NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 4 éve
Talált süllyedt, ezúttal nem a nevet, hanem a topicot tévesztettem el. 😀Hát én úgy tippelem, hogy amire rejectet nyomott, az lesz valahol amennyiért valaki el fogja vinni. Én szerintem az még mindig oltárian túlárazás nekünk, mivel Cowboysban már tudják, hogy müxik, itt meg nálunk lehet Jacoby is belőle, kis túlzással.Hát ha politikus akkor Alexandria Ocasio Cortez, de lehet peterk ezt a politika topikba szánta 😀 (bár talán nem baj hogy ott nem látják, elég sokan utálják a csajt (31 éves) kis hazánkban)
Amúgy ki az az AOC?
coltman
Baba Yaga
(Amúgy a kedvesem nemrégiben megmagyarázta a jelenséget. Azt mondta, hogy fiatalabb koromban még bírta az agyam full timeban az IQ-mat, de a negyedik X-be lépés óta már nem tud vele lépést tartani, és ahelyett, hogy átlagban hülyülnék, szakaszos működésre váltottam. Időnként lekapcsol az agyam "pihenni", aztán vissza. 😀 )
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
darwinbanaz
240
Mondjuk mán' jót is az FO-ról.Desir elküldése és Rhodes beépítése egyelőre jónak tűnik.
Outside corners as nearest defender this season.
— Seth Walder (@SethWalder) October 21, 2020
x = target rate
y = completion percentage over expectation allowed (Next Gen Stats model)
color = success rate (via Next Gen Stats) pic.twitter.com/huXNuzaG3v
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Más topicban a meccsekről beszélgetnek, nálunk a bye week peterk hszeinek a dekódolásával telik. 😜
több mint 4 éve
deleted account
1 758
| Alex Oxlade-Chamberlain | jut eszembe, de mit keresne itt a topicban? ^^Ezt a nevet nem is akarom látni 😀
kristóf17
De ismerve peterk-t, és a MJD backtrackelt New England-be, simán kiderül, hogy Trump-ra gondolt, csak elírta 😀
Szerkesztette: deleted account
több mint 4 éve
Baba Yaga
832
Hát én úgy tippelem, hogy amire rejectet nyomott, az lesz valahol amennyiért valaki el fogja vinni. Én szerintem az még mindig oltárian túlárazás nekünk, mivel Cowboysban már tudják, hogy müxik, itt meg nálunk lehet Jacoby is belőle, kis túlzással.Hát ha politikus akkor Alexandria Ocasio Cortez, de lehet peterk ezt a politika topikba szánta 😀 (bár talán nem baj hogy ott nem látják, elég sokan utálják a csajt (31 éves) kis hazánkban)
Amúgy ki az az AOC?
coltman
több mint 4 éve
Alex Oxlade-Chamberlain jut eszembe, de mit keresne itt a topicban? ^^
több mint 4 éve
deleted account
1 758
Hát én úgy tippelem, hogy amire rejectet nyomott, az lesz valahol amennyiért valaki el fogja vinni. Én szerintem az még mindig oltárian túlárazás nekünk, mivel Cowboysban már tudják, hogy müxik, itt meg nálunk lehet Jacoby is belőle, kis túlzással.Amúgy ki az az AOC?
több mint 4 éve
Ja, és a nap poénja: AOC tegnap egy 3.5-4 órás online szeánszot tartott, élőben streamelte magát a twitch-en ahogy játszik. Valami 4.5 millióan követték állítólag élőben. Így olvad össze a politikus, celeb és "influenszer". 😀(Mielőtt kérdezné valaki: ánéztem a streamre ma, de fogalmam sincs, hogy milyen játékot játszottak. Valami tíz kicsi indiános keressük meg a gyilkost magunk között féle játéknak tűnt, de csak pár perces sneak peak alapján tippelek.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Borbinho szerintem úgy gondolja, hogy sérülés után ennyit nem kapna. Szerintem sem, bár attól tartok, hogy még így is vaskosan meg lesz fizetve ahhoz, hogy az ember hátralépjen kettőt és alaposan megnézze mielőtt ráugrik a lehetőségre.
