Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 13 éve
Köszi a gyors választ 😊Hali, egy jó "Luckos" siget keresek, tudna valaki segíteni?Köszi előre is 😊aztecbowl.hu/forum/galeriak/indianapolis_colts_galeriaapeszos
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
ja, természetesen Fosterre gondoltam, és Ariant akartam írni, csak már reflexből Arianst írok néha 😊Arianst kellene megfognunk majd, StezArianst már csak nem kell megfogni az oldalvonal mellett 😀
mondjuk Ariant már annál inkább 😀dugo1993
több mint 13 éve
Nem látszik a kép ?Milyet?FearTomi
Na ilyet kötött el egy londiner fiú Wayne-től tegnap egy Indianapolisi hotelben.
Hajnali 2-kor megfogták, mert részegen furikázott vele a barom.szf61
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 13 éve
Milyet?
Na ilyet kötött el egy londiner fiú Wayne-től tegnap egy Indianapolisi hotelben.
Hajnali 2-kor megfogták, mert részegen furikázott vele a barom.szf61
több mint 13 éve

Hajnali 2-kor megfogták, mert részegen furikázott vele a barom.
több mint 13 éve
Arianst kellene megfognunk majd, StezArianst már csak nem kell megfogni az oldalvonal mellett 😀
mondjuk Ariant már annál inkább 😀
több mint 13 éve
Azt hiszem Arians erőltetni fogja a hosszú passzokat, mert szép számmal be is jöhetnek majd, főleg ha Joseph nem játszhat ellenünk, mert hetek óta sérült folyton. StezJoseph szerintem távolról sem volt még egészséges, a Lloyd TD-nél nagyon húzta a lábát.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Hali, egy jó "Luckos" siget keresek, tudna valaki segíteni?Köszi előre is 😊aztecbowl.hu/forum/galeriak/indianapolis_colts_galeria
több mint 13 éve
Kikapott a Texans, aminek annyira nem örülök, mert ezek a balfaszok elintézik a végén, hogy az utolsó héten se tudjanak pihentetni senkit sem, mert még a hazai pályáért fognak majd küzdeni.De mondjuk azért jól láthattuk, hogy habár Schaub a mi védelmünket halálra fogja szivatni, főleg Johnson, de viszont az ő védelmük is sebezhető. Azt hiszem Arians erőltetni fogja a hosszú passzokat, mert szép számmal be is jöhetnek majd, főleg ha Joseph nem játszhat ellenünk, mert hetek óta sérült folyton.
Arianst kellene megfognunk majd, valamint Wattot, ha őket sikerül, szerintem még frankón nyerhetünk is. 😊
több mint 13 éve
Bocs az offért de ti innen, hogy tudtok letölteni mert én nem tudok. Ha valaki ebben tud segíteni PM-ben megírhatja! előre is köszi(a TenYardon még sehol a meccs... látja valahol valaki?)wmitty| thepiratebay.se/search/titans%20colts/0/99/0A | Farky
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Hali, egy jó "Luckos" siget keresek, tudna valaki segíteni?Köszi előre is 😊
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
(örök hála!csak nehogy holnapra elfelejtsem 😉
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
(a TenYardon még sehol a meccs... látja valahol valaki?)wmitty| thepiratebay.se/search/titans%20colts/0/99/0A |
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Igen, regisztrálni kell. Nekem a Chrome translate segített.köszi!(a TenYardon még sehol a meccs... látja valahol valaki?)wmittyrutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4278363Stev85
(ott regisztrácijá kell? mert nem indul el nekem, és külföldiül van a kiírás)wmitty
több mint 13 éve
köszi!(a TenYardon még sehol a meccs... látja valahol valaki?)wmittyrutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4278363Stev85
(ott regisztrácijá kell? mert nem indul el nekem, és külföldiül van a kiírás)
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
(a TenYardon még sehol a meccs... látja valahol valaki?)wmittyrutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4278363
több mint 13 éve
(a TenYardon még sehol a meccs... látja valahol valaki?)wmittyÉn rutrackerről tudtam leszedni.
több mint 13 éve
(a TenYardon még sehol a meccs... látja valahol valaki?)
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
csak nehogy úgy legyen, hogy meglesz a győzelem, de rámegyünk...wmittyCsak nyugodtan tessék legalább egyszer megcsapni a Texanst és minden jó lesz 😊
több mint 13 éve
vagy orlovsky 😛Hehe, a Ravensnél kivágták Cameront, és Caldwell lesz az OC úgy néz ki a maradék hetekre. 😀A végén festő kiejtett minket 😀 Ne adj nekik tippeket😀
Ha van esze, most visszaviszi Paintert a Ravensbe és őt kezdeti Bajusz helyett. 😀Stez
Underdog Qb 😀 Stev85
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 13 éve
Hehe, a Ravensnél kivágták Cameront, és Caldwell lesz az OC úgy néz ki a maradék hetekre. 😀A végén festő kiejtett minket 😀 Ne adj nekik tippeket😀
Ha van esze, most visszaviszi Paintert a Ravensbe és őt kezdeti Bajusz helyett. 😀Stez
Underdog Qb 😀
több mint 13 éve
Hehe, a Ravensnél kivágták Cameront, és Caldwell lesz az OC úgy néz ki a maradék hetekre. 😀Ha van esze, most visszaviszi Paintert a Ravensbe és őt kezdeti Bajusz helyett. 😀
több mint 13 éve
szerintem az, hogy 9 szoros meccsből 8at megnyertünk több mint kurvajó! ne legyünk elégedetlenek. meg hát ki tudja, akkor lehet nem becsülnek le minket ennyire a csomagolók egy fordulóval később!Nem lehet, hanem biztos.Küldök facebookon Rex Ryannek egy career highlights videót Painterről, szerintem holnap már kapja a szerződést.Höriebben az a legviccesebb, hogy lehet upgrade lenne 😀dugo1993
Sanchonál rosszabb nincs. Painter PO-ba vinné Ryanéket. 😀
Mondjuk emgint eszembe jutott, mi lett volna akkor, ha a Jax elleni meccs végét nem balfaszkodjuk el, orgazmus hegyek. 😀Stez
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 13 éve
Majd a PO-ba kell összejönni sörözni egyet, először a Ravens megverésekor, utána pedig a Pats oktatásakor. 😛
több mint 13 éve
Most vasárnap a következő javaslatom lenne.A meccs elején meghívok mindenkit egy sörre, eldumálunk egy órácskát.
Majd leülünk a 3 negyed közepe felé, amikor a Colts 10-14 pont hátrányban van már (szokás szerint) és megnézzük a comeback-et 😊
Egy csomó vérnyomásproblémára kiváló orvosság lenne. 😊