Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 13 éve
Lehet imádkozni a Chargers és a Dallas győzelméért 😊aztec(utóbbiért nem szívesen...)
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Lehet imádkozni a Chargers és a Dallas győzelméért 😊
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
már a szavakat a szezonunkra, hogy "hihetetlen", "csodálatos", mind elhasználtam, nem tudok mit mondani
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Vigyázzatok mert mindenki lesben áll a Colts topik fölött hogy mikor lehet bevédeni akármelyik másik újonc QB-t 😀HöriMajd ha Manning pihen és Osweiler pályára kerül, itt fog trash talkolni minden Broncos fan. 😊
több mint 13 éve
Olyan szívesen beküldeném az összes újonc Qb-t a O-lineunk mögé.. Mennyire nem "elit"... NA de mind1...
több mint 13 éve
Vigyázzatok mert mindenki lesben áll a Colts topik fölött hogy mikor lehet bevédeni akármelyik másik újonc QB-t 😀
több mint 13 éve
Jó kép, lehet zokon vették RW nincs rajta 😊Néhány ember kedvéért az irony szót is felírhatták volna a képre...vassadipont be akartam írni, h egyrészt ez csak egy "vicces" kép, másrészt meg a Colts topic 😊Farky
több mint 13 éve
Néhány ember kedvéért az irony szót is felírhatták volna a képre...vassadipont be akartam írni, h egyrészt ez csak egy "vicces" kép, másrészt meg a Colts topic 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Néhány ember kedvéért az irony szót is felírhatták volna a képre...
több mint 13 éve
Hagyjuk már.Farky
Ez a kép mennyire demagóg...
Kiemeli a 391 yardot és a 4 TD-t, de a 3 INT már nem szerepel rajta.
Griffin 104.4-es ratingje ellenében Luck feltett egy 70.8-ast a legutóbbi fordulóban, de persze ez sem szerepel az összehasonlításban. Ha már annyira a számok tükrében prezentáljuk a két játékost...
több mint 13 éve
Manningnek mégtöbb int-je volt, és lám mi lett belőle...
több mint 13 éve
mondjuk ezt se egy meccs alapján kell megítélni.RG3 is dobott már négy TD-t. egyébként nem is sok értelme van ennek a sok összehasonlításnak. más típusú irányítók, ráadásul más típusú csapatban
több mint 13 éve
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Remélem, hogy rácáfolunk arra aki olyanokat, írt, hogy "alázás"....😀 a múltkori se volt alázás, sőt mondhatni, hogy a bíróknak is köszönhetitek azt a meccset. Ma ne legyen ilyen. Go Titans! 😊pakeszazért mi sokkal jobbak vagyunk általában otthon, mint idegenben. ez is sokat nyomhat
több mint 13 éve
Remélem, hogy rácáfolunk arra aki olyanokat, írt, hogy "alázás"....😀 a múltkori se volt alázás, sőt mondhatni, hogy a bíróknak is köszönhetitek azt a meccset. Ma ne legyen ilyen. Go Titans! 😊
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 13 éve
De mondjuk ez Murphy nem a piás hal meg hanem a "vétlen".....Most nézem, h ez a Jerry Brown az a Jerry Brown aki nálunk is megfordult a preseasonban. :/Farkyja, olvastam de semmi emlékem sincs róla.Höri
több mint 13 éve
Most nézem, h ez a Jerry Brown az a Jerry Brown aki nálunk is megfordult a preseasonban. :/Farkyja, olvastam de semmi emlékem sincs róla.
több mint 13 éve
Most nézem, h ez a Jerry Brown az a Jerry Brown aki nálunk is megfordult a preseasonban. :/
több mint 13 éve
Készleten ragadt darab ákciós áron!!!Luck és/vagy Colts fanoknak kötelező darab

Az ára 990FT + szállítás. Ha érdekel, írj üzenetet.
több mint 13 éve
de hát nyerünk így is. 😀Nehogy visszaüssön ez a mondatod. 😊
Stez
több mint 13 éve
Jók senki ellen sem voltunk secondary szempontból talán Gabberten kívül, de hát nyerünk így is. 😀Több nem is kell.
több mint 13 éve
Lockerhez elég lesz egyszer odaérnie valamelyik védőnek, vagy egy futása után találkoznia Betheának, amilyen üveg, rögtön meg is sérülne szerintem, bár nem kívánom neki, elég ha egyszerűen csak fos lesz 😀StezHasselbeck ellen se voltunk túl jók, szóval sokkal nem lennénk előrébb
több mint 13 éve
Reitz out vasárnap, Olsen kezd LG-ben
több mint 13 éve
Lockerhez elég lesz egyszer odaérnie valamelyik védőnek, vagy egy futása után találkoznia Betheának, amilyen üveg, rögtön meg is sérülne szerintem, bár nem kívánom neki, elég ha egyszerűen csak fos lesz 😀Ariansról meg annyit, hogy szerintem pont ebben a pár hónapban bizonyította be, hogy nagyon jó HC lenne, remélem nagyon, hogy szezon után nem csap le rá valami HC needes csapat.
Jó lesz ő itt Indyben. 😀
Az offense, amit összerak alázni fog, szezon után meg Pagano a védelmet is összerakja majd. 😀
több mint 13 éve
nincs rossz elkapósor nashvilleben, sőt. remélem locker nem találja ki h megtanult egy hét alatt passzolni!Miska84cserébe nincs jó CB sor Indianapolisba 😀
Ha csak egy kicsit is javulna a turnover mutatónk, minden egyszerűbb lenne.