Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 13 éve
mondjuk jöhet akármilyen futó ha nincs falshadyA futás még egész jól működik ezzel a fallal is, 100 yard fölött futunk, 4 körüli átlaggal, ami nem rossz. Persze nem elit, de bőven elmenne. A pass prot. az ami kritikán aluli időnként.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
DE Cory Redding named #Colts' Man of the Year for contributions on, off field. Well-deserved.FarkyHa szavazás lett volna, én is rá szavaztam volna. Tényleg nagyon megérdemelte.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Willis McGahee-nek pont ilyen, minden szakadt jellegű sérülése volt, és most 30+ éves, komoly karrierrel a háta mögöt. Szóval ha amúgy nem sérülékeny, akkor emiatt a sérülés miatt még lehet eredményes NFL karrierje. Nagy steel lehet annak aki behúzza majd.Azt mondják, hogy a jövő évet is valszeg ki kell hagynia majd, úgy draftoljuk...ezt gondoltam, de egy hátsó körös picket megérne, ha tényleg felépül valahaFarky
Chapman féleStez
Remélem Chapmannal mi hasonlót műveltünk tavaly. 😊

több mint 13 éve
DE Cory Redding named #Colts' Man of the Year for contributions on, off field. Well-deserved.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
mondjuk jöhet akármilyen futó ha nincs fal
több mint 13 éve
Azt mondják, hogy a jövő évet is valszeg ki kell hagynia majd, úgy draftoljuk...ezt gondoltam, de egy hátsó körös picket megérne, ha tényleg felépül valaha
Chapman féleStez
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Azt mondják, hogy a jövő évet is valszeg ki kell hagynia majd, úgy draftoljuk...Chapman féle
több mint 13 éve
ő rá én is gondoltam, h nagy húzás lehet ha fel tud épülni egy ilyen sérülésbőlAz megérné, nekem nagyon szimpatikus a RB class vége, majd ha elfogynak a vizsgáim, írok róla egy bejegyzést.ma olvastam, hogy Lattimore is készül a draftra. és ő ezzel a szar térddel tuti nem fog elmenni hamar. lehet, hogy egyáltalán nem.dugo1993
Höri
több mint 13 éve
Az megérné, nekem nagyon szimpatikus a RB class vége, majd ha elfogynak a vizsgáim, írok róla egy bejegyzést.ma olvastam, hogy Lattimore is készül a draftra. és ő ezzel a szar térddel tuti nem fog elmenni hamar. lehet, hogy egyáltalán nem.
Höri
több mint 13 éve
Az megérné, nekem nagyon szimpatikus a RB class vége, majd ha elfogynak a vizsgáim, írok róla egy bejegyzést.Ha Brown ilyen ropi marad, akkor kinéz nekünk egy RB draft is, kell egy jó backup Ballard mögé 😀aztecszerintem erre kár draftolni, ha mégis max 6. 7. kör.dugo1993
Csak előtte igazoljunk pár blokkolót is mer különben oly mindegy. Én ha 2013-as FA listát látok, nem tudok más posztra ránézni az OL-en kívül.
több mint 13 éve
Már amikor nincs triple coverage rajtade azért elképzelni mit csinálna egy Megatron-Brady vagy egy Megatron-Brees duó...szampi#33szerintem Stafforddal sem kell panaszkodnia. Nem rossz ő, meg rá dob a legtöbbetdugo1993
több mint 13 éve
de azért elképzelni mit csinálna egy Megatron-Brady vagy egy Megatron-Brees duó...szampi#33szerintem Stafforddal sem kell panaszkodnia. Nem rossz ő, meg rá dob a legtöbbet
több mint 13 éve
Én viszont le is lőném magmat, ha Megatron a Patsben játszana. Hiába döntene meg minden rekordot, mert annak azért örülnék, csak ne a Patsben. 😊
több mint 13 éve
Jaja, jó vicc.Ugyan ezt gondolom én is Megatronról.Egy gép akit nagyon max a karrierje végén fogunk látni más színű mezben, de azért elképzelni mit csinálna egy Megatron-Brady vagy egy Megatron-Brees duó...igen sok rekord dőlne meg úgy érzem.De szerintem itt akkor vége is az off-nak.
Én vagyok szerintem az egyik legnagyobb Megatron buzi ezen a fórumon egyébként, szóval simán elnézném nálunk, és megőrülnék, de hát szerinted?
Megatron példás magaviseletű ember, sosem pofázik, így arra sincs esély, hogy balhé legyen a Lionssal, most meg ugye friss, 7 éves szerződést kötött a szezon előtt.
Nyilván, mert a Lions mindenképpen meg akarta tartani, nem lett volna olyan hülye, hogy kiengedi a piacra.
