Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 497 — ℧
majdnem elfelejtettem beírni, h szerintem ma kikapunk 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
TY-t még kevesen látták 😀
több mint 13 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
szerintem nem fogunk igazolni milliós WR-t, egyet se. okosabban kell a pénzt elkölteni, a WR depth jónak számítHöri
meg ha igen akkor is wallace jönne, és jobban is járnánk vele. (szerintem)
valahol olvastam, hogy azt mondják a védők a ligában h belülről 4 WR van, akit ők is gyorsabbnak látnak a pályán: dijundisun jackson, wallace, heyward-bey, demaryius thomas! (ha jól emlékszem)

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
szerintem nem fogunk igazolni milliós WR-t, egyet se. okosabban kell a pénzt elkölteni, a WR depth jónak számít

több mint 13 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Megérkezett a csapat Houstonba.Redding nagyon komolyan néz ki...az az öv haláli durva 😀

sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/425737_10151954321300110_647444872_n.jpgaztec
Ez a Redding, mekkora egy idióta😀

több mint 13 éve
Bowe--> IR
Szerintetek érintheti ez az árát ill. így nőnek-e az esélyeink a megszerzésére vonatkozóan, feltéve, hogy be akarunk érte jelentkezni?roniadi
Egy ilyen bordasérülés csak azért vet véget a szezonjának, mert már sok nincs hátra belőle egyébként sem. Ettől biztos nem fog nőni a kockázat vele kapcsolatban. Vagyis az ára sem csökken.

Másrészt tudja pontosan, hogy ő lesz a legjobb WR a piacon. Nemcsak mi ismerjük a listát. Ha mennie kell, nem szeretetből fog aláírni. Azt megtehetné Kansas Cityben is (amiről annyit mondott, ha bárhogy meg tudnak egyezni, mindenképp marad.)

Egyébként nem értem, miért pont a Colts esélyei nőnének?ulpianus
csak azért mert lesz rá pénzünk, ő is szeretne egy 1-2 éven belül SB esélyes csapatban játszani egy ligaelit irányítóval.
ez jelen pillanatban -nem megbántva senkit- KC-ben nem néz ki így..

több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Bowe--> IR
Szerintetek érintheti ez az árát ill. így nőnek-e az esélyeink a megszerzésére vonatkozóan, feltéve, hogy be akarunk érte jelentkezni?roniadi
Egy ilyen bordasérülés csak azért vet véget a szezonjának, mert már sok nincs hátra belőle egyébként sem. Ettől biztos nem fog nőni a kockázat vele kapcsolatban. Vagyis az ára sem csökken.

Másrészt tudja pontosan, hogy ő lesz a legjobb WR a piacon. Nemcsak mi ismerjük a listát. Ha mennie kell, nem szeretetből fog aláírni. Azt megtehetné Kansas Cityben is (amiről annyit mondott, ha bárhogy meg tudnak egyezni, mindenképp marad.)

Egyébként nem értem, miért pont a Colts esélyei nőnének?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
Bowe--> IR
Szerintetek érintheti ez az árát ill. így nőnek-e az esélyeink a megszerzésére vonatkozóan, feltéve, hogy be akarunk érte jelentkezni?

több mint 13 éve
szf61 Indianapolis Colts 1 343 — We got Luck.
Na hál' Istennek...
Azért így mégiscsak több esélyünk van 😊

“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 13 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Megérkezett a csapat Houstonba.Redding nagyon komolyan néz ki...az az öv haláli durva 😀

sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/425737_10151954321300110_647444872_n.jpg

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Lefeged fiatal, van benne potenciál, és alig játszott eddig, sztem meg kell hogy kapja az esélyt. én látok benne egy új betheat, ha nem is akkora klasszist, de azért simán játszhatna kezdőben mellette

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 13 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
- Lefegednek még nincs missed tackle-je idén, akár csak Angerernek, Freeney és Mathis (Hughes 1-nél tart).
Escalade
nekem mondhatsz akármilyen statot, de abban biztos vagyok, hogy Zbiko jobb Lefegednél..őt nem engednék a kezdő közelébe.

főleg az utóbbi időben volt nagyon jó Zbiko saját magához képest. ilyen teljesítménnyel simán megelégednék akár jövőre is a kezdőben.

