Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 9 éve
de nem a QB-t mondják hátvédnek a magyar filmekben? 😀dehogynem! 😉
Borbinho
csak hát "mindent" annak írnak/mondanak évtizedek óta magyarul
Otthonom MisColts
több mint 9 éve
wmittywow
de nem a QB-t mondják hátvédnek a magyar filmekben? 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
jézusom ha erről csinálnak egy filmet, és leszinkronizálják magyarra. "Luck - aki az NFL-ben a liga egyik legjobb hátvédje volt - az MLS egyik legjobb csatáraként rugdossa a gólokat az Indianapolis Balls-ban"nem kell ahhoz filmszinkron, elég a szakújságírás is...
Borbinho
íme, egy húsz évvel ezelőtti cikkrészlet leggyorsabb hátvédről
i1252.photobucket.com/albums/hh574/wmitty16/Labdargs_1994-7_Simpson-3.jpg
ha valakit érdekel az egész:
s1252.photobucket.com/user/wmitty16/media/Labdargs_1994-7_Simpson-1.jpg.html
s1252.photobucket.com/user/wmitty16/media/Labdargs_1994-7_Simpson-2.jpg.html
s1252.photobucket.com/user/wmitty16/media/Labdargs_1994-7_Simpson-3.jpg.html
s1252.photobucket.com/user/wmitty16/media/Labdargs_1994-7_Simpson-4.jpg.html
s1252.photobucket.com/user/wmitty16/media/Labdargs_1994-7_Simpson-5.jpg.html
s1252.photobucket.com/user/wmitty16/media/Labdargs_1994-7_Simpson-6.jpg.html
s1252.photobucket.com/user/wmitty16/media/Labdargs_1994-7_Simpson-7.jpg.html
s1252.photobucket.com/user/wmitty16/media/Labdargs_1994-7_cimlap.jpg.html
Szerkesztette: wmitty
Otthonom MisColts
több mint 9 éve
Mit szólnátok Ranierihez Pagano helyén? Pont a Coltshoz hasonló kiscsapatoknál király mindig. Én bírnám.Sampaolit kérném, Ranieri akárhova ment mindig bukta lett a vége. Sampaoli viszont nyert két Copa-t, most meg versenyben van a bajnoki címért a La Liga-ban. Vele még a Colts szedett-vedett kerete is aprítana.
Stez
több mint 9 éve
Nem akarok itt beleszólni a dologba de Cooper nem rossz játékos.ROSTER UPDATE: Colts Sign T/G Fahn CooperMeg van oldva a pass protection
szampi#33
Farky
Gondolom nem is véletlenül hozta ide Ballard.
Egyetemen nagyon jól játszott jobb oldalon, amikor Tunsil megsérült akkor kiválóan helyettesítette a balon is.
Tavaly az előszezonban az egyik legjobb Niners falember volt aztán érthetetlen módon a PS-ban landolt.
Szerintem akár meglepetést is okozhat (elcsíphet egy stabil csere helyet).
Szerkesztette: Bazzani
több mint 9 éve
viszont akkor Grigsonnak, izé, Ballardnak megint a Miamitól kell cserélnie, mert akkor Ajayinak nálunk a helyede a Dolphins-trade az király vótat
több mint 9 éve
jézusom ha erről csinálnak egy filmet, és leszinkronizálják magyarra. "Luck - aki az NFL-ben a liga egyik legjobb hátvédje volt - az MLS egyik legjobb csatáraként rugdossa a gólokat az Indianapolis Balls-ban"Mit szólnátok Ranierihez Pagano helyén? Pont a Coltshoz hasonló kiscsapatoknál király mindig. Én bírnám.ki a faszt érdekli az NFL, legyen egy új MLS franchise, Luck lesz a csatár
Stez
Heisman Trophy
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Mit szólnátok Ranierihez Pagano helyén? Pont a Coltshoz hasonló kiscsapatoknál király mindig. Én bírnám.ki a faszt érdekli az NFL, legyen egy új MLS franchise, Luck lesz a csatár
Stez
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Mit szólnátok Ranierihez Pagano helyén? Pont a Coltshoz hasonló kiscsapatoknál király mindig. Én bírnám.
több mint 9 éve
2. #fireballardJa, még egy nyomoult pénzfeldobást se képes megbundázni. Mit várhatunk így tőle...
