Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 13 éve
Azt mondják, hogy a jövő évet is valszeg ki kell hagynia majd, úgy draftoljuk...Chapman féle
több mint 13 éve
ő rá én is gondoltam, h nagy húzás lehet ha fel tud épülni egy ilyen sérülésbőlAz megérné, nekem nagyon szimpatikus a RB class vége, majd ha elfogynak a vizsgáim, írok róla egy bejegyzést.ma olvastam, hogy Lattimore is készül a draftra. és ő ezzel a szar térddel tuti nem fog elmenni hamar. lehet, hogy egyáltalán nem.dugo1993
Höri
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Az megérné, nekem nagyon szimpatikus a RB class vége, majd ha elfogynak a vizsgáim, írok róla egy bejegyzést.ma olvastam, hogy Lattimore is készül a draftra. és ő ezzel a szar térddel tuti nem fog elmenni hamar. lehet, hogy egyáltalán nem.
Höri
több mint 13 éve
Az megérné, nekem nagyon szimpatikus a RB class vége, majd ha elfogynak a vizsgáim, írok róla egy bejegyzést.Ha Brown ilyen ropi marad, akkor kinéz nekünk egy RB draft is, kell egy jó backup Ballard mögé 😀aztecszerintem erre kár draftolni, ha mégis max 6. 7. kör.dugo1993
Csak előtte igazoljunk pár blokkolót is mer különben oly mindegy. Én ha 2013-as FA listát látok, nem tudok más posztra ránézni az OL-en kívül.
több mint 13 éve
Már amikor nincs triple coverage rajtade azért elképzelni mit csinálna egy Megatron-Brady vagy egy Megatron-Brees duó...szampi#33szerintem Stafforddal sem kell panaszkodnia. Nem rossz ő, meg rá dob a legtöbbetdugo1993
több mint 13 éve
de azért elképzelni mit csinálna egy Megatron-Brady vagy egy Megatron-Brees duó...szampi#33szerintem Stafforddal sem kell panaszkodnia. Nem rossz ő, meg rá dob a legtöbbet
több mint 13 éve
Én viszont le is lőném magmat, ha Megatron a Patsben játszana. Hiába döntene meg minden rekordot, mert annak azért örülnék, csak ne a Patsben. 😊
több mint 13 éve
Jaja, jó vicc.Ugyan ezt gondolom én is Megatronról.Egy gép akit nagyon max a karrierje végén fogunk látni más színű mezben, de azért elképzelni mit csinálna egy Megatron-Brady vagy egy Megatron-Brees duó...igen sok rekord dőlne meg úgy érzem.De szerintem itt akkor vége is az off-nak.
Én vagyok szerintem az egyik legnagyobb Megatron buzi ezen a fórumon egyébként, szóval simán elnézném nálunk, és megőrülnék, de hát szerinted?
Megatron példás magaviseletű ember, sosem pofázik, így arra sincs esély, hogy balhé legyen a Lionssal, most meg ugye friss, 7 éves szerződést kötött a szezon előtt.
Nyilván, mert a Lions mindenképpen meg akarta tartani, nem lett volna olyan hülye, hogy kiengedi a piacra.
Szóval akinek Megatron kéne, az adja a fél franchiset kb, és talán elviheti Detroiotból. 😊
De szerintem Oroszlánként fog visszavonulni. 😊Stez
több mint 13 éve
Ha Brown ilyen ropi marad, akkor kinéz nekünk egy RB draft is, kell egy jó backup Ballard mögé 😀aztecszerintem erre kár draftolni, ha mégis max 6. 7. kör.
de lehet találni valami veteránt akár occsóé 😀
bár Ballard, Brown, Carter trióból fel tudja magát találni az ember 😀
több mint 13 éve
Ha Brown ilyen ropi marad, akkor kinéz nekünk egy RB draft is, kell egy jó backup Ballard mögé 😀
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
De szerintem Oroszlánként fog visszavonulni. 😊StezPedig de megérdemelné, hogy gyűrű esélyes csapatban nyomja. Na de majd talán jövőre ha rendbe teszik a Lions FO-t.