úristen, mire ezt leírtam részegen... 😀dugo1993
Nyilván nem a missed tackle-ök száma határozza meg a minőséget, de...
Joe Lefeged has not missed a tackle since taking over for an injured Zbikowski, and has one of the highest run stop % in the league.
Lefeged ranks 3rd in the league in coverage snaps per reception, 2nd only to Polamalu in snaps per target. Zibby is 71st and 78th.
Nem difference maker, de csendben teszi a dolgát (ami Ziborol közel sem volt elmondható, fejcsóváló mozzanat fejcsóváló mozzanatot követett, 1 egész jó meccsel).

több mint 13 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
- Lefegednek még nincs missed tackle-je idén, akár csak Angerernek, Freeney és Mathis (Hughes 1-nél tart).
Escalade
nekem mondhatsz akármilyen statot, de abban biztos vagyok, hogy Zbiko jobb Lefegednél..őt nem engednék a kezdő közelébe.

főleg az utóbbi időben volt nagyon jó Zbiko saját magához képest. ilyen teljesítménnyel simán megelégednék akár jövőre is a kezdőben.

úristen, mire ezt leírtam részegen... 😀

több mint 13 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Fleener bevethető lesz? Multkor összeszedett egy kisebb sérülést. Addig viszont kb őt kereste a legtöbbször Luck, ami tetszet 😀 bár talán 1szer jött be összvissz.
Lehet a végjátékra tartogattuk a legütősebb kártyát😀shady
FP-t tolt szerdán, csütörtökön és pénteken is. Viszont Carter, Zbiko, Justice, Satele, Conner OUT.Farky
Minden viccet félretéve, Shipley és Lefeged simán upgrade a két stabil kezdőhöz képest (és a statisztikák alátámasztják ezt a felvetést). Habár utóbbi nem éppen HoF kaliber, jobban járunk vele, ha ő kezd, és Zbikowski megy vissza a STbe.

Pár random statisztika:
- Satele 77.4% jó blokk, 13.4% rossz (5 sack), ezzel az NFL centermezőnyében utolsó előtti. Tudtuk, hogy hullámzó játékos, de a hullám kiemelkedő részét még nem annyira mutatta meg.
- Shipley ezzel szemben 84.6%/5.8%, ami NFL átlagnak mondható.
- Általánosságban elmondható, hogy a 3 rotált ILB kifejezetten jól teljesít, a a liga első felébe tartoznak futás ellen, illetve passrush hatékonyságban.
- Az OLB csapat -nem meglepetésként- gyenge futás ellen, de Mathis/Hughes top 10 pass rushban.
- 2 legjobb pass rush DT Nevis, illetve Moala. Sajnos más közös is van bennük... Futás ellen Guyon és Reddingen kívül senki nem hoz pluszt.
- Összességében elmondható, hogy szinte maximális teljesítményt nyújtanak az "összekukázott" védő (Guy, Hickman, Freeman, Connert is ide lehet venni).
- Luck 2000 óta a leghatékonyabb 3rd & long QB.

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 497 — ℧
Fleener bevethető lesz? Multkor összeszedett egy kisebb sérülést. Addig viszont kb őt kereste a legtöbbször Luck, ami tetszet 😀 bár talán 1szer jött be összvissz.
Lehet a végjátékra tartogattuk a legütősebb kártyát😀shady
FP-t tolt szerdán, csütörtökön és pénteken is. Viszont Carter, Zbiko, Justice, Satele, Conner OUT.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
Lehet a végjátékra tartogattuk a legütősebb kártyát😀
több mint 13 éve
cartman023 Indianapolis Colts 977
Dőlnek kifele a faljátékosok :

www.nfl.com/news/story/0ap1000000111201/article/indianapolis-colts-to-travel-without-two-starting-offensive-linemencartman023
Wattot Linkenbach szétalázzaBorbinho
watt mostanában sokszor indul DT-ből, hát nem irigylem reitz/mcglynn/olsen guard hármast sem.. Miska84
András akkor megint az életéért futhat majd, mint év elején, mikor Linkenbach volt a kezdő...Stev85
Az biztos. Szerintem a Texans nagyon fel fogja szívni magát a Pats miatti nagy vereség miatt, és meg akarja mutatni, hogy nem véletlenül áll 11-2-vel.
több mint 13 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 685 — Colts Fan és Anti-Pats Fan

www.nfl.com/news/story/0ap1000000111201/article/indianapolis-colts-to-travel-without-two-starting-offensive-linemencartman023
watt mostanában sokszor indul DT-ből, hát nem irigylem reitz/mcglynn/olsen guard hármast sem.. Miska84
András akkor megint az életéért futhat majd, mint év elején, mikor Linkenbach volt a kezdő...