Szóval akinek Megatron kéne, az adja a fél franchiset kb, és talán elviheti Detroiotból. 😊
De szerintem Oroszlánként fog visszavonulni. 😊Stez
több mint 13 éve
Ha Brown ilyen ropi marad, akkor kinéz nekünk egy RB draft is, kell egy jó backup Ballard mögé 😀aztecszerintem erre kár draftolni, ha mégis max 6. 7. kör.
de lehet találni valami veteránt akár occsóé 😀
bár Ballard, Brown, Carter trióból fel tudja magát találni az ember 😀
több mint 13 éve
Ha Brown ilyen ropi marad, akkor kinéz nekünk egy RB draft is, kell egy jó backup Ballard mögé 😀
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
De szerintem Oroszlánként fog visszavonulni. 😊StezPedig de megérdemelné, hogy gyűrű esélyes csapatban nyomja. Na de majd talán jövőre ha rendbe teszik a Lions FO-t.
több mint 13 éve
Jaja, jó vicc.Bennem valamiért az volt FA lesz, Mea Culpa... De szerintem Butler, Vaughn 2sért meg kéne próbálni 😛Stev85ember, Megatron a szezon előtt kötött új, 120 milliós szerződést a Lionssal, asszem 7 évesetKomolyan meglepne nálunk kötne ki.. A nagy pénzesek lehet elviszik... Csak kérdés kiket vágnak ki miatta.Stev85ezzel az NFL 31 csapat hasonlóképpen van szerintemStezláttok esélyt rá, hogy jövőre nálunk kössön ki?dugo1993inkább gyűjtsünk pénzt Megatronra 😀 Őt szívesebben látnám Colts mezben..
szampi#33
szerinted?
az viszi el onnan max, aki odaadja érte a fél franchisetStez
Én vagyok szerintem az egyik legnagyobb Megatron buzi ezen a fórumon egyébként, szóval simán elnézném nálunk, és megőrülnék, de hát szerinted?
Megatron példás magaviseletű ember, sosem pofázik, így arra sincs esély, hogy balhé legyen a Lionssal, most meg ugye friss, 7 éves szerződést kötött a szezon előtt.
Nyilván, mert a Lions mindenképpen meg akarta tartani, nem lett volna olyan hülye, hogy kiengedi a piacra.
Szóval akinek Megatron kéne, az adja a fél franchiset kb, és talán elviheti Detroiotból. 😊
De szerintem Oroszlánként fog visszavonulni. 😊
több mint 13 éve
Bennem valamiért az volt FA lesz, Mea Culpa... De szerintem Butler, Vaughn 2sért meg kéne próbálni 😛ember, Megatron a szezon előtt kötött új, 120 milliós szerződést a Lionssal, asszem 7 évesetKomolyan meglepne nálunk kötne ki.. A nagy pénzesek lehet elviszik... Csak kérdés kiket vágnak ki miatta.Stev85ezzel az NFL 31 csapat hasonlóképpen van szerintemStezláttok esélyt rá, hogy jövőre nálunk kössön ki?dugo1993inkább gyűjtsünk pénzt Megatronra 😀 Őt szívesebben látnám Colts mezben..
szampi#33
szerinted?
az viszi el onnan max, aki odaadja érte a fél franchisetStez
több mint 13 éve
ember, Megatron a szezon előtt kötött új, 120 milliós szerződést a Lionssal, asszem 7 évesetKomolyan meglepne nálunk kötne ki.. A nagy pénzesek lehet elviszik... Csak kérdés kiket vágnak ki miatta.Stev85ezzel az NFL 31 csapat hasonlóképpen van szerintemStezláttok esélyt rá, hogy jövőre nálunk kössön ki?dugo1993inkább gyűjtsünk pénzt Megatronra 😀 Őt szívesebben látnám Colts mezben..
szampi#33
szerinted?
az viszi el onnan max, aki odaadja érte a fél franchiset
több mint 13 éve
Komolyan meglepne nálunk kötne ki.. A nagy pénzesek lehet elviszik... Csak kérdés kiket vágnak ki miatta.ezzel az NFL 31 csapat hasonlóképpen van szerintemStezláttok esélyt rá, hogy jövőre nálunk kössön ki?dugo1993inkább gyűjtsünk pénzt Megatronra 😀 Őt szívesebben látnám Colts mezben..
szampi#33
több mint 13 éve
ezzel az NFL másik 31 csapata hasonlóképpen van szerintemláttok esélyt rá, hogy jövőre nálunk kössön ki?dugo1993inkább gyűjtsünk pénzt Megatronra 😀 Őt szívesebben látnám Colts mezben..
szampi#33
egyébként meg pénzünk pont lenne rá offseasonban, csak mondjuk minimum két évi draftunkat kellene érte odaadni, és akkor lehet, keveset is mondtam
több mint 13 éve
nem férne be 😀 😀láttok esélyt rá, hogy jövőre nálunk kössön ki?dugo1993inkább gyűjtsünk pénzt Megatronra 😀 Őt szívesebben látnám Colts mezben..
szampi#33
több mint 13 éve
láttok esélyt rá, hogy jövőre nálunk kössön ki?dugo1993inkább gyűjtsünk pénzt Megatronra 😀 Őt szívesebben látnám Colts mezben..
több mint 13 éve
Kell a kukinak.Csak elvenné a carryket Ballardtól és Browntól.
Ballard jövőre mehet kezdőbe. 😊