több mint 13 éve
Jaja, jó vicc.Bennem valamiért az volt FA lesz, Mea Culpa... De szerintem Butler, Vaughn 2sért meg kéne próbálni 😛Stev85ember, Megatron a szezon előtt kötött új, 120 milliós szerződést a Lionssal, asszem 7 évesetKomolyan meglepne nálunk kötne ki.. A nagy pénzesek lehet elviszik... Csak kérdés kiket vágnak ki miatta.Stev85ezzel az NFL 31 csapat hasonlóképpen van szerintemStezláttok esélyt rá, hogy jövőre nálunk kössön ki?dugo1993inkább gyűjtsünk pénzt Megatronra 😀 Őt szívesebben látnám Colts mezben..
szampi#33
szerinted?
az viszi el onnan max, aki odaadja érte a fél franchisetStez
Én vagyok szerintem az egyik legnagyobb Megatron buzi ezen a fórumon egyébként, szóval simán elnézném nálunk, és megőrülnék, de hát szerinted?
Megatron példás magaviseletű ember, sosem pofázik, így arra sincs esély, hogy balhé legyen a Lionssal, most meg ugye friss, 7 éves szerződést kötött a szezon előtt.
Nyilván, mert a Lions mindenképpen meg akarta tartani, nem lett volna olyan hülye, hogy kiengedi a piacra.
Szóval akinek Megatron kéne, az adja a fél franchiset kb, és talán elviheti Detroiotból. 😊
De szerintem Oroszlánként fog visszavonulni. 😊
több mint 13 éve
Bennem valamiért az volt FA lesz, Mea Culpa... De szerintem Butler, Vaughn 2sért meg kéne próbálni 😛ember, Megatron a szezon előtt kötött új, 120 milliós szerződést a Lionssal, asszem 7 évesetKomolyan meglepne nálunk kötne ki.. A nagy pénzesek lehet elviszik... Csak kérdés kiket vágnak ki miatta.Stev85ezzel az NFL 31 csapat hasonlóképpen van szerintemStezláttok esélyt rá, hogy jövőre nálunk kössön ki?dugo1993inkább gyűjtsünk pénzt Megatronra 😀 Őt szívesebben látnám Colts mezben..
szampi#33
szerinted?
az viszi el onnan max, aki odaadja érte a fél franchisetStez
több mint 13 éve
ember, Megatron a szezon előtt kötött új, 120 milliós szerződést a Lionssal, asszem 7 évesetKomolyan meglepne nálunk kötne ki.. A nagy pénzesek lehet elviszik... Csak kérdés kiket vágnak ki miatta.Stev85ezzel az NFL 31 csapat hasonlóképpen van szerintemStezláttok esélyt rá, hogy jövőre nálunk kössön ki?dugo1993inkább gyűjtsünk pénzt Megatronra 😀 Őt szívesebben látnám Colts mezben..
szampi#33
szerinted?
az viszi el onnan max, aki odaadja érte a fél franchiset
több mint 13 éve
Komolyan meglepne nálunk kötne ki.. A nagy pénzesek lehet elviszik... Csak kérdés kiket vágnak ki miatta.ezzel az NFL 31 csapat hasonlóképpen van szerintemStezláttok esélyt rá, hogy jövőre nálunk kössön ki?dugo1993inkább gyűjtsünk pénzt Megatronra 😀 Őt szívesebben látnám Colts mezben..
szampi#33
több mint 13 éve
ezzel az NFL másik 31 csapata hasonlóképpen van szerintemláttok esélyt rá, hogy jövőre nálunk kössön ki?dugo1993inkább gyűjtsünk pénzt Megatronra 😀 Őt szívesebben látnám Colts mezben..
szampi#33
egyébként meg pénzünk pont lenne rá offseasonban, csak mondjuk minimum két évi draftunkat kellene érte odaadni, és akkor lehet, keveset is mondtam
több mint 13 éve
nem férne be 😀 😀láttok esélyt rá, hogy jövőre nálunk kössön ki?dugo1993inkább gyűjtsünk pénzt Megatronra 😀 Őt szívesebben látnám Colts mezben..
szampi#33
több mint 13 éve
láttok esélyt rá, hogy jövőre nálunk kössön ki?dugo1993inkább gyűjtsünk pénzt Megatronra 😀 Őt szívesebben látnám Colts mezben..
több mint 13 éve
Kell a kukinak.Csak elvenné a carryket Ballardtól és Browntól.