Miska84
több mint 9 éve
elbuktuk a pénzfeldobást1. mindenkire ugyanaz a feltétel vonatkozik a "Stez-game"-ben
2. #fireballard
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 9 éve
Most még inkább akarom Marshallt!
több mint 9 éve
Marshall-t ne. Felesleges. Ultra talented, a tehetsége alapján ott a helye a legjobbak között. De. Egyrészt hangulatember. Ahol és amikor éppen jól érzi magát, ott és akkor tarthatatlan. Aztán ha bármi bibi van, akkor csak a mezét/számát viszi a pályára, lelketlenné válik. Oké, hogy ha csípné Indy-t és Luckot akkor odatenné magát, de mi van, ha nem? Nála sose lehet tudni... És emellett nagyon "korhatárnál" is van már. Nemrég volt egy hasonló kísérletünk egy Marshallnál is nagyobb tudású, mentálisan, motivációban pedig teljesen kifogástalan palival (Andre Johnson), és nem lett jó vége. Nem azt mondom, hogy Marshallnak nem lehet még 1 v. 2 jó éve, de ez már az a kor, amikor bármelyik pillanatban megállhat a szekér. Teljesen felesleges ismét kockáztatni egy ilyen projektet. Possession receiver poszton megvagyunk. Moncrief jó. Nem tudom, hogy Stez honnan jött az, hogy Moncrief dropol, mert ha valakiről el lehetett mondani, hogy nem dropol, az pont ő volt. A tavalyi idényben a drop rate-je 1.6%, ami Julio Jones, Dez Bryant, stb. szintje. A liga csapatainak 2/3-ában rengeteg jó - közöttük jópár elit (elit-közeli), első számú - receiver áhítozik messziről ilyen drop rate-re. Ráadásul Luck pont abban a possession receiver szerepben szereti használni és találja meg Moncrief-et a leggyakrabban, amire sematikusan is szükségünk van egy #2-től. Azaz összeszoktak, Moncrief is beletanult a szerepébe. Emiatt az átlagnál gyakrabban keresi forgalomban, illetve RZ-ban, és Moncrief így produkált ilyen kiemelkedően jó drop rate-et. Megjegyzem Brandon Marshall tavalyi drop rate-je 6.8% volt. Ettől még Marshallból se lett rossz játékos, de hogy pont a dropolás lenne az ami miatt ő kellene nekünk, na az azért merész kijelentés. 😊
Inkább költsük azt a 6-8 vagy mittudoménmennyi millát, de biztos, hogy nem vetmint más posztra. Ebből a pénzből mondjuk lehet hozni már egy ideális korban levő, nem ligaelit, de átlagnál jobb ILB-t. Lásd Trevathan, Freeman tavaly. Vagy basszunk oda, és adjuk meg Doyle-nak azt a pénzt amit akar. Az se lenne sokkal több. Inkább ilyenekre költsünk, hagyjuk a Grigson féle veterántemető stratégiát.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Csak Moncrief üveg, de ha nem sérül, akkor is legalább láthatatlan a meccsek javában. Ja, és ha ember van rajta, minden második labdát elejt. Nem biztos célpont, Lucknak pedig megítélésem szerint éppen ilyen kell, főleg, hogy az amúgy sem acélos targetek közül távozik a legmegbízhatóbb, Doyle.szerintem is 5-6száz yard és 7-8 TD teljesen reális, főleg ha lenne egy fizikális célpont akkor nem mindig 2TE mennénk a RZ-ben
Marshall nem gyors már, sosem volt az, de lelassult, viszont neki az az erőssége, hogy baszik elszakadni, mégis, emberrel a nyakán elkapja a labdát. Ilyen célpontunk legutóbb Wayne volt, Luck imádta is.
És Marshall az, aki azért emberileg az utóbbi években rendben van, a fos, eredménytelen csapatokban is odateszi magát, tavaly térd nélkül is visszakóricált a pályára. Ráadásul Fitz jó évében szárnyalt, igazi mentális löketet kapott, látszik, hogy ő ha elkezdi élvezni a játékot, mert úgy érzi, nyerhet és jó az irányítója, bízik benne, akkor oda tud baszni.
Marshall sosem a sebességéből élt meg, 33 lesz, még bőven lehet a tankban. Én bírnám, ha kurvára gyorsan idetakarodja. Aztán köthetne fogadást Chester Rogersszel, kinek lesz több yardja. ÉS NYERNE VAZE!
