Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Breaking News: Indianapolis Colts Coach Jim Caldwell says Peyton Manning has been ruled out against the Texans. Kerry Collins to start.
több mint 13 éve
Szerintem mondjuk a Saints Brees nélkül sem lenne kilátástalan helyzetben annyira, mint mi PM nélkül. Ott például van falnak és védelemnek nevezhető valami, nálunk nem kifejezetten. A fal is azért olyan amilyen, mert PM az irányító.StezPersze, csak a helyzet érzékeltetésére írtam. No, és ugye azt se tudjuk, hogy mi mire lennénk képesek egy normális NFL szintű csereirányítóval, mert ezt még nem láttuk. 😊
Más. Tudja valaki miért dobtuk ki Harrist? Mert a teljesítménye alapján nem hinném...
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Szerintem mondjuk a Saints Brees nélkül sem lenne kilátástalan helyzetben annyira, mint mi PM nélkül. Ott például van falnak és védelemnek nevezhető valami, nálunk nem kifejezetten. A fal is azért olyan amilyen, mert PM az irányító.Tök érdekes, hogy mennyire csapatjátéknak tartják az amerikai futballt, ezzel szemben a Colts egyre inkább egy one man show jellegét ölti. Pl. nehezen tudnám elképzelni, hogy Manning nélkül a Colts tudna 11-5-ös szezont csinálni, mint amit a Pats csinált Brady nélkül, Cassellel (akit akkor kb. Painter szintű játékosnak tartottak).somoskovigEnnek több oka is van. Először is PM nem egyszerűen egy jól dobó irányító, hanem egy a pályán játszó offensive coordinator is egyben. Igazán ez az amivel szerintem több, mint bármelyik jelenlegi vagy korábbi QB a ligában. Ezzel a képességével önmagában bármelyik csapat eredményéhez hozzáadna néhány győzelmet. És ugye az NFL-ben 2-3 meccs is sokat jelent, hiszen egy 8-8-ból tud 11:5-öt csinálni, ami "szakadéknyi" különbség adott esetben. 😉
Emellé társul, hogy a Colts egy passz-orientált csapat, közepes defense-el. Az ilyen csapatoknál a QB poszt még inkább kulcskérdés, mint másoknál. A Saints se jutna sokra, ha Brees hirtelen kidőlne és valami nem is igazán NFL szintű helyettesnek kellene megoldani a dolgokat. Plusz ugye ott van még, hogy a Colts sérülésbajnok is, így több más poszton is rezeg a léc...peterk2005
több mint 13 éve
Tök érdekes, hogy mennyire csapatjátéknak tartják az amerikai futballt, ezzel szemben a Colts egyre inkább egy one man show jellegét ölti. Pl. nehezen tudnám elképzelni, hogy Manning nélkül a Colts tudna 11-5-ös szezont csinálni, mint amit a Pats csinált Brady nélkül, Cassellel (akit akkor kb. Painter szintű játékosnak tartottak).somoskovigEnnek több oka is van. Először is PM nem egyszerűen egy jól dobó irányító, hanem egy a pályán játszó offensive coordinator is egyben. Igazán ez az amivel szerintem több, mint bármelyik jelenlegi vagy korábbi QB a ligában. Ezzel a képességével önmagában bármelyik csapat eredményéhez hozzáadna néhány győzelmet. És ugye az NFL-ben 2-3 meccs is sokat jelent, hiszen egy 8-8-ból tud 11:5-öt csinálni, ami "szakadéknyi" különbség adott esetben. 😉
Emellé társul, hogy a Colts egy passz-orientált csapat, közepes defense-el. Az ilyen csapatoknál a QB poszt még inkább kulcskérdés, mint másoknál. A Saints se jutna sokra, ha Brees hirtelen kidőlne és valami nem is igazán NFL szintű helyettesnek kellene megoldani a dolgokat. Plusz ugye ott van még, hogy a Colts sérülésbajnok is, így több más poszton is rezeg a léc...
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Ja, a PR-t én fogom írni NSO-ra, de én sem tudok nagyon mást írni, mivel én is így gondolom. PM nélkül 2-4 a győzelmünk meglehet, és simán top5-s pickünk lesz, de az 1/1-en sem lepődnék meg. Abból aztán húzunk DE-t vagy DT-t, aki természetesen orbitálisan nagy bust lesz. 😀nem a fantasym miatt izgat a sérüléseStezPersze, persze, az a legkevesebb.
