi#33
Ez így nem igaz, egyáltalán nem volt konzisztens a teljesítménye ebben a szezonban. Irányítótól függetlenül.vassadi
első 10 fordulóban csak 3 meccsen nem szerzett TD-t. (ugye 4 forduló bye week) Aztán kiesett BB... A Clevland ellen 9 yardot hozott,ravens ellen 44-et. visszatért BigBen SD ellen: 112 yard 2 TD. Azért van összefüggés.szampi#33
Az első kilenc meccsen csak kétszer tudott 74-nél több yardot hozni, a teljes szezont nézve ez a mutató 4/16. Ben visszatérése után, a Chargers ellen CSAK garbage time-ban hozta a yardokat és a TD-ket, az meg nem nagy művészet (2 perc volt hátra a harmadik negyedből, amikor 3-27-es állásnál az első touchdownját szerezte). Droppolt, fumble-t vétett, és amikor Brown sérülés miatt hiányzott, képtelen volt megbízható elsőszámú elkapóvá előlépni.

Nem volt szörnyű éve, de az "összességében kiegyensúlyozott teljesítménytől" is nagyon messze volt a produkciója.
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Azt hol lehet megnézni hogy kiknek jár le a szerződése idén az NFL csapatonál?szampi#33
free agency topikban van link csapatonként és posztonként.
super bowl után a főoldalon is ki lesz gyűjtve

több mint 12 éve
első 10 fordulóban csak 3 meccsen nem szerzett TD-t. (ugye 4 forduló bye week) Aztán kiesett BB... A Clevland ellen 9 yardot hozott,ravens ellen 44-et. visszatért BigBen SD ellen: 112 yard 2 TD. Azért van összefüggés.

Hasonlóan gondolkodunk, én csak azon vacillálok, hogy feltétlenül ez-e az az év, amikor ezt meg kell oldanunk. Van X problémás posztunk, és abból jó, ha X/2-t meg fogunk tudni oldani idén. Lehet, hogy pont az elit WR kérdést el lehetne tolni jövőre. (Egy Avery-nél jobb #2 WR idehozatala nem sok pénzért más eset. Ha akad ilyen, akkor hajrá.)peterk2005
én úgy gondolom, hogy Luck egyik nagy problémája hogy nincs csak Wayne(legalábbis a szezon korábbi szakaszában ez volt a jellemző),aztán egyre jobb lett Hilton javultak a meccseink.Azért amit idén csinált egy ilyen fal mögött az csak a tehetségének köszönhető és ha teszünk mellé egy Bowe-t igen sokáig nem kéne evvel foglalkozni hát még ha 10 milla alatt ide lehetne Wallace-Bowe-Jennings hármas közül valakit, de ezt te is pedzegetted.

Azt hol lehet megnézni hogy kiknek jár le a szerződése idén az NFL csapatonál?