több mint 13 éve

watt mostanában sokszor indul DT-ből, hát nem irigylem reitz/mcglynn/olsen guard hármast sem..

több mint 13 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

Wattot Linkenbach szétalázza

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 13 éve
cartman023 Indianapolis Colts 977

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/r1u5jedm4dazd5iysocu
Indianapolis Colts without two starting O-linemen
It appears the Indianapolis Colts will be without two starting offensive linemen -- Samson Satele and Winston Justice -- against the Houston Texans. Could be a long day for Andrew Luck.
több mint 13 éve
Azt mondják, hogy a jövő évet is valszeg ki kell hagynia majd, úgy draftoljuk...
Chapman féleStez
Én azt olvastam, hogy azért szeretné, hogy idén draftolják, mert több esélyt lát arra, hogy az NFL beli orvosok helyre tudják rakni és március végén már szeretne ismét pályára lépni (gyakorolni). Na most azt a sérülést elnézve szerintem örülhet, ha szeptemberben elkezdhet gyakorolni. Minden esetre, ha tényleg helyre tudják rakni, jó pick lehet!FearTomi
Az addig oké, de ezen a szinten nem csak az orvosi színvonal nagyobb, de az egész liga keményebb.Ha csak nem egy AP a csávó félő, hogy bedarálják megint..Nekem egy késői picket Tyrann Mathieu érne meg.Az LSU-s balhé ellenére tuti hogy nem undrafted FA-ként viszik el.szampi#33
Áh, szerintem értékesebb játékos, mint, hogy ezért ne draftolják. Ennyi erővel anno Favre-t is simán kicsaphatták volna a ligából😊

több mint 13 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 358
Azt mondják, hogy a jövő évet is valszeg ki kell hagynia majd, úgy draftoljuk...
Chapman féleStez
Én azt olvastam, hogy azért szeretné, hogy idén draftolják, mert több esélyt lát arra, hogy az NFL beli orvosok helyre tudják rakni és március végén már szeretne ismét pályára lépni (gyakorolni). Na most azt a sérülést elnézve szerintem örülhet, ha szeptemberben elkezdhet gyakorolni. Minden esetre, ha tényleg helyre tudják rakni, jó pick lehet!FearTomi
Az addig oké, de ezen a szinten nem csak az orvosi színvonal nagyobb, de az egész liga keményebb.Ha csak nem egy AP a csávó félő, hogy bedarálják megint..Nekem egy késői picket Tyrann Mathieu érne meg.Az LSU-s balhé ellenére tuti hogy nem undrafted FA-ként viszik el.

több mint 13 éve
Chapman féleStez
Én azt olvastam, hogy azért szeretné, hogy idén draftolják, mert több esélyt lát arra, hogy az NFL beli orvosok helyre tudják rakni és március végén már szeretne ismét pályára lépni (gyakorolni). Na most azt a sérülést elnézve szerintem örülhet, ha szeptemberben elkezdhet gyakorolni. Minden esetre, ha tényleg helyre tudják rakni, jó pick lehet!

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Chapman féleStez
ezt gondoltam, de egy hátsó körös picket megérne, ha tényleg felépül valahaFarky
Willis McGahee-nek pont ilyen, minden szakadt jellegű sérülése volt, és most 30+ éves, komoly karrierrel a háta mögöt. Szóval ha amúgy nem sérülékeny, akkor emiatt a sérülés miatt még lehet eredményes NFL karrierje. Nagy steel lehet annak aki behúzza majd.

Remélem Chapmannal mi hasonlót műveltünk tavaly. 😊peterk2005
Egyébként nem, Lattimore sérülése inkább Frank Gore pár évvel ezelőttijére hasonlít ahogy olvasom, McGahee-t főleg a szituáció miatt emlegetik. Plusz McGahee akkor top5 prospect volt mikor kidőlt, Lattimore csak simán első körös. Nem lesz undrafted, Michael Bush is elment 3. körben, én oda várom kb.

OFF vége