NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
366
34
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 662
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 13 éve
Pont nem rég volt szó ,hogy egyre jobban bízik a többiekben. Fleener,Hilton és most Avery-t is betalálta már nincs csak és kizárólag Wayne.talán ami miatt nem adnám oda bandit senkiért, mert ő nagyon be van dobva a mély vízbe. nincs egy lynch és ahhoz megfelelő fal, vagy nincs egy olyan elkapósor és felépített gárda előtte mint RGIII előtt. utóbbi sok rövid célpontot dob, mert tiszták...példaképp az első meccsen asszem az első 6 passza screen volt a NO ellen. bandinál pedig azt írták ki, hogy ő dobta idén a legtöbb 20 yard feletti complete passz. de ez szerintem nagyon jó, mert nagyon sokat fejlődik rookieként. nem érdekes a 16 inti, mert nem most akarunk SB-t nyerni (dehogynem 😛)Miska84azért sokat segített neki eleinte(és még most is) R. Wayne, főleg a szezon első felében, jó tudni, h van egy ilyen go-to elkapód, ha a többiekkel még nincs meg a tökéletes összhang. Medvepapa
röhögnék ha nevető 5.-ként elvinné a díjat Trent Richardson 😀
több mint 13 éve
valóban, egy ilyen célpont mindig segít. ez így van. de nem csak a tavalyi 2-14 miatt, más miatt is: ha kivesszük a 3 Qb-t, akkor szerintem a colts a legrosszabb csapat. és 8-4-gyel állunk. kicsit ilyen tebow győzelmi faktor a csávó. a 7 pontnál kevesebbel eldőlő csatákban így állunk: 7-1...ez mindent elmond.talán ami miatt nem adnám oda bandit senkiért, mert ő nagyon be van dobva a mély vízbe. nincs egy lynch és ahhoz megfelelő fal, vagy nincs egy olyan elkapósor és felépített gárda előtte mint RGIII előtt. utóbbi sok rövid célpontot dob, mert tiszták...példaképp az első meccsen asszem az első 6 passza screen volt a NO ellen. bandinál pedig azt írták ki, hogy ő dobta idén a legtöbb 20 yard feletti complete passz. de ez szerintem nagyon jó, mert nagyon sokat fejlődik rookieként. nem érdekes a 16 inti, mert nem most akarunk SB-t nyerni (dehogynem 😛)Miska84azért sokat segített neki eleinte(és még most is) R. Wayne, főleg a szezon első felében, jó tudni, h van egy ilyen go-to elkapód, ha a többiekkel még nincs meg a tökéletes összhang. Medvepapa
és nem akarom elvitatni, ügyes a másik kettő is.
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 13 éve
de Doug Martin isStezna ő például kibaszottul megérdemelné, meine meinung nach...
több mint 13 éve
talán ami miatt nem adnám oda bandit senkiért, mert ő nagyon be van dobva a mély vízbe. nincs egy lynch és ahhoz megfelelő fal, vagy nincs egy olyan elkapósor és felépített gárda előtte mint RGIII előtt. utóbbi sok rövid célpontot dob, mert tiszták...példaképp az első meccsen asszem az első 6 passza screen volt a NO ellen. bandinál pedig azt írták ki, hogy ő dobta idén a legtöbb 20 yard feletti complete passz. de ez szerintem nagyon jó, mert nagyon sokat fejlődik rookieként. nem érdekes a 16 inti, mert nem most akarunk SB-t nyerni (dehogynem 😛)Miska84azért sokat segített neki eleinte(és még most is) R. Wayne, főleg a szezon első felében, jó tudni, h van egy ilyen go-to elkapód, ha a többiekkel még nincs meg a tökéletes összhang.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Szerintem meg nem az lesz az év újonca, aki pontosabb, aki jobb TD-INT arányt hoz. Én legalábbis biztosan azt venném figyelembe, hogy melyik játékos milyen pluszt adott a csapatának? Mert azt valljuk be, hogy hiába pontos RG3, hiába vannak jó mutatói, ha lehoz egy 6-10-es, 7-9-es szezont. Jaja, szépen játszik, de ezt Sexy Rexy is majdnem lehozta.
