Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
olyan kurvajó meccs volt, hogy kétszer is elaludtam rajta, egyszer élőben, egyszer meg ma délután, hogy "pótlom"

több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
Azért ha megnézzük ezt a Texanst.. Watt, Foster, és Andre Johnson nélkül nem egy egetverő csapat.. Fostert azért elégé megfogtuk a meccs adott szakaszában.. Watt ellen reméljük nem a Maradék O line fog játszani. Andre Johnsonnal viszont nem tudom mit tudnánk csinálni.. talán egy Butler, Davis kombó 😀Stev85
Én is ezen filózgattam a meccs alatt, nem tudtam eldönteni, hogy mi vagyunk olyan jók, hogy simán pariban vagyunk egy Texans-al, vagy a Texans lejtőzik az utóbbi időben. Tudom, hogy a sportban nincs ha, de akkor is... Ha nincs az a puntblokkból kapott TD meg az az 1 yardoson elfumblizott lehetőség, akkor ez a meccs igen-igen szoros lett volna, sőt...

Szóval az az érzésem, hogy a Texans sem játszik az utóbbi hetekben úgy, mint év elején, mi viszont kezdünk nem csak Chruckstrong módon extrázisból tudni nyerni, hanem lassan elhinni, hogy egész jók vagyunk. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Azért sokat mondó hogy tegnap csak egy embert kellett volna kivenni ő pedig JJ Watt.De ennyit nem tudtunk megoldani..Imi1975
Linkenbachtól ne várj csodát... Szerintem az még Reitznak is nehéz lett volna... Nem kutyaütő a srác... És azért Elitebb O lineokat is megesznek reggelire...

több mint 13 éve
egyébként viccet félretéve, még ha tegnap összességében gyengék is voltunk, azt meg lehet jegyezni, hogy van futójáték. simán nyerhettünk volna a bugyuta hibákat leszámítva

ha az OL összekapná magát a pass protection-re akkor a ravenst el lehetne gyepálni simándugo1993
Csak azt nem értem... Miért pont Mooret hoztuk vissza Rbnek... Komolyan remélem a pálya közelébe nem engedik nálunk többet.. Egy 2 lábon járó vicc... Stev85
Arians embere 😕 na nem mintha Karim élete többet érne. ha már ex-steelers akkor John Clay kellett volna 😀Höri
De legalább Karim nem b*szta el a goallinet.. Hogy ott miért nem Ballard ment fel vagy ha már ember kell akkor Allan...

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
egyébként viccet félretéve, még ha tegnap összességében gyengék is voltunk, azt meg lehet jegyezni, hogy van futójáték. simán nyerhettünk volna a bugyuta hibákat leszámítva

ha az OL összekapná magát a pass protection-re akkor a ravenst el lehetne gyepálni simándugo1993
Csak azt nem értem... Miért pont Mooret hoztuk vissza Rbnek... Komolyan remélem a pálya közelébe nem engedik nálunk többet.. Egy 2 lábon járó vicc... Stev85
Arians embere 😕 na nem mintha Karim élete többet érne. ha már ex-steelers akkor John Clay kellett volna 😀

több mint 13 éve
Imi1975 Indianapolis Colts 55
Azért sokat mondó hogy tegnap csak egy embert kellett volna kivenni ő pedig JJ Watt.De ennyit nem tudtunk megoldani..
több mint 13 éve

Csak azt nem értem... Miért pont Mooret hoztuk vissza Rbnek... Komolyan remélem a pálya közelébe nem engedik nálunk többet.. Egy 2 lábon járó vicc...

több mint 13 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 539

ha az OL összekapná magát a pass protection-re akkor a ravenst el lehetne gyepálni simán

több mint 13 éve
wmitty Indianapolis Colts 731 — Colts fan
Gyakorlatilag már bent vagyunk az AFC döntőben!Höri
már csak elméletileg kell megvalósítani

Otthonom MisColts
több mint 13 éve
és akkor jelen állás szerint a 4 csoportgyőztes közül azzal játszanánk, aki ellen a legtöbb esélyünk van: flacco offense. ők képesek magukat megverni, nem is kell hozzá komoly teljesítmény. aztán megyünk houstonba, ott meg a 2 meccs tapasztalatával simán nyerünk 😛Miska84
Gyakorlatilag már bent vagyunk az AFC döntőben!