több mint 4 éve
deleted account
1 758
Ha már rizikó, na Dak az. Nem teljesítményileg, hanem managementileg. 175/5-re mondott nemet (ami nekem kb a WTF kategória), ami azt jelenti, hogy legalább 120-130M garantáltat kell odagurítani elé, ha le akarod szerződtetni, amit úgy rebesgettek, hogy 225/6 környéke. Az, főleg hogy sérülésből jön vissza rohadt sok, gyakorlatilag 3 évig ha akarod ha nem ő az irányítód, mert gyakorlatilag kirakhatatlan a DM miatt. Tekintve, hogy Nelson, Leonard minimum az a két játékos, akit ezen időszak alatt meg kell fizetni, és vsz még lesz 1-2, akinek szintén kell majd nagyobb ZS-t odatenni, az egy kifejezetten nagy rizikó, hogy Dak-ot úgy kössük ide vakon a csapathoz, hogy ha nem jön össze, akkor 3 évig pont azok, akik most Dak-ot akarják fognak a legjobban hőzöngeni, hogy még mindig nem SB contender a csapat. Ha lehet valami racionális szerződéssel hozni akkor abszolút támogatom, de ezen meg előbb említettek miatt erősen meglepődnék.Én meg már azt hittem indítottak egyedül egy külön főcsoportot, Non-Football-Conference néven.Olyan szarok,hogy kiestek az AFCből. Az NFC a helyi div 2. 😀A Jetsre azt feltételezve gondoltam, hogy pillanatnyilag az első számú esélyesei a jövő évi 1/1-nek, ami by default Lawrence-et jelenti. Így Darnold fölöslegessé válik. És az időzítés is olyan, hogy nem ültethetik csak úgy a padon, mert rövidesen lejár a szerződése. És az utolsó faktor, hogy a Ballard óta nagyon jóban vagyunk velük, imádunk egymással bizniszelni. Eleve a Darnold picket is tőlünk "vették", és jópár játékost is elcserélnünk már oda. Ők NFC csapat, AFC-s partnert fognak keresni, kézenfekvő lehet, hogy minket keresnek / választanak.Jets NFC???
peterk2005
Farky
Tony Adams
Egyébként ha 3-4.körért el lehetne hozni Darnoldot, érdekelne. Annál többet nem adnék érte, rövid karrierje sorát sokat is vont már sérült (és nem a monora gondolok), ráadásul átlag alatt is teljesít. Nincs jó kisegítő személyzete + edzője, ez tény, de kétlem, hogy 1.évében egyből upgrade lenne nekünk, és akkor megint ott lennénk, h kiderül-e h ő a tuti, mire hosszabbítani kell. De közben nem lennénk versenyképesek, és öregedne szépen a roster.
Dak-kel jövőre SB contenderek lennénk, pénzünk is van.
A Cooper trade-en nagyot röhögtem mondjuk 😀
Borbinho
Én akkor már egy Ryan, Stafford kettősből hoznám az egyiket, ha szabad lesz, és mögéjük majd draftolunk valakit. Esetleg Darnoldot most szezon közben, és akkor tud Riverstől tanulni, Jacoby is megkapja a játékát a Jetsnél, így mindenki happy. És így szezon végére azért legalább látnánk, hogy érdemes-e Darnolddal tervezni, vagy akkor offseasonben kell más opció.
De ami nekem szinte garantálja, hogy Dak nem jön ide, az a pénz, Ballard ennél jóval valósághoz közelebbi szerződésre se volt már hajlandó eddigi regnációja során, nagyon meglepődnék, ha ezen filozófiája hirtelen megváltozna, és főleg ennyire.