Az mondjuk már más tészta, RW nélkül mit hozna a Hawks, de ott meg egy elit védelem van, Indianapolisban viszont egy fos védelem van, úgy 20 új, fiatal játékos jött a szezon előtt és teljes rebuild van, mégis jelenleg 8-4-el áll a csapat.
És pont letojom, ha Luck dob 16 picket a 17 TD-je mellé, ha ilyen estéket ajándékoz a Colts fanoknak, rookieként.
Ezért most még nem is mondanék semmit, mert még van pár nagyon fontos meccs, ami azért felforgathatja a rookiek közötti versengést is, a statisztikákat, a számokat.
Egy biztos, Luck eddig több újonc rekordot is felállított, amihez valszeg még hozzácsapja hamarosan a legtöbb passzolt yardot is, valamint igen jó eséllyel rájátszásba is viszi a tavaly 2 győzelmet megszerző Coltsot.
Ezeket tegye meg, és nem is érdekel, ha nem neki adják oda a címet.
Megérdemli ő is, de megérdemli Wilson is, RG3 is, de Doug Martin is, bár ilyen QB-k mellett nem fogják neki odaadni szerintem.
több mint 13 éve
😀Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
talán ami miatt nem adnám oda bandit senkiért, mert ő nagyon be van dobva a mély vízbe. nincs egy lynch és ahhoz megfelelő fal, vagy nincs egy olyan elkapósor és felépített gárda előtte mint RGIII előtt. utóbbi sok rövid célpontot dob, mert tiszták...példaképp az első meccsen asszem az első 6 passza screen volt a NO ellen. bandinál pedig azt írták ki, hogy ő dobta idén a legtöbb 20 yard feletti complete passz. de ez szerintem nagyon jó, mert nagyon sokat fejlődik rookieként. nem érdekes a 16 inti, mert nem most akarunk SB-t nyerni (dehogynem 😛)
több mint 13 éve
Wilson teljesítménye azért is kiemelkedő, mert 3. körben draftolták és játszotta magát kezdőbe, bár Flynn-t még én is kijátszanám. Sajnos szerintem RGIII lesz a díj nyertese kevés int. ,komoly pontosság nagyon érzi az NFL-t.Mindezek ellenére hihetetlen amit egy csaknem teljesen újonc csapattal csinálunk ha bele gondolok mi lesz a közeljövőbe beleborzongok 😊szampi#33Az mondjuk pofátlanság lenne egy negatív mérlegű csapat adná a OROY-t... Szerintem ha PO meglesz nem kaphatja meg más csak Lucky..
több mint 13 éve
Wilson teljesítménye azért is kiemelkedő, mert 3. körben draftolták és játszotta magát kezdőbe, bár Flynn-t még én is kijátszanám. Sajnos szerintem RGIII lesz a díj nyertese kevés int. ,komoly pontosság nagyon érzi az NFL-t.Mindezek ellenére hihetetlen amit egy csaknem teljesen újonc csapattal csinálunk ha bele gondolok mi lesz a közeljövőbe beleborzongok 😊szampi#33mondjuk azért sem nehéz kijátszani flynnt, mert azt duruzsolják, hogy szándákosan nyújt gyenge teljesítményt. megkapta FA-ként a nagy péézt, és nem akar megsérülni. nem érdekli a karrier. elüldögél évi sokmillióért...