Nagyon keményen fogalmaz például a bowl.hu Power Rankingja velünk kapcsolatban, de lehet, hogy az NSO (szintén bowl.hu-s) elemzése volt, szóval valahogy úgy mondja, hogy PM-mel rájátszás - bármikor, ha baj van vele, 8-8 a projektálható mérleg, ha kiesik, akkor "1/1". Ha utóbbi tán nem is igaz, azért a valóság tényleg majdnem ilyen nyers.wmitty
több mint 13 éve
Tök érdekes, hogy mennyire csapatjátéknak tartják az amerikai futballt, ezzel szemben a Colts egyre inkább egy one man show jellegét ölti. Pl. nehezen tudnám elképzelni, hogy Manning nélkül a Colts tudna 11-5-ös szezont csinálni, mint amit a Pats csinált Brady nélkül, Cassellel (akit akkor kb. Painter szintű játékosnak tartottak). Valahogy az az érzésem, hogy sokkal kevesebb a rendszer szerepe itt, és sokkal több Manning egyéni képességeié, amnek hiányát nyilván pont emiatt nagyon erősen megérzi a csapat.nem a fantasym miatt izgat a sérüléseStezPersze, persze, az a legkevesebb.
Nagyon keményen fogalmaz például a bowl.hu Power Rankingja velünk kapcsolatban, de lehet, hogy az NSO (szintén bowl.hu-s) elemzése volt, szóval valahogy úgy mondja, hogy PM-mel rájátszás - bármikor, ha baj van vele, 8-8 a projektálható mérleg, ha kiesik, akkor "1/1". Ha utóbbi tán nem is igaz, azért a valóság tényleg majdnem ilyen nyers.wmitty
több mint 13 éve
nem a fantasym miatt izgat a sérüléseStezPersze, persze, az a legkevesebb.
Nagyon keményen fogalmaz például a bowl.hu Power Rankingja velünk kapcsolatban, de lehet, hogy az NSO (szintén bowl.hu-s) elemzése volt, szóval valahogy úgy mondja, hogy PM-mel rájátszás - bármikor, ha baj van vele, 8-8 a projektálható mérleg, ha kiesik, akkor "1/1". Ha utóbbi tán nem is igaz, azért a valóság tényleg majdnem ilyen nyers.
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Nekem is irányítóm fantasyben, de pont nem a fantasym miatt izgat a sérülése
több mint 13 éve
Manning nekem is az irányítóm fantasybanJayB+1 (csak én nem is draftoltam mögé senkit cserének, mondván, minek, meg kit)
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
xrace77
4 515
több mint 13 éve
nagyon fasza, nélküle sanszunk sincs.Collie és Gonzo a héten nem edzenek 😊 mindketten OUT státuszt kaptak
akkor idén 5 meccsből áll a preseasonunk, Colliékat is fölösleges játszatni, mert csak lesérülnek 😊Stez
több mint 13 éve
Én azt olvastam, hogy 4 vagy 5 hét (akár több) is lehet Peyton igazolt távolmaradása. Nem azért, mert akkor van Chiefs meccs, csak ezt írták CBS Sport.comon.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
bent vagytok a playoffban, mit izgulsz 😛Amennyiben Manning nem kezd vasárnap, szerintem egy 3-4 meccset minimum kihagy. Ha 1 hétre rá NFL kész, az első héten is játszik.EscaladeJobbulást Peytonnak, de nem lennék szomorú, ha ellenünk sem játszhatna.vassadi
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Amennyiben Manning nem kezd vasárnap, szerintem egy 3-4 meccset minimum kihagy. Ha 1 hétre rá NFL kész, az első héten is játszik.EscaladeJobbulást Peytonnak, de nem lennék szomorú, ha ellenünk sem játszhatna.
több mint 13 éve
Amennyiben Manning nem kezd vasárnap, szerintem egy 3-4 meccset minimum kihagy. Ha 1 hétre rá NFL kész, az első héten is játszik.nagyon fasza, nélküle sanszunk sincs.Akkor ne reménykedjek,hogy nálunk a tőletek kivágott Jacques McClendon lesz a faszacsávó ugye? 😀Bazzanivissza lehet keresni: a 2010-es draft 4. körében konkrétan fingom nem volt ki ez a csávó.
