Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 13 éve
wmitty Indianapolis Colts 729 — Colts fan
Lehet imádkozni a Chargers és a Dallas győzelméért 😊aztec
(utóbbiért nem szívesen...)

Otthonom MisColts
több mint 13 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Lehet imádkozni a Chargers és a Dallas győzelméért 😊

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
wmitty Indianapolis Colts 729 — Colts fan
már a szavakat a szezonunkra, hogy "hihetetlen", "csodálatos", mind elhasználtam, nem tudok mit mondani

Otthonom MisColts
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 674 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Vigyázzatok mert mindenki lesben áll a Colts topik fölött hogy mikor lehet bevédeni akármelyik másik újonc QB-t 😀Höri
Majd ha Manning pihen és Osweiler pályára kerül, itt fog trash talkolni minden Broncos fan. 😊
több mint 13 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 685 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Olyan szívesen beküldeném az összes újonc Qb-t a O-lineunk mögé.. Mennyire nem "elit"... NA de mind1...

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Vigyázzatok mert mindenki lesben áll a Colts topik fölött hogy mikor lehet bevédeni akármelyik másik újonc QB-t 😀

több mint 13 éve
Néhány ember kedvéért az irony szót is felírhatták volna a képre...vassadi
pont be akartam írni, h egyrészt ez csak egy "vicces" kép, másrészt meg a Colts topic 😊Farky
Jó kép, lehet zokon vették RW nincs rajta 😊

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 497 — ℧
Néhány ember kedvéért az irony szót is felírhatták volna a képre...vassadi
pont be akartam írni, h egyrészt ez csak egy "vicces" kép, másrészt meg a Colts topic 😊

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Néhány ember kedvéért az irony szót is felírhatták volna a képre...
több mint 13 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
Farky
Hagyjuk már.
Ez a kép mennyire demagóg...
Kiemeli a 391 yardot és a 4 TD-t, de a 3 INT már nem szerepel rajta.
Griffin 104.4-es ratingje ellenében Luck feltett egy 70.8-ast a legutóbbi fordulóban, de persze ez sem szerepel az összehasonlításban. Ha már annyira a számok tükrében prezentáljuk a két játékost...
több mint 13 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
Manningnek mégtöbb int-je volt, és lám mi lett belőle...
több mint 13 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
mondjuk ezt se egy meccs alapján kell megítélni.
RG3 is dobott már négy TD-t. egyébként nem is sok értelme van ennek a sok összehasonlításnak. más típusú irányítók, ráadásul más típusú csapatban

több mint 13 éve

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
Remélem, hogy rácáfolunk arra aki olyanokat, írt, hogy "alázás"....😀 a múltkori se volt alázás, sőt mondhatni, hogy a bíróknak is köszönhetitek azt a meccset. Ma ne legyen ilyen. Go Titans! 😊pakesz
azért mi sokkal jobbak vagyunk általában otthon, mint idegenben. ez is sokat nyomhat

több mint 13 éve
pakesz Tennessee Titans 1 549 — Titans fan
Remélem, hogy rácáfolunk arra aki olyanokat, írt, hogy "alázás"....😀 a múltkori se volt alázás, sőt mondhatni, hogy a bíróknak is köszönhetitek azt a meccset. Ma ne legyen ilyen. Go Titans! 😊

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 13 éve
Most nézem, h ez a Jerry Brown az a Jerry Brown aki nálunk is megfordult a preseasonban. :/Farky
ja, olvastam de semmi emlékem sincs róla.Höri
De mondjuk ez Murphy nem a piás hal meg hanem a "vétlen".....

több mint 13 éve
Most nézem, h ez a Jerry Brown az a Jerry Brown aki nálunk is megfordult a preseasonban. :/Farky
ja, olvastam de semmi emlékem sincs róla.

több mint 13 éve
Most nézem, h ez a Jerry Brown az a Jerry Brown aki nálunk is megfordult a preseasonban. :/

több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Készleten ragadt darab ákciós áron!!!

Luck és/vagy Colts fanoknak kötelező darab

Az ára 990FT + szállítás. Ha érdekel, írj üzenetet.
több mint 13 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
de hát nyerünk így is. 😀
Stez
Nehogy visszaüssön ez a mondatod. 😊

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 885 — Whoops, looks like something went wrong.
Jók senki ellen sem voltunk secondary szempontból talán Gabberten kívül, de hát nyerünk így is. 😀
Több nem is kell.

több mint 13 éve
Lockerhez elég lesz egyszer odaérnie valamelyik védőnek, vagy egy futása után találkoznia Betheának, amilyen üveg, rögtön meg is sérülne szerintem, bár nem kívánom neki, elég ha egyszerűen csak fos lesz 😀Stez
Hasselbeck ellen se voltunk túl jók, szóval sokkal nem lennénk előrébb

több mint 13 éve
Reitz out vasárnap, Olsen kezd LG-ben

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 885 — Whoops, looks like something went wrong.
Lockerhez elég lesz egyszer odaérnie valamelyik védőnek, vagy egy futása után találkoznia Betheának, amilyen üveg, rögtön meg is sérülne szerintem, bár nem kívánom neki, elég ha egyszerűen csak fos lesz 😀
Ariansról meg annyit, hogy szerintem pont ebben a pár hónapban bizonyította be, hogy nagyon jó HC lenne, remélem nagyon, hogy szezon után nem csap le rá valami HC needes csapat.
Jó lesz ő itt Indyben. 😀
Az offense, amit összerak alázni fog, szezon után meg Pagano a védelmet is összerakja majd. 😀

több mint 13 éve
nincs rossz elkapósor nashvilleben, sőt. remélem locker nem találja ki h megtanult egy hét alatt passzolni!Miska84
cserébe nincs jó CB sor Indianapolisba 😀
Ha csak egy kicsit is javulna a turnover mutatónk, minden egyszerűbb lenne.