Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 13 éve
Nem lehet, hanem biztos.Gabbert se?
Sanchonál rosszabb nincs. Painter PO-ba vinné Ryanéket. 😀Stez
Mondjuk emgint eszembe jutott, mi lett volna akkor, ha a Jax elleni meccs végét nem balfaszkodjuk el, orgazmus hegyek. 😀StezLegalább ezt a kis örömöt ne sajnáld már tőlünk idén.
több mint 13 éve
Nem lehet, hanem biztos.Küldök facebookon Rex Ryannek egy career highlights videót Painterről, szerintem holnap már kapja a szerződést.Höriebben az a legviccesebb, hogy lehet upgrade lenne 😀dugo1993
Sanchonál rosszabb nincs. Painter PO-ba vinné Ryanéket. 😀
Mondjuk emgint eszembe jutott, mi lett volna akkor, ha a Jax elleni meccs végét nem balfaszkodjuk el, orgazmus hegyek. 😀
több mint 13 éve
Küldök facebookon Rex Ryannek egy career highlights videót Painterről, szerintem holnap már kapja a szerződést.Höriebben az a legviccesebb, hogy lehet upgrade lenne 😀
több mint 13 éve
Beszéld meg Stantont rakják be pár drivera 😀 Csak a te kedvedértnem tudom ma este kinek szurkoljak...pontszegény döntetlen? 😀
...a texansnak, hogy ne vegyék komolyan a meccseket...
...vagy a patsnak, hogy elkerüljük őket a WC hétévégén..Miska84
nekem 8, mindkét csapat győzelme jól jönne.
Csak azt sajnálom, hogy a Manning-éra hagyományaival szakítani kell és bár megvan a PO a 14. hét után, utolsó héten nem fogunk pihentetni 😂Höri
több mint 13 éve
Küldök facebookon Rex Ryannek egy career highlights videót Painterről, szerintem holnap már kapja a szerződést.
több mint 13 éve
és mivel kikaptunk a sugárhajtásúaktól és nekik buf, sd, ten van hátra, -persze csak ha tebow irányít- meglehet nekik a 9-7...és még ez az említett két north csapatból is az egyiknek. szóval legyen csak meg az a KC győzelem!!!Miska84mondjuk attól nem félek, hogy berakják tebow-t.
a jets az a csapat, ahol irányító poszton képesek szart fosra cserélni
több mint 13 éve
és mivel kikaptunk a sugárhajtásúaktól és nekik buf, sd, ten van hátra, -persze csak ha tebow irányít- meglehet nekik a 9-7...és még ez az említett két north csapatból is az egyiknek. szóval legyen csak meg az a KC győzelem!!!
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 13 éve
Csak azt sajnálom, hogy a Manning-éra hagyományaival szakítani kell és bár megvan a PO a 14. hét után, utolsó héten nem fogunk pihentetni 😂HöriMiért, lenne kit pihentetni? A kezdőink fele már pihen. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
nem tudom ma este kinek szurkoljak...pontszegény döntetlen? 😀
nekem 8, mindkét csapat győzelme jól jönne.
Csak azt sajnálom, hogy a Manning-éra hagyományaival szakítani kell és bár megvan a PO a 14. hét után, utolsó héten nem fogunk pihentetni 😂
több mint 13 éve
csak nehogy úgy legyen, hogy meglesz a győzelem, de rámegyünk...
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
A meccsünk után közölte Arians hogy rámegyünk a Div. győzelemre. Hát azt gondolom az keményet ütne, ha meglenne..nem tudom ma este kinek szurkoljak...Én is így látom... Megverjük a Texanst kétszer és meglesz a hazai pálya is... 😊FairVárhatóan a leggyengébb főcsoportgyőztessel játszunk... Baltimore-nak igen kemény meccsei vannak még. Broncos (o), Giants (o), Bengals (i)...Fairén a hollóknak örülnék legjobban. a secondarynk miatt a másik három csapat esetében lenne bajunk! szétkapna minket a levegőben brady/PM/schaub. az olasz csődörnek vannak borzasztó meccseiMiska84
több mint 13 éve
www.colts.com/media-center/videos/WTHR_New_Breed_Andrew_Luck/4ad339ba-ef81-4223-bc2e-940e682c33c8Ezt érdemes megnézni😊 A külömbség a reklámokban lihegő RG3 és András között😊
több mint 13 éve
nem tudom ma este kinek szurkoljak...Én is így látom... Megverjük a Texanst kétszer és meglesz a hazai pálya is... 😊FairVárhatóan a leggyengébb főcsoportgyőztessel játszunk... Baltimore-nak igen kemény meccsei vannak még. Broncos (o), Giants (o), Bengals (i)...Fairén a hollóknak örülnék legjobban. a secondarynk miatt a másik három csapat esetében lenne bajunk! szétkapna minket a levegőben brady/PM/schaub. az olasz csődörnek vannak borzasztó meccseiMiska84
...vagy a patsnak, hogy elkerüljük őket a WC hétévégén..