több mint 13 éve
Wilson teljesítménye azért is kiemelkedő, mert 3. körben draftolták és játszotta magát kezdőbe, bár Flynn-t még én is kijátszanám. Sajnos szerintem RGIII lesz a díj nyertese kevés int. ,komoly pontosság nagyon érzi az NFL-t.Mindezek ellenére hihetetlen amit egy csaknem teljesen újonc csapattal csinálunk ha bele gondolok mi lesz a közeljövőbe beleborzongok 😊
több mint 13 éve
Felesleges statisztikázgatni! A tegnapi utolsó 1 perc után végleg azt mondom, hogy nem cserélném el Andrást senkire, még ha nem is játszik úgy egész meccs alatt mint, ahogy kéne! Nem biztos, hogy RW is így lehozta volna a meccset. Na meg a statisztikák egy része nem is rajta múlik. Maradjunk annyiban, hogy mind a hárman elég jól játszanak😊
több mint 13 éve
Az összehasonlítás azért "felesleges" mert ha megnézed, Seattle ben ott van Lynch Rb ben, és ő is faktor, töredék passz kísérlete van RW nek mint Luck nak. Nálunk igaz van Brown meg Ballard, de 2n nem futnak annyit mint Lynch..én itt spec Luck és RW összehasonlítására gondoltam, csak nem voltam egzakt!Statisztikailag RW emelkedik ki...Helmut Zimmernem értem én ezt Helmut
egészen pontosan melyik mutatóban emelkedik ki?
(katt a képre a nagyobbért)
bejelöltem pirossal a lényeget, de RG3 eggyel kevesebb meccset játszottsapka
Helmut Zimmer
Úgyhogy Lucknál 95%ban passzra számítanak. Még úgy is a futásunk idén nem olyan tré mint az elmúlt időben..
Míg ez RWnél jó 55-60% maximum.. De szerintem a statolást hagyjuk meg az unatkozó amcsiknak...
több mint 13 éve
Egyelőre mindhárman zseniálisak...Lucky Luke amit a zsebben művel, hihetetlen higgadt, talán néha túlságosan is, a 8-4 meg magáért beszél. RGIII agya zseniális, plusz nagyon univerzális, kézzel-lábbal jó, kár, hogy nincs D, ill. annyira nem is kár most a Hawks miatt...😛 RWill pedig ösztönösen jó, nem baj, hogy kimozog a zsebből(ami nem is tart sokáig...), kurva jó a lábmunkája, mozgás közben is pontosan dob. De amit Helmut mondott a legfontosabb: mindhárom csapat talált egy hosszútávú megoldást, de igazán összevetni őket majd néhány év múlva kell. Kösz ha elolvastátok, Medvepapa voltam! 😀én itt spec Luck és RW összehasonlítására gondoltam, csak nem voltam egzakt!Statisztikailag RW emelkedik ki...Helmut Zimmernem értem én ezt Helmut
Helmut Zimmer
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
én itt spec Luck és RW összehasonlítására gondoltam, csak nem voltam egzakt!Statisztikailag RW emelkedik ki...Helmut Zimmernem értem én ezt Helmut
több mint 13 éve
Fölösleges ezen témázni, Ballard lesz az OROY, már most egyértelmű. 😛
több mint 13 éve
Statisztikailag RW emelkedik ki...Helmut Zimmernem értem én ezt Helmut
bejelöltem pirossal a lényeget, de RG3 eggyel kevesebb meccset játszott
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Nem kétlem, hogy bevisz Titeket a PO-ba, és azt sem, hogy ez alapján megérdemelten kapja majd meg az OROY-t, ha rászolgál! Jelenleg azonban e 3 srácról csak annyit tudunk, hogy mindannyian nagyon ígéretesek, és lesz belőlük valaki! Tornasorban Luck kiemelkedik, más tekintetben, nem! Statisztikailag RW emelkedik ki, de ez önmagában még nagyon kevés ahhoz, hogy elmondjuk milyen játékos ő! A statisztikák azonban nem mondanak el önmagukban sokat a skillekről! Szívem szerint azt mondanám, hogy RW a legérettebb vezér e 3 fiatalember közül, illetve cluch, de ez sem lenne önmagában igaz, mivel Luck, és RG3 sincsenek híjján ennek a képességnek!Szerintem RW nem rossz irányító de ebben az "osztályban" Lucky Boy és RG III. kiemelkedik.. Ha Luck POba visz minket kizárt nem ő lesz az OROY.Stev85www.nfl.com/news/story/0ap1000000104858/article/is-russell-wilson-better-than-andrew-luck-rg3Ezen nincs mit nevetni, a tények igen makacs dolgok!!