btw, peterk, NFC? jó hogy nem már rögtön CFL? 😀
Szerkesztette: deleted account
több mint 4 éve
Tuti, csak azt akartátok kiszedni belőle, hogyan lehet megverni minket(múlt héten raktuk ki). 😊 😊 😊Colts working out Cassius Marsh
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) October 20, 2020
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Én meg már azt hittem indítottak egyedül egy külön főcsoportot, Non-Football-Conference néven.Olyan szarok,hogy kiestek az AFCből. Az NFC a helyi div 2. 😀A Jetsre azt feltételezve gondoltam, hogy pillanatnyilag az első számú esélyesei a jövő évi 1/1-nek, ami by default Lawrence-et jelenti. Így Darnold fölöslegessé válik. És az időzítés is olyan, hogy nem ültethetik csak úgy a padon, mert rövidesen lejár a szerződése. És az utolsó faktor, hogy a Ballard óta nagyon jóban vagyunk velük, imádunk egymással bizniszelni. Eleve a Darnold picket is tőlünk "vették", és jópár játékost is elcserélnünk már oda. Ők NFC csapat, AFC-s partnert fognak keresni, kézenfekvő lehet, hogy minket keresnek / választanak.Jets NFC???
peterk2005
Farky
Tony Adams
Egyébként ha 3-4.körért el lehetne hozni Darnoldot, érdekelne. Annál többet nem adnék érte, rövid karrierje sorát sokat is vont már sérült (és nem a monora gondolok), ráadásul átlag alatt is teljesít. Nincs jó kisegítő személyzete + edzője, ez tény, de kétlem, hogy 1.évében egyből upgrade lenne nekünk, és akkor megint ott lennénk, h kiderül-e h ő a tuti, mire hosszabbítani kell. De közben nem lennénk versenyképesek, és öregedne szépen a roster.
Dak-kel jövőre SB contenderek lennénk, pénzünk is van.
A Cooper trade-en nagyot röhögtem mondjuk 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Olyan szarok,hogy kiestek az AFCből. Az NFC a helyi div 2. 😀A Jetsre azt feltételezve gondoltam, hogy pillanatnyilag az első számú esélyesei a jövő évi 1/1-nek, ami by default Lawrence-et jelenti. Így Darnold fölöslegessé válik. És az időzítés is olyan, hogy nem ültethetik csak úgy a padon, mert rövidesen lejár a szerződése. És az utolsó faktor, hogy a Ballard óta nagyon jóban vagyunk velük, imádunk egymással bizniszelni. Eleve a Darnold picket is tőlünk "vették", és jópár játékost is elcserélnünk már oda. Ők NFC csapat, AFC-s partnert fognak keresni, kézenfekvő lehet, hogy minket keresnek / választanak.Jets NFC???
peterk2005
Farky
több mint 4 éve
Nem, peterk idióta. 😀A Jetsre azt feltételezve gondoltam, hogy pillanatnyilag az első számú esélyesei a jövő évi 1/1-nek, ami by default Lawrence-et jelenti. Így Darnold fölöslegessé válik. És az időzítés is olyan, hogy nem ültethetik csak úgy a padon, mert rövidesen lejár a szerződése. És az utolsó faktor, hogy a Ballard óta nagyon jóban vagyunk velük, imádunk egymással bizniszelni. Eleve a Darnold picket is tőlünk "vették", és jópár játékost is elcserélnünk már oda. Ők NFC csapat, AFC-s partnert fognak keresni, kézenfekvő lehet, hogy minket keresnek / választanak.Jets NFC???
peterk2005
Farky
több mint 4 éve
A Jetsre azt feltételezve gondoltam, hogy pillanatnyilag az első számú esélyesei a jövő évi 1/1-nek, ami by default Lawrence-et jelenti. Így Darnold fölöslegessé válik. És az időzítés is olyan, hogy nem ültethetik csak úgy a padon, mert rövidesen lejár a szerződése. És az utolsó faktor, hogy a Ballard óta nagyon jóban vagyunk velük, imádunk egymással bizniszelni. Eleve a Darnold picket is tőlünk "vették", és jópár játékost is elcserélnünk már oda. Ők NFC csapat, AFC-s partnert fognak keresni, kézenfekvő lehet, hogy minket keresnek / választanak.Jets NFC???