Stez
több mint 9 éve
Csak Moncrief üveg, de ha nem sérül, akkor is legalább láthatatlan a meccsek javában. Ja, és ha ember van rajta, minden második labdát elejt. Nem biztos célpont, Lucknak pedig megítélésem szerint éppen ilyen kell, főleg, hogy az amúgy sem acélos targetek közül távozik a legmegbízhatóbb, Doyle.Marshall nem gyors már, sosem volt az, de lelassult, viszont neki az az erőssége, hogy baszik elszakadni, mégis, emberrel a nyakán elkapja a labdát. Ilyen célpontunk legutóbb Wayne volt, Luck imádta is.
És Marshall az, aki azért emberileg az utóbbi években rendben van, a fos, eredménytelen csapatokban is odateszi magát, tavaly térd nélkül is visszakóricált a pályára. Ráadásul Fitz jó évében szárnyalt, igazi mentális löketet kapott, látszik, hogy ő ha elkezdi élvezni a játékot, mert úgy érzi, nyerhet és jó az irányítója, bízik benne, akkor oda tud baszni.
Marshall sosem a sebességéből élt meg, 33 lesz, még bőven lehet a tankban. Én bírnám, ha kurvára gyorsan idetakarodja. Aztán köthetne fogadást Chester Rogersszel, kinek lesz több yardja. ÉS NYERNE VAZE!
több mint 9 éve
Azért én elkapásoknál is használnám őket 😛rendben de egy hilton moncrief marshall allen RB package jól mutatna a pálya végén, naévek óta sírok egy normál méretű WR-ért egy RZ targetért.Moncrief nem rossz azért RZ targetnek. 5 centivel alacsonyabb csak Marshallnál.
Marshall évi 5-6 milliórt két évre,
ezt kérem nőnapra 😀
Miska84
Egyébként azokon a meccseken amiken végig játszott, majdnem minden meccsen volt is td-je, ha jól emlékszek.
dugo93
Miska84
| abbahagytam 😀 |
több mint 9 éve
rendben de egy hilton moncrief marshall allen RB package jól mutatna a pálya végén, naévek óta sírok egy normál méretű WR-ért egy RZ targetért.Moncrief nem rossz azért RZ targetnek. 5 centivel alacsonyabb csak Marshallnál.
ezt kérem nőnapra 😀
Miska84
Egyébként azokon a meccseken amiken végig játszott, majdnem minden meccsen volt is td-je, ha jól emlékszek.
dugo93
több mint 9 éve
évek óta sírok egy normál méretű WR-ért egy RZ targetért.Moncrief nem rossz azért RZ targetnek. 5 centivel alacsonyabb csak Marshallnál.
ezt kérem nőnapra 😀
Miska84
több mint 9 éve
azért még ahhoz el kell találni telibe egy játékost, nem lesz egyszerű. bár sokat dob az esélyen h nem grigson húz random az első 100 prospectből 😊A világ legnagyobb pénzkidobása lenne a jelenlegi rendszerben, amiben a nose tackle évente 400-500 snapet játszik nálunk. Amíg ez így van, addig nem éri meg. Persze ha csodás edzőszakijaink rendesen kihasználnák Poe-t, nyilván más lenne a leányzó fekvése, de tegyük hozzá, bármennyire is imádom Poe-t, nekem a posztjával van bajom, rohadtul szívnám a fogam, ha egy nóziért évi 13-17 millió közötti összeget kifizetnénk.Jéé, minden szavaddal egyetértek. Kezdek aggódni, hogyan fogom a véredet szívni úgy, hogy nem szólhatsz vissza, mert lassan keresni kell mibe kössek bele. 😀
Stez
peterk2005
több mint 9 éve
évek óta sírok egy normál méretű WR-ért egy RZ targetért.Marshall évi 5-6 milliórt két évre,
ezt kérem nőnapra 😀
több mint 9 éve
A világ legnagyobb pénzkidobása lenne a jelenlegi rendszerben, amiben a nose tackle évente 400-500 snapet játszik nálunk. Amíg ez így van, addig nem éri meg. Persze ha csodás edzőszakijaink rendesen kihasználnák Poe-t, nyilván más lenne a leányzó fekvése, de tegyük hozzá, bármennyire is imádom Poe-t, nekem a posztjával van bajom, rohadtul szívnám a fogam, ha egy nóziért évi 13-17 millió közötti összeget kifizetnénk.Jéé, minden szavaddal egyetértek. Kezdek aggódni, hogyan fogom a véredet szívni úgy, hogy nem szólhatsz vissza, mert lassan keresni kell mibe kössek bele. 😀
Stez

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
deleted account
1 758
Combine duma, tudom hogy small talk, de azért pár hónap alatt kétszer is, ebben már azért némi mintát vélek felfedezni. Kicsit nekem olyannak tűnik, hogy Arians próbál megágyazni magának a Pagano utáni bukóra (mert ugye azt kb mindenki tudja hogy bukó lesz). Mondjuk úgy, hogy nem kicsit vigyorognék, ha jövő ilyenkor ismét Arians lenne a HC 😉Bruce Arians once again praises Andrew Luck
By this point I think it’s pretty clear that Bruce Arians loves Andrew Luck - such as his statement last month that if you put Peyton Manning and Ben Roethlisberger together you get Luck - and the Cardinals’ head coach was at it again today at the Combine. Arians was asked about the draft process five years ago, when he was the offensive coordinator of the Colts when they drafted Luck. When was Arians sold on the quarterback?