több mint 13 éve
jövő héten steelers-bengals, a vasasnak nagyon össze kell kapnia magát h bebukdácsoljanak a PO-ba, ugyh hazai pályán ütniük kell a cincit. És akkor gyakorlatilag az is biztos lehet h mi játszunk a leggyengébb gyoportgyőztessel. Maga a PO pedig egy mai Jets vereséggel meg is lenne.
Go Titans! 😀shady
és akkor jelen állás szerint a 4 csoportgyőztes közül azzal játszanánk, aki ellen a legtöbb esélyünk van: flacco offense. ők képesek magukat megverni, nem is kell hozzá komoly teljesítmény. aztán megyünk houstonba, ott meg a 2 meccs tapasztalatával simán nyerünk 😛Miska84
Azért ha megnézzük ezt a Texanst.. Watt, Foster, és Andre Johnson nélkül nem egy egetverő csapat.. Fostert azért elégé megfogtuk a meccs adott szakaszában.. Watt ellen reméljük nem a Maradék O line fog játszani. Andre Johnsonnal viszont nem tudom mit tudnánk csinálni.. talán egy Butler, Davis kombó 😀

több mint 13 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
jövő héten steelers-bengals, a vasasnak nagyon össze kell kapnia magát h bebukdácsoljanak a PO-ba, ugyh hazai pályán ütniük kell a cincit. És akkor gyakorlatilag az is biztos lehet h mi játszunk a leggyengébb gyoportgyőztessel. Maga a PO pedig egy mai Jets vereséggel meg is lenne.
Go Titans! 😀shady
és akkor jelen állás szerint a 4 csoportgyőztes közül azzal játszanánk, aki ellen a legtöbb esélyünk van: flacco offense. ők képesek magukat megverni, nem is kell hozzá komoly teljesítmény. aztán megyünk houstonba, ott meg a 2 meccs tapasztalatával simán nyerünk 😛

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 13 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
Go Titans! 😀
több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Kikapott a Steelers, fű alatt haladunk a biztos PO felé.bobi0092
ma is minden a terv szerint alakult 😀Höri
Az L is a terv része volt? iktriad
Tavaly bevált.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 856 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
ma is minden a terv szerint alakult 😀Höri
Az L is a terv része volt?
több mint 13 éve
ma is minden a terv szerint alakult 😀

több mint 13 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 740
Kikapott a Steelers, fű alatt haladunk a biztos PO felé.
több mint 13 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
hál'isten nem szakadt meg Reggie sorozata

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 13 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 740
hazai pályán simán el lehet majd kapni ezt a Texanstdugo1993
Főleg ha pihentetnek minden kulcsjátékost. iktriad
Nekem igazából csak két kérdésem van a meccsel kapcsolatban.

Ariansnál mi volt az unsportsman, illetve Reggie TD-je(ha jól láttam elkapta és a bíró is azt mutatta) a két büntetés miatt lett anulálva?Double B
Offsetting vagy hogy írják Penalty-nál down vesztés nélküli újrajátszás ugyanarról a helyről.
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Nem hinném, hogy olyan helyzetben lesznek, hogy csere csapattal álljanak fel, mert 1 vereség és könnyen oda lehet az első kiemelés az AFCben, már ha a Pats hozza minden meccsét.
több mint 13 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Nekem igazából csak két kérdésem van a meccsel kapcsolatban.

Ariansnál mi volt az unsportsman, illetve Reggie TD-je(ha jól láttam elkapta és a bíró is azt mutatta) a két büntetés miatt lett anulálva?
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 856 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Főleg ha pihentetnek minden kulcsjátékost.
több mint 13 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Szerintem most is el lehetett volna😕

több mint 13 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 539
hazai pályán simán el lehet majd kapni ezt a Texanst

több mint 13 éve
Engem olyan hihetetlen nagy meglepetés nem ért. Azért a tavalyi év után az, hogy még AFC South első helyért is menjünk kicsit túlzásnak érzem. Nyerni kell a KC ellen, nekem annyi elég lesz a karácsonyfa alá.bobi0092
Azzal én is megelégszem 😊 De kiváncsi leszek ez a Texans mire lesz képes a POban.. Szerintem egy masszív O line kiveszi Watt ot már sokkal nehezebb lesz a dolguk...