több mint 13 éve
Fair
5
Én is így látom... Megverjük a Texanst kétszer és meglesz a hazai pálya is... 😊Várhatóan a leggyengébb főcsoportgyőztessel játszunk... Baltimore-nak igen kemény meccsei vannak még. Broncos (o), Giants (o), Bengals (i)...Fairén a hollóknak örülnék legjobban. a secondarynk miatt a másik három csapat esetében lenne bajunk! szétkapna minket a levegőben brady/PM/schaub. az olasz csődörnek vannak borzasztó meccseiMiska84
több mint 13 éve
Majd kiderül kit kapunk, de ilyen "elit" cb sorral mint Vaughn és Butler.. Nincs kitől félnünk. De a Baltimore szimpatikus lenne.. Pm ellen ha lehet Afc döntőt játszunk 😊
több mint 13 éve
Várhatóan a leggyengébb főcsoportgyőztessel játszunk... Baltimore-nak igen kemény meccsei vannak még. Broncos (o), Giants (o), Bengals (i)...Fairén a hollóknak örülnék legjobban. a secondarynk miatt a másik három csapat esetében lenne bajunk! szétkapna minket a levegőben brady/PM/schaub. az olasz csődörnek vannak borzasztó meccsei
több mint 13 éve
Fair
5
Várhatóan a leggyengébb főcsoportgyőztessel játszunk... Baltimore-nak igen kemény meccsei vannak még. Broncos (o), Giants (o), Bengals (i)...
több mint 13 éve
kompetitívnek kell lenni, mindig ezt mondják a tévébe'HöriA TVbe olyan embereket odaengednek szakérteni manapság, hogy ... ja bocsi! 😛

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Mondanak más baromságot is. Nem kell versenyezni, ti nyertetek. A győzelmi mutató mindent elmond.. 😊kompetitívnek kell lenni, mindig ezt mondják a tévébe'Höriha IR-re küldi az azt jelenti hogy továbbjutottunk, szóval upset 😀 úgy is be kell bizonyítanunk a Redskins-nek hogy a mi backup rookie QB-nk a jobb.HöriMi ez a megfelelési kényszer? 😀apeszos
Nézd RW1-et. Szegény Cardinals...
több mint 13 éve
kompetitívnek kell lenni, mindig ezt mondják a tévébe'ha IR-re küldi az azt jelenti hogy továbbjutottunk, szóval upset 😀 úgy is be kell bizonyítanunk a Redskins-nek hogy a mi backup rookie QB-nk a jobb.HöriMi ez a megfelelési kényszer? 😀apeszos
több mint 13 éve
ha IR-re küldi az azt jelenti hogy továbbjutottunk, szóval upset 😀 úgy is be kell bizonyítanunk a Redskins-nek hogy a mi backup rookie QB-nk a jobb.HöriMi ez a megfelelési kényszer? 😀
több mint 13 éve
Na erre nem számítottam, hogy nem Lucknak kell agyonizmozni magát a győzelemhez hanem lesz segítség mindenkitől. Kivéve persze Seth Olsent, könyörgöm jöjjön helyette akárki. Iowából ilyen manus hogyan kerülhet ki Feri bácsi?forrás:Fűzővel kifelé!szampi#33Leghitelesebb forrás evör, vigyázz, meg ne lássa valamelyik admin, annyi van belőlük mint a rohadás.
Vagy menjünk Denverbe, ha muszáj, bár Miller IR-re küldi Luckot azt hiszem. :/)Stezha IR-re küldi az azt jelenti hogy továbbjutottunk, szóval upset 😀 úgy is be kell bizonyítanunk a Redskins-nek hogy a mi backup rookie QB-nk a jobb.
több mint 13 éve
persze, mivel a Bengals és a Steelers egyszer még játszik egymás ellen, ahol mindketten nem nyerhetnekStezNem 100% a PO-tok: nektek 3 L, Steelers-Bengals X 😛
több mint 13 éve
persze, mivel a Bengals és a Steelers egyszer még játszik egymás ellen, ahol mindketten nem nyerhetnek