peterk2005
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 4 éve
A Jetsre azt feltételezve gondoltam, hogy pillanatnyilag az első számú esélyesei a jövő évi 1/1-nek, ami by default Lawrence-et jelenti. Így Darnold fölöslegessé válik. És az időzítés is olyan, hogy nem ültethetik csak úgy a padon, mert rövidesen lejár a szerződése. És az utolsó faktor, hogy a Ballard óta nagyon jóban vagyunk velük, imádunk egymással bizniszelni. Eleve a Darnold picket is tőlünk "vették", és jópár játékost is elcserélnünk már oda. Ők NFC csapat, AFC-s partnert fognak keresni, kézenfekvő lehet, hogy minket keresnek / választanak.
több mint 4 éve
deleted account
1 758
Ehh. Jerry egyrészt szerintem nem fogja Prescottot elengedni, másrészt én nem is ebben látom az esélyt. Prescott nem rossz, de ár/értékben messze nem is ér annyit, amennyit fizetni kellene érte. Akkor már hozzuk el fingéhugyé samdarnoldot a Jetsből, a Jets-el úgyis nagy a haverság. 😊 (Amúgy nem is teljesen vicc a dolog, mert Darnold szerintem simán van olyan tehetséges, mint Prescott, csak kurvára senki nem segít neki, minden az ő vállán van, support nélkül.)Necces, főleg nekem általában nem tetszik, amikor egy újonc kontrakt után valakinek ekkora arca lesz a semmiből, hogy kb top3 fizut kér, amikor még azért messze nem top3 kaliber - Mahomesos fizura vágyik, de azért ezt még ő is csak álmodja, hogy van olyan jó.
peterk2005
Darnold-ról én is hallottam, hogy lehet akár év közbeni trade is bejátszhat, mivel ez a szezon már úgyis kuka, csak ugye a kérdés, hogy Jetsnél most hogy képzelik a jövőt - takarítják a stábot, vagy nem. Ha igen, akkor esélyes, hogy nem fogják őt eltradelni. De Rivers mögött tudna fél évet tanulni, az azért hasznos lenne, és akkor jövőre meg két csomag szotyiért lenne egy irányÍtónk. És tetszik, mert mobilis, nem úgy mint Rivers, és azért a karja is megvan a hosszú passzokhoz.
több mint 4 éve
Rosen pont a 2 év mónikázás, amíg belátjuk, hogy olyan limitei vannak, hogy nem ő lesz a következő SB run kulcsszereplője. Aztán kezdhetjük elölről a keresést, csak már AC, TY meg még jópár veteránunk nélkül.Rosenel most mi baj ?Azért na! Ez felsorolás...Tim Tebow!Ehh. Jerry egyrészt szerintem nem fogja Prescottot elengedni, másrészt én nem is ebben látom az esélyt. Prescott nem rossz, de ár/értékben messze nem is ér annyit, amennyit fizetni kellene érte. Akkor már hozzuk el fingéhugyé samdarnoldot a Jetsből, a Jets-el úgyis nagy a haverság. 😊 (Amúgy nem is teljesen vicc a dolog, mert Darnold szerintem simán van olyan tehetséges, mint Prescott, csak kurvára senki nem segít neki, minden az ő vállán van, support nélkül.)Josh Rosen☝️
peterk2005
Rózsa Sándor (betyár)
peterk2005
Értem én, hogy a Mennyország kulcsát keressük, de azért... Ez tényleg olyan volt mint a kurva:
Elől-hátul négy. Mónikázás kettő. Kézimunkát meg csináljon az öreganyád!
uatu
Tök ingyért van
Egy probát simán megérne
A tehetség elméletileg megvan benne.
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 4 éve
darwinbanaz
240
Akkor már hozzuk el fingéhugyé samdarnoldot a Jetsből, a Jets-el úgyis nagy a haverság. 😊 (Amúgy nem is teljesen vicc a dolog, mert Darnold szerintem simán van olyan tehetséges, mint Prescott, csak kurvára senki nem segít neki, minden az ő vállán van, support nélkül.)Pont ebbe a témába akartam kicsit belepiszkálni, hogy lehetne-e Darnolndnak valós potenciálja.
peterk2005
Ahogy néztem a Jets meccseit egyáltalán nem látom annyira homálynak a srácot mint amennyire felfestik. Nem vagyok QB guru, nem fogom jósolgatni, hogy mi van a srácban, de az a Staff ami mellette van jelenleg, nem éppen a fejlődését szolgálja.
