NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 14 éve
jó kis játéknapot zártunk, nyert a Rams.Ez azt jelenti, hogy mindkét meccseteket el fogjátok/tervezitek veszteni ellenünk?
én a Dolphins meccset néztem egy szolid társasággal és hiába mondtam, hogy a végére bármekkora előnyt el fognak adni, nem hiték el.
mind1, az 1/2 már a mienkHöri
több mint 14 éve
jó kis játéknapot zártunk, nyert a Rams.én a Dolphins meccset néztem egy szolid társasággal és hiába mondtam, hogy a végére bármekkora előnyt el fognak adni, nem hiték el.
mind1, az 1/2 már a mienk
több mint 14 éve
Tim who?
több mint 14 éve
Polian nem akar 1/1-et, szerintem ha a miénk lesz, akkor is trade lesz belőle
több mint 14 éve
Nem ő tehet róla, hogy az offensünk jelenleg általában nem üti meg az NFL mércét...Scobee bekaphatja ma is betettem a kezdőbe, de minek.FarkyAzért jelenleg annyira nem venném fixra, hogy kétszer is elpáholjátok Coltsot 😀 Főleg, 17. héttől lehet tartani, addigra már nem lesz nektek tét, csak az, hogy első 10 picken belül hol végez Jax, túloldalt a becsület még tét lesz.DenyMinden a Miamitól függ. Ha valahogy bemákolnak egy Wt, Don Polian és tippmix bandája akcióba lép. Ha ez szükséges, Polian maga fog a 17. heti meccsen QBt játszani.
És különben is, a Dnk terrorizálni fogja a festőt. Eladja kétszer a labdát, meg a Jags összehoz 2-3 50 yardos driveot a saját 20asról, és Scobee megint kicsinálja az Indyt. Ahogy szokta. 😊iktriad
több mint 14 éve
Scobee bekaphatja ma is betettem a kezdőbe, de minek.Minden a Miamitól függ. Ha valahogy bemákolnak egy Wt, Don Polian és tippmix bandája akcióba lép. Ha ez szükséges, Polian maga fog a 17. heti meccsen QBt játszani.Tartanék az 1/1es pickért egy meccset a két csapat között és a NYERTES csapat kapná Luckot. 😊iktriadAzért jelenleg annyira nem venném fixra, hogy kétszer is elpáholjátok Coltsot 😀 Főleg, 17. héttől lehet tartani, addigra már nem lesz nektek tét, csak az, hogy első 10 picken belül hol végez Jax, túloldalt a becsület még tét lesz.Deny
És különben is, a Dnk terrorizálni fogja a festőt. Eladja kétszer a labdát, meg a Jags összehoz 2-3 50 yardos driveot a saját 20asról, és Scobee megint kicsinálja az Indyt. Ahogy szokta. 😊iktriad
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Minden a Miamitól függ. Ha valahogy bemákolnak egy Wt, Don Polian és tippmix bandája akcióba lép. Ha ez szükséges, Polian maga fog a 17. heti meccsen QBt játszani.Tartanék az 1/1es pickért egy meccset a két csapat között és a NYERTES csapat kapná Luckot. 😊iktriadAzért jelenleg annyira nem venném fixra, hogy kétszer is elpáholjátok Coltsot 😀 Főleg, 17. héttől lehet tartani, addigra már nem lesz nektek tét, csak az, hogy első 10 picken belül hol végez Jax, túloldalt a becsület még tét lesz.Deny
És különben is, a Dnk terrorizálni fogja a festőt. Eladja kétszer a labdát, meg a Jags összehoz 2-3 50 yardos driveot a saját 20asról, és Scobee megint kicsinálja az Indyt. Ahogy szokta. 😊
több mint 14 éve
Tartanék az 1/1es pickért egy meccset a két csapat között és a NYERTES csapat kapná Luckot. 😊iktriadAzért jelenleg annyira nem venném fixra, hogy kétszer is elpáholjátok Coltsot 😀 Főleg, 17. héttől lehet tartani, addigra már nem lesz nektek tét, csak az, hogy első 10 picken belül hol végez Jax, túloldalt a becsület még tét lesz.
több mint 14 éve
Painter 2× annyi futott yarddal zárt mint Chris Johnson? 😂
több mint 14 éve
Ha Manninget addig sem rakjátok IRre, egy drivera bejön és megnyeri Luckot. 😊Tartanék az 1/1es pickért egy meccset a két csapat között és a NYERTES csapat kapná Luckot. 😊iktriad3-3 lenne a végeredmény, 260 percnyi játék után isStez
több mint 14 éve
Tartanék az 1/1es pickért egy meccset a két csapat között és a NYERTES csapat kapná Luckot. 😊iktriad3-3 lenne a végeredmény, 260 percnyi játék után is
több mint 14 éve
Tartanék az 1/1es pickért egy meccset a két csapat között és a NYERTES csapat kapná Luckot. 😊
több mint 14 éve
úgyis mi leszünk a nyeretlenek :cool: 😛
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
a Rams legalább nyert, már csak a Dolphinsnak kéne valami alibigyőzelmet hozniaStezjól el kéne porolni a feneked, hogy ilyeneket mondasz 😀
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 14 éve
uraim! uraim! legyünk elegánsak! tegyük meg tétjeinket, hogy melyik csapat hagyja el először a pályát nyertesen.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 14 éve
de a Miami is esélyes volt egy erősebb ellenféllel szemben - mi (ma is) esélytelenek egy gyengébbel
Otthonom MisColts
több mint 14 éve
a Rams legalább nyert, már csak a Dolphinsnak kéne valami alibigyőzelmet hoznia
több mint 14 éve
Tényleg mi vagyunk a leggyengébb csapata a mezőnyben. Vannak hasonlók, de mind képes valami többre.
Otthonom MisColts
több mint 14 éve
remélem még a jó isten ma veletek lesz és nyertek!sansztalan
Ventura
több mint 14 éve
remélem még a jó isten ma veletek lesz és nyertek!
több mint 14 éve
Hát ezt PM-től kérdezd. 😊Ezzel a sérüléssel minek erőltetné?Hülye kérdés következik:Mindig azt mondja, hogy még akar játszani idén, az már más kérdés, hogy valóban nem lenne értelme összetöretni. Ezt majd Polianék döntik el közösen.Stez
Miért nem teszi a csapat IR-re Manninget?
Felaszabadulna egy hely a keretben,úgysincs értelme játszatni már idén.Bazzani
Biztos nem szeretné ha Luck idekerülne. 😀Bazzani
Ő mindenesetre nagyon akar még játszani, remélem Polianék nem fogják majd engedni véletlenül sem.
több mint 14 éve
Ezzel a sérüléssel minek erőltetné?Hülye kérdés következik:Mindig azt mondja, hogy még akar játszani idén, az már más kérdés, hogy valóban nem lenne értelme összetöretni. Ezt majd Polianék döntik el közösen.Stez
Biztos nem szeretné ha Luck idekerülne. 😀
több mint 14 éve
Hülye kérdés következik:Mindig azt mondja, hogy még akar játszani idén, az már más kérdés, hogy valóban nem lenne értelme összetöretni. Ezt majd Polianék döntik el közösen.