“When I put a play on the board, went through about five different coverages, walked out, came back in and said, 'OK, give it back to me.' It was just like I had said. I tried to trick him [by saying], 'that's not what I said.' [Luck responded], 'That's what you said.' I kind of knew he had it; he was special. In evaluating Robert [Griffin III] that year, I thought Robert was special. He knew the offense inside and out. I thought he would be special. It was just putting the best one who fit our system at the time and I thought it was Andrew.”
He thought right.
több mint 9 éve
Nem a pénzzel van bajom, hanem a poszttal. Annyit kell fizetni neki, mint egy premierposzton játszó playmakernek. Csak amíg egy Wilkersonnak, aki betolja a két embert, emellett a világból kiüldözi a kúbékat, de emellett még run blockban is elmebeteg, még adnék is 16-17 milliót, egy nózinak már nem, hiába lehet ráfogni, hogy ő azért pass rushban sincs elveszve. Nem ugyanaz.
több mint 9 éve
deleted account
1 758
Hát most néztem meg én is és +10 misit AJ-hez képest (DM-mel kalkulálva) jelenleg nem ér szerintem se. Jó lenne, ha tudnánk hozni ilyen embert is, de jelenleg annyi lyuk van, hogy egy ilyen UFA azt jelentené, hogy gyakorlatilag tudunk még egy valakit hozni, és onnantól a többi az megint lyuk marad. Én még mindig inkább Dont'a Hightowerre tenném oda a nagy ZS-t, az ezerszer nagyobb lyuk és ott még közepes opciónk sincs jelenleg.twitter.com/JasonLaCanfora/status/837029859826229248A világ legnagyobb pénzkidobása lenne a jelenlegi rendszerben, amiben a nose tackle évente 400-500 snapet játszik nálunk. Amíg ez így van, addig nem éri meg. Persze ha csodás edzőszakijaink rendesen kihasználnák Poe-t, nyilván más lenne a leányzó fekvése, de tegyük hozzá, bármennyire is imádom Poe-t, nekem a posztjával van bajom, rohadtul szívnám a fogam, ha egy nóziért évi 13-17 millió közötti összeget kifizetnénk.
minden zsetont tegyünk elé, 1.körben egy pass rusher, 2.ban CB/S/ILB, onnantól mehet a bpa WR/OL/RB/LB/DB sorba
"lécci má' !"
Borbinho
De az is tény, ha nem szarna bele a pénz után a játékba, hozná, amit tud, eléggé megváltoztathatná a védelmet, köré tényleg fel lehet építeni egy fronthetet, az évek óta fos run D-nk pedig talán végre valamit mutatna is.
Stez
több mint 9 éve
twitter.com/JasonLaCanfora/status/837029859826229248A világ legnagyobb pénzkidobása lenne a jelenlegi rendszerben, amiben a nose tackle évente 400-500 snapet játszik nálunk. Amíg ez így van, addig nem éri meg. Persze ha csodás edzőszakijaink rendesen kihasználnák Poe-t, nyilván más lenne a leányzó fekvése, de tegyük hozzá, bármennyire is imádom Poe-t, nekem a posztjával van bajom, rohadtul szívnám a fogam, ha egy nóziért évi 13-17 millió közötti összeget kifizetnénk.
minden zsetont tegyünk elé, 1.körben egy pass rusher, 2.ban CB/S/ILB, onnantól mehet a bpa WR/OL/RB/LB/DB sorba
"lécci má' !"
Borbinho
De az is tény, ha nem szarna bele a pénz után a játékba, hozná, amit tud, eléggé megváltoztathatná a védelmet, köré tényleg fel lehet építeni egy fronthetet, az évek óta fos run D-nk pedig talán végre valamit mutatna is.