Épp nemrég jött fel témába, hogy mennyi tehetséges QB megy a kukába és van szarnak nyilvánítva egy hulladék edzői stáb miatt, és lehet hogy most Darnoldot is ebbe a kalapba raknám. Bár lehet csak a szurkolói énem akar valami "nem draftos" kapaszkodót találni.
Rosenel most mi baj ?Rosennek olyan kis Farmer feje van, illene Indianapolisba. A karerején kívül mondjuk más erősséget nem tudnék mondani.
Tök ingyért van
Egy probát simán megérne
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Rosenel most mi baj ?Azért na! Ez felsorolás...Tim Tebow!Ehh. Jerry egyrészt szerintem nem fogja Prescottot elengedni, másrészt én nem is ebben látom az esélyt. Prescott nem rossz, de ár/értékben messze nem is ér annyit, amennyit fizetni kellene érte. Akkor már hozzuk el fingéhugyé samdarnoldot a Jetsből, a Jets-el úgyis nagy a haverság. 😊 (Amúgy nem is teljesen vicc a dolog, mert Darnold szerintem simán van olyan tehetséges, mint Prescott, csak kurvára senki nem segít neki, minden az ő vállán van, support nélkül.)Josh Rosen☝️
peterk2005
Rózsa Sándor (betyár)
peterk2005
Értem én, hogy a Mennyország kulcsát keressük, de azért... Ez tényleg olyan volt mint a kurva:
uatu
Tök ingyért van
Egy probát simán megérne
több mint 4 éve
Azért na! Ez felsorolás...Tim Tebow!Ehh. Jerry egyrészt szerintem nem fogja Prescottot elengedni, másrészt én nem is ebben látom az esélyt. Prescott nem rossz, de ár/értékben messze nem is ér annyit, amennyit fizetni kellene érte. Akkor már hozzuk el fingéhugyé samdarnoldot a Jetsből, a Jets-el úgyis nagy a haverság. 😊 (Amúgy nem is teljesen vicc a dolog, mert Darnold szerintem simán van olyan tehetséges, mint Prescott, csak kurvára senki nem segít neki, minden az ő vállán van, support nélkül.)Josh Rosen☝️
peterk2005
Rózsa Sándor (betyár)
peterk2005
több mint 4 éve
Tim Tebow!Ehh. Jerry egyrészt szerintem nem fogja Prescottot elengedni, másrészt én nem is ebben látom az esélyt. Prescott nem rossz, de ár/értékben messze nem is ér annyit, amennyit fizetni kellene érte. Akkor már hozzuk el fingéhugyé samdarnoldot a Jetsből, a Jets-el úgyis nagy a haverság. 😊 (Amúgy nem is teljesen vicc a dolog, mert Darnold szerintem simán van olyan tehetséges, mint Prescott, csak kurvára senki nem segít neki, minden az ő vállán van, support nélkül.)Josh Rosen☝️
peterk2005
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ehh. Jerry egyrészt szerintem nem fogja Prescottot elengedni, másrészt én nem is ebben látom az esélyt. Prescott nem rossz, de ár/értékben messze nem is ér annyit, amennyit fizetni kellene érte. Akkor már hozzuk el fingéhugyé samdarnoldot a Jetsből, a Jets-el úgyis nagy a haverság. 😊 (Amúgy nem is teljesen vicc a dolog, mert Darnold szerintem simán van olyan tehetséges, mint Prescott, csak kurvára senki nem segít neki, minden az ő vállán van, support nélkül.)Josh Rosen☝️
peterk2005
több mint 4 éve
Ehh. Jerry egyrészt szerintem nem fogja Prescottot elengedni, másrészt én nem is ebben látom az esélyt. Prescott nem rossz, de ár/értékben messze nem is ér annyit, amennyit fizetni kellene érte. Akkor már hozzuk el fingéhugyé samdarnoldot a Jetsből, a Jets-el úgyis nagy a haverság. 😊 (Amúgy nem is teljesen vicc a dolog, mert Darnold szerintem simán van olyan tehetséges, mint Prescott, csak kurvára senki nem segít neki, minden az ő vállán van, support nélkül.)