Aki egy jót szeretne nevetni...Stev85
RW qrva jó! Luck is qrva jó, RGIII pedig azután végképp nagyon jó!
Shermannak pedig be nem áll a szája ez viszont gáz, de tudjuk ezt be annak a sok segédanyagnak, amely miatt megy most pihengetni!
Ami új ebben, az mindössze annyi, hogy RW beszállt az OROY küzdelembe, és ha a formája hasonló lesz ahhoz, amit hetek óta látunk (game winning drive), akkor ennek elnyerésére van reális esélye!Helmut Zimmer
Én úgy gondolom, hogy várjuk meg az idény végét! Mindenesetre megnyugtató érzés mind a Colts, mind a Skins, mind a Hox fanoknak, hogy évekre rendezték az egyik legnehezebb poszt kérdését!
Mindenesetre javaslom, hogy ha más nem nézd meg a macik elleni meccs (soldier field) utolsó 10 percét! Nagyon fontos 10 perc!
üdv.
H
több mint 13 éve
Szerintem RW nem rossz irányító de ebben az "osztályban" Lucky Boy és RG III. kiemelkedik.. Ha Luck POba visz minket kizárt nem ő lesz az OROY.www.nfl.com/news/story/0ap1000000104858/article/is-russell-wilson-better-than-andrew-luck-rg3Ezen nincs mit nevetni, a tények igen makacs dolgok!!
Shermannak pedig be nem áll a szája ez viszont gáz, de tudjuk ezt be annak a sok segédanyagnak, amely miatt megy most pihengetni!
Ami új ebben, az mindössze annyi, hogy RW beszállt az OROY küzdelembe, és ha a formája hasonló lesz ahhoz, amit hetek óta látunk (game winning drive), akkor ennek elnyerésére van reális esélye!Helmut Zimmer
több mint 13 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000104858/article/is-russell-wilson-better-than-andrew-luck-rg3Ezen nincs mit nevetni, a tények igen makacs dolgok!!
Ami új ebben, az mindössze annyi, hogy RW beszállt az OROY küzdelembe, és ha a formája hasonló lesz ahhoz, amit hetek óta látunk (game winning drive), akkor ennek elnyerésére van reális esélye!
több mint 13 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000104858/article/is-russell-wilson-better-than-andrew-luck-rg3Miért is? 😊
több mint 13 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000104858/article/is-russell-wilson-better-than-andrew-luck-rg3Aki egy jót szeretne nevetni...
több mint 13 éve
Ha még két meccset nyerünk szerintem tuti a playoff, vagyis remélem. A Steelers és a Bengals már csak egymást ütheti ki, a sorsunk szerencsére a mi kezünkben van.aztecAzért a Cin utolsó 2 meccse elég melegecske... Pit és Bal.. Még ha a Baltimore addigra pihentet is, nem lesz könnyű a Cin-nek.. A többi meccsük piskóta.. Dal,Sd...
több mint 13 éve
egyébként ezen a meccsen volt pár "első alkalom".Az nem volt semmi.. De hogy Stafford ott mit nézett azt nem tudom.. Látható volt a rövid passzt levédi, ere odadobja..
Fleener és Brazill első alkalommal szerzett TD-t az NFL-ben.
Luck első alkalommal dobott 4 TD-t egy NFL meccsen.
és ami a legjobban tetszett: Mathis első alkalommal szerzett interceptiont pályafutása során 😀dugo1993
több mint 13 éve
egyébként ezen a meccsen volt pár "első alkalom".Fleener és Brazill első alkalommal szerzett TD-t az NFL-ben.
Luck első alkalommal dobott 4 TD-t egy NFL meccsen.
és ami a legjobban tetszett: Mathis első alkalommal szerzett interceptiont pályafutása során 😀