1 év múlva ki is rakták a keretből - mekkora meglepetés.
pedig én mindíííg mondom előre, hogy kit kéne draftolni, igazolni, waivelni, claimelni, de Polian ritkán hallgat az okos szóra 😊
más: Manning elvileg Doubtful státuszt kap vasárnapra, gyanúsan nem játszik. Ha így lesz, akkor szerintem ki se álljunk, írják be a 3-0-t.Höri
akkor idén 5 meccsből áll a preseasonunk, Colliékat is fölösleges játszatni, mert csak lesérülnek 😊Stez
több mint 13 éve
nagyon fasza, nélküle sanszunk sincs.vissza lehet keresni: a 2010-es draft 4. körében konkrétan fingom nem volt ki ez a csávó.há'mer az olinemanek rosszakHöriAkkor ne reménykedjek,hogy nálunk a tőletek kivágott Jacques McClendon lesz a faszacsávó ugye? 😀Bazzani
pedig én mindíííg mondom előre, hogy kit kéne draftolni, igazolni, waivelni, claimelni, de Polian ritkán hallgat az okos szóra 😊
más: Manning elvileg Doubtful státuszt kap vasárnapra, gyanúsan nem játszik. Ha így lesz, akkor szerintem ki se álljunk, írják be a 3-0-t.Höri
akkor idén 5 meccsből áll a preseasonunk, Colliékat is fölösleges játszatni, mert csak lesérülnek 😊
több mint 13 éve
vissza lehet keresni: a 2010-es draft 4. körében konkrétan fingom nem volt ki ez a csávó.há'mer az olinemanek rosszakHöriAkkor ne reménykedjek,hogy nálunk a tőletek kivágott Jacques McClendon lesz a faszacsávó ugye? 😀Bazzani
más: Manning elvileg Doubtful státuszt kap vasárnapra, gyanúsan nem játszik. Ha így lesz, akkor szerintem ki se álljunk, írják be a 3-0-t.
több mint 13 éve
há'mer az olinemanek rosszakHöriAkkor ne reménykedjek,hogy nálunk a tőletek kivágott Jacques McClendon lesz a faszacsávó ugye? 😀
több mint 13 éve
Manning nekem is az irányítóm fantasyban. Emelett van még egy Alex Smith-em, nincs több mondanivalóm 😊JayBAkkor nem értem, miért aggódsz. 😛
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Manning nekem is az irányítóm fantasyban. Emelett van még egy Alex Smith-em, nincs több mondanivalóm 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
igazából nem csak blokkoló TE-et kerestek, hanem egy Patriótát, ugyanis Thomas Austin (OL) is szerepelt a Colts listáján Yeatman mellett 😊Valamiért nagyon fontosnak érzitek, hogy szerezzetek egy blokkoló TE-t. Állítólag leadtátok az igényeteket Yeatman-ra is, csak a Miami előttetek volt.tomi-tomiŐ nem a Dallas FB-je volt? Sokan vannak, a franc se tudja megjegyezni a keresztnevük alapján, hogy melyik hol játszik.tomi-tomide.
lehet Tamme trade blokkra kerül (ki a fasznak kéne?), és akkor Gronko nem a 6. hanem az 5. TE lesz a keretben 😀Höri
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
pazar lenne, ha PM az első 4 meccset kihagyná :/Lehet ezzel itt viccelődni kérem, de nekem őt húzta az autodraft a fantasy csapatomba kezdő irányítónak. Tessék kérem engem megnyugtatni, hogy harcképes lesz az első héten... egyébként is valakik azt mondták korábban, h csak akkor nem lép pályára, ha.... értitek. Egyébként minden tiszteletem PM-é, no de elég nagy szívás nekem így is (Pats drukkerként), h drukkolnom kell neki, most még pluszban kitol velem?! :o
akkor csak 12-4 lesz 😊Stez
...és a pánik gomb nem segített a lelkemnek, csak jelzem 😕 ...legalább az első 4 hétben játszanánk a Kóccal, de még az se.