Ballard jövőre mehet kezdőbe. 😊
több mint 13 éve
Mendenhallt eltiltotta a Steelers, mert valami "nem helyén való dolgot" csinált.remélem nem jön 😊
láttok esélyt rá, hogy jövőre nálunk kössön ki?dugo1993
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Mendenhallt eltiltotta a Steelers, mert valami "nem helyén való dolgot" csinált.láttok esélyt rá, hogy jövőre nálunk kössön ki?
több mint 13 éve
Ha netán visszavonul majd ajánlom neki valami neves táncegyesületbe lépjen be 😀Höri
több mint 13 éve

egy transzparens ihletet meg ,de annyira nem komoly, hogy berakjam a sig mappába.
több mint 13 éve
Kérésed parancs, már mondom is: A győzelmi mutatót (W/L arányt) szorzom a SoS (Strength of Schedule, ellenfelek erőssége) oszlopban szereplő számmal. Ezzel figyelembe veszem a saját teljesítményt és az ellenfelek erejét is. A kijött számot pedig százzal felszorzom, de ez már csak kozmetika, azért hogy ne hülye nullaegész-tizedes szám legyen, hanem egy 1 és 100 közötti százalék-érték szerű, olvashatóbb érték. 😊.Frissítettem a saját power rankingemet a heti eredményekkel. Ezúttal 11. helyen állunk. Várhatóan most már nem is fogunk kiesni a TOP15-ből, akármi is lesz a következő 3 meccs eredménye, mert a Houston elleni 2 meccs annyira fel fogja tornászni a SoS-ünket, hogy minden más 9-7 vagy rosszabb csapatot megelőzünk. És ebből sok van. 😊 (Egy esetleges upsetről nem is beszélve, az maga lenne a csoda - és PR boost is egyben. 😊 )peterk2005Jó lenne látni annak a power indexnek a képletét.szf61
Annyi csavar van még a dologban, hogy a SoS mutatót nem egyszerűen az ellenfelek összes győzelme és veresége arányából számolom, hanem kivonom belőle az adott csapattal játszott meccseket. Ennek az az értelme, hogy a jó csapatok azzal, hogy "agyonverik" az ellenfeleiket, értelemszerűen lerontják az SoS mutatójukat, míg a gyenge csapatok azzal, hogy mindenkitől kikapnak, felerősítik az ellenfeleik mutatóját. Ettől az jönne ki, hogy minden gyenge csapatnak baromi erős a Strengt of Shedule-je, a jóké meg gyenge. Ami nyilván nem lehet igaz.
A másik ok pedig az, hogy ha benne hagynám a saját meccseket is az SoS számításban, akkor a saját mutatóval való szorzás miatt a teljesítmény négyzetesen számítana, azaz a jókat pluszban is preferálná. (Mint egy választási rendszer. 😊). Én a kiegyensúlyozottabb számítást preferáltam.
A Colts példáján bemutatva a számítást: A csapat W/L mutatója 9-4, az ellenfelek összes győzelem/vereség mutatója 71-98. De ebben benne van a Colts 9 győzelme és 4 veresége is, ezért ezeket levonom - a Colts győzelmeket értelemszerűen a vereségekből, a vereségeket pedig a győzelmekből -, és így kijön 67-89. Ebből az Sos - győzelmek/összes meccs - 0.429. Ez van beszorozva a Colts mutatójával - 9-4 -, ami 0.69. A két szám szorzata - százzal szorozva - pedig a power index.
(Megj: Ha netán kiszoroznád: az 1-2 tizedes eltérés abból adódik, hogy itt a példában kerekítettem, de az algoritmus nem kerekített